Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (6305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.098.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63036304630563066307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moses skor katkisi yok diyoruz da... Adam topu ayağına alip gitmeye baslayinca ancak faulle durdurabiliyorlar. Etrafında pas alışverişi yapabilecegi zeki bir iki futbolcu olsa cok etkili olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muriqi Visca
    Irfan Emre Tolgay Moses
    Hasan Zapata Serdar Dirar
    Mert

su kadroyu kurarsak seneye umutlu olabilirim. son derece dengeli, caliskan bi kadro. takim halinde hareket edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Moses skor katkisi yok diyoruz da... Adam topu ayağına alip gitmeye baslayinca ancak faulle durdurabiliyorlar. Etrafında pas alışverişi yapabilecegi zeki bir iki futbolcu olsa cok etkili olabilir.
    Moses geldiğinden beridir beğeniyorum ikili mücadelerde gayet iyi. Ama adamda belli ki bir kompleks var Fenerbahçeyi beğenmediği her halinden belli öylesine oynuyor gibi. Birde Fenerbahçe düşük sıralarda olunca iyice salıyor. Ama bir şampiyonlar liginde oynasak veya seneye şampiyonluğa oynasak yararının olacağına inanıyorum. Ama çok konuşmaya gerek yok seçimini yaptı zaten.

• bu yönetimin şimdiye kadar yaptığı transferlere bakarsak bir ümit yok.
    fenerol dan toplanan para çar çur olucak.

ışık görmüyorum.
  • arda mı

• [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 26 Mayıs 2019; 0:12:1 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    Feneroldan para mı toplandı ?

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Müthiş açıklamalar gerçekten, üslubunuz yazı düzeniniz de harika ayrıca hislerime tercüman olmuşsunuz, tespitler çok iyi tebrikler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Feneroldan para mı toplandı ?
    35.8 milyon € toplanmış.Ben de bu kadarını beklemiyordum baya iyi bir iş oldu.
  • Kruse'ye çok tutulduk. Gelmezse yine panik transferi olur diye korkuyorum. Ama Kruse gelirse cidden muazzam iş olur.

• Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Euro mu ? Yok artik

• Kruse bizim ligde tek santrafor oynayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Euro mu ? Yok artik
    Fenerbahçe’liler kulübe daima sahip çıkar hiçbir zaman para konusu sıkıntı olmaz . Çünkü Fenerbahçe’yi tutan insanlar gönülden takımı sevdiğinden tutar ailesi gibi görür . galatasaray gibi sadece kupa taraftarı değildir ondan galatasaray hiçbir zaman Fenerbahçe seviyesine ulaşamayacaktır .

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

2011 kumpas 2012,2013 şampiyonu galatasaray . 2015 kurşunlanma şampiyon galatasaray . 2018,2019 devamı kumpastan sonra 8 sene 5 galatasaray şampiyonluğu . Her şey ortada bu kulüp bunlara rağmen ayakta durabiliyorsa herkesin alkışlaması saygı duyması gerekir . Herşeye rağmen bu seneye kadar hep şampiyonluklar az farklarla elimizden alındı . Juventus küme düşürüldüğünde bu kadar acı çektirmediler onlara da devamlı yapılsa şuan Juventus da bu başarılara ulaşamazdı . Her şeye rağmen 8 senede galatasaray farkı açamadı ve açamayacak çünkü karşısında Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe var . Ve Fenerbahçe adaletli bir ortamda şampiyonluklara çıktığı zamanlar bu galatasaray takımı orta sıra takımı haline gelecek ileride görürsünüz .

Alıntıları Göster
    Hocam niyetleri buydu zaten. Kimse Fener'i yok etmek istemedi. Sindirmek istediler, sindirdiler.

• Ak kara seneye ortaya çıkar.

Bu sene ilk devredeki facia, takımın 45 dakikayı çıkartamaması, acemi yeni yönetim, yolcu 15 civarında futbolcu gibi sebeplerden dolayı hocanın yargılanması için yeterli değildi bana göre. Küme düşme tehlikesi her ne kadar "Fenerbahçe düşmez"ciler son zamanlarda tekrar mağaralardan çıkmış olsa da gerçekti, malatya-göztepe maçları ve son maçlardaki galibiyetler olmasa düşerdik. Hoca kümede tuttu, benim için yeterlidir. Koemanla cocuyla kümede kalmak bile şüpheliydi.

Hoca seneye şampiyon yaparsa kalsın. Yapamazsa zaten sözleşmesi bitiyor. Bu sene -bazen biraz zor olsa da - burada hocayı çok savundum çünkü birinin yapması gerekiyordu (ne kadar bu forum anlamsız bir yer olsa da), kalp kırdıysam kusura bakmayın. Antalya maçında bitiş düdüğüyle fabrika ayarlarıma dönerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 26 Mayıs 2019; 0:36:0 >

• Konuda şampiyonluk ümidi olmayan durmadan takımı aşağı çekici negatif konuşanlar ya hiç konuşmayın , konuşacaksanız ne olursa olun takıma destek olun . Aykut , Aziz , Ali , Ersun bunları bir kenara bırakın herşeyi bir kenara bırakın bu takımı ne olursa olsun savunmalıyız . Her şey Fenerbahçe için bizim için bunu unutmayın ne olursa olsun takımı sonuna kadar desteklemeliyiz . Güzel günler göreceğiz buna inanın başta taraftar inanmazsa futbolculara destek çıkmazsa bu iş olmaz . Hep destek tam destek .

• 
Sayfa: önceki 63036304630563066307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.