Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: tatatesever

Geçen sene: iyi futbolcu transferi kötü hoca seçimi
    Sonuç:Hüsran

Bu sene: Yetersiz transfer+kondisyonsuz oyuncular, daha iyi bir hoca seçimi
    Sonuç:Hüsran

Bekliyoruz bakalım gelecek sezona neyi eksik yapacağız.

Geçen sezon ; Yanlış kadro + İyi hoca

Bu sezon ; Geçen seneye oranla daha iyi kadro + Umursamaz hoca

Yok siz de yanlış yazmışsınız.

Geçen sene berbat kadro+efsanevi hoca olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    Sow'a gelene kadar değil de evet futbolcuların çoğu özellikle bizim ülkemizde ahlaksızlar. ancak Sow'un bunu din bahanesiyle elde etmesi bu gerçeği değiştirmez.

ben de oruç tuttum, tuttuğum zaman hiç bir şeyi tam olarak yapamıyordum. Konsantre olamıyordum ki bir futbolcunun oruçlu antrenman yapması bile çok çok zor. Yapsa bile kendini veremez. Orucun bir dinle alakalı olması onu ahlaklı kılmaz, ahlaklı olan zaten içinde barındırır. euthyphron ikilemine atıfta bulunacak olursak, ahlakla dinin arasında çok sert çizgiler var. Özellikle Kant'tan gidersek Ahlak, din gibi içinde irrasyonalite içeren şeylerden çok daha farklı bir şey. Rasyonalizme dayanmayan kurallar, fantazmdan öne geçemiyor. Buna da saygı duyuyorum. İnsanlar istediklerini seçebilirler ama toplumdaki görevlerini aksatırlarsa bu şey onlara ahlaksız yapar.

Bir futbolcu için ameliyat günü her gündür, daha doğrusu aktif futbol oynadığı yıllar içerisinde 25-40 arası bir tatil yapıyorsa o tatilin içinde en fazla 1 haftadır oyuncu için oruç tutabileceği, sabahlara kadar içip eğlenebileceği. Sporcu olmanın doğası bunlardan uzak olmayı gerektirir.

Mesela oruç da vücuda zararlı, sizin yaktığınız 100 kalori başına denk gelen bir su ihtiyacınız doğuyor. Ve bu suyu vücudunuzun ağırlığına belirli zaman dilimler içerisinde almalısınız. genelde öneri, gün içerisinde azar azar su içmektir. Fakat oruç tuttuğunuz da en aşşağı 13 saat susuz kalacaksınız. Bir de günde 2000 kalori yakıyorsanız, futbolcuysanız bu 6000 kalorileri rahatlıkla bulacaktır ( salon + saha antranmanları ) işin protein-kas kısmını tam bilmiyorum ama oruç tutarken glikojenler azaldığı için karaciğer kaslara aminoasit gönderip kasların parçalanmasını sağlayacaktır. Yani her bakımdan zararlı bir sonuç doğuruyor ortaya. Yeme kısmıyla ilgili bazı bilimsel araştırmalar belirli bir süre aç kalmanın insülin direncini azalttığına yönelik kanıtlar sunmuşlar fakat su konusu bütün bilim insanlarının ortak olduğu bir konu.

Alkol de keza dediğiniz gibi bir sporcunun uzak durması gereken bir şey. Sporun bir sübliminasyon olduğunu düşünürsek, oyuncunun itkilerinin ketleyen sistemin ana parçası olan GABA nörostranmitterini harekete geçiren bir içecek alkol.

Dediğim gibi bir futbolcunun aktif futbol hayatı boyunca aktif içici olması aynı zamanda oruç tutması sporculuğa ters ve performans düşürücü. Belki çok nadir olsa kabul edilebilir ama bu durum ortaya disfonksiyonel durum çıkardığı için ikisi de ahlaksız. Ve herkes kendi isteğine inanabilir, Sow'u yargılayamam, Alper'i de. İkisi de bana kalırsa keyfi bir şey yapıyor. alkolsüzlükten sabahlara kadar eğlenmemekten ölen biri olmadığı gibi inançsızlıktan ölen kimseyi görmedik.

2-Dil çıkarma konusuna gelirsek, burada iki farklı algı var. Futbol oynarken yapamadığın hareketlere sinirlenip böyle somatizasyonlar yapabilirsiniz. Bana göre RvP gol atmadığı, ya da rakibi oyundan düşürmediği için bu somatizasyona başvurdu.
    Fakat gol atıp o hareketi yapsaydı, rvp'nin burda etik olmayan bir davranış yaptığını söylerdim.

son olarak, ahlak felsefesi konusunda belki seçtiğim meslek yüzünden çok şey okumam gerekiyor. Spinoza, Kant, Hegel her birinden azar azar okuyorum.
    Fakat ben oruç tutup işini aksatmanın ahlaklı bir tarafını göremiyorum. Sadece dini, yani sizin yasallığınızı oluşturan bir şey olduğu için onun asla yıkılmamasını istiyorsunuz, orucu savunmakla. Dediğim gibi tutan ve etkilenmeyecek bir işte çalışan biri için hiç bir şey diyemem saygı duyarım ama ben kimsenin kendini oruçlu doktora emanet etmekistediğinden emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Bir de 2001 sezonundan beri aklımdadır şu ligdeki Fenerbahçe. Sanırım en garip olan sezon buydu. Başarısız bir Fenerbahçe izledik ama derbi kaybetmedi. Finalist ManU'yu içerde ezdi. Hollanda ve Fransa liglerinin şampiyonlarına yine içerde geçit vermedi. Ama naptı? Gitti Alanya'ya, herkesten fark yiyen Bursa'ya, Gaziantep'e, Akhisar'a puanlar kaybetti. Gereken yapılsaydı şu anda şampiyonluk yarışındaydı takım. Enteresan bir sezon oldu

Büyük maçlarda rakip hücum yapınca boşluk bulup gol atma şansın oluyor, Fenerbahçe çok iyi mücadele ediyor derbide rakiplerine geçit vermiyor, gol yemiyor kolay kolay. Ama Anadolu maçları öyle değil, adam skora yatarsan yat, 1 puan bana da yeter diyor. Fener'in hücum gücü kısıtlı olduğu için de puan kaybı oldu hep. Dikkat edersen yenilgi değil, beraberlik Fenerbahçe'nin puan kayıplarının çoğu, gol atamamaktan kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: CaztınBiber

quote:

Orijinalden alıntı: Memoli 1907

Malum iki kulvarda da başarısız olunca konumuz erken açılmış. Gönül ister ki sezona iyi başlayalım. Ama bu başkanla umudum yok. Her ne kadar sağlam transferler yapılsa da hiç ama hiç umudum yok.

-----------------------------------------------------------------------------

Gelelim transfer konusuna... Arkadaşlar bugünden itibaren Emre Mor lafları dolaşmaya başladı. Teknik drektörle fiziki bir münakaşaları olmuş. Kiralayabilirmişiz. Ne diyorsunuz?

Dostum, katılıyorum bu yönetimde takım için doğru adımları atacak , taraftarla kulübü barıştıracak vizyon yok.

Emre Mor'a gelince kendisinin mental özellikleri zayıf Dortmund gibi Alman altyapı kulübünde disipline edilemedi antrenörle, hocayla sorunlar yaşadı.Henüz bir şey ispat etmiş bir yıldız değil hem de.Reus'ları Aubemeyangları yöneten futbolcu fabrikası Emre'yi yönetemeyecek bak hele bak.

Topu iyi dağıtmaz, iyi şut çekmez,iyi orta açmaz,duran top bilmez,sağlam fiziği yok,nerde ne yapacağını bilmez, mental yapısı zayıf, ee ne farkın kaldı 20 yaşındaki volkan Şen'den.

Kendisinin tek yapabildiği şey çok iyi çalım atması ve hızı.Kerim frei'da böyleydi.İki çalım atınca biz süper futbolcu sanıyoruz abartıyoruz sonra balon çıkıyor.Alper'de 21-22 yaşlarında gelmişti bu takıma tek bildiği topu alıp körüne dripling yapmaktı.26 yaşına geldi hala aynı.

Markovic örneğide var.Daha ne diyeyim dostum kendisinin daha çok yolu var.Kariyeri için en doğru adım hollanda'da belçika'da en az 2-3 sene pişmesi,takım oyununu öğrenip zayıf yönlerini kapatması gerek.

Türkiye'de Salihle Alper abileri milli yaptıracaz diye alemlerde kendilerini bitirdiler onuda bitirirler alemlerde.Fenerbahçe için çok yanlış olur,çocuk için çok daha yanlış.

Şahsi fikrim bu yönde umarım iyi ifade edebilmişimdir

quote:

kiye'de Salihle Alper abileri milli yaptıracaz diye alemlerde kendilerini bitirdiler onuda bitirirler alemlerde

Kahkaha attım

Öyle ama reis,yarışa girer bizimkiler ben götürcem, ben götürcem diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Bir de 2001 sezonundan beri aklımdadır şu ligdeki Fenerbahçe. Sanırım en garip olan sezon buydu. Başarısız bir Fenerbahçe izledik ama derbi kaybetmedi. Finalist ManU'yu içerde ezdi. Hollanda ve Fransa liglerinin şampiyonlarına yine içerde geçit vermedi. Ama naptı? Gitti Alanya'ya, herkesten fark yiyen Bursa'ya, Gaziantep'e, Akhisar'a puanlar kaybetti. Gereken yapılsaydı şu anda şampiyonluk yarışındaydı takım. Enteresan bir sezon oldu

Büyük maçlarda rakip hücum yapınca boşluk bulup gol atma şansın oluyor, Fenerbahçe çok iyi mücadele ediyor derbide rakiplerine geçit vermiyor, gol yemiyor kolay kolay. Ama Anadolu maçları öyle değil, adam skora yatarsan yat, 1 puan bana da yeter diyor. Fener'in hücum gücü kısıtlı olduğu için de puan kaybı oldu hep. Dikkat edersen yenilgi değil, beraberlik Fenerbahçe'nin puan kayıplarının çoğu, gol atamamaktan kaynaklı.

Takımın bir B planı yok çünkü. Advocaat bunun için de hiç uğraşmadı, geldiği gibi geçen sezonkine benzer olarak 2 ön liberoyu koyup oturmuş savunma sisteminin üzerine yattı, hücum planı olarak da ''topu Lens'e atın'' diye bir sistem (!) oturttu.

Tamam ben savunma futbolunu överim, severim de ancak Advocaat'ın, Aykut Kocaman'ın oynattığı savunma futbolu değil kesinlikle. Bunun adı korkak futboldur, derbide bile hücumu düşünmeyen bir takım var sahada

• Aykut Bey Lens ıcın olumsuz rapor vermıs..
    azız
    aykut
    mahmut
    volkan
    topal
    ozan
    ismail
    hak
    emenıke
    salih
    wiel
    josef

ŞU ADAMLARA BAK YA. KESKE BIR RÜYA OLSAYDI..

BİRİ BİZİ Bİ SİLKSİN ARTIK YA..
  • quote:

şaşkınbakkal - 19.05.2017 08:42

Gignac+Valnbuena+Gomis
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

şaşkınbakkal - 19.05.2017 08:42

Gignac+Valnbuena+Gomis

Söylenen isimlerin hepsi Fransa liginden, Aykut Kocaman cidden geliyor sanırım
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Lens ligin ikinci yarısı çöpleri oynuyor, o kadar para vermeye değmez kesinlikle.
  • Belli ki Aykut Hocam Pes'te Marsilya alıp Master Lig açmış. Ayew, Remy filan isteseydin bari hocam.

• Lens'e ne kadar vereceğimize göre değişir. Şimdi 3-4 isterlerse verilir, ama kalkıp da 10M verilmez.

• Katılıyorum. Dinç, genç ve takımında biraz olsun kendini kanıtlamış yetenekler bulmaya çalışsak keşke. Bruma gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --TimuR--

quote:

Lucas Perez izlediğim kadarıyla kanat oyuncusu olmaktan çok ikinci forvet özelliğine sahip diye düşünüyorum.Kariyerinde kanat oynamışlığı olsada oraya daha yatkın.Antalya'da eto'o da bazen öyle oynuyor.Etkili şutları vardı, oyun görüşüde fena sayılmaz.

4-4-2 yada 4-4-1-1 de ikinci forvet oynayabilir diye düşünüyorum.Arkasinda topal-souza değil dengeli bir ikili olmalı appiah-aurelio, tandemi gibi.Ekici-topal'souza defansif ekici-salih yumuşak kalır görüşündeyim.

Gomis, gignac a bonservis vermeden kiralanırsa güzel olabilir.32 liklere 3-4 milyon eurolar vermeye karşıyım.

Kaleciye bonservis verirsek geçen sene skrtel de yaptığımız hatanın benzerini yaparız .Adrian, Costil gibi kaleciler bedava.

Dediğiniz sistemde de etkili olabilir. Caner-Medley de buna benzer 442 olan bir sistem düşünüyordu.

-----Gignac----Perez----
    Taison------------Valbuena
    -------Ekici--Josef------
    Sobol---------------Şener
    ------Topal--Skrtel-----
    ---------Kaleci--------

Şeklinde bir 4 4 2 de olabilir. Burda Josefin biraz daha teknik versiyonu olsa daha iyi olurdu.

Ben de biliyorum adrian'ın bedava olduğunu ama hiç adı geçmiyor haberlerde. Olma ihtimali olan oyuncuları yazdım. Harun'un adı çok geçiyor. Fernandao+Aatıf gibi bir takas ile alınabilir. Bonservise gerek yok.

Perez'in hem Gs ile hem Fb ile adı geçiyor menejer parmağı olma ihtimali var.Gelirse başarılı olacağını düşünüyorum büyük iş olur. İleride top tutacak,ileri taşıyacak teknik bir faydalı olacaktır.Top bana gelmesin diye kaçan var.Çok yönlü olmasıda başka bir artısı.Sakatlanmıştı sağlık durumu nedir acaba?

Keşke josefi satıp veloso+noboa bonservissiz getirsek süper olur bir taşta üç kuş vurmuş oluruz.

Forumda bir sobol'dur gidiyor hiç izlemedim, tarzı kime benziyor?

• Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Stoch salih alper ozan felanda geldiğinde gençti görüyoruz şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 19 Mayıs 2017; 14:44:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Sow'a gelene kadar değil de evet futbolcuların çoğu özellikle bizim ülkemizde ahlaksızlar. ancak Sow'un bunu din bahanesiyle elde etmesi bu gerçeği değiştirmez.

ben de oruç tuttum, tuttuğum zaman hiç bir şeyi tam olarak yapamıyordum. Konsantre olamıyordum ki bir futbolcunun oruçlu antrenman yapması bile çok çok zor. Yapsa bile kendini veremez. Orucun bir dinle alakalı olması onu ahlaklı kılmaz, ahlaklı olan zaten içinde barındırır. euthyphron ikilemine atıfta bulunacak olursak, ahlakla dinin arasında çok sert çizgiler var. Özellikle Kant'tan gidersek Ahlak, din gibi içinde irrasyonalite içeren şeylerden çok daha farklı bir şey. Rasyonalizme dayanmayan kurallar, fantazmdan öne geçemiyor. Buna da saygı duyuyorum. İnsanlar istediklerini seçebilirler ama toplumdaki görevlerini aksatırlarsa bu şey onlara ahlaksız yapar.

Bir futbolcu için ameliyat günü her gündür, daha doğrusu aktif futbol oynadığı yıllar içerisinde 25-40 arası bir tatil yapıyorsa o tatilin içinde en fazla 1 haftadır oyuncu için oruç tutabileceği, sabahlara kadar içip eğlenebileceği. Sporcu olmanın doğası bunlardan uzak olmayı gerektirir.

Mesela oruç da vücuda zararlı, sizin yaktığınız 100 kalori başına denk gelen bir su ihtiyacınız doğuyor. Ve bu suyu vücudunuzun ağırlığına belirli zaman dilimler içerisinde almalısınız. genelde öneri, gün içerisinde azar azar su içmektir. Fakat oruç tuttuğunuz da en aşşağı 13 saat susuz kalacaksınız. Bir de günde 2000 kalori yakıyorsanız, futbolcuysanız bu 6000 kalorileri rahatlıkla bulacaktır ( salon + saha antranmanları ) işin protein-kas kısmını tam bilmiyorum ama oruç tutarken glikojenler azaldığı için karaciğer kaslara aminoasit gönderip kasların parçalanmasını sağlayacaktır. Yani her bakımdan zararlı bir sonuç doğuruyor ortaya. Yeme kısmıyla ilgili bazı bilimsel araştırmalar belirli bir süre aç kalmanın insülin direncini azalttığına yönelik kanıtlar sunmuşlar fakat su konusu bütün bilim insanlarının ortak olduğu bir konu.

Alkol de keza dediğiniz gibi bir sporcunun uzak durması gereken bir şey. Sporun bir sübliminasyon olduğunu düşünürsek, oyuncunun itkilerinin ketleyen sistemin ana parçası olan GABA nörostranmitterini harekete geçiren bir içecek alkol.

Dediğim gibi bir futbolcunun aktif futbol hayatı boyunca aktif içici olması aynı zamanda oruç tutması sporculuğa ters ve performans düşürücü. Belki çok nadir olsa kabul edilebilir ama bu durum ortaya disfonksiyonel durum çıkardığı için ikisi de ahlaksız. Ve herkes kendi isteğine inanabilir, Sow'u yargılayamam, Alper'i de. İkisi de bana kalırsa keyfi bir şey yapıyor. alkolsüzlükten sabahlara kadar eğlenmemekten ölen biri olmadığı gibi inançsızlıktan ölen kimseyi görmedik.

2-Dil çıkarma konusuna gelirsek, burada iki farklı algı var. Futbol oynarken yapamadığın hareketlere sinirlenip böyle somatizasyonlar yapabilirsiniz. Bana göre RvP gol atmadığı, ya da rakibi oyundan düşürmediği için bu somatizasyona başvurdu.
    Fakat gol atıp o hareketi yapsaydı, rvp'nin burda etik olmayan bir davranış yaptığını söylerdim.

son olarak, ahlak felsefesi konusunda belki seçtiğim meslek yüzünden çok şey okumam gerekiyor. Spinoza, Kant, Hegel her birinden azar azar okuyorum.
    Fakat ben oruç tutup işini aksatmanın ahlaklı bir tarafını göremiyorum. Sadece dini, yani sizin yasallığınızı oluşturan bir şey olduğu için onun asla yıkılmamasını istiyorsunuz, orucu savunmakla. Dediğim gibi tutan ve etkilenmeyecek bir işte çalışan biri için hiç bir şey diyemem saygı duyarım ama ben kimsenin kendini oruçlu doktora emanet etmekistediğinden emin değilim.

Hocam zaten sow'un dinine göre de mesleğinin gerekliliklerini yerine getirmen gerekiyor. Sonuçta bir sözleşme yapılıyor ve sow o sözleşmedeki antrenman şartlarını yerine getiriyorsa gerisi ona kalmış bir şey. Zaten bu konuda yönetim ve sow uzlaşamazsa yollarını ayırırlar. Eğer her kulüp sow ile anlaşırken oruç yasağı ile anlaşırsa sow için ahlaki olan ya futbolu bırakmaktır ya da orucunu tutmamaktır. Hem bir anlaşmanın altına girip hem de buna uymuyorsa bu ahlaksızlıktır. Oruç tutup antrenman yapmak dediğiniz gibi çok zor bir şey. Oruç tutup antrenmana çıkmasa ya da sezon başı belirlenmiş bir kilo sınırı varsa ve ona uymamış ise bu ahlaksızlıktır. Ama mesleğindeki gereklilikleri yerine getirip oruç tutması onu ahlaksız yapmaz. İşte tam da burada felsefi bir çıkmaza giriyoruz. Sana göre bana göre ya da İ.Kant'a göre ahlak. Kişiden kişiye değişen bir ahlak algısı var. Kant'ın ahlak anlayışını doğrulatan bir şey yok. Burada tartışılacak çok şey var, futbol forumunu iyice konu dışına çekmek istemiyorum.

Alkol konusuna gelirsek. İstisna olarak hergün karaciğerin detoksifiye edebileceği az miktar şarap içmek myokard infarktüs'üne iyi geliyo mesela. Ama çok büyük oranda zararlı. Herkesin bildiği Merkezi sinir sistemine zararı dışında sindirim'den dolaşıma birçok zararı var. Kanser etkenlerinden birisi. Bunlara rağmen benim yaptığım sözleşmedeki kurallara uyuyorsa, antrenmanları aksatmadan maçta istenilen verimi veriyorsa ben futbolcunun alkol kullanmasına karışamam. Ama eğer sarhoş olup antrenmana katılmazsa işte o zaman ahlaksızlıktır.(Tabi bana göre )

2-Hocam Rvp konusunda gerçekten fikirlerim çok net. Bu tarz etkenlerin rvp'nin yaptıklarını haklı çıkaracağını sanmıyorum. Talisca ya da öncesinde Melo'nun yaptıkları için de bu tarz savunmalar bulabiliriz. Net görüşüm rvp'nin yaptığının iğrenç olduğu yönünde.

Son olarak yeteri kadar fikir alışverişi yaptığımızı düşünüyorum. Cevap yazarsanız okurum ve tartışmayı sonlandırırım. Yazmazsanız da burda bitmiş olur. Çünkü baya uzadı ve farklı yerlere girmeye başladı konu. Zıt fikirleri savunurken çirkin şeylere girmediğimiz iyi bir tartışma oldu.

• Lens için sunderland'in istediği 5.5 milyon euro'yu çok görenler ne tesadüf ki aykutun ve kazmalarının hastası.

Almayalım Beşiktaş alsın da görelim 25 gole katkısı var mı yok mu?

Büyük hoca aykut kocamanda aynı paralara ömer ali gibi anadolu vasatlarını doldursun takıma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --TimuR--

quote:

Lucas Perez izlediğim kadarıyla kanat oyuncusu olmaktan çok ikinci forvet özelliğine sahip diye düşünüyorum.Kariyerinde kanat oynamışlığı olsada oraya daha yatkın.Antalya'da eto'o da bazen öyle oynuyor.Etkili şutları vardı, oyun görüşüde fena sayılmaz.

4-4-2 yada 4-4-1-1 de ikinci forvet oynayabilir diye düşünüyorum.Arkasinda topal-souza değil dengeli bir ikili olmalı appiah-aurelio, tandemi gibi.Ekici-topal'souza defansif ekici-salih yumuşak kalır görüşündeyim.

Gomis, gignac a bonservis vermeden kiralanırsa güzel olabilir.32 liklere 3-4 milyon eurolar vermeye karşıyım.

Kaleciye bonservis verirsek geçen sene skrtel de yaptığımız hatanın benzerini yaparız .Adrian, Costil gibi kaleciler bedava.

Dediğiniz sistemde de etkili olabilir. Caner-Medley de buna benzer 442 olan bir sistem düşünüyordu.

-----Gignac----Perez----
    Taison------------Valbuena
    -------Ekici--Josef------
    Sobol---------------Şener
    ------Topal--Skrtel-----
    ---------Kaleci--------

Şeklinde bir 4 4 2 de olabilir. Burda Josefin biraz daha teknik versiyonu olsa daha iyi olurdu.

Ben de biliyorum adrian'ın bedava olduğunu ama hiç adı geçmiyor haberlerde. Olma ihtimali olan oyuncuları yazdım. Harun'un adı çok geçiyor. Fernandao+Aatıf gibi bir takas ile alınabilir. Bonservise gerek yok.

Perez'in hem Gs ile hem Fb ile adı geçiyor menejer parmağı olma ihtimali var.Gelirse başarılı olacağını düşünüyorum büyük iş olur. İleride top tutacak,ileri taşıyacak teknik bir faydalı olacaktır.Top bana gelmesin diye kaçan var.Çok yönlü olmasıda başka bir artısı.Sakatlanmıştı sağlık durumu nedir acaba?

Keşke josefi satıp veloso+noboa bonservissiz getirsek süper olur bir taşta üç kuş vurmuş oluruz.

Forumda bir sobol'dur gidiyor hiç izlemedim, tarzı kime benziyor?

Hocam Sobol şuan olmuş bir futbolcu değil ama potansiyeli var. Hücüm bindirmeleri iyi ama sonlandırmayı geliştirmesi lazım. Sobol yerine birçok iyi seçenek var ama Solbek için onun ismi geçtiği için onu yazdım.Yoksa Marçal,Ramirez gibi beğendiğim bekler var. Yine de sobol'un Hasan Ali'den iyi olduğunu düşünüyorum.

442'yi sadece forumda konuşacağımız bir fikir olarak görüyorum. Aykut ya 433 ya da 4231 oynatacaktır.

Perez'in tek forvetli sistemde tek forvet oynaması yanlış olur bence. Bu yüzden sağ kanatta 2.Bir forvet olarak bulunması iyi olur. Sağ bekimiz Şener sağ kanat gibi hücümcu bir bek. O Koridoru kullanır ve perez de rahatça forveti çiftler.

• quote:

Lens için sunderland'in istediği 5.5 milyon euro'yu çok görenler ne tesadüf ki aykutun ve kazmalarının hastası.

Almayalım Beşiktaş alsın da görelim 25 gole katkısı var mı yok mu?

Büyük hoca aykut kocamanda aynı paralara ömer ali gibi anadolu vasatlarını doldursun takıma.

Lens için 5.5 milyon euro bedava resmen

• Formsuzlar ordusu rvp sow emenike fernandaonun toplami GİGNAC etmez..

• CaztınBiber kullanıcısına yanıt
    Sunderland çay ocaklarında mı çalışıyorsun ne bu bilmişlik?

Böyle devam et sen, sahada yürüyen adama 5.5m bile fazla ya neyse.

Blok.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.