Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (6314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63126313631463156316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Çok şükür Neus' da gidici, instagrama resim atmış son gün diye. Ayew, Slimani, Benzia, Neus, Valbuena, Skrtel, Soldado, İsmail, Volkan, Şener gidenler olacak sanırım.
    Şu listeye bakıp mutlu olmamak elde mi? Valbuena ve Skrtel üzüyor tabi ama yapacak bir şey yok.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Yusuf Mert listede yok.
  • Kim oynuyosa omu alcak formayı mosessin neresi oynuyo sakamısın sen adam tek özelligi zenci olması diğerlerini saymıyorum bile .. genc askı nedirmiş Trabzonspor 3 4 tane genci neler yapıyor görüyoruz bu kafa ile zaten takımın ne hallerde olması gerektiği gibi ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aynen öyle 50 kere kov adamı tekme tokat sonra gelsin şampiyon yapsın adama tapsınlar hepsi için demiyorum ama çoğu böyle yarın öbür gün belli olmaz aykutu getirirler tekrar belki şampiyonda yapabilir ama fenerbahçe taraftarı olarak bunlar gibi tapan olmaz bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

Kim oynuyosa omu alcak formayı mosessin neresi oynuyo sakamısın sen adam tek özelligi zenci olması diğerlerini saymıyorum bile .. genc askı nedirmiş Trabzonspor 3 4 tane genci neler yapıyor görüyoruz bu kafa ile zaten takımın ne hallerde olması gerektiği gibi ..
    Arkadaşım mesajı düzgün oku şaka mısın yazıyorsun ne demek istediğimi anlamamışsın sen benim daha. Ben moses iyi ki var mı yazmışım? Kim oynuyorsa o alsın formayı demişim asıl sen mi şakasın? Trabzon da sanki şampiyon olmuş gibi konuşuyorsun. Ondan daha yaşlı başakşehir şampiyon oluyordu az daha. Yaşla falan alakası yok. 2014'te ersunun şampiyon yaptığı kadroya bakabilirsin gençlerle oynamıyorduk orada. Genç iyi oyuncu varsa o oynasın kabul ama bizde de iyi genç yok ki hiç. 1-2 isim sayarız belki ama o 1-2 ismi sahada izle bakalım 34 hafta sapıtmaya başlayınca ne diyeceksin.

• kadrodan hiçbirşey anlamadım ileri üçlüde kim ne oynuyor
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Ersun cıkıp oynar adas 😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Kadro güzel.

Volkan'ı oynatmak zorunda çünkü adamın son maçı. Dile kolay 15 sene.

Jailson-Ekici göbeği merak uyandırıcı.

Elmas sol kanatta tutarsa çok işimize yarar, hem diziliş hem de ortasahadaki oyuncu yoğunluğunu azaltmak adına.

Moses'in hiçbir açıklaması yok. Adam kanatta bile takımı sekteye uğratırken şimdi 1 kişi eksik oynayacağız.
    Milli takımda sol kanat oynuyo zaten

• Yedeklere bakıyorum Topal,Alper,İsmail.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jailson, ekici, zajc kalacak diye mi oynatılıyor yoksa gönderilecek ama son kez görülmek mi isteniyor anlamadım.
    Volkan son maçı diye oynuyor. Skrtel ve neus muhtemelen gidecek, hoca serdar sadık ikilisini görmek istiyor. Hasan ali ve isla banko oynuyor zaten.

Tahminim hoca jailsonu beğendi, tekrar görmek istiyor. Ekici hala soru işareti ama karar veremiyor. Dirar banko. Moses konusu muamma. Zajctan ise umutlu ve tekrar görmek istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız tabi hocam.

Slimanayi 10 maçta anlayan Ayewi 20 maçta anlayamayan bir adam için normal hareketler bunlar
  • Boşuna uğraşma. Puan tablosuna baktığı mı var? Her genç oyuncunun yetenekli olduğunu sanıyor. Gençlerle 5 hafta önceden şampiyonluk ilan ederiz diye düşünüyordu.

• Hocam şu takımda anlaşılacak gibi bir ortam yok ki. Yarın slimani gsye gitse de 20gol atsa hiç şaşırmam. Takım kötü olunca iyi oyuncular da araya kaynıyor.

Zajcta kumaş var bana kalırsa, ama çok kötü oynuyor. İyi bir takım kurulursa iyi bir 8 numara olur, 10 numarayı kaldıracak kapasitesi yok. Jailson ise ne olduğu belli olmayan bir oyuncu zaten. Ekicide ısrar edilmesi ise çok anlamsız. Ona güvenip yola çıkılmaz, kesin gönderilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Boşuna uğraşma. Puan tablosuna baktığı mı var? Her genç oyuncunun yetenekli olduğunu sanıyor. Gençlerle 5 hafta önceden şampiyonluk ilan ederiz diye düşünüyordu.
    Valla yetenekli oyuncu var bizde ama sadece yetenek yani o. Ersun hoca ne demişti ben gençleri çıkarırım çıkarmasına ama şampiyon olamazsak beni topa tutarlar. Elif'te genç ama gayet yetenekli oyuncu. Bizim altyapıdaki oyunculara bakıyorum ben elifin yarısı bile etmez birçoğu. Ben niye istemeyeyim genç takım ben de isterim ama altyapımızda ilk 11 oynayacak oyuncu yok. Belki bu sene olabilirdi ama seneye 6.lık hedefi ile başlamadık sonuçta. Güzel kadro dizmeleri lazım genç aşkı olanlara bakmadan. Manken almıyoruz oyuncu alıyoruz.
  • İyi genç oyuncu yok diyip iki kelime sonra 1.2 isim sayarız belki demenden nasıl bir kafa yaşadığın belli kimse bütün takımı genç ile doldurun demiyor 1.2 tane monte etsin takıma isteniyor.

Başkan altyapıdan genç üretip satmak genç oyuncu alıp parlatıp satmak gibi vaatler ile geldi Ersun yapmıyor diye bu vaatlerinden vazgeçerse onada yazıklar olsun eğer yapmıyorsa kovacaksın bu kadar basit

O yolda yürünmesi lazım üretip satmazsan istediğin kadar WinWin kampanyası yap bir halt olmaz ancak borcunun faizini ödersin futbol piyasasının geldiği durum ortada vasat bir adama bile 10 milyon isteniyor üretip satacaksın üretmen içinde oynatman lazım lamı cimi yok

• Bugün galibiyetle kapatıp 6. bitiririz umarım. Şu kabus gibi sezon bitti şükürler olsun. Ne umutlarla başlamıştık halbuki. Gerçi şuan ki transfer haberlerini görünce de gelecek yıl için olumsuz bir tablo gözüküyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: dkms91

İyi genç oyuncu yok diyip iki kelime sonra 1.2 isim sayarız belki demenden nasıl bir kafa yaşadığın belli kimse bütün takımı genç ile doldurun demiyor 1.2 tane monte etsin takıma isteniyor.

Başkan altyapıdan genç üretip satmak genç oyuncu alıp parlatıp satmak gibi vaatler ile geldi Ersun yapmıyor diye bu vaatlerinden vazgeçerse onada yazıklar olsun eğer yapmıyorsa kovacaksın bu kadar basit

O yolda yürünmesi lazım üretip satmazsan istediğin kadar WinWin kampanyası yap bir halt olmaz ancak borcunun faizini ödersin futbol piyasasının geldiği durum ortada vasat bir adama bile 10 milyon isteniyor üretip satacaksın üretmen içinde oynatman lazım lamı cimi yok
    Sen o cümlenin devamını oku istersen neyin kafasını yaşıyorsun acaba? "o 1-2 ismi sahada izle bakalım 34 hafta sapıtmaya başlayınca ne diyeceksin." yazmışım resmen nerenle okudun ki arkadaşım. 2 tane genç demek 2 tane çok yetenekli genç demek. Var mı bizi şampiyonluğa oynatacak genç? Say bakayım kim varmış merak ettim. Ferdi mi şampiyon yapacak bizi. Zamanında salihe aynısını diyorlardı ozana aynısını diyorlardı. 2 maç oynayanın bir yeri kalkıyor afedersin. İş ahlakı yok hiçbirinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahtedokuz

Bugün galibiyetle kapatıp 6. bitiririz umarım. Şu kabus gibi sezon bitti şükürler olsun. Ne umutlarla başlamıştık halbuki. Gerçi şuan ki transfer haberlerini görünce de gelecek yıl için olumsuz bir tablo gözüküyor .
    ffp yüzünden en az 3-5 yıl hiçbir şey beklemeyin takımdan.
  • Başkan'ın Ersun ile genç oyuncular konusunda ciddi bir toplantı yapıp kafasına yatmazsa postalaması lazım zaten aklındaki plana uymadığı halde getirdi Ersun bizi kendine mecbur sanıyor heralde burası Fenerbahçe yok öyle bi dava bazı hareketleri konuşmaları delirtmeye başladı artık

• Öyle bir dert olsa sezon başında slimani ayew benzia gelmezdi. Şak diye 6 7 oy uncu genç dolduramazlar zaten. Kadroda en fazla 3 genç oyuncu görürüz diye düşünüyorum seneye.

• 
Sayfa: önceki 63126313631463156316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.