Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Yeni konumuz hayırlı olsun. Yeni konuya kadro ile başlayalım. Dizilişi benim gönlümden geçen, ama oyuncuları tahminlerden oluşturduğum kadro yapmaya uğraş verdim. Smolov'u bile ekstra görüyorum. Alamayız bence .Emenike ile de devam edebiliriz. Lens'in ilk etapta bize ucuza satılacagini sanmıyorum. Son dönemde satamazlarsa ise,Lensin de ayrılma isteğini kullanıp ucuza alabiliriz. Lens PSV de forvet oynamıştı. Bizde de ikili düzende oynayabilir. Lens,Taison,Valbuena üçlüsünü aynı anda takıma kazandırmak inanılmaz olur.

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Smolov alınırsa yedek kalmaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Reis, ikimizde çapa, hamal,6 numara olduğunu kabul ediyoruz.Toz kondurmuyorsun abartılı geldiği için söylüyorum.

Savunma özelliklerine katılıyorum ama pas konusunda topu hasandan alıp skrtele,kjaer e topal'a şener'e verince sadece o zaman hata yapmıyor.

Para edebilecek bir oyuncu,mevkisinde alternatifleri var, bu ffp kıtlığı içinde satmalıyız. 28 yaşında, şimdi satamazsak iki sene sonra hiç satamayız. Kjaer'i ne kadar sevsemde onun içinde aynı şeyi düşünüyorum .Kimsenin turşusunu kuracak halde değiliz.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Evet ya yanlış yazmışım. Yedek düşünmedim zaten. RVP-Smolov yapacaktım hata olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Souza kötü oyuncu değil ama onu tembelliğe sevk eden topalın verdiği rahatlık . Topalı stoperliğe alıştırıp yanına daha ofansif bir adam olsa daha çok defansif görev üstlenip daha hareketli oynayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaztınBiber

Reis, ikimizde çapa, hamal,6 numara olduğunu kabul ediyoruz.Toz kondurmuyorsun abartılı geldiği için söylüyorum.

Savunma özelliklerine katılıyorum ama pas konusunda topu hasandan alıp skrtele,kjaer e topal'a şener'e verince sadece o zaman hata yapmıyor.

Para edebilecek bir oyuncu,mevkisinde alternatifleri var, bu ffp kıtlığı içinde satmalıyız. 28 yaşında, şimdi satamazsak iki sene sonra hiç satamayız. Kjaer'i ne kadar sevsemde onun içinde aynı şeyi düşünüyorum .Kimsenin turşusunu kuracak halde değiliz.

Dostum toz kondurmama gibi bir durum yok aslında, Josef'in eksik olduğu yanları ben de söylüyorum. Diğer arkadaşlar cok fazla gömdüğü için, benim övmem çok abartı geliyor

Ekici zaten geliyor, Ozan'ı kimseye satamayız o yüzden takımda kalır, Topal ile yeni 3 yıllık sözleşme imzaladık, bu nedenle elde tek para eden orta saha Josef. Satılırsa o satılır anca. Ozan-Topal-Souza üçlüsünden biri fazla, biri gitmeli, diğer ikisi de değişmeli oynamalı

• ---------------Volkan--------------

--Şener---Skrtel---Kjaer---Hasan Ali--

-----------Topal-------------------

--------Salih------Ekici----------

--Lens-------SOW---------Volkan---------

Al sana bonservissiz mis gibi kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Yeni konumuz hayırlı olsun. Yeni konuya kadro ile başlayalım. Dizilişi benim gönlümden geçen, ama oyuncuları tahminlerden oluşturduğum kadro yapmaya uğraş verdim. Smolov'u bile ekstra görüyorum. Alamayız bence .Emenike ile de devam edebiliriz. Lens'in ilk etapta bize ucuza satılacagini sanmıyorum. Son dönemde satamazlarsa ise,Lensin de ayrılma isteğini kullanıp ucuza alabiliriz. Lens PSV de forvet oynamıştı. Bizde de ikili düzende oynayabilir. Lens,Taison,Valbuena üçlüsünü aynı anda takıma kazandırmak inanılmaz olur.

Hocam 4-4-2 ligimizde uygulanabilecek bir taktik. Yakın zamanda örneği de var. Ancak doğru taktikle ve doğru oyuncularla oynanması şart.

Mesela öndeki 2 forvetin çok yüksek seviyede koşması ve hücüm pres yapması şart.(Rvp bunu kaldıramaz.)

Kanatlar zaman zaman göbeğe gelmeli ve orta saha özelliği gösterebilmeli.(Taison ve Valbuena çok uygun)

En önemlisi orta saha göbeğindeki adamlar çok koşan ve çift yönlü oynayan adamlar olmalı.(Ekici bir nebze bunu karşılar ama Souza aşırı defansif kalır.

Valbuenanın içeri yöneleceğini düşünürsek sağbekin o koridoru iyi kullanması lazım. Bir sağ açık gibi.(Şener de juanfran da buna uygun.)

Yani bu 442 için bazı oyuncular çok uygun ama souza ve rvp hiç uymuyor ve çok baltalar sistemi.

Ayrıca aykutun 4231 ya da 433 oynatacağını düşünüyorum ancak bu tarz farklı fikirleri de tartışmak hoş.

Son olarak::: Hocam gözünü seveyim şu volkanı kaleye yazmayalım Vasat üstü her kaleciye razıyım. Fernandao Harun takası falan olsa kabul ederim. Ospina'da gözüm yok

• Malum iki kulvarda da başarısız olunca konumuz erken açılmış. Gönül ister ki sezona iyi başlayalım. Ama bu başkanla umudum yok. Her ne kadar sağlam transferler yapılsa da hiç ama hiç umudum yok.

-----------------------------------------------------------------------------

Gelelim transfer konusuna... Arkadaşlar bugünden itibaren Emre Mor lafları dolaşmaya başladı. Teknik drektörle fiziki bir münakaşaları olmuş. Kiralayabilirmişiz. Ne diyorsunuz?
  • Yeni konumuz hayırlı olsun umarım bu sezonu güzel oyunla,kupalarla kapatırız
  • --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    Doğru tespitler hocam. Özellikle benimle aynı fikirde olduğunuz mevkilerde tam da kafamdaki düşünceleri yazmışsınız.

Forvette ben Smolov ve Sow kendini biraz geriye atabileceklerini düşündüğüm için faydalı olabileceklerini düşünüyorum. Ama işin pres kısmını hesaba katmadım. RVP zaten çok sık maça çıkmıyor malum. Çıktığı maçlarda sıkı olmasa da göstermelik pres yapabileceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi Sow da da bu sorun çıkabilir. Ferdi de de. O yüzden forvetlerimizin pek uygun olmadığı yine ortaya çıkıyor. Ama şu olabilir RVP biraz daha geride kalıp ön tekli olabilir.

Hocam açıkçası ben Ozan veya Josefin çok sırıtacagini düşünmüyorum. Aslında bence serbest bırakılsa ikisi de çift yönlü oynar. Bu taktığe ben bayadır ilgi duyuyorum. Ama esas İzlanda takımından bizimkine benzetmeye çalıştım. Mesela orada merkezde Sigurdsson-Gunnarsson çıkıyor. Kalite olarak karşılaştırmiyorum da Ekici-Sigurdsson, Souza-Gunnarsson biraz benziyor özellik olarak. Bence orta sahada çok sıkıntı çıkmayacak.

Aykut zaten 433 oynatır. Çok negatif değilim çift sekizli 433'e. Souza,Ekici,Ginkel gibi bir düzende hoşuma gider.

Hocam olur mu bir Volkandir Fenerbahçe

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

JOSEF gördüğüm en kazma Brezilyalı , KUSURA BAKMAYIN !
    Maldonado sağa sola atıyor , ileriye taşımıyor diye eleştiriyordu yahu bu herif daha pas şiddetini yönünü geçtim yanındaki 5m oyuncuya pas atamıyor.VITOR KAZIĞI MALESEF

Hoşgeldini hocam banınız açılmış

saol canım kardeşim

Lord Joker 'i ben de anlamakta zorlanıyorum bazen

As Timur said , don't feed the troll

Hocam neyi anlamakta zorluk çektiğinizi belirtirseniz, bu konuda elimden geldiğince açıklama yaparım

Allahını seversen şu Vitor sevdandan vazgeç.Ya da hiç bahsetme Vitor'dan gördüğüm gibi forumun %95 i beğenmiyor.Adı dahi çoğuna küfür gibi geliyor.İkincisi şu herifin getirdiği oyuncuları korumaktan vazgeç , JOSEF kazma kardeşim.Topal ile aynı top ayrıca ondan fazlası yok eksiği çok.

Neyse Reçete Aykut Kocaman + 3 transfer !

Sol bek , Orta saha ve forvet ile bu takım düzelir.
    Tüm yetki verilsin adama işine karışmasınlar yeter...

Ona bakarsan tüm fb'liler sansığa gitse %80 aykut gelmesin,kanser dönmesin çıkar.V.p ile aynı korumacı futbol anlayışı.Aykut Kocaman'ın tek farkı maç başı 200-300 geri pas yan pas yaptırmasıdır.Kendisi büyük takım hocası değildir.

Tam yetkisi olduğu 4 yılda100 milyon euro para harcayıp takımı Göhkan ünal,ilhan eker,orhan şam,serdar kesimal,bienveulerle doldurdu.Bunu diyenin Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: CaztınBiber

Dostum toz kondurmama gibi bir durum yok aslında, Josef'in eksik olduğu yanları ben de söylüyorum. Diğer arkadaşlar cok fazla gömdüğü için, benim övmem çok abartı geliyor

Ekici zaten geliyor, Ozan'ı kimseye satamayız o yüzden takımda kalır, Topal ile yeni 3 yıllık sözleşme imzaladık, bu nedenle elde tek para eden orta saha Josef. Satılırsa o satılır anca. Ozan-Topal-Souza üçlüsünden biri fazla, biri gitmeli, diğer ikisi de değişmeli oynamalı

Brezilya milli takımında oynamış büyük oyuncu josef' i kim ister? Başından beri gereksiz bir transferdi. Seninde bir şey bildiğin yokta vitor aldırdığı için josef i savunuyorsun. Şöyle saçma sapan şeylerle kendini sürekli komik,trol durumuna düşürmekten vazgeç. Yazdığın bütün mesajlarda yetersizliğini ifade ediyorsun, millet sana kıçıyla gülerken sen iyi yorum yaptım filan sanıyorsun. Bari kendine saygın olsun ama oda yok, kendine laf ettirmekten hoşlanan, öz güvensiz birisin.
    Ozan-Topal-Souza 3' üde bir adam etmez, etmiyor, imkan olsa 3' ü de yedek olacak oyuncular. Ekici soru işareti, iyi performans gösterse bile yanında souza, topal vs yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 19 Mayıs 2017; 1:21:41 >

• Dön hocam,sen gittiğinden beri bir tek acun halı saha kupasını aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Dön hocam,sen gittiğinden beri bir tek acun halı saha kupasını aldık

o zamanlar takım ruhumuz ,isteğimiz vardı şimdi onlarda kalmadı ki
  • Umarım güneşli günler göreceğiz..

• Volkan klubeye çekilmeli.Harun volkandan net %100 iyi kaleci.Bursa çok yiyor ama suç kesinlikle harun un değil.

• Bu sene icinde gordugum kadariyla en iyi adamlarimiz Lens ve Josef

Diger adamlar hep standart seviyesinin altindaydi.

Kjaer Skrtel satilmadan bu adamlari tutup kadro olusturulmali,

Taison gelse fena olur

• ............ospina.............
    ......kjaer......skirtel.......
    şener......................????
    .......topal.....ekici.........
    lens.....hakim ziyech.......nani
    .............?????..............

tamamen hayal ürünü, ama hiç zor değildi. yazık oldu.
  • --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    1- Kardeşim, senin performansını düşüren hareketi sen bilinçli yaptığın sürece ahlaklı biri sayılmazsın. Salih ve Alper de öyle, Sow da öyle. Biz Salih ve Alper'i yılda iki kere böyle duyuyoruz. Sow'u her sene vücut için çok zararlı olan bir diyeti uygularken buluyoruz. Burası futbol takımı, senin performansını düşüerenin ne olduğu, kim tarafından emredildiği önemli değil. Sow, ahlaklı bir adamsa parasının hakkını verecek şekilde kendine dikkat, eder göbek yapmaz, uyuşuk uyuşuk sahada dolanmaz. Futbol hayatını bitirince bütün oruçlarını tutar. Böyle hırsızlık yapmış oluyor, kendi öncelikleri aldığı paranın kaynağının önceliklerinden, yani ona iftarını yaptıran kaynağın önceliğinden önce geliyor. Şöyle düşün sen hastane müdürüsün, cerrahın ramazan ayında oruç tutuyor, ameliyatlara giriyor hasta ameliyatta kalıyor, eli ayağı titriyor, motive olamıyor. bu adam aldığı 50 bini nasıl haketmiyorsa Sow'da öyle.

2-RvP'nin maç seçtiğine katılıyorum. Özellikle son başakşehir maçında gördük ki istese hala bu ortasahaya rağmen takımları felç edebiliyor. Fakat RvP dek bacak, tek gözü kapalı oynasa bile, canı sıkkın olsa bile Sow'dan daha fazla katkı sağlayan bir adam. Sow en istekli hali Sahada geniş alanda 1 çalım atar, bir tane de rövaşata vurur gol olur.
    RvP'nin isteksiz hali sahada 4-5 adam geçip ( öylesine değil çok doğru yerde ) harika 2-3 pas çıkaracak şekilde. Sow'u ben istekli de görmüyorum. Biraz agresiflik olur, koşarken çok ağır koşuyor.

3- Sow Fenerbahçe gibi bir takıma en fazla 4. yedek olurdu. Diğer deiklerine ben de katılıyor ama RvP'nin iyi oynaması için kurgu hazırlanırsa RvP hala futboldan zevk alan biri, top ayağına geldiğinde yüzünden anlaşılıyor. Para konusunda tamamen haklısın.

4- RvP vodafone araneda Beşiktaşa az bile yaptı, gidip başka bir takıma yapsa haklısın ama hakemle şampiyon olmuş, artık hakemleri arkasına aldığı a priori olan bir takım için azdı bile. Talisca'nın yaptığından da ağır bir şey yok, sadece rakibini ensesinden çekip tahrik etti, gerisi 5. lig futbolcusu tosic'in salaklığdır.

• oo yeni sezonun konusu acilmis hayirli olsun :) Yeni sezonda yeni bir baskan gormek dilegiyle AZIZ YILDIRIM ISTIFA

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.