Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42554256425742584259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@ithline

Dostum şahsına yönelik demiyorum zaten ama savunduğun görüşün temsilcileri bunu yaptı aylarca sürekli köstek olan bir taraftar grubu , başarısız sezonlar ardından ffp kısıtlaması ile gelen Aykut hoca sezonun tek günah keçisi ilan edildi. Bol keseden transfer yapan, terim gazi ve tff desteğini arkasina alan gs vardı karşımızda tabi turkiyenin barcelonasina girmiyorum kadro kalitemiz kötü, aykut oyuncu harcıyor, tamamen vasıfsız, korkak ama ne hikmetse bu rakipler yarışabiliyor ligin en çok gol atan takımı olabiliyor, verim alamayan hoca ile süre alamayan velbu kariyerinde ki en yüksek istatisklikleri yapabiliyor.( aynısı alex yapıncada hocanın sistemin katkısı yok tamamen alex şampiyon yaptı denmişti bunlar hep tesadüf) gerçi yazıyorum da boşa yazıyorum bu forumdaki aykut nefreti babasını tanımaz
    O değil de 3. Galatasaray şampiyonluğunu görüyor fenerbahçe nin başında. Bu bile başlı başına büyük başarı. Ovv böyök hoca yavv..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasan Ali olsaydı Beşiktaş maçını kazanırdık. İsmail bile bir şekilde idare etti ve sakatlığı nüks edene kadar taş gibi top oynadık. Sonra hem bekler yer değiştirdi hem de sarı kart gördüler. Orada koptuk.
  • Hasan Ali bu sene taş gibi top oynadı. Kafa şişirmeyin boşuna.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Ne bindirme yapıyor ne ver kaç yapıyor ne de muz orta kesiyor hiç birini yapamıyor. Son 7 maçta belki biraz yapmıştır ama geri 27 hafta yaptıysa ben şerefsizim. Kanser etmekten başka bir şey yapmadı.

• Hasan Ali kapasitesinin %100 ünü verdi bu sezon, adamda suç yok ki kapasitesi bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

berbat bir hoca, berbat bir karakter.

• bi zamanlar askerlik yapmayana kız mız vermezlerdi.

kadıköyde gs yi yenemeyene hoş bakılmazdı. bırak 3 gs şampiyonluğu görmeyi.

devir değişmiş demekki.
  • Bu sezon 2 olmak yine başarı ama rahat Bir şekilde lider de bitirebilir dik. Yapacak bir şey yok. Elmas bile çok fazla oynamadı bu sezon.

• Dünkü tribün söylemleri zaten neyin ne olduğunu gösteriyor. Taraftar mutlu olmak istiyor. Resmilerine baktığımızda yüzümüzü güldüren, isimlerini duyduğumuzda bile heyecanlandiran oyuncular, hocalar istiyoruz. Bu yüzden Ali Koç istiyoruz. Bu yüzden Alex diyoruz. Aklımıza CSKA'ya attığı gol geliyor. Bu yüzden Ersun Yanal diyor tribünler çünkü "Fenerbahçe savunma yapmaz yaptırır" sözü akla gelip gururlaniyoruz. Bu yüzden Valbuena'ya aşığız. Onun o topu alıp bizi heyecanlandirisi, her an her şeyi yapma potansiyeli yüzünden içimiz içimize sığmıyor. Küçücük bir sebep bunları yapma sebebimiz, mutlu olmak. Şimdi bir sürü olumsuz nokta yazılacak. "Ersun TS de batırdı", "Alex şöyle, Valbu böyle". Bunların benim gözümde zerre değeri yok. Mutluluk yaşamanın zor olduğu bu ülkede beni mutlu eden adamların hepsinin başımın üstünde yeri var. Gol olunca kenarda tepkisiz duran hocaya, puan kaybedince suçu taraftara atan futbolcuya, rakiplerinin efsanesi olan başkana ihtiyaç yok. Bizim tek şeye ihtiyacımız var, mutlu olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

bi zamanlar askerlik yapmayana kız mız vermezlerdi.

kadıköyde gs yi yenemeyene hoş bakılmazdı. bırak 3 gs şampiyonluğu görmeyi.

devir değişmiş demekki.
    Aykut ve Pereira'dan başka yenemeyen yok ki zaten.

• Bu takımın el frenleri gitmeden Souza , m.topal , hak bu takım hücum futbolu dünyanın en iyi hocasında gelse oynayamaz ne yapın ne edin bu adamları sattırın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan Ali özellikle son 10 maçta kariyer zirvesini yaptı. Sürekli bindirmeler yaptı, arı gibi çalıştı, kendini yırttı. Hatta birkaç asisti bile var. Biliyorsunuz ki çok skorer bir arkadaş değildir kendisi. Ancak bunlara rağmen yetersiz oğlu yetersiz. Seneye ilk yapılacak iş, Topal'ı yollayıp Topal Souza kangreninden kurtulmak. İkincisi ise artık doğru düzgün bir sol bek almak. 3 senedir şu adamlar 11 çıkıyor şaka gibi.

• Sağ açık, 8 numara, sol bek, 1 stoper ve kaleci alınmalı.
  • sol bek lazım.hasan anca yedek olur.sağ bek lazım.şenerde yedek olur.sağlam stoper lazım.

topal gitmeli,neto gitmeli,kameni gitmeli,ismail gitmeli,ekici oynamayacaksa gitmeli.alper gitmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Howard Clough

Videosunu da koyalım da güzel günleri tekrar hatırlayalım.

• Hazır Aykut hocamın ekmeği de var seneye Ersun Yanal gelip yemeli bunu mutlaka.
  • eveeeeeeeeeeeeet gelelim sene başı bizleri yerlere vuran profesör aykutçulara azizcilere :) :) :)

Neler aldınız bu sene aykutçular azizciler :) :)

Hangi kupaları aldınız?

Şampiyon olmasanız ne olur, çok mu önemli şampiyonluk :) :) :)

İmza aziz :D

o kadar doluyum ki ağız dolusu güzel sözler söylemek istiyorum sizlere ama kaldıramazsınız.
  • aykut aziz fb li deil fb nin başına getirilmiş en büyük HAİNLERDİR.
  • Bu aykut çok sinsi bir adam. Sırf tepki çekmemek için Valbuena'yi oynatti dün. Çok sinsi kurnaz tehlikeli bir adam

• 
Sayfa: önceki 42554256425742584259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.