Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42574258425942604261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feghouli dirardan bile agir çöp Fernando ise dos zaten ne gerek var bizde 4 tane dos var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moruk takımı takip etmiyorsan boş yapma.Giulianonun yarısı penaltiymis ulan 7 tane penaltı kullanmadık ligte zaten.4 u penaltı sadece yanlış bilgi vermeyin.

• Fenerbahçe olarak 1959 yılı ve sonrasında ligi 22 kezle en fazla 2. bitiren takımmışız. En yakın rakibimiz 13 kez ikincilikle Beşiktaş olmuş. Bu herşeyi açıklıyor her sene birincilik parolasıyla çıkan takım çoğu zaman ikinci oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 20 Mayıs 2018; 12:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Feghouli dirardan bile agir çöp Fernando ise dos zaten ne gerek var bizde 4 tane dos var.
    Çöp dediğin adamlar şampiyon yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Moruk takımı takip etmiyorsan boş yapma.Giulianonun yarısı penaltiymis ulan 7 tane penaltı kullanmadık ligte zaten.4 u penaltı sadece yanlış bilgi vermeyin.
    Ben zaten maçları izlemiyorum bunu da burada zaten her zaman yazıyorum,bu sezon ya özetleri izledim ya tv programlarından takip ettim takımın durumunu ama bu üslup boş yapma falan lafları 3 penaltı fazla yazdığım içinse ben senden özür dilerim.Burada vermek istediğim mesajı alan başka arkadaşlar vardır onlar anladılar zaten ne demek istediğimi o yüzden seni bundan sonra tenzih ederekten yazdıklarımı yanlış anlayacağından burada polemik yaratmamak adına mesajlarıma cevap vermemeni istiyorum hadi iyi günler.
  • Durum polemik yaratmak değil zaten samp gitmiş sinirliyim bir de bizimkiler mahkeme falan konuşuyor konuda.Ne birlik kaldı ne beraberlik kalbini kırdıysam özür dilerim kardeşim.

• Fernando ve Gomis tamam da.Cuguli adamları kanser etti bir konularına girersen sen de görürsün.

• Pre-season dönemi için konuşmak gerekirse.

ŞL'ye gitmek zorundayız. Benfica çok iyi takım, Kiev çok ters, Ajax uel finali oynamış takım, basel de CL gruplardan çıkabilmiş bir takım. Hiçbiri kolay değil hepsi bizden üstün. Ama bir şekilde CL gidip son sezonunda Volkan en azından CL görmüş olur. Konya maçını ipten aldı, en azından bu kadar emeğine bunu hak ediyor.

Aatıf&Dirar kilit açmaya çok uzak oyuncular, ancak max 3 transfer yapabiliriz gibi geliyor. Ben Aatıf yerine ilk 11'de oynayacaksa hızlı bir kanat isterim, zaten basit oynayan kanadımız sağ kanat. Solda da farklı bir çözüm olarak hızlı, çalım yeteneği olan bir kanat şart.

Kanat olarak süper yedek valbuena bir sene daha reis. Çok sıkışırsak Alper.

ileri uç ortasaha Giu, yeri gelir Ekici.

Topal&Souza&Ekici&Elmas&Alper ortasahasına transfer olacağını düşünmüyorum.

H. Ali yerine daha yetenekli bir sol bek. Yedek olarak HaK. Ya da İsmail form tutmalı ofansif olarak daha yetenekli.

Sağ bek rotasyonuna transfer hiç öngörmüyorum.

Stoper hattı olduğu gibi kalırsa Neto gidince bir kiralık yapılır yine yedek olarak.

Forvet hattı Soldado&Fernandao + durabilirse Janssen yeterli görülecektir.

Özetle bir sol açık, bir sol bek, bir stoper ile kapatılır transfer sezonu, bunlar kaliteli olur umarım 10 tane transfer yapıp 3'ünden fayda almak çok anlamsız. Zira bu sene ilk 11'imizin 8-9 oyuncusu geçen sene oyucularıydı. Giu ve Dirar tam anlamıyla girdi, Valbuena yedekten vs...

He 3 transferi ney satışıyla yaparız? GS gibi zarara girerek yapabiliriz €10-15m zarar sıkıntı olmaz. Zaten €10m zarar yapma şansımız var. Devre arası bir O. Tufan, Alper falan, €5m kâr edecek 1-2 satış yapar bilançoyu istenen yere çekeriz. Herkes akıllı bir bizim yönetim mi salak değil mi ama?

ŞL + 3 Net transfer + Ali KOÇ ile yakalanacak tribün desteği ve güzel bir rüzgar ile seneye umutlu bakabiliriz. Rakiplerimizin biri 4 yıllık FFP diğeri kadro yapılanması yaşayacak. Seneyi iyi kullanırsak toparlanabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

14 gün sonra ya hayatımızdan Aziz çıkacak ya da Fenerbahçe çıkacak

Her türlü kazanıyoruz öyle güzel bir gün 3 Haziran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Ben zaten maçları izlemiyorum bunu da burada zaten her zaman yazıyorum,bu sezon ya özetleri izledim ya tv programlarından takip ettim takımın durumunu ama bu üslup boş yapma falan lafları 3 penaltı fazla yazdığım içinse ben senden özür dilerim.Burada vermek istediğim mesajı alan başka arkadaşlar vardır onlar anladılar zaten ne demek istediğimi o yüzden seni bundan sonra tenzih ederekten yazdıklarımı yanlış anlayacağından burada polemik yaratmamak adına mesajlarıma cevap vermemeni istiyorum hadi iyi günler.

Alıntıları Göster
    hocam sadece özetlerden zor biraz performans değerlendirmek. son 3-4 maçta bir tık performansı düşse de ligde iddialı konumda kalmamızda en büyük pay giuliano'nun belkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcurse

herkes az buçuk kendince kimin gidip kimin kalması gerektiğini beyan ediyor eyvallah

ancak türkiye ligi kuralınıda unutmayın arkadaşlar

bu ligde 14 yabancı alınıyorsa 14 tanede türk olmak zorunda

topal hak alper ozan ismail hatta ekici gitsin diyen var

tamamda bunları gönderirsek yerine kimi alcaz

bu adamları bir şekilde yedek olarak değerlendirmek zorundayız.

tr piyasası belli şuan alınacak yerli oyuncuda emre akbaba , serdar gürler , musa çağıran dır yani

bunlarda elimizdekilerden iyi mi tartışılır
    valla ozanla filan oynayacağına taş gibi genç çocuklar var takımda
  • Sportif direktörlüğe direk alex i getirmeniz , tüm transferleri onun eline bırakmanız lazım . Aziz beyden de kurtulmanız lazım tabi önce .

Cidden şl ye artık 2 takım gidelim yeter . Bunu gönülden söylüyorum . Aramızdaki rekabet em azından seviyeli . Sonradan görme tiyatrocu takım gibi deği bizim rekabetimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 20 Mayıs 2018; 17:21:15 >
  • Kilit yapilacak en az 3 transferle kendimizi hem cl hem ligdeki rakipler seviyesine cekebiliriz. Stoper sol bek orta saha sol kanat ve forvet mevkilerine en az 3 transfer sart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans solbek sag acik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare Ali Koç

• Yeni teknik direktor, sampiyonlar ligini unutmak demek. Gelecek takimi taniyacak hazirlayacak transfer yapacak falan filan sampiyonlar liginde %99 elenmek demek diger turlu aykut kocaman in kalmasi demek kanserli yillara devam etmek demek.

Bir umut takima suan alistigi icin sampiyonlar ligi onelemesini gecebilir. Fenerin isi cok zor allah yardim etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: insaatmüh.

Yeni teknik direktor, sampiyonlar ligini unutmak demek. Gelecek takimi taniyacak hazirlayacak transfer yapacak falan filan sampiyonlar liginde %99 elenmek demek diger turlu aykut kocaman in kalmasi demek kanserli yillara devam etmek demek.

Bir umut takima suan alistigi icin sampiyonlar ligi onelemesini gecebilir. Fenerin isi cok zor allah yardim etsin
    CL bizim için her türlü şans işi yani formsuz basit takımlar harici kimseyi eleyemeyiz.

Yeni TD gelse bile lige odaklanmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Alperen ozanın ne faydası var alıyor 2-3 milyon para takımında huzurunu bozuyorlar her ay bir magazin olayı .bu adamlar ne katkı verdi aldıkları paraya oranla ikisi 15 milyon Euro bonservis verildi maaşları zaten ortada .
    valla alper için söylediğin herşeye katılıyorum ama bu sezon ozan için aynı şeyleri söyleyemem. en iyi olduğu dönemde kadro dışı kaldı. bu adam iyi bir hocanın elinde gayet iş yapabilir.

alperse tam tersi en kötü oynadığı maçtan sonra bile yedek bırakılmadı gene 11 başladı çok kötü bir sezon geçirdi evet. zaten geldiğinden beride istenilen katkıyı veremedi

ama yerine yerli birini almak zorundayız ve onada alperden az bonservis ve maaş verilmeyecek

kaldıki şuan piyasada alperin ozamanki oyunana yaklaşan adam sayısıda kısıtlı

benim tek düşüncem bu evet bu adamlardan 11 topçusu olmaz ama şuan göndersek para etmeyecek adamları silip atamayızda yedek olarak bi şekilde verim almak zorundayız.

heleki şuan içinde bulunduğumuz maddi durum ortayken mecburuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

valla ozanla filan oynayacağına taş gibi genç çocuklar var takımda

Alıntıları Göster
    valla dostum olaya çok duygusal yaklaşıyorsun

bu zamana kadar kimse alt yapıdan oynattığı oyuncularla bu ligde şampiyon olamadı.

uzun bir süre dahada olacağa benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

CL bizim için her türlü şans işi yani formsuz basit takımlar harici kimseyi eleyemeyiz.

Yeni TD gelse bile lige odaklanmalıyız.

Alıntıları Göster
    Şuanki TD ile hiçbirini eleyemeyiz ancak ALİ KOÇ ve ekibi gelirse en azından 3.tur rakipleri arasından bir tek benfica zor geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 42574258425942604261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.