Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42614262426342644265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amma velakin

Hakemde ciddi sıkıntı vardı yalnız o son fauller hiç de normal değil. Geçmiş olsun.
    Hakeme bahabe bulmaya gerek yok, hak etmedik, ozellikle Vesely nin teknik faulu fisi cekti, cok aptalca bir hataydi.

Bizim takim nasil olsa kazaniriz havasinda cikmis bugun, Real cok daha motive cikti maca.

Fenerbahceye kiziyorlar; ama oynadiginiz takim Real Madrid ve final maci, kizmaya gerek yok, anlamsiz.

Fenerbahce Basketbolda cok basarili sezon gecirdi.

Son olarak Thompso ve Nunalyden kurtulmak lazim, bize Udoh lazim, bugun o olsa sampiyonduk.

Basket hakkinda bu kadar yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Mayıs 2018; 23:11:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Daha önce defalarca yendiniz. Futbol ile basket takımı bir değil ki. İsme takılmamak lazım fazla. Dediğim gibi geçmiş olsun artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aziz'in son dalıda kırıldı.
  • quote:

Daha önce defalarca yendiniz. Futbol ile basket takımı bir değil ki. İsme takılmamak lazım fazla. Dediğim gibi geçmiş olsun artık.
    Isme takilmiyoruz ki, aksine favori bizdik, bizim oyuncularda rehavet vardi, maci izlerken bunu gordum maalesef. Real Madrid ise cok cok motiveydi ve bizden daha fazla istediler.

Sampiyonlar Ligi finali sonucta, bir kaybeden olacak, Fenerbahceye tesekkur ediyorum bize bu finali izlettigi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Mayıs 2018; 23:17:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz bitti euroligle

• Yallah masa tenisine

• Karalar bağlamaya gerek yok. En iyi 3 bütçeden biri bizde, 3. olsak uzulurdum 2. lige cok uzulmedim. Her sene şampiyon olursak turnuvanin anlami yok zaten. 2. oldu takim. Finalde kötüyduk ama finale kadar iyi geldik. Ne yapalım Real daha cok hak etti. 3 senedir olamiyorlardi hirslilardi bizim hirsimiz yoktu. 3. çeyrekte koparirlar diyordum oyle de oldu.

Önemli olan her sene buralara gelmek. Loser falan demenin anlamı yok. Son sampiyonuz, bu sene 2. olduk. Boyle loserlik olmaz. Seneye yine F4 yapalım yeter. Obradovic sonsuza kadar basimizda kalmayacak, onemli olan bu kulturu oturtmak. Yerli sporcu da yetistirmeliyiz ve bu kulture sahip olmalılar

Taraftar konusundaysa yapacak bir sey yok. Obradovic ilk 2 sezonunda yirtindi taraftar gelsin diye. Basari gelince gelmeye basladilar, Obradovic gidince yine yari yarıya bos olur tribunler. Bizim kulup olarak bu kulturu oturtmamiz lazim, taraftarin yarışmacı centilmen spor kulturunu oturtmasi zor. Sampiyonluk disinda hicbir sonuca tesekkur etmemek curetkarlik degil hadsizliktir. Tesekkurler Obradovic hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Yallah masa tenisine
    Kazansalar güzel olurdu ama hocam. Ülke olarak hiçbir haltı beceremiyoruz futbolda Avrupa'dan fark yedik bari basketbol olsun dedik onda da beceremediler.

• quote:

Kazansalar güzel olurdu ama hocam. Ülke olarak hiçbir haltı beceremiyoruz futbolda Avrupa'dan fark yedik bari basketbol olsun dedik onda da beceremediler.

Alıntıları Göster
    4 sene üstüste final four , 3 sene üstüste final. Daha ne yapsınlar. Bu takım sezon başı en önemli 2 oyuncusunu kaptırdı, yerlerini dolduracak adam bulmak zaten imkansızdı ama onların yarısı kadar katkı verebilecek adamlar olsaydı. Bugün yine rahat kazanırdık.

• aziz'in gitmesi kesin diyebiliriz herhalde.
  • amma velakin kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga geçiyorum ben de. Futbolda hiç sevmesem de baskette desteklediğim bir takımdır Fenerbahçe. Ama durum bu ki fenerbahçe şu an kürek hariç tüm sporlarda başarısız. Ligde nasıl ikinci olduklarını cümle alem biliyor. Baskette de şanssızlık demeyeceğim ben oyuncular hiç final değilmiş gibi oynadı. Yürüdüler sahada,bitse de gitsek modunda oynadılar

• Yürolig elden gideeyeaahhh,futbol elden gidiyeaaah.Yallah masa tenisine
  • Arkadaşlar 3 kere final oynayıp bir kere Euroleague'i kazandık bu başarılar harika. Ancak bazı arkadaşlarımız Türk Spor tarihinin en büyük başarısı diyor. Buna katılmıyorum maalesef. Türk sporunun en büyük başarısı Gsnin UEFA ve Süper Kupa'lardır. Futbol daha prestijli. Kendimizi kandırmayalım.

• Obradoviçde 4 eurolig finali kaybetmiş , olum bu klübün suyuna birşeymi katıyolar napıyolar lan :D
  • Kongre Uyeleri yine Azizi secerlerse Allah belalarini versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

Obradoviçde 4 eurolig finali kaybetmiş , olum bu klübün suyuna birşeymi katıyolar napıyolar lan :D
    Kac kere kazanmis bi baksana Google dan :)

• Seçimde stada gidecekmiyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Valla vitorda aykutta defans yaptırmayı bilmiyordu, defans demek takımın komple topun arkasına geçmesi değildir.Bu sistem 80'lerde kaldı şimdi defans yaparakne bile zibilyon tane organizasyon yapılıyor ve öenmli noktası kontra pres ile alan daraltarak rakibi top kaybına zorlamak.

Şimdi bu ismi geçen adamların savunma taktiğine bakacak olursak yapmaya çalıştıkları kaleyi açmayıp gelecek topun kendiliğinde kaybedilmesi yada basit şutlarla atakların bitmesi.Yani bekliyoruz rakibi sürekli, hali ile en küçük hata bize tehlike yaratıyor kale de kova olunca böyle gol yiyoruz.Atak oyuncusunu sürekli kendi defansımızla yüz yüze bırakırsak daha çok suçu skrtelde neus'da hasan ali de şenerde ararız.

Alıntıları Göster
    Koskoca Jose Mourinho çektiği reklam filminde bile taktik verirken topu kaybettiğimiz an tüm takım hızlıca topun arkasına geçecek diyor. Nasıl defans herkesin topun arkasına geçmesi demek değil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Koskoca Jose Mourinho çektiği reklam filminde bile taktik verirken topu kaybettiğimiz an tüm takım hızlıca topun arkasına geçecek diyor. Nasıl defans herkesin topun arkasına geçmesi demek değil?

Alıntıları Göster
    Koskoca mourinho bu taktiği sayesinde bu sezon sevilla maçında yuhalandı.
  • 
Sayfa: önceki 42614262426342644265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.