Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Advocaat lens ile sneijderi milli takıma almış.RvP yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Yetkili arkadaşlardan rica ediyorum lütfen artık şu Ersun ve Vitor muhabbetlerinden kusacağız geçmişi konuşmaktan bıkmadılar birşeyler yapsınlar konunun amacından sapmasına izin vermesinler

Adam bir şey yapmamış ki yav, kibar bir şekilde tartışma dönüyor.

• Bir ara Aziz Yıldırım 2018 yazında bırakacak bu yüzden gelecek sezon için 30-32'lik tecrübeli oyuncuları alıp şampiyon olabilecek bir kadro kurduracak diye bir söylem vardı. Ne kadar doğru bilinmez ama Aykut Kocaman gelirse şampiyonluk ve başarı hayal olur. Tabi savunma stilinden vazgeçmediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoli 1907

Malum iki kulvarda da başarısız olunca konumuz erken açılmış. Gönül ister ki sezona iyi başlayalım. Ama bu başkanla umudum yok. Her ne kadar sağlam transferler yapılsa da hiç ama hiç umudum yok.

-----------------------------------------------------------------------------

Gelelim transfer konusuna... Arkadaşlar bugünden itibaren Emre Mor lafları dolaşmaya başladı. Teknik drektörle fiziki bir münakaşaları olmuş. Kiralayabilirmişiz. Ne diyorsunuz?

Dostum, katılıyorum bu yönetimde takım için doğru adımları atacak , taraftarla kulübü barıştıracak vizyon yok.

Emre Mor'a gelince kendisinin mental özellikleri zayıf Dortmund gibi Alman altyapı kulübünde disipline edilemedi antrenörle, hocayla sorunlar yaşadı.Henüz bir şey ispat etmiş bir yıldız değil hem de.Reus'ları Aubemeyangları yöneten futbolcu fabrikası Emre'yi yönetemeyecek bak hele bak.

Topu iyi dağıtmaz, iyi şut çekmez,iyi orta açmaz,duran top bilmez,sağlam fiziği yok,nerde ne yapacağını bilmez, mental yapısı zayıf, ee ne farkın kaldı 20 yaşındaki volkan Şen'den.

Kendisinin tek yapabildiği şey çok iyi çalım atması ve hızı.Kerim frei'da böyleydi.İki çalım atınca biz süper futbolcu sanıyoruz abartıyoruz sonra balon çıkıyor.Alper'de 21-22 yaşlarında gelmişti bu takıma tek bildiği topu alıp körüne dripling yapmaktı.26 yaşına geldi hala aynı.

Markovic örneğide var.Daha ne diyeyim dostum kendisinin daha çok yolu var.Kariyeri için en doğru adım hollanda'da belçika'da en az 2-3 sene pişmesi,takım oyununu öğrenip zayıf yönlerini kapatması gerek.

Türkiye'de Salihle Alper abileri milli yaptıracaz diye alemlerde kendilerini bitirdiler onuda bitirirler alemlerde.Fenerbahçe için çok yanlış olur,çocuk için çok daha yanlış.

Şahsi fikrim bu yönde umarım iyi ifade edebilmişimdir

• Bir de 2001 sezonundan beri aklımdadır şu ligdeki Fenerbahçe. Sanırım en garip olan sezon buydu. Başarısız bir Fenerbahçe izledik ama derbi kaybetmedi. Finalist ManU'yu içerde ezdi. Hollanda ve Fransa liglerinin şampiyonlarına yine içerde geçit vermedi. Ama naptı? Gitti Alanya'ya, herkesten fark yiyen Bursa'ya, Gaziantep'e, Akhisar'a puanlar kaybetti. Gereken yapılsaydı şu anda şampiyonluk yarışındaydı takım. Enteresan bir sezon oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoli 1907

Malum iki kulvarda da başarısız olunca konumuz erken açılmış. Gönül ister ki sezona iyi başlayalım. Ama bu başkanla umudum yok. Her ne kadar sağlam transferler yapılsa da hiç ama hiç umudum yok.

-----------------------------------------------------------------------------

Gelelim transfer konusuna... Arkadaşlar bugünden itibaren Emre Mor lafları dolaşmaya başladı. Teknik drektörle fiziki bir münakaşaları olmuş. Kiralayabilirmişiz. Ne diyorsunuz?

Gelmesi Emre'nin yararına olur. Şu anda milli takımda seviliyor ancak normal liglerde forma giymediği takdirde birkaç sezona milli takımda çizik yiyebilir haklı olarak. Kiralanırsa Volkan Şen'den daha etkili olacağını düşünüyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Bir de 2001 sezonundan beri aklımdadır şu ligdeki Fenerbahçe. Sanırım en garip olan sezon buydu. Başarısız bir Fenerbahçe izledik ama derbi kaybetmedi. Finalist ManU'yu içerde ezdi. Hollanda ve Fransa liglerinin şampiyonlarına yine içerde geçit vermedi. Ama naptı? Gitti Alanya'ya, herkesten fark yiyen Bursa'ya, Gaziantep'e, Akhisar'a puanlar kaybetti. Gereken yapılsaydı şu anda şampiyonluk yarışındaydı takım. Enteresan bir sezon oldu

bu sezon hiçbir derbide ve avrupa liginde içerideki feyenord ve krasnodar maçları hariç hep rakip takımlar bizden üstün oynadı ve geriye çekilip savunmada kaldık.İçerideki zorya maçını bile hatırlıyorum ilk yarı adamlar tek kale oynamıştı 2. yarı stoch uzaktan bir gol attı sonra dağıldılar da yendik,kupada bjk 50 dakika 10 kişi oynadı adamlar yine bizi ezdiler oyunlarıyla şans kontro golüyle eledik,en son başakşehir bile kupa finalinde bizi ezdi uzatmalarda 30 dakika boyunca sanki 9 kişiymişiz gibi top ayağına gelen 2 pas yapıp baskı olunca rakip sahaya bam güm vurup uzaklaştırdı 3 pas yapamadık uzatmada.

• Benım artık bu yonetıme zerre guvencım kalmadı hanı mayıs ayında transferler bıtıyodu halen 10 gun var ama yapamazlar hep beraber gorecez en buyuk transfer AZİZ YILDIRIM istifasıdır bu takım ıcın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Çoğu FB'li Aykut Kocaman'ı istemiyor gibi açıkcası ben de istemiyorum. Aykut Kocaman gibi zevksiz top oynatan teknik adamları hiç sevmem ama Aykut Kocaman iyi teknik adamdır gelirse eğer başarılı olur severim Aykut hocayı.

Ben Aykut KOCAMAN'ı canı yürekten istiyorum hocam :) Aykut hoca bence abartıldığı kadar zevksiz bir futbol anlayışı yok. Bir Ersun Yanal olmayabilir ama bence oynattığı futbol iyi futbol. Konya takımının başında yaptığı işler ortada ve bunları doğru ve isabetli zevkli oyunlarla yaptı. Şahsen ben Fenerbahçe li olarak Konya maçlarını izlerken zevk alıyorum. Son olarak 2010-11 efsane sezonda Aykut hoca nın oynattığı futbolu hatırlatmak isterim. VE 3 Temmuz sürecinde kadronun yetersizliği nedeniyle defansif oynattı ve bu kadro ile uefa da yarı final görük 2 kere Ziraat kupası kazandık. Aykut KOCAMAN ilaç gibi gelecektir. Dedi dersiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: --TimuR--

Aranızda hala kaleye volkan yazanlar görüyorum.

Orta saha sıkıntımız kadar büyük bir sıkıntı kale. Bu çok net

50 tane defansif oyuncu oynatmamıza rağmen kaleye gelen her top gol oluyor.

Rezalet bir kaleci volkan. Kendisi fenerli falan değil taraftara gaz verip sürekli sözleşme uzatıyor.

Transfer önceliğimiz
    1)Orta Saha
    2)Kale
    3)Forvet
    4)Kanat
    5)Solbek

şeklinde olmalı.

yav he he

• aziz ayını da al git. hayatımın en güzel yılları senin zamanına geldi. nasıl bir kader? nasıl bir bahtsızlıktır bu?
  • Aziz başkanıma laf edenler var kıskanmayın kudurun,dünya klünü yaptı bu klübü önce suarezi geçen sene robbeni getirdi bu sene ronaldo mu gelsin messi mi gelsin twitterda anket yaptırıyor sonuca göre transfer yaptıracak demokratik de başkanım taraftarın her dediğine önem veriyor,başkanım inşaattan da anlar futboldan da anlar beni konuştuğmayın.

• Lucas Perez'in 1 yıllığına Arsenal'den kiralanması için uğraşıyormuşuz.
  • Her sene aynı terane boş yere ümitlenmeyin beklentinizi küçük tutun ki üzülmeyin.Niye peki? Geçen sezon başlangıcını düşünün bir ton yıldız geldi para harcandı ne oldu bırak ligi Avrupa'da büyük başarı gelir dedik bu kadroyla 1 tane kupa alamadık bu senede dahil.

Ne olursa olsun hep diyeceğim Aziz bey gitmedikçe sistem olmaz bizde. Her sene hoca değiştirmemiz de bunun kanıtı.Şuan yapılacak en doğru hamle para eden oyuncuları satıp + açılan maaş bütçesiyle beraber oluşan gelecek sezon bütçesiyle doğru ve mevkilere yeterli adamı alabilmek ve açığı kapatmak. Umarım güzel günler görürüz.
  • Evet beyler yandex fb arama motorlarımızı geri yüklüyoruz,başgan aziz uefaya kafa tutup ffp'yi kaldırdı,transferi mayıs ayında bitirecek günde 1000 tık bekliyorum her taraftardan 10 gün sonra messi bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

1- Kardeşim, senin performansını düşüren hareketi sen bilinçli yaptığın sürece ahlaklı biri sayılmazsın. Salih ve Alper de öyle, Sow da öyle. Biz Salih ve Alper'i yılda iki kere böyle duyuyoruz. Sow'u her sene vücut için çok zararlı olan bir diyeti uygularken buluyoruz. Burası futbol takımı, senin performansını düşüerenin ne olduğu, kim tarafından emredildiği önemli değil. Sow, ahlaklı bir adamsa parasının hakkını verecek şekilde kendine dikkat, eder göbek yapmaz, uyuşuk uyuşuk sahada dolanmaz. Futbol hayatını bitirince bütün oruçlarını tutar. Böyle hırsızlık yapmış oluyor, kendi öncelikleri aldığı paranın kaynağının önceliklerinden, yani ona iftarını yaptıran kaynağın önceliğinden önce geliyor. Şöyle düşün sen hastane müdürüsün, cerrahın ramazan ayında oruç tutuyor, ameliyatlara giriyor hasta ameliyatta kalıyor, eli ayağı titriyor, motive olamıyor. bu adam aldığı 50 bini nasıl haketmiyorsa Sow'da öyle.

2-RvP'nin maç seçtiğine katılıyorum. Özellikle son başakşehir maçında gördük ki istese hala bu ortasahaya rağmen takımları felç edebiliyor. Fakat RvP dek bacak, tek gözü kapalı oynasa bile, canı sıkkın olsa bile Sow'dan daha fazla katkı sağlayan bir adam. Sow en istekli hali Sahada geniş alanda 1 çalım atar, bir tane de rövaşata vurur gol olur.
    RvP'nin isteksiz hali sahada 4-5 adam geçip ( öylesine değil çok doğru yerde ) harika 2-3 pas çıkaracak şekilde. Sow'u ben istekli de görmüyorum. Biraz agresiflik olur, koşarken çok ağır koşuyor.

3- Sow Fenerbahçe gibi bir takıma en fazla 4. yedek olurdu. Diğer deiklerine ben de katılıyor ama RvP'nin iyi oynaması için kurgu hazırlanırsa RvP hala futboldan zevk alan biri, top ayağına geldiğinde yüzünden anlaşılıyor. Para konusunda tamamen haklısın.

4- RvP vodafone araneda Beşiktaşa az bile yaptı, gidip başka bir takıma yapsa haklısın ama hakemle şampiyon olmuş, artık hakemleri arkasına aldığı a priori olan bir takım için azdı bile. Talisca'nın yaptığından da ağır bir şey yok, sadece rakibini ensesinden çekip tahrik etti, gerisi 5. lig futbolcusu tosic'in salaklığdır.

1)"kendi öncelikleri aldığı paranın kaynağının önceliklerinden, yani ona iftarını yaptıran kaynağın önceliğinden önce geliyor." kısmı yanlış olmuş. Onun için ona oruç tut diyen ve iftar yaptıran sowun sahip olduğu her şeyi veren varlık. Sow'un imzaladigi sozlesmesede oruç falan tutulmayacagi geçse tmm derim.Adamın burda hirsizlik yaptigi yok. Adam kazandigindan az paraya fenere geldi. Oynamak için geldi. Sowun futbolunu eleştir. Ben de eleştiriyorum ilk 11 için yetersiz. Ama burada onca ahlaksız futbolcu dururken sow oruç tuttu diye ahlaksız demen çok yanliş bence.

2-Rvp'nin vodafone arenada yaptiklarini hiç kabul etmiyorum ve çok ahlaksizca buluyorum. Tosiçin hata yapmis olmasi rvpyi hakli çikarmiyor. Rvp bjkden oyuncu attirmak için çirkkeflik yaptı. Tombala çekti, taraftara hareket çekti. Aynisini bjkli bir oyuncu kadikoyde yapsa bu yuzden maçi kaybetsen iyi olur mu? Bazen insanlar tuttuğu takımı fazladan savunabilir ama bu çok aşikar iğrenç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --TimuR-- -- 19 Mayıs 2017; 11:42:45 >

• hayaller van persi hayatlar tam tersiiii,aziz başkaaan oleyyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

quote:

Orijinalden alıntı: --TimuR--

Aranızda hala kaleye volkan yazanlar görüyorum.

Orta saha sıkıntımız kadar büyük bir sıkıntı kale. Bu çok net

50 tane defansif oyuncu oynatmamıza rağmen kaleye gelen her top gol oluyor.

Rezalet bir kaleci volkan. Kendisi fenerli falan değil taraftara gaz verip sürekli sözleşme uzatıyor.

Transfer önceliğimiz
    1)Orta Saha
    2)Kale
    3)Forvet
    4)Kanat
    5)Solbek

şeklinde olmalı.

yav he he

Bir görüşün varsa yaz, tartışalım. Belki sen haklısındır.

"Yav he he" gibi bir söz yazıp insanların görüşünü aşağılama.

• yeni sezonda forma ve kombinelerimizi almayı unutmuyoruz arkadaşlar,aziz başkanın dediği gibi 1 forma 1 kombine alıp burda bana kafa tutmayın,herkes yeni sezonda çıkan 3 formayıda almalı ve kendisine kombine almakla da yetmez tüm akrabalarına kombine aldırmaya çalışmalı ki seneye alper ve salih kardeşimiz daha iyi gece klüplerine gidebilsinler,avrupadan gelen yıldız oyuncularımız 1 villa 1 yat daha fazla alsınlar burda.
  • Aziz le beraber gidin.

Yaptığı 3 tane

Kaybettirdiği 20 tane...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.