Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Aziz Yıldırım'ı ve Aykut Kocaman'ı yollayarak doğru yaptı, bir sürü kötü şey yaptı ama en azından şu doğruları da yaptı yani kimsenin hakkını yemeyelim.

Alıntıları Göster
    Aykut Kocaman' ın yollanmasına halen doğru diyorsan Fenerbahçe sevgin Aykut nefretine yenik düşenlerdensin rengim Aykut hoca devam etse bu takım ilk 3 deydi. Ersun hoca daha iyi bir takım teslim alıp yine bir nisan şampiyonluğu yaşatabilirdi önümüzde ki sezon için şuan tamamen kendi maharetini göreceğiz inşallah başarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Aykut Kocaman' ın yollanmasına halen doğru diyorsan Fenerbahçe sevgin Aykut nefretine yenik düşenlerdensin rengim Aykut hoca devam etse bu takım ilk 3 deydi. Ersun hoca daha iyi bir takım teslim alıp yine bir nisan şampiyonluğu yaşatabilirdi önümüzde ki sezon için şuan tamamen kendi maharetini göreceğiz inşallah başarır

Alıntıları Göster
    Vallahi nefret etmiyorum yav, sevgim de yok nötrüm. Fenetbahçe için uygun bir isim değil bence, abartılan Avcı'dan da çok iyi bir hoca ama bence bize göre bir isim değil.

• quote:

Alıntıları Göster
    Doğru ama yerine portakal getirmek yanlıştı. Keşke ya daumu ya ersunu getirseydik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Liverpool'dan sol bek Alberto Moreno'nun sözleşmesi bitiyor. Teklif yapıp şansımızı denemeliyiz bence.
    15/16'dan beridir adam doğru düzgün forma yüzü görmemiş hocam. Son sezon doğru düzgün maç kadrosuna bile alınmamış. Bize yaramaz, Hasan'ı kesecek adam almamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

15/16'dan beridir adam doğru düzgün forma yüzü görmemiş hocam. Son sezon doğru düzgün maç kadrosuna bile alınmamış. Bize yaramaz, Hasan'ı kesecek adam almamız lazım.

Alıntıları Göster
    Ted Bundy nasıl hocam Hasan'ı kesebilir mi? Cebreil var nasıldır?

• quote:

Vallahi nefret etmiyorum yav, sevgim de yok nötrüm. Fenetbahçe için uygun bir isim değil bence, abartılan Avcı'dan da çok iyi bir hoca ama bence bize göre bir isim değil.

Alıntıları Göster
    Aykut hoca ile devam edilse ne olurdu şahsi görüşümü yazayım. Her zaman diyorum ben Aykut fanı değilim evet malum süreçte takıma liderlik etki saygım ve sevgim bu yüzden daha fazla arttı ama hoca olarak kusurları olduğunun da farkındayım ama yine de yerli 3 isimden biridir. Bundan dolayı şampiyon olurduk iddiam yok. Muhtemelen başakşehirin yerinde biz olurduk son haftalarda şampiyonluğu verirdik. En kötü ilk 3 de bitirirdik. Gelen Hollandalılara verilen maaşlar tazminatlar cepte kalırdı. Transferler bundan kötü olmazdı siz ne kadar çöp aldırıyor deseniz de Aykut hoca transferde kötünün iyisidir. Ali Koç ile daha iyi de olacaktır. Sonrasında teşekkür edilip yollanır o zaman ki mali tabloya göre ya gerçekten kariyerli hedefe götürecek bir yabancı hoca ile yada ffp devam ediyorsa Ersun ile önümüzde ki seneye başlanırdı. Bu tabloda hem Aykut hoca ile hem de gelecek sezon Ersun hoca ile şampiyonluk şansları daha yüksek olacaktı. Biz gereksiz maceralar ile 1 sene kaybettik. Gelecek sene için şampiyonluk şansımızı da yüksek görmüyorum umarım yanılırım. Ersun hoca bu süreci yönetecek isim değil. Yine kritik nokta transferler olacaktır. Yetkili kişiler bu sefer iyi isimler getirirse Ersun hoca takım motivasyonunu yükseltip şampiyon yapabilir. İnşallah hayırlısı olur bizim için.

• quote:

Ted Bundy nasıl hocam Hasan'ı kesebilir mi? Cebreil var nasıldır?

Alıntıları Göster
    Freddy Krueger düşünüyordum ben oysa. Uyurken şöyle dilim dilim.
  • quote:

Aykut hoca ile devam edilse ne olurdu şahsi görüşümü yazayım. Her zaman diyorum ben Aykut fanı değilim evet malum süreçte takıma liderlik etki saygım ve sevgim bu yüzden daha fazla arttı ama hoca olarak kusurları olduğunun da farkındayım ama yine de yerli 3 isimden biridir. Bundan dolayı şampiyon olurduk iddiam yok. Muhtemelen başakşehirin yerinde biz olurduk son haftalarda şampiyonluğu verirdik. En kötü ilk 3 de bitirirdik. Gelen Hollandalılara verilen maaşlar tazminatlar cepte kalırdı. Transferler bundan kötü olmazdı siz ne kadar çöp aldırıyor deseniz de Aykut hoca transferde kötünün iyisidir. Ali Koç ile daha iyi de olacaktır. Sonrasında teşekkür edilip yollanır o zaman ki mali tabloya göre ya gerçekten kariyerli hedefe götürecek bir yabancı hoca ile yada ffp devam ediyorsa Ersun ile önümüzde ki seneye başlanırdı. Bu tabloda hem Aykut hoca ile hem de gelecek sezon Ersun hoca ile şampiyonluk şansları daha yüksek olacaktı. Biz gereksiz maceralar ile 1 sene kaybettik. Gelecek sene için şampiyonluk şansımızı da yüksek görmüyorum umarım yanılırım. Ersun hoca bu süreci yönetecek isim değil. Yine kritik nokta transferler olacaktır. Yetkili kişiler bu sefer iyi isimler getirirse Ersun hoca takım motivasyonunu yükseltip şampiyon yapabilir. İnşallah hayırlısı olur bizim için.

Alıntıları Göster
    Aykut Kocaman ile sezona başlansa takım belki şampiyon olabilirdi . galatasaray’ın bu sene göstere göstere arka oyunlarla almasının iki sebebi başakşehir takımı taraftarı olmayışı ve hükümet destekli masalıyla siyasi olarak karşıt görüşteki insanları kendilerine çekerek göz boyamasıydı . ona rağmen bile ittire ittire anca 69 puan toplayabildiler . Ali Koç Cocu ve Comolli ikilisiyle çok büyük hata yapmıştır . Olan oldu biten bitti artık önümüze bakıp Aykut Kocaman’ı bırakıp Ersun Yanal’a tam destek olmalıyız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 27 Mayıs 2019; 4:4:56 >

• Yeni sezonun hayırlar getirmesini diliyorum.Ancak sorumluluktan kaçmayan topal gibi oyuncuya yapılan hoş olmadı özellikle FB taraftarına yakışmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Tamam kaliteli futbolcu ama bu kadar istenmesinin sebebini ben anlamadım. Tek forvet oynaması zor, çift forveti de hoca oynatmıyor. Giuliano varken üstüne sistem kurmak gerekiyordu, Kruse de giulianonun ileri uca daha yatkın olanı.

Kruse gelse nerede oynayacak ().

Alıntıları Göster
    Kruse'nin yanına Visca ya da onun tarzı adam gelirse iş yapar hocam. Yani Sow-Webo-Kuyt gibi üç forvetli 4-3-3'te merkez forvet olarak çok iş yapar. Aksi halde örneğin Dirar ile Moses ile bir şey yapamaz. Ben Visca falan gelir diye istiyorum yoksa hiç gerek yok asistçi forvete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Freddy Krueger düşünüyordum ben oysa. Uyurken şöyle dilim dilim.

Alıntıları Göster
    Bir, iki, Freddy senin için geldi.Üç, dört, kapını sıkı sıkı ört.Beş, altı, hemen tut haçı.Yedi, sekiz, yatağa geç gireriz.Dokuz, on, artık uykuya son. Reisi ne severdim be

• quote:

Bir, iki, Freddy senin için geldi.Üç, dört, kapını sıkı sıkı ört.Beş, altı, hemen tut haçı.Yedi, sekiz, yatağa geç gireriz.Dokuz, on, artık uykuya son. Reisi ne severdim be

Alıntıları Göster
    Konu dışına çok da çıkmayalım ama reyis gelip bizim futbolcuları uykularından etse fena olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

İrfancan ve diğer adamları niye aynı kefeye koydun ?
    17 yaşında hiç izlemediğin adamdan ne diye dalga malzemesi çıkarmaya çalışıyorsun?
    Bazen çok boş konuşuyorsunuz,kendinize çekidüzen vermeniz dileğiyle.

Alıntıları Göster
    İrfancanı Gençlerbirliği u21de oynadığı dönemden beri tanıyorum ve takip ediyorum bu sezon başakşehirde oynadığı maçlarıda izledim yetenekli ancak kendini geliştiremeyen klasik Türk futbolcu tipi kocaman bir balon.Size kalsa ne kadar anadolu çöpü varsa takıma doldurursunuz.Önce sen kendine çeki düzen ver insan gibi cevap vermeyi öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltaNora -- 27 Mayıs 2019; 4:42:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AltaNora kullanıcısına yanıt
    17 yaşındaki allahyardan bahsediyor arkadaş senden değil

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Jailson hariç katılıyorum. Jailson'dan Souza değil de olursa bir Aurelio olabilir.

Jailson ve Souza çok farklı oyuncular. Jailson kesinlikle bir ön libero değil. Ne fiziği, ne de pozisyon bilgisi yeterli.

Kendini ofansif ve defansif olarak geliştirirse çift yönlü iyi bir göbek oyuncusu olabilir.

• Gecenin zehrini bırakıyorum. Ben yattım
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

İrfancanı Gençlerbirliği u21de oynadığı dönemden beri tanıyorum ve takip ediyorum bu sezon başakşehirde oynadığı maçlarıda izledim yetenekli ancak kendini geliştiremeyen klasik Türk futbolcu tipi kocaman bir balon.Size kalsa ne kadar anadolu çöpü varsa takıma doldurursunuz.Önce sen kendine çeki düzen ver insan gibi cevap vermeyi öğren.

Alıntıları Göster
    Ben de uzun süredir takip ediyorum.Önceden yetersizdi ama bu sene tam olgunlaşma dönemine girdi,seviye atladı.Bazı oyuncular kariyer gelişimini geç tamamlar.Bana göre ligdeki en iyi orta sahalardan birisi.Anadolu çöpü falan değil yani.Kaldı ki Avrupa’dan da talipleri varmış,emin misin çöp olduğuna ? Şunu dersen anlarım çok mu gerekli değil bence 7,8 milyon para vermeye değmez ama bu bizim tüm orta sahalarımızdan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Rengim doğru bir analiz yapmışsın, hepsine bir bjr katılıyorum özellikle OKG konusuna. Emre abisinden gerekli şeyleri öğrenecektir. Sonra ver formayı 10 yil millet sağda solda dmc ararken sen arkana yaslan. O değilde herkes gidiyor şöyle bakınca sağ bek hariç güvendiğim mevki kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Kanka az daha şampiyon oluyodunuz ali koc comolli ersun trilemmasi gayet iyiydi bu sezon seneye de devam etmelisiniz turk futbolu adina
    6-0
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eşofmanlı Aykut un bu takıma birşeyler kattığını ve kalması gerektiğini düşünüyor isen Fenerbahçe ye karşı sevgini sorgulamanın vakti gelmiş demektir.

Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'ye sevgisinin büyük olduğunu iddia Edip buyukte Bir borç bırakmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 27 Mayıs 2019; 7:57:0 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.