Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42584259426042614262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Volkan
    Kameni
    Erten Ersu(gitsin artık bu da)
    Hasan Ali
    İsmail köybaşı
    Mehmet Topal
    Alper Potuk
    Aatıf
    Samed Karakoç (Bir yol olmaz bundan da)
  • doğrudan ilk 11de oynayacak mümkünse kariyerli ismi bilinen yaşı çok geçmemiş ama parlatılmaya ihtiyacı olan eski günlerini arayqn+bonservissiz mi olur kiralık mı olur bilemem reçeteyi yazıyorum

1kaleci,1stoper,1sol bek,1sekizNumara,1sağ açık,1 leblebici santrafor

ali başkana selamlar saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insaatmüh. İ kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocanın elendiği takımlara bakınca zor paok,young boys,vardar falan.

• Ali başkan Marco Rose ile görüşüyormuş hakkında bilgisi olan var mı?

Bide Trezequet haberleri dolaşıyo bence gelse faydalı olur hemde 23 yaşında.

• Transferden once aykutla azizin gitmesi ilk once lazim

• Dirk Kuyt'ın jübile maçında Kuyt'ın Liverpool ve Fenerbahçe'deki takım arkadaşları maç yapacak. Liverpool'un teknik direktörü Aykut Kocaman olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazillili09

Ali başkan Marco Rose ile görüşüyormuş hakkında bilgisi olan var mı?

Bide Trezequet haberleri dolaşıyo bence gelse faydalı olur hemde 23 yaşında.
    Marco Rose müthiş olur. Bize böyle adamlar lazım işte.
  • trezegeut gelse mukemmel olur ya. hem yedek olmayi da sorun etmez. kasimpasa 2.5 a aldi 4 e falan satsin bize iste. dirara soldadoya verildi bu para bide trezeguet e verilmis cok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

trezegeut gelse mukemmel olur ya. hem yedek olmayi da sorun etmez. kasimpasa 2.5 a aldi 4 e falan satsin bize iste. dirara soldadoya verildi bu para bide trezeguet e verilmis cok mu
    Ciddi mi bu yorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trezeguet'i Watford ve Fiorentina istiyordu. Watford 6 milyon euro teklif etmiş.

Teknik direktör adaylarından 2 tanesi Marco Rose ve Roger Schmidt diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Trezeguet'i Watford ve Fiorentina istiyordu. Watford 6 milyon euro teklif etmiş.

Teknik direktör adaylarından 2 tanesi Marco Rose ve Roger Schmidt diyorlar.
    Schmidt Çin liginde iyi işler yapıyor, gelmesini isterim

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Seninki dağıttı 4 haftadır joker ne diyorsun bu duruma analiz etmişsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Seninki dağıttı 4 haftadır joker ne diyorsun bu duruma analiz etmişsindir.

Sorma hocam her hafta bir sakatlık veya cezalı oyuncu yüzünden kadro değişiyor, takım kimyası bozuldu haliyle. Şu bahtsızlık üzerimizden kalksın toparlar şampiyon oluruz inşallah, lig daha uzun maraton

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2018-pre-season-scout-konusu--132950906#132951005

Dostlar konuyu yesillendirelim genç oyuncu takip ediyoruz.Konuda hepinizi bekliyorum bir girin isterseniz.

• Beyler ne olur seçim sizce ?

Aziz Yıldırım'ın kemik oyu var. Bunu kimse reddedemez sanırım. Ayrıca bu yıl ve geçen yıl sıkı çalışıyor Aziz Yıldırım seçim için. Kulübe binlerce yeni üye kazandırdı ve bunların birçoğu Fenerbahçeli bile değil.

Ali Koç ise hepimizin umut ışığı. Koca Holding'i yöneten, İngiltere'de eğitim almış, akıcı İngilizce konuşabilen, mali tablolardan anlayan ve finansal analiz yapabilen bir adam. Ayrıca Fenerbahçe'ye şahsi aşkım diyen bir adam. Kabaca bir oran verirsek taraftarların %70'i Ali Koç'u istiyor. Öyle uçup %90 felan demeye gerek yok. Gerek sosyal medyada gerek kendi çevremde Aziz Yıldırım'ın bir dönem daha kalmasını isteyenler var. Biz ise Ali Koç'tan yana tavır sergiliyoruz.

İşin açığı biz ne kadar istemesek de Aziz Yıldırım mevcut başkan olduğu için ve de çok sağlam bir oy kitlesi olduğu için korkmuyorum desem yalan olur. Ben makimum %5 lik bir payla kazanacağını düşünüyorum her iki adaydan birinin.

Özetle; Koç gümbür gümbür geliyor ve insanları kendisine inandırarak oy toplamaya çalışıyor, Yıldırım ise Kemik oylarının üzerine kulübe yeni üyeler alarak seçimi kazanmaya çalışıyor. Bence kendinizi her sonuca hazırlayın zor bir seçim olacak. İnşallah Ali Koç kazanır da ''KURUMSAL YÖNETİM'' nedir tüm Türkiye'ye gösterir.

Mali tablolardan, finansal oran ve analizlerden anlarım. Fenerbahçe borçlarını yeni borçlar ile yapılandırıyor. Dönen varlıklarını ise kısa vadeli borçlar ile yapılandırıyor. Kısa vadeli borçları da uzun vadeli borçlar ve özkaynak ile finanse ediyor. Bu bir kısır döngü halini aldı ve 5 yıldır böyle. Bu şekilde giderse de 3-5 yıl içinde tamamen iflas açıklar Fenerbahçe futbol şube net söylüyorum. Bİr dur demek gerekiyor bu duruma. KULÜP FUTBOL ŞUBEDEN HER YIL 96 MİLYON ZARAR EDİYOR. Korkunç bir rakam, korkunç.

Ayrıca kulübü bekleyen büyük bir tehlikeyi de şöyle açıklayayım. Dediğim gibi kulüp kısa vadeli borçlarını ödemek için tekrar kısa vadeli borçlar kullanıyor. Sonra da bunları ödemek için yüksek faizli 5-10-15 yıllık krediler alıyor. Aldığı bu BORÇ parayla kısa vadeli borçlarını ödüyor ve DURAN VARLIK YATIRIMI(arsa, tesis vs) yapıyor. Finansal risk doğurur bu durum. Kulüp eline geçen likiti uzun vadeli yatırımlara yatıyor bu normalde gayet sağlıklıdır ancak Fenerbahçe gibi Kısa ve Uzun Vadeli Borçları çok olan şirketler için son derece zararlı ve yanlış bir politikadır. Bunun yerine kısa vadeli yatırım yapmak gerekir. Tahvil, hazine bonosu vs almak daha mantıklı. Buna da baktım çok çok az bir yatırım var bu kalemlere. Kulüp finansal açıdan BAKKALDAN kötü yönetiliyor.
    Yarın birgün bu borçları ödemek için o tesis ve arsaları satmamız gerekebilir ki bu da şirket yönetiminde başvurulacak SON NOKTADIR.
    Son yılların bilanço ve gelir tablolarını inceledim. Genel geçici ve kesin mizanlara baktım ona göre söylüyorum bunları.

Ayrıca Ali Koç da gelse öyle muhteşem şeyler olmayacak finansal açıdan. Bu borçları ödemek zor iş ancak Ali başkan yapabilir bunu, inanıyorum.

Fenerbahçe batmış bir şirkettir bunu 3-5 yıl içinde batmış bir şirketten zarar eden bir şirkete dönüştürecek isim sadece ve sadece Ali Koç'tur. Sonraki ikinci 3-5 yıl içinde de kar eden ya da tuzunda kavrulan ancak gayet sağlıklı mali yapıya sahip bir şirkete dönüşür Fenerbahçe buna eminim diyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 20 Mayıs 2018; 16:49:22 >

• Vladimir Darida'yı alsalar süper olur orta saha için. Tam bir iki yönlü orta saha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 20 Mayıs 2018; 17:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proct

Beyler ne olur seçim sizce ?

Aziz Yıldırım'ın kemik oyu var. Bunu kimse reddedemez sanırım. Ayrıca bu yıl ve geçen yıl sıkı çalışıyor Aziz Yıldırım seçim için. Kulübe binlerce yeni üye kazandırdı ve bunların birçoğu Fenerbahçeli bile değil.

Ali Koç ise hepimizin umut ışığı. Koca Holding'i yöneten, İngiltere'de eğitim almış, akıcı İngilizce konuşabilen, mali tablolardan anlayan ve finansal analiz yapabilen bir adam. Ayrıca Fenerbahçe'ye şahsi aşkım diyen bir adam. Kabaca bir oran verirsek taraftarların %70'i Ali Koç'u istiyor. Öyle uçup %90 felan demeye gerek yok. Gerek sosyal medyada gerek kendi çevremde Aziz Yıldırım'ın bir dönem daha kalmasını isteyenler var. Biz ise Ali Koç'tan yana tavır sergiliyoruz.

İşin açığı biz ne kadar istemesek de Aziz Yıldırım mevcut başkan olduğu için ve de çok sağlam bir oy kitlesi olduğu için korkmuyorum desem yalan olur. Ben makimum %5 lik bir payla kazanacağını düşünüyorum her iki adaydan birinin.

Özetle; Koç gümbür gümbür geliyor ve insanları kendisine inandırarak oy toplamaya çalışıyor, Yıldırım ise Kemik oylarının üzerine kulübe yeni üyeler alarak seçimi kazanmaya çalışıyor. Bence kendinizi her sonuca hazırlayın zor bir seçim olacak. İnşallah Ali Koç kazanır da ''KURUMSAL YÖNETİM'' nedir tüm Türkiye'ye gösterir.

Mali tablolardan, finansal oran ve analizlerden anlarım. Fenerbahçe borçlarını yeni borçlar ile yapılandırıyor. Dönen varlıklarını ise kısa vadeli borçlar ile yapılandırıyor. Kısa vadeli borçları da uzun vadeli borçlar ve özkaynak ile finanse ediyor. Bu bir kısır döngü halini aldı ve 5 yıldır böyle. Bu şekilde giderse de 3-5 yıl içinde tamamen iflas açıklar Fenerbahçe futbol şube net söylüyorum. Bİr dur demek gerekiyor bu duruma. KULÜP FUTBOL ŞUBEDEN HER YIL 96 MİLYON ZARAR EDİYOR. Korkunç bir rakam, korkunç.

Ayrıca kulübü bekleyen büyük bir tehlikeyi de şöyle açıklayayım. Dediğim gibi kulüp kısa vadeli borçlarını ödemek için tekrar kısa vadeli borçlar kullanıyor. Sonra da bunları ödemek için yüksek faizli 5-10-15 yıllık krediler alıyor. Aldığı bu BORÇ parayla kısa vadeli borçlarını ödüyor ve DURAN VARLIK YATIRIMI(arsa, tesis vs) yapıyor. Finansal risk doğurur bu durum. Kulüp eline geçen likiti uzun vadeli yatırımlara yatıyor bu normalde gayet sağlıklıdır ancak Fenerbahçe gibi Kısa ve Uzun Vadeli Borçları çok olan şirketler için son derece zararlı ve yanlış bir politikadır. Bunun yerine kısa vadeli yatırım yapmak gerekir. Tahvil, hazine bonosu vs almak daha mantıklı. Buna da baktım çok çok az bir yatırım var bu kalemlere. Kulüp finansal açıdan BAKKALDAN kötü yönetiliyor.
    Yarın birgün bu borçları ödemek için o tesis ve arsaları satmamız gerekebilir ki bu da şirket yönetiminde başvurulacak SON NOKTADIR.
    Son yılların bilanço ve gelir tablolarını inceledim. Genel geçici ve kesin mizanlara baktım ona göre söylüyorum bunları.

Ayrıca Ali Koç da gelse öyle muhteşem şeyler olmayacak finansal açıdan. Bu borçları ödemek zor iş ancak Ali başkan yapabilir bunu, inanıyorum.

Fenerbahçe batmış bir şirkettir bunu 3-5 yıl içinde batmış bir şirketten zarar eden bir şirkete dönüştürecek isim sadece ve sadece Ali Koç'tur. Sonraki ikinci 3-5 yıl içinde de kar eden ya da tuzunda kavrulan ancak gayet sağlıklı mali yapıya sahip bir şirkete dönüşür Fenerbahçe buna eminim diyebiliyorum.
    Aziz bu adamlara nasıl oy attırıyor ? Para ve biletle ne bileyim kulüpte görev vaadiyle. Hangisinin kişisel serveti büyük Ali koç' un yaklaşık 750 milyon euro sadece açıklanan. Bu adamlara gerekirse aziz ne verdiyse 2 katını verir, gerekirse tehdit eder (Adamların kapısını makinalı tüfekli çelik yelekli korumalar koruyor) .

Aziz oy alırsa yaşlılardan alır. Onlarında kalbini kazanmak için efendi çocuğu oynuyor kendini bozmuyor, büyüklerine saygısız demesinler diye azize laf kondurmuyor zorda kalmadıkça ali koç.

Ve eminim yaşlılarlada seçimden önce aramış konuşmuştur ali koç.

Sana şu kadarını söyleyim, Ali koçun yerine kendini koy bu kadar feneri seviyorsun, bu kadar imkanın var, seçilmezsem bir daha aday olmam demişsin, karizman tavan ve azizin bizlere fenere neler yaptığını en iyi o bilip o kin duyuyor.

Buna rağmen kaybedeceğin bir seçime girermisin ? Girmezsin . Kazanmak için herşeyini adamazmısın adarsın . Ali koç kendiside bu seçimi kazanamazsa insanların gözünde O.... teyyare olacağını biliyor.

Siz endişe duymayın adam türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kulüp seçim organizasyonu programını yapıyor.

• Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    ciddi. nesini beğenmedin ?
  • proct kullanıcısına yanıt
    Seçim ne olur ? diye tartışmaya gerek yok.

Ali Koç açık ara farkla kazanacak

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar eminsiniz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 42584259426042614262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.