Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42594260426142624263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmemati

Nasıl bu kadar eminsiniz hocam?
    Mehmet Ali Aydınlar bile ''hain'' ilan edildiği dönem, Fenerbahçe'yi Şam.ligine göndermeyen adam olarak gösterilmesine rağmen hatrı sayılır sayıda oy topladı kongrede. Aziz Yıldırım geçen sene ''Önümüzdeki Mayıs ayında buraya şampiyon olarak geleceğim, bunun sözünü veriyorum'' dedi ve daha önce verdiği sözler gibi tutmadı.

Ali Koç ise bu sırada çok doğru adımlar attı, emin adımlarla ilerledi. Aziz Yıldırım bugüne kadar başkanlık yarışında dişli bir rakibe karşı yarışmadı, bugün Aziz Yıldırım da oluşturduğu Fenerbahçe de çok zayıf durumda ve karşısında gerçekten güçlü bir figür olan Ali Koç var. Bence yarışın kazananı aşikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Seninki dağıttı 4 haftadır joker ne diyorsun bu duruma analiz etmişsindir.

Sorma hocam her hafta bir sakatlık veya cezalı oyuncu yüzünden kadro değişiyor, takım kimyası bozuldu haliyle. Şu bahtsızlık üzerimizden kalksın toparlar şampiyon oluruz inşallah, lig daha uzun maraton

Alıntıları Göster
    Tosic şanlı guanzou yu şampiyon yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Tosic şanlı guanzou yu şampiyon yapacak

Alıntıları Göster
    Guangzhou'yu anca Messi kurtarır şu durumdan, Tosic'in sülalesi gelse fayda etmez

• quote:

Guangzhou'yu anca Messi kurtarır şu durumdan, Tosic'in sülalesi gelse fayda etmez

Alıntıları Göster
    Çin liginde stoper çok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Çin liginde stoper çok önemli

Alıntıları Göster
    Evet hocam çok önemli. Vitor da bunu görüp Thiago Silva'yı istedi zaten, yabancı sınırı yüzünden alamadılar.

İyi bir forvetin varsa Çin liginde hücumda çok rahatlarsın, çünkü takımların savunma hattı %90 oranında vasat Çinlilerden oluşuyor

• quote:

Evet hocam çok önemli. Vitor da bunu görüp Thiago Silva'yı istedi zaten, yabancı sınırı yüzünden alamadılar.

İyi bir forvetin varsa Çin liginde hücumda çok rahatlarsın, çünkü takımların savunma hattı %90 oranında vasat Çinlilerden oluşuyor

Alıntıları Göster
    Tosic bugün Fenerbahçe’yi bile şampiyon yapacak bir oyuncu

• Yok abartmayalım, Fenerbahçe bu sezon savunmada sadece kalite eksikliği çekmedi, 2 sezondur takımın savunmasında çözülemeyen bir ''bahtsızlık, saçmalama'' problemi var. Kjaer de geçen sezon çok iyi bir sezon geçirmedi mesela, yine saçma goller yiyorduk..

2015-16 sonrası savunmada ciddi saçmalamalar görüyoruz. Bunu sadece kaliteye yormamak lazım sonuçta geçen sezon Kjaer-Skrtel ikilisi varken bile ligin en az gol yiyen takımı olamadık

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcurse

valla alper için söylediğin herşeye katılıyorum ama bu sezon ozan için aynı şeyleri söyleyemem. en iyi olduğu dönemde kadro dışı kaldı. bu adam iyi bir hocanın elinde gayet iş yapabilir.

alperse tam tersi en kötü oynadığı maçtan sonra bile yedek bırakılmadı gene 11 başladı çok kötü bir sezon geçirdi evet. zaten geldiğinden beride istenilen katkıyı veremedi

ama yerine yerli birini almak zorundayız ve onada alperden az bonservis ve maaş verilmeyecek

kaldıki şuan piyasada alperin ozamanki oyunana yaklaşan adam sayısıda kısıtlı

benim tek düşüncem bu evet bu adamlardan 11 topçusu olmaz ama şuan göndersek para etmeyecek adamları silip atamayızda yedek olarak bi şekilde verim almak zorundayız.

heleki şuan içinde bulunduğumuz maddi durum ortayken mecburuz.

Alıntıları Göster
    Alperden bir yol olmaz, yedek bile olmaz, gs ye gonder gitsin, biraz para da kazandirir.

Ozanin kumasi iyi aslinda, ama bir turlu olmuyor, Ozan konusunda Aykut Kocamani suclamamak lazim, diger hocalar da oynatmamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Mayıs 2018; 18:57:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: insaatmüh.

Yeni teknik direktor, sampiyonlar ligini unutmak demek. Gelecek takimi taniyacak hazirlayacak transfer yapacak falan filan sampiyonlar liginde %99 elenmek demek diger turlu aykut kocaman in kalmasi demek kanserli yillara devam etmek demek.

Bir umut takima suan alistigi icin sampiyonlar ligi onelemesini gecebilir. Fenerin isi cok zor allah yardim etsin
    Ersun Yanal en dogru isim gibi gorunuyor, takimi taniyor, taraftar istiyor, Genclerbirliginde Avrupada cok basarili oldu,

Bugunun Barcelonasi Valenciaya uzatmalarda elendiler, o derece basarili oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Mayıs 2018; 19:1:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proct

Beyler ne olur seçim sizce ?

Aziz Yıldırım'ın kemik oyu var. Bunu kimse reddedemez sanırım. Ayrıca bu yıl ve geçen yıl sıkı çalışıyor Aziz Yıldırım seçim için. Kulübe binlerce yeni üye kazandırdı ve bunların birçoğu Fenerbahçeli bile değil.

Ali Koç ise hepimizin umut ışığı. Koca Holding'i yöneten, İngiltere'de eğitim almış, akıcı İngilizce konuşabilen, mali tablolardan anlayan ve finansal analiz yapabilen bir adam. Ayrıca Fenerbahçe'ye şahsi aşkım diyen bir adam. Kabaca bir oran verirsek taraftarların %70'i Ali Koç'u istiyor. Öyle uçup %90 felan demeye gerek yok. Gerek sosyal medyada gerek kendi çevremde Aziz Yıldırım'ın bir dönem daha kalmasını isteyenler var. Biz ise Ali Koç'tan yana tavır sergiliyoruz.

İşin açığı biz ne kadar istemesek de Aziz Yıldırım mevcut başkan olduğu için ve de çok sağlam bir oy kitlesi olduğu için korkmuyorum desem yalan olur. Ben makimum %5 lik bir payla kazanacağını düşünüyorum her iki adaydan birinin.

Özetle; Koç gümbür gümbür geliyor ve insanları kendisine inandırarak oy toplamaya çalışıyor, Yıldırım ise Kemik oylarının üzerine kulübe yeni üyeler alarak seçimi kazanmaya çalışıyor. Bence kendinizi her sonuca hazırlayın zor bir seçim olacak. İnşallah Ali Koç kazanır da ''KURUMSAL YÖNETİM'' nedir tüm Türkiye'ye gösterir.

Mali tablolardan, finansal oran ve analizlerden anlarım. Fenerbahçe borçlarını yeni borçlar ile yapılandırıyor. Dönen varlıklarını ise kısa vadeli borçlar ile yapılandırıyor. Kısa vadeli borçları da uzun vadeli borçlar ve özkaynak ile finanse ediyor. Bu bir kısır döngü halini aldı ve 5 yıldır böyle. Bu şekilde giderse de 3-5 yıl içinde tamamen iflas açıklar Fenerbahçe futbol şube net söylüyorum. Bİr dur demek gerekiyor bu duruma. KULÜP FUTBOL ŞUBEDEN HER YIL 96 MİLYON ZARAR EDİYOR. Korkunç bir rakam, korkunç.

Ayrıca kulübü bekleyen büyük bir tehlikeyi de şöyle açıklayayım. Dediğim gibi kulüp kısa vadeli borçlarını ödemek için tekrar kısa vadeli borçlar kullanıyor. Sonra da bunları ödemek için yüksek faizli 5-10-15 yıllık krediler alıyor. Aldığı bu BORÇ parayla kısa vadeli borçlarını ödüyor ve DURAN VARLIK YATIRIMI(arsa, tesis vs) yapıyor. Finansal risk doğurur bu durum. Kulüp eline geçen likiti uzun vadeli yatırımlara yatıyor bu normalde gayet sağlıklıdır ancak Fenerbahçe gibi Kısa ve Uzun Vadeli Borçları çok olan şirketler için son derece zararlı ve yanlış bir politikadır. Bunun yerine kısa vadeli yatırım yapmak gerekir. Tahvil, hazine bonosu vs almak daha mantıklı. Buna da baktım çok çok az bir yatırım var bu kalemlere. Kulüp finansal açıdan BAKKALDAN kötü yönetiliyor.
    Yarın birgün bu borçları ödemek için o tesis ve arsaları satmamız gerekebilir ki bu da şirket yönetiminde başvurulacak SON NOKTADIR.
    Son yılların bilanço ve gelir tablolarını inceledim. Genel geçici ve kesin mizanlara baktım ona göre söylüyorum bunları.

Ayrıca Ali Koç da gelse öyle muhteşem şeyler olmayacak finansal açıdan. Bu borçları ödemek zor iş ancak Ali başkan yapabilir bunu, inanıyorum.

Fenerbahçe batmış bir şirkettir bunu 3-5 yıl içinde batmış bir şirketten zarar eden bir şirkete dönüştürecek isim sadece ve sadece Ali Koç'tur. Sonraki ikinci 3-5 yıl içinde de kar eden ya da tuzunda kavrulan ancak gayet sağlıklı mali yapıya sahip bir şirkete dönüşür Fenerbahçe buna eminim diyebiliyorum.
    Ne kemik oyu yahu ? Tutturmuş millet kemik oy filan. Tamamen algı bunlar kanmayın bunlara arkadaşlar.

Aziz Yıldırım 6821
    Mehmet Ali Aydınlar ise 2383

Bu seçim 2013 de Aziz'in en güçlü döneminde aldığı oy oranı. Karşısındaki ise MAA. Taraftarın ne kadar sevdiği malum.

En son 9500 Noter tastikli kongre üyelerinin imzası vardı. Bakın 11.000 filan oldu ama şuan açıklamıyorlar sırf rehavet olmasın diye.

Ali Koç başkan artık. Ersun yanalın dediği gibi diğerleri sıralamayı belirlesin. Aziz'in yapacağı en mantıklı hareket çekilmek olacaktır ama ben çekilmesini istemiyorum. Yenilmesini istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Ersun Yanal en dogru isim gibi gorunuyor, takimi taniyor, taraftar istiyor, Genclerbirliginde Avrupada cok basarili oldu,

Alıntıları Göster
    O senenin şampiyon Valenciası bütün kupa boyunca sadece 1 kere maç kaybetti. Onu da Ersun Yanallı Gençlerbirliğine kaybetti... Büyük hocasın Ersun Yanal!
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Alıntıları Göster
    Artık geriye bakmamak lazım, Ersun Yanal iyi işler yapmış olabilir ama bize guardiola tarzında hocalar lazım ki Ali Koç geldiğinde en iyisini getireceğine inancım tam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daax

Artık geriye bakmamak lazım, Ersun Yanal iyi işler yapmış olabilir ama bize guardiola tarzında hocalar lazım ki Ali Koç geldiğinde en iyisini getireceğine inancım tam..

Alıntıları Göster
    Strazburgun hocasi konusuluyor sanirim, Ersun Yanal Turk olmasi acisindan degerlendirilebilir.

Yabanci hoca da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Mayıs 2018; 19:39:45 >
  • Marco Rose hafif araştırdim. 442 reis gelsin. Hem de baklavaci. Tam aradığımız hoca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 20 Mayıs 2018; 19:58:45 >
  • Trezeguet bir emenike v2 olacak gibi geliyor,umarım yanılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Dostum şahsına yönelik demiyorum zaten ama savunduğun görüşün temsilcileri bunu yaptı aylarca sürekli köstek olan bir taraftar grubu , başarısız sezonlar ardından ffp kısıtlaması ile gelen Aykut hoca sezonun tek günah keçisi ilan edildi. Bol keseden transfer yapan, terim gazi ve tff desteğini arkasina alan gs vardı karşımızda tabi turkiyenin barcelonasina girmiyorum kadro kalitemiz kötü, aykut oyuncu harcıyor, tamamen vasıfsız, korkak ama ne hikmetse bu rakipler yarışabiliyor ligin en çok gol atan takımı olabiliyor, verim alamayan hoca ile süre alamayan velbu kariyerinde ki en yüksek istatisklikleri yapabiliyor.( aynısı alex yapıncada hocanın sistemin katkısı yok tamamen alex şampiyon yaptı denmişti bunlar hep tesadüf) gerçi yazıyorum da boşa yazıyorum bu forumdaki aykut nefreti babasını tanımaz
    Hocam ben aykut kocamanı severim çok yanlış anlamışsın beni. Nefretim falan da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

Ne kemik oyu yahu ? Tutturmuş millet kemik oy filan. Tamamen algı bunlar kanmayın bunlara arkadaşlar.

Aziz Yıldırım 6821
    Mehmet Ali Aydınlar ise 2383

Bu seçim 2013 de Aziz'in en güçlü döneminde aldığı oy oranı. Karşısındaki ise MAA. Taraftarın ne kadar sevdiği malum.

En son 9500 Noter tastikli kongre üyelerinin imzası vardı. Bakın 11.000 filan oldu ama şuan açıklamıyorlar sırf rehavet olmasın diye.

Ali Koç başkan artık. Ersun yanalın dediği gibi diğerleri sıralamayı belirlesin. Aziz'in yapacağı en mantıklı hareket çekilmek olacaktır ama ben çekilmesini istemiyorum. Yenilmesini istiyorum.

Alıntıları Göster
    *Fenerbahçe gibi bir takımın 30 binden fazla kongre üyesi olup ta, 20 bin kombine satılması bana fazla mantıklı gelmiyor.
    **2017 Kasım ayı olsa gerek tam hatırlamıyorum üye bilgilerine online ulaşımını yönetim kurulu kararıyla Aziz Yıldırım yasaklamıştır. Hatta bunu duyan bazı kongre üyeleri Ali Koç'a bizzat ulaşarak bilgilerini vermiştir.
    ***Aziz Yıldırım'ın büyük bir U dönüşüyle Mehmet Ali Aydınlar ile el sıkışması.
    ****Abdullah Kığılı ile yeniden dirsek temasına girmesi.
    *****Aidatların önceden banka makbuzuyla yapıldığı ve yeni düzenleme ile online İnternet üzerinden yatırılabilir olması.
    ******Kulüp binasına asılan tüm üyelerin rahatlıkla ulaştığı kongre üye listeleri toplatılarak paylaşılması yasaklandı.

Benim bu olaylardan anladığım, seçimin çekişmeli geçeceği ve çoğunluğun başkan olarak istediği Ali Koç'un işinin o kadar da kolay olmadığı yöndedir.

Ha, Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam seçime girmem.. ve Ali Koç'a 1-2 ay kulüp içerisinde yardımcı olur sonra da Fenerbahçe Ülker basker takımının başkanı olarak oradan devam ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 20 Mayıs 2018; 20:4:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Marco Rose hafif araştırdim. 442 reis gelsin. Hem de baklavaci. Tam aradığımız hoca.
    Ersun hoca gibi rengim. O da hücum futbol diyince gözü dönenlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistem Bilgisayar

*Fenerbahçe gibi bir takımın 30 binden fazla kongre üyesi olup ta, 20 bin kombine satılması bana fazla mantıklı gelmiyor.
    **2017 Kasım ayı olsa gerek tam hatırlamıyorum üye bilgilerine online ulaşımını yönetim kurulu kararıyla Aziz Yıldırım yasaklamıştır. Hatta bunu duyan bazı kongre üyeleri Ali Koç'a bizzat ulaşarak bilgilerini vermiştir.
    ***Aziz Yıldırım'ın büyük bir U dönüşüyle Mehmet Ali Aydınlar ile el sıkışması.
    ****Abdullah Kığılı ile yeniden dirsek temasına girmesi.
    *****Aidatların önceden banka makbuzuyla yapıldığı ve yeni düzenleme ile online İnternet üzerinden yatırılabilir olması.
    ******Kulüp binasına asılan tüm üyelerin rahatlıkla ulaştığı kongre üye listeleri toplatılarak paylaşılması yasaklandı.

Benim bu olaylardan anladığım, seçimin çekişmeli geçeceği ve çoğunluğun başkan olarak istediği Ali Koç'un işinin o kadar da kolay olmadığı yöndedir.

Ha, Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam seçime girmem.. ve Ali Koç'a 1-2 ay kulüp içerisinde yardımcı olur sonra da Fenerbahçe Ülker basker takımının başkanı olarak oradan devam ederdim.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe hakkında pek bir şey bilmiyorsunuz. Kongre üyelerinden tanıdıklarım var bu iş bitti. Anca bilmeyen insanların tadını kaçırmak için böyle yazabilir insanlar. Ali Koç artık başkan İnşallah. Yine de kesin konuşmamak lazım ama %99 bitti bu iş.

Seçim sonrası alıntılayın mesajımı ama alıntılayamayacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 42594260426142624263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.