Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (6308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63066307630863096310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MambaVino

Futboldan anlamayan , piyasayı bilmeyen , dünya futbol piyasasını bilmeyen , nasıl işlediğini bilmeyen futbol cahili birine burada laf anlatacak halim yok .

Burası Fenerbahçe konusu ama ne hikmetse hep galatasaraylılar damlıyor bir kötüleme bir tartışma yaratma peşindeler . Haddinizi bildiriyorum sonra haksız yere ceza alıyorum . Gidin kendi konunuza ne yapıyorsanız yapın burada Fenerbahçe’lileri artık rahat bırakın .

Alıntıları Göster
    Kötüleme felan Yok senin piskolojin bozulmuş
    Aynı şeyleri Yusuf ve Abdülkadir için de söyledim
    Görürsün satılınca alıntılarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Kötüleme felan Yok senin piskolojin bozulmuş
    Aynı şeyleri Yusuf ve Abdülkadir için de söyledim
    Görürsün satılınca alıntılarım

Alıntıları Göster
    Elifi 5 8 milyon civari satabilirlerse cok iyi bence. Tamamen pr haberleri ve taraftari gaza getirme.

• Bu Nihat Özdemir ne ayak? Dün bahsedilmemiş burada pek ama durum ciddi. Elin cimbomlu Tff yöneticisi kupa kaldırır, bizim sözde Fenerli TFF başkanı ihanet edip durur. Aylar önce yazmıştım burada Nihat Özdemir'in bizi düşündüğü falan yok. FB olmasa belki bu kadar bilinmeyecekti bile bu şahıs. Size söyleyeyim bu şahıs ve onun gibi bazı iş adamları Ali Koç'a cephe almış durumda. Sebebini bilmem belki iş dünyasına ait bir rekabet belki de Fenerbahçe düşmanlığı...

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe'yi temsilen Ali Koç'un önerdiği adamı istememiş kendi istediğini koyacakmış bide bu adama Fenerbahçe'li demiyorlarmı deliriyorum Demirören'i bile aratır bu bize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Topa vurmayı bilmeyen Ndiaye'nin 16 milyon ettiği yerde Eljıf gibi genç potansiyel 30 milyon eder

• Allahım Falcao 1+1 sözleşme, amin. Zengin adamsın Ali Koç, Monaco zenginlerin mekanı hiç mi tanıdık yok araya sok işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Kendimizi dev aynasında görmeyelim. 10 yıldır şl görmüyoruz

Alıntıları Göster
    Ben kendimizi dev aynasında görmüyorum hocam zaten Anelka gibi bir futbolcunun Türkiye ye o yaşta gelmesi artık imkansız ama Moses bizim takımda etkili olamaz. Şampiyonluğa oynayan takımda yeteneği ile değil sadece hızı ile adam geçecek olan futbolcunun gol yükünü taşıması çok zor. Kendisi Lens'ten çok daha etkisiz bir futbolcu.
    Anadolu kulüplerinde Moses dan çok daha etkili onun aldığı paranın 5 te birine yada daha azına oynayan futbolcular var.
    Adam Chelsea den geldi diye abartmaya gerek yok. Yetenek fukarası birisi üstüne vurdumduymaz olunca hiç çekilmiyor.
    Fizik gücü olarak ondan çok daha zayıf olan Valbuena ondan daha çok umursuyordu takımı. Üstelik adamın takımdan ayrılacağı belliydi.

• [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

Ersun Yanal'in hayali böyle bir kadro sanırım. Orta sahadaki futbolcular belli ama kanat oyuncuları için şimdiye kadar geçen isimler Visca ve Skov. Skov un gelmesi çok zor, Visca için Başaksehir çok para isteyecektir. Yaşının 29 olması ve seneye sözleşmesinin bitecek olması ayrıca Fenerbahçe de oynamak istemesi Başaksehir in elini zayıflatıyor.
    Orta sahadaki Kabore, İrfan, Kruse üçlüsü kurulursa hiç olmazsa sağlam orta sahamız olur. Üstelik Kruse ve Kabore bonservis ücreti olmayan futbolcular.
    Tek şanssızlıgimiz Valbuena'nın gitmesi oldu. Elde kaliteli kanat kalmadı.

• Biliç Türkiye' de, keşke alabilsek, Ersun' dan 1000 kat daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 26 Mayıs 2019; 10:20:53 >
  • [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

teknik direktör müsveddesi aykut kocaman yüzünden doyamadık sana. seninle hikayemiz çok farklı olabilirdi küçük adam.

• Tecrübeli oyuncuları oynatarak 5.lik yarışındaki malatyaspora haksızlık yapan ersun yanalı anlamıyorum

• Arkadaş Skov da Skov kimdir bu adam Messi mi? İnşallah transfermarkt verileri ve youtube videolarına bakılıp yorum yapılmıyordur.

• gelecek sezonun iskeletini başakşehir’den kurmak çok akıllıca. zamanında bursaspor için denedik ama yanlış oyuncuları aldık ya da eksik aldık. belluschi, batalla, bakambu hatta serdar aziz için de şartlar zorlanmalıydı. umarım aynı hatayı bu sefer yapmayız. galatasaray da 2010-2011 trabzonspor kadrosunu transfer etmişti. ama onlar bizim gibi eksik adam almadılar ve ertesi sene sonunda şampiyon oldular

mert ve emre evet iyi isimler ama bana kalırsa tartışmalı da isimler. emre çok oynamayacak. berke ve harun varken de mert için ayrı bir ücret ödemek ne kadar doğru? tabii bunu dert edecek kişi ben değilim. alınırsa mert gayet olumlu olur. emre de öyle. ama işte dediğim gibi geçmişteki hatayı yine yapmamak ve mahmut, irfancan, visca için de devreye girmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 26 Mayıs 2019; 11:44:41 >
  • Klup 1 sene ceza almak üzere, samandıradaki top toplayıcılara bile maaşını zor veriyoruz lakin burada skovlar falcao'lar konuşuluyor
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    5-8 derken ciddimisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

5-8 derken ciddimisin
    5-8 diyor da arada yaklaşık 20 trilyon var. ömrümüz boyunca çalışsak da kazanamayacağımız bir parayı burda kolayca nasıl da yuvarlayıveriyoruz

• fluox kullanıcısına yanıt
    Samandıradaki top toplayıcıların maaşını zor verdiğimizi nerden çıkardın Allah aşkına saçma sapan şeyler ya

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Klup 1 sene ceza almak üzere, samandıradaki top toplayıcılara bile maaşını zor veriyoruz lakin burada skovlar falcao'lar konuşuluyor
    Sen ne cezasından söz ediyorsun. Kulüp UEFA'nın bir üst kurula sevk kararında yazanları paylaştı ve onu okursan hali hazırda var olan ceza devam edecek görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Ersun Yanal'in hayali böyle bir kadro sanırım. Orta sahadaki futbolcular belli ama kanat oyuncuları için şimdiye kadar geçen isimler Visca ve Skov. Skov un gelmesi çok zor, Visca için Başaksehir çok para isteyecektir. Yaşının 29 olması ve seneye sözleşmesinin bitecek olması ayrıca Fenerbahçe de oynamak istemesi Başaksehir in elini zayıflatıyor.
    Orta sahadaki Kabore, İrfan, Kruse üçlüsü kurulursa hiç olmazsa sağlam orta sahamız olur. Üstelik Kruse ve Kabore bonservis ücreti olmayan futbolcular.
    Tek şanssızlıgimiz Valbuena'nın gitmesi oldu. Elde kaliteli kanat kalmadı.
    İrfan can iyi futbolcu , gelirse katkı verir. Ama başakşehirde 4-3-3’de iç oyuncusu olarak oynadı , serbest 8 gibi. 2’li düzende aynı performansı verir mi emin değilim. Merkez orta sahaların arkasına onların açığını kapatan 6 numara koyunca daha iyi performans verdikleri gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Sen ne cezasından söz ediyorsun. Kulüp UEFA'nın bir üst kurula sevk kararında yazanları paylaştı ve onu okursan hali hazırda var olan ceza devam edecek görünüyor.

Alıntıları Göster
    cezanın devamı ceza değilde nedir.Sözde bu sene bitmesini bekliyorduk sezon başında.Kadroda satılacak 1 tane futbolcu var hali hazırda, nasıl bulunduğumuz durumdan çıkacağız.Hangi para ile transfer yapıp kadro kuracağız.Şuan ki kadroda net 6-7 futbolcu değişmeden ilk 11 de ne gs ile ne bjk ile yarışabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 63066307630863096310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.