Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42564257425842594260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO profesör nasılsın? nerelerdesin küçük aykut :)) ne oldu sezon sonu? belki de blokladın beni :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Bu aykut çok sinsi bir adam. Sırf tepki çekmemek için Valbuena'yi oynatti dün. Çok sinsi kurnaz tehlikeli bir adam
    Son maç giderayak valbuena ekici ve elifi oynattı
  • [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu ISTE AZIZ VE AYKUTUN ESERI BU YAZIKLAR OLSUN SIZLERE 😠😠😠😠 gol atiyoruz insan bi sevinir ya dunku macta adam suratsiz dedim isallah 3 yeriz adam gol atilinca biseyler oluyo hala istifa etmedimi bu ???😠😠😠 aykutcular nerde cok savundugunuz aykutcuk savunmuyosunuz ben acik yureklikle soyluyorum su oyunla biz 2 ligi bile hak etmedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• venomstr kullanıcısına yanıt
    bak bak bak bak akla bak, demiyor ki biz neden bu hallere düştük :D diyor ki göztepe uyduruk penaltı yaptı :) Futbol profesörü maşallah maşallah
  • 14 gün sonra ya hayatımızdan Aziz çıkacak ya da Fenerbahçe çıkacak

Her türlü kazanıyoruz öyle güzel bir gün 3 Haziran
  • hasan ali gerçekten çok iyi son haftalarda, ufaktan piyasasi filan oluştuysa 3-4m'e satabiliyosak efsane olur
  • Bu takımın başında Aykut değil ,ortalama bir teknik direktör olsaydı zor şampiyon olurduk. Anlamsızca ilk haftalarda kaybettiği puanlar galibiyet serisi yakalamasına, hatta ligin en golcü takımı olmasına rağmen son düzlükte nefes yetmedi.

az buz değil 20 milyon € kemiksiz transfer yapmış bu arkadaş. Fazlasıyla takıntılı olmasa oyuncu kaybetme yerine kazanma odaklı olsa bugün ozan dökülen takımda top tutar, alper formdan düşmez, üstelik elinde benim bile keşke takımımda olsa dediğim valbuena'ya tavır yapmaz , maksimum performans almaya çalışırdı

Basketbolda ne akdar efsane ise Fenerbahçe futbolda bir o kadar dibi görmeye başladı.
    4 yıl bir büyük camianın kupa kaldıramaması demek normalde yer yerinden oynaması gerek demek. Aziz nasıl bir dikta kurduysa koca Fenerbahçe elinde inim inim inliyor
    Galatasaraylı olarak ben üzülüyorum, Fenerbahçeli arkadaşlar kim bilir nasıl kahroluyorlardır.

Yapılacak şey belli Aykut ve aziz gidecek, Ali koç gelecek, iyi bir teknik direktörle kadro muhendisliği yapılacak
    Ha aziz kalırsa bunlar olur mu? zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

14 gün sonra ya hayatımızdan Aziz çıkacak ya da Fenerbahçe çıkacak

Katılıyorum,burda istediğiniz kadar tatlı su Fenerbahçelisi olup bana hain diyin,umrumda değil.Eğer aziz Yıldırım başkan secilirse o gidene kadar Fenerbahçeli olmayı bırakıyorum

• Sezon başı gomisi alabilirdin feghouliyi alabilirdin fernandoyu alabilirdin

• Alper Potuk ozan felan bunların def edilmesi lazım .

Sene başında diyorduk Alper sözleşmeyi kapmak için böyle oynuyor sözleşmeyi kaptı daha ortada yok

• Süper Lig’de sezonun enleri

En çok kazanan: Galatasaray (24)
    En az kaybeden: Fenerbahçe (4)
    En çok gol atan: Fenerbahçe (78)
    En az gol yiyen: Beşiktaş (30)
    İç sahada en çok puan: Galatasaray (49)
    Deplasmanda en çok puan: Fenerbahçe (35)

edit:deplasmanda en çok puan 30 değil 35 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 20 Mayıs 2018; 12:13:8 >
  • gomis 29 gol

jansen 4,soldado 9,fernandao 9, giuliano 14

Giuliano gollerin yarısı penaltı fernandao ve soldado son maçlarda averaj takımlarına gol atarak yükselttiler skorlarını yoksa bu dördü skor anlamında 1 gomis etmiyor.

Bu ligde başarılı olacaksan gol kralı çıkaracaksın başka çaresi yok adamlar nokta atışı getirdiler şampiyon yaptı koca sezonda sadece 1 maç kaçırmış gomis,bizim forvetler baksan ya sakattı ya formsuz.
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    ah bir de ülkemiz kazansa bu kritik günlerde ,benden mutlusu olmaz valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

Süper Lig’de sezonun enleri

En çok kazanan: Galatasaray (24)
    En az kaybeden: Fenerbahçe (4)
    En çok gol atan: Fenerbahçe (78)
    En az gol yiyen: Beşiktaş (30)
    İç sahada en çok puan: Galatasaray (49)
    Deplasmanda en çok puan: Fenerbahçe (35)

edit:deplasmanda en çok puan 30 değil 35 .
    haydaaa, savunma takımı denilen fb en çok gol atmış.

uzay takımı denen beşiktaş'da en az gol yiyen olmuş .

allah allah yav
  • quote:

Rahmetli İslam Çupi'nin lafı geliyor aklıma, Talihsiz bir yorum olmuş tabi herkesin görüşü farklı tabi saygı duyarım buna ama hayatımızdan çıkacak demek yanlış bana göre, Aziz Yıldırım olduğu sürece destek vermeyeceğim dersen anlarım ama hayatınızdan çıkardığınız zaman bir daha dönüşüde olmaması lazım, Yarın öbür gün başarı geldiği zaman ben zaten Fenerbahçe'liydim demek kolay olur tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

haydaaa, savunma takımı denilen fb en çok gol atmış.

uzay takımı denen beşiktaş'da en az gol yiyen olmuş .

allah allah yav

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe savunma takımı falan değildi,hatta iyi savunma yapamadığımız için bu sezon şampiyonluk gitti.Takımın başındaki korkak iyi giden maçlarda skor avantajı elde etmişken oyuna el freni oyuncuları alıp geriye yasladığı için 9 beraberliğimiz var birçok öne geçtiğimiz hatta 2 farkla öne geçtiğimiz maçı berabere bitirdik.Gs tam tersi risk alan bir takım olduğu için sadece 3 beraberliği var.

• herkes az buçuk kendince kimin gidip kimin kalması gerektiğini beyan ediyor eyvallah

ancak türkiye ligi kuralınıda unutmayın arkadaşlar

bu ligde 14 yabancı alınıyorsa 14 tanede türk olmak zorunda

topal hak alper ozan ismail hatta ekici gitsin diyen var

tamamda bunları gönderirsek yerine kimi alcaz

bu adamları bir şekilde yedek olarak değerlendirmek zorundayız.

tr piyasası belli şuan alınacak yerli oyuncuda emre akbaba , serdar gürler , musa çağıran dır yani

bunlarda elimizdekilerden iyi mi tartışılır
  • quote:

Bence sen boşuna tutuyorsun zaten bırak şimdiden git kazanan takıma.
  • Bu takımın başına Ali Koç geçerse, 24 Haziran için bir umudum olacak.

Ama hala Aziz diyorlarsa, anlayın ki 24 Haziran'da da Rte devam edecektir... :(
  • doomcurse kullanıcısına yanıt
    Alperen ozanın ne faydası var alıyor 2-3 milyon para takımında huzurunu bozuyorlar her ay bir magazin olayı .bu adamlar ne katkı verdi aldıkları paraya oranla ikisi 15 milyon Euro bonservis verildi maaşları zaten ortada .

• 
Sayfa: önceki 42564257425842594260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.