Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmemati

26-27 sinde Aziz Yıldırım ve yandaşları çoğunluğu sağlayıp kendini seçtirebilir mi?
    Çoğunluk olsalar zaten 26-27'sinde değil 3 haziranda kazanıp ezerler ki bu etik dışı olur, ilk kongrelerde salt çoğunluk durumu olduğu için muhtemelen sağlanmaz diye 2. toplantıya planlaşılır, Ali KOÇ da bunu belirtti, öyle kurnazlık yapayım haydaa 10 bin üyeyi organize edip gafil avlayalım yok. Zira o kadar üyesi yoktur, 3 haziranda görecez.
  • yeni konu
    yeni umutlar
    hayırlı olsun
  • Bizim asık suratlının bir dediği diğerini tutmuyor. Siyasetçilerden bile beter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap yapmaya gerek yok, Aziz Yildirim Baskanligi kazanirsa kendi adima Fenerbahceliligimi donduracagim.

Mustafa Denizli bu kulube geldiginde de aynisini yaptim, tek bir macimizi izlemedim, sampiyonluk kutlamadim, hala da izlemis degilim.

Aziz Yildirim Baskan olursa cok sevdigim Fenerbahceliligimi donduracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Mayıs 2018; 19:25:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Bedava oyuncuların kapış kapış gideceği süre bandını seçim uğruna heba ediyoruz. Aziz Yıldırım giderken bile çok büyük kazık atıyor bize. EL finali ve Kupa finalinin sonrasına attı seçimi. Lakin ikisinde de muvaffak olamadı. Allahın sopası yok. Bu ah varken üzerinde olamazsın başarılı. Elinde sıfıra sıfır elde var sıfır. Kaçacak bütün bedava topçular. Ali Koç oyuncu izletiyor bu doğru lakin başkan olduğu kesin değil oyuncuyu nasıl ikna edecek o sorun. Onu geçtim hocayı nasıl ikna edecek. Örneğin Marco Rose'a sen bekle hocam 3 Haziran da başkan olursak senle yok olamazsak yapacak bir şey yok mu diyecek adam. Hoca bulmakta çok zor olacak. 3 Haziran tarihi çok yanlış oldu çok. Ama inşallah her şeye rağmen Koç seçilir. Kısa süreci iyi yönetip hemen takımı kuracağına inancım tam.
    Kupada oynayacak futbolcuların hepsi Dünya Kupası'nın bitmesini bekler sözleşme imzalamak için. Ayrıca bu saate kadar sözleşme imzalamayan futbolcular genelde tatil yapıp, resmi sözleşme bitiş tarihi olan 30 Haziran sonrasına atıyor transfer görüşmelerini. Bol bol zamanımız olacak. Sıkma canını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

+1

Ersun hocanın devri kapandı artık.TS'de kaç maçta kaç tane gol yedi adam futbolu unutmuş.

Gelmesini isterim yine de en azından başarılı mı başarısız mı iyice anlarız ve tartışmalar sonlanır.

Alıntıları Göster
    Kaleci miydi Ersun hoca hayırdır

• quote:

Orijinalden alıntı: mmemati

26-27 sinde Aziz Yıldırım ve yandaşları çoğunluğu sağlayıp kendini seçtirebilir mi?
    Böyle bir şey gerçekleşirse asrın en trajikomik olayı olur.

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    işin kötüsü hepsinde 2. olduk ,

ne bahtsız bir takımın sevdalıyız be arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Mayıs 2018; 20:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ali KOÇ resmi koyup Aziz kafasında bir taraftarsın. Sorsan herkes akıllı tarafta, kimse kendini yanlış tarafta görmüyor. Ama adamın düşüncelerine bakıyorsun, azıcık sinirleniyor hemen şu kovulsun bu şöyle çarmıha gerilsin, giyotine yatırılsın... Aziz'den farkınız yok.

Aykut hoca efendi adamdır, camianın zor zamanlarında kimse olmazken, herkes kaçıp giderken takımın başında durdu, bu sene de sanıyor musunuz herkes 4. gösterilen Fener'in başına geçmek için sıraya dizildi?

En büyük üzüntüm bu küçük Azizler Ali KOÇ bir şeyler yapmaya, üst üste koymaya başladıkça "Off be işte bu" diyip şu dedikleri her şeyi unutcaklar, birden başka biriymiş gibi, sanki bu takımı rezil eden kendileri değilmiş gibi aramızda dolaşacak.

• Ali Koç başkan olursa bu sezon liginde şampiyon olan ve Avrupa liginde de yarı finale çıkan Red Bull Salzburg'un antrenörü Mark Rose'u takımın başına getirecekmiş.Aziz Yıldırım kalırsa Aykut Kocaman'la devam edilecekmis.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar yabanci hoca da olabilir, ama Turk olacaksa Ersun Yanaldan baskasi olmaz.

Baskasini aramakta mantiksiz zaten, Strazburg hocasi iyi bir hocaya benziyor, o da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Mayıs 2018; 20:29:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ali Koç başkan olursa bu sezon liginde şampiyon olan ve Avrupa liginde de yarı finale çıkan Red Bull Salzburg'un antrenörü Mark Rose'u takımın başına getirecekmiş.Aziz Yıldırım kalırsa Aykut Kocaman'la devam edilecekmis.
    Ayni anda yazmisiz.Strazburg hocasiyla gorusuldugunu daha once yazmistim bu forumda.

Ali Koc tam aradigimiz Baskan, bu secim bile cok cok yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Mayıs 2018; 20:30:23 >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Salzburg hocam Strazburg değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Salzburg hocam Strazburg değil
    Valla doğru ya. Salzburg tabi ki.
  • Fenerbahçe bu sezon Spor Toto Süper Lig yayın havuzundan 49.310.000 $ kazandı.

teşekkürler hocam, eline sağlık. ihtiyar kalsa 4 ya da 5. olur 35 milyon kazanırdık. 15 milyon dolar fazladan kazandık.

• Ersun yanal tartismasi anlamsiz, bir daha geri donmesi mumkun degil. Ha donerse de, şu anki düzenekte ilk 3'e giremez. Benim için her türlü hava hoş. FB düşmanlarının askeri olmuş biri gelmeyecek, gelirse de yağcılarını utandırarak 4. olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ali Koç başkan olursa bu sezon liginde şampiyon olan ve Avrupa liginde de yarı finale çıkan Red Bull Salzburg'un antrenörü Mark Rose'u takımın başına getirecekmiş.Aziz Yıldırım kalırsa Aykut Kocaman'la devam edilecekmis.
    Aykut Kocaman taraftara rağmen Aziz Yıldırım ile devam ederse gerçekten hiç vizyonu olmadığını tescillemiş olur.

Aykut Kocamanın kendi adına devam etmemesini isterim, bütün zararı kendine verir, Aykut Kocaman bu kulübe ilerleyen yıllarda teknik hoca olarak gelir zaten, ama devam ederse kendini bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Ersun yanal tartismasi anlamsiz, bir daha geri donmesi mumkun degil. Ha donerse de, şu anki düzenekte ilk 3'e giremez. Benim için her türlü hava hoş. FB düşmanlarının askeri olmuş biri gelmeyecek, gelirse de yağcılarını utandırarak 4. olacak
    Ersun Yanal hücum futbolu oynatıyor diye mi istemiyorsunuz ?
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    "Boş yapma" lafı tam bir turnusoldur benim nezdimde. İlk kez 99'lu kardeşlerimizden öğrendim, önceden "Boş konuşmaydı", yine "Birader" demek yerine "Bilader" gibi bu da aynı kulvarda benim için. Bu lafları kullananları ciddiye alamıyorum kusura bakma, zaten "senin hocan" muhabbeti, düşman camianın hocasını istemen, Aziz kafasıyla hep eski hocalar, hep şunu kov bunu kov yani mantıklı bir tartışma olacağını sanmıyorum seninle. Hep söyledim, holiganın takımı olmaz, o sebeple blokluyorum, uzasa da seninle bir yere varılmaz, dediğim gibi o kitledensin sadece zarar veren, nefret saçan, kendi sinirlerime zarar verecek değilim, hadi eyvallah.
  • Xherdan Shaqiri ve Jose Salomon Rondon derim başka bi'şey demem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.