Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (6313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63116312631363146315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulüpten KAP açıklamasına düzeltme geldi;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Adidas ile niye uzattık anlamadım, muhtelemen daha karlı bir anlaşma bulamadılar. Ben belki Under Armour ile anlaşırız diyordum. Doğuş grubu diye biliyorum distrübitörü. Saints'e çok iyi formalar yapıyor Under Armour. Antreman ürünleri de çok çok iyi. Yine berbat, tek düze Adidas tasarımı formamız olacak. Bir de 19.07 faciası var tabii. Tüm Avrupa erkenden tanıtıyor forma ve antreman ürünlerini. Biz kamp ortasında tanıtıyoruz böyle de saçma bir uygulama. Değiştirsinler artık şunu.

Sponsor bulamıyoruz sanırım. Avis kendi şirketi. Halley eskiden kalma. Forma satışından ziyade Avrupa'da olmamamız etkili bunda. Biz hep iyi satış yaparız ama bir türlü iyi sponsor bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Balotelli gelsin diyen ya futbol cahili yada net bu takıma düşman.

Günümüz futbolunda isim top oynamıyor ajax örneği var gözünüzün önünde. Bu adam hangi takımda başarılı olmuş ? Emenike v2 için eşşek yüküyle para ödendiğinde mutlu olacakmısınız ?

Aynı adamlar aziz, aykut diye sayıklıyor zaten.
    Emenike ile Balotelli’yi kıyaslamak akıl işi değil. Ayriyetten Emenike gibi oyuncuları bugün mumla arar olduk.

Diagne’nin rekor kırdığı şu senelerde Balotelli bizi şampiyon yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Fejsa 3,00 mil. €'ya bitebilirmiş. Bu paraya alabiliyorsak iyi bir transfer olur bizim için. Ama elde ki ön liberolardan 1 veya 2 tanesini göndermemiz lazım.

• Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Isla, Serdar, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Dirar, Moses, Miha Zajc
  • Volkan, Isla, Serdar, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Dirar, Moses, Miha Zajc

gözlerim kanıyor yusuf mert sakat falan mı ya da maça mı çıktı bu ne ya
  • Berke, ferdi, oğuz hiçbiri yok.Sanki son maçı kazansak şampiyon olacağız.
  • Seni hoca diye başımıza getirdikleri güne lanet olsun ya

• Skrtel ve Soldado'da yolcu sanırım. En azından Ekici yerine Yusuf'ui Volkan yerine de Berke'yi görmek isterdim. HAK yerine de Cebrail'i. Bari son maç yapsaydın ya hoca.
  • Tahminim ilk yarı 3-0 gibi bir skor yaparsak ikinci yarı Yusuf Mert ve Oğuz Kağan'la başlar hoca. Abdulcebrail ise 60. dk'dan sonra girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Alıntıları Göster
    10 milyon Euro hayatta verilmez. Kiralik gelecekse gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Berke, ferdi, oğuz hiçbiri yok.Sanki son maçı kazansak şampiyon olacağız.
    6.bitirip avrupa ligi bileti alma ihtimali var takımın. Yanlış anlaşılmak istemem ama bu genç aşkı ne zaman bitecek bu taraftarın. Yaşına bakılmaksızın kim iyi oynuyorsa o alacak formayı. Şimdiye kadar kaç tane genç yetiştirdik de sattık avrupaya? 1-2 güzel performans görüyoruz gençlerden sonra taraftar yıllarca oynatmadınız çürüttünüz kafası yaşıyor. Bir kaç puanla kaçırdığımız şampiyonlukları ya da bir kaç puanla aldığımız şampiyonlukları düşününce o senelerde genç aşkı bizi 1-2 maç yaksa ne olurdu diye düşünüyorum. Ozan,salih gibi isimleri de gördük. Bize zararı oluyor. Şahsen gence gerek yok oynacak adam lazım.
  • Yusuf dün maça çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu maçta da genç oynatmazsın, farkı açarsak ikinci yarı belki.
    Ayrıca ayuvu son görüşüm olacağı için bu maçın önemi ayrı bends, malum ikinci yarı oyunda olacak

• ABV Ersun. Ulan şu maçta bile santraforda Moses/Zajc oynatıp bir genç bile koymuyorsun ya yazıklar olsun. Defol git.

• Yusuf kim? Yeni yetenek falan mı? Daha önce hiç duymadım.
  • Antalya maçı için digiplay veya beinconnect ilgilenenler yazabilir

• Çok şükür Neus' da gidici, instagrama resim atmış son gün diye. Ayew, Slimani, Benzia, Neus, Valbuena, Skrtel, Soldado, İsmail, Volkan, Şener gidenler olacak sanırım.
  • ALlahım sen sabır ver Yarabbim

küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi

Ama ben demiştim abi ben demiştim bu adam ölse kalsa gençleri oynatmaz.

Kendi istatistiği için saha ortasında Ferdiyi kurban eder kanını da ayewe içirir
  • Kadro güzel.

Volkan'ı oynatmak zorunda çünkü adamın son maçı. Dile kolay 15 sene.

Jailson-Ekici göbeği merak uyandırıcı.

Elmas sol kanatta tutarsa çok işimize yarar, hem diziliş hem de ortasahadaki oyuncu yoğunluğunu azaltmak adına.

Moses'in hiçbir açıklaması yok. Adam kanatta bile takımı sekteye uğratırken şimdi 1 kişi eksik oynayacağız.
  • 
Sayfa: önceki 63116312631363146315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.