Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (6307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63056306630763086309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Moses Chelsea'nin son şampiyonluğunda 11 oyuncusuydu. Şampiyonluğa oynayan takımda da oynar, dünyanın her takımında 4-4-2 veya 3-5-2 kanadı oynar. Sen oyuncuyu transfer ederken sadece ismine bakar transfer eder sonra 4-3-3 kanadı yaratmaya çalışırsan adam kötü gelir. İyi hoca elindeki oyunculara göre sistem kurar. Hele bizim gibi zengin olmayan takımlarda. Ersun Yanal illa 4-3-3 oynatacağım diyormuş. Elinde Moses gibi bir tam saha gidip gelebilen kanat var. 4-4-2 yapmak zulüm mü? Bir tane Soldado gibi oyun kurucu, zeki, tamamlayıcı forvet alırsın, bir tane Fernandao gibi ceza sahası golcüsü. O ikisi gol yükünü çeker. Moses 3 gol 10 asist yapsa yeter, ki yapabilir de. Bunları yapmak zor değil. Moses de beğenilmeyecekse bu takım bitmiş. Daha iyisini almamız mümkün değil. Chelsea'den adam alıyorsun, daha kimi alacaksın? Moses Dirar kanadını Fatih Terim'e ver öttürür. 2011-12'de şampiyon olduğunda Eboue-Baytar oynuyordu sağda. Moses> Eboue, Dirar>Baytar
    Moses çöp, çok daha iyileri var elimizde, hem iyi olsa adı Inter'le anılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sezon bitmediği için kilitlendi konu. Yarın maçtan sonra açılır.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, teşekkürler.

Bu arada mobile sürümde gezerken sayfalarda bu konuda seçeneği çıkıyor ve sayfanın bir kısmını kapatıyor. Seçeneğe basıp kapatmak mümkün ama aşırı rahatsız edici. Bir tek bende mi mevcut yoksa başka denk gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Anladım hocam, teşekkürler.

Bu arada mobile sürümde gezerken sayfalarda bu konuda seçeneği çıkıyor ve sayfanın bir kısmını kapatıyor. Seçeneğe basıp kapatmak mümkün ama aşırı rahatsız edici. Bir tek bende mi mevcut yoksa başka denk gelen var mı?

Alıntıları Göster
    Bende de aynı. Kapanmıyor üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Bende de aynı. Kapanmıyor üstelik.

Alıntıları Göster
    O an sayfada gezerken kapatıyorum ama başka bir sayfaya geçtiğim an tekrar açılıyor. Aşırı rahatsız edici olmuş, seçeneğe bağlı olarak açılıp kapanmalı.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    hahah :)) işini iyi yapan troller zevkli oluyor
  • Beni o kadar irrite ediyor ki o şey. Önce tablet sürümü kaldirdilar, şimdi de bu saçmalık Durup dururken bozuyorlar

• Moses seneye kadroda kalsın. İlk yarının sonlarına doğru ıslıklanmaya başlar

Inter ile adının anılmasının sebebi Conte. Yoksa Premier Lig'de küme düşen takımda bile oynayamaz Moses. Erzurum maçında sizi çıldırtmamış gibi konuşuyorsunuz o performansıyla.Sırf Chelsea'de şampiyon olmuş diye verelim ölmüş 0 hırs oyuncuya yıllık 3-5 milyon sizin için sıkıntı yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 26 Mayıs 2019; 2:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Moses seneye kadroda kalsın. İlk yarının sonlarına doğru ıslıklanmaya başlar

Inter ile adının anılmasının sebebi Conte. Yoksa Premier Lig'de küme düşen takımda bile oynayamaz Moses. Erzurum maçında sizi çıldırtmamış gibi konuşuyorsunuz o performansıyla.Sırf Chelsea'de şampiyon olmuş diye verelim ölmüş 0 hırs oyuncuya yıllık 3-5 milyon sizin için sıkıntı yok tabi.
    Bu adam yıldız. Hatta bu adamı kanat forvet oynatırsan düzgün bir takımda bizim lig için konuşuyorum gayet skorer bir oyuncu olur adam topu aldığı zaman durdurulmuyor. Hoca oyuncudan verim almazsa ne iş yapar ki?

• Hala fiziksel durum diyosun. Fiziksel durumu kötü olan adamın 39 yaşında milli takıma çağırılma imkanı olabilir mi? Emre artık kariyer olarak doyuma ulaştığı için son senesi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Bu adam yıldız. Hatta bu adamı kanat forvet oynatırsan düzgün bir takımda bizim lig için konuşuyorum gayet skorer bir oyuncu olur adam topu aldığı zaman durdurulmuyor. Hoca oyuncudan verim almazsa ne iş yapar ki?

Alıntıları Göster
    Moses dan mı bahsediyorsunuz hocam yoksa Anelka mı?

• Moses'de kumaş var. Boşuna gömmeyin. Oynadığı ilk 2-3 maç fırtına gibiydi. Sonra o da takımın rezilliğine ayak uydurdu. Adamın şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyin. Bazen aniden yaptığı dribblinglerde rakip savunmanın dengesini bozuyor faulle durduruluyor. O faul de gol kazandırabiliyor. Düzgün bi sistemde eminim gol asist katkısı verir.
  • Ersun Yanal olduğu sürece ben bu takımın seneye başarılı olacağını düşünmüyorum. Trabzonspor'dan sonra emekli olan adamı tekrar getirdiler.

Yönetim nasıl bu kadar acemi olur...

• Frank W. kullanıcısına yanıt
    Peki fanatik abi sen öyle diyosan öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Moses dan mı bahsediyorsunuz hocam yoksa Anelka mı?

Alıntıları Göster
    Kendimizi dev aynasında görmeyelim. 10 yıldır şl görmüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Ersun Yanal olduğu sürece ben bu takımın seneye başarılı olacağını düşünmüyorum. Trabzonspor'dan sonra emekli olan adamı tekrar getirdiler.

Yönetim nasıl bu kadar acemi olur...
    Ersun gitsin eyvallah da yerine kim gelecek ? Bu yönetimin amatörlüğü,iş bilmezliği ortadayken yeni maceralara gerek yok.Ersun kovulsa sanıyor musun adam gibi birisi gelecek ? Cocu gibi alakasız bir yabancıyı getirecekler.Keşke Jorge Jesus gelse bize uyar ama böyle bir hoca bulabileceklerini hiç düşünmüyorum.O yüzden Ersun kalsın çünkü yerine getirecekleri adam Ersun'dan beter olacaktır
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yılardır olan şey gelen gideni hep aratıyor.

Gençleri oynatmayacakları aşikar ve belliki garanti bir kadro kurmak istiyorlar.Hem gençler oynatılmayıp ham Ersunla başarı gelmezse Fenerbahçede yer yerinden oynar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Ne yazık ki yılardır olan şey gelen gideni hep aratıyor.

Gençleri oynatmayacakları aşikar ve belliki garanti bir kadro kurmak istiyorlar.Hem gençler oynatılmayıp ham Ersunla başarı gelmezse Fenerbahçede yer yerinden oynar
    Bu sene bahane küme düşme korkusu olur seneye de şampiyonluğa oynarsak risk alınmaz.Ersun garantici adam,o dönem Avrupanın en formda gençlerinden Salih'i bile oynatmadı
  • Emre'yi çok severim lakin Emre ile orta sahadaki boşluk dolmayacak evet 4 5 sene evvelki Emre ile dolardı. Şuan Emre takıma abilik yapsın ve verebildiği kadar katkı versin diye geliyor. 11 e yazan hayal kırıklığına uğrar fizik gücü yerinde olsa bile sakatlıklar ile çok maç kaçıracaktır. Bize 8 numara lazım ki gerçekten kariyerli tartışmaya açık olmayacak biri olması lazım hele ki elif giderse...

• Ersun Yanal ile devam edilmeli. Ya başarılı oluruz ki bu hepimizin istediği ya da başarısız oluruz ve bazıları sonsuza kadar susar.

Kazan-Kazan durumu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

arda turan valbuena yokluğunu doldurabilir, emre ve arda ikilisini birlikte görmeyi önceden çok isterdim ayrıca aziz başgan bile ardayı istemiş sanırım
    mert
    sangare skrtel serdar caner
    emre jailson irfan
    ??? vedat arda
    Bu takım kümeye oynar

• 
Sayfa: önceki 63056306630763086309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.