Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan 3 tane top kesicek diye ne çok abarttılar kazmanın birini. Yönetime niye kızmamışmışız. Sözleşmeyi biz mi yapıyoruz ki adamları tutuyoruz. Mehmet Topal 2. Selçuk Şahin vakasıdır. Adamlara öyle sözleşme yapıyorlarki göndermeye kalksan gönderemiyorsun. Zaten para etmedikleri için satamıyorsun da. Hiç bir işe yaramadan oturdukları yerden para kazanıp senede 3 - 5 maç bir şey yapan herifler yıllarca sömürdüler bu takımı. Iş bilmeyen tavlacı scoutlar yüzünden yıllarca kaldılar bu takımda. Yeni gelen başkan da sevgi pıtırcığı olunca gönderemedik. Duygusallığa yer yok artık. Kim ben sizin dostunuzum dese Fenerbahçe'nin kanını emen en çok onlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürrealist Adam

Konu Dışı
    Abdullah Avcı >>> Beşiktaş
    Aykut Kocaman >>> Başakşehir
    acaba???
    Slaven Bilic—> Başakşehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Ulan 3 tane top kesicek diye ne çok abarttılar kazmanın birini. Yönetime niye kızmamışmışız. Sözleşmeyi biz mi yapıyoruz ki adamları tutuyoruz. Mehmet Topal 2. Selçuk Şahin vakasıdır. Adamlara öyle sözleşme yapıyorlarki göndermeye kalksan gönderemiyorsun. Zaten para etmedikleri için satamıyorsun da. Hiç bir işe yaramadan oturdukları yerden para kazanıp senede 3 - 5 maç bir şey yapan herifler yıllarca sömürdüler bu takımı. Iş bilmeyen tavlacı scoutlar yüzünden yıllarca kaldılar bu takımda. Yeni gelen başkan da sevgi pıtırcığı olunca gönderemedik. Duygusallığa yer yok artık. Kim ben sizin dostunuzum dese Fenerbahçe'nin kanını emen en çok onlar oluyor.
    Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık . İsimler Fenerbahçe’nin önüne geçmemeli işini adam gibi yapana çubuklunun hakkını verene sonuna kadar alkışlar aldığı paraları helal ederiz . Hak etmeyenlere bu kulüpte yer yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Seneye çok canlı bir lig izleriz.

Alıntıları Göster
    Avcı’yı bir de büyük takımla görelim. Fatih Terim,Ersun Yanal,Abdullah Avcı güzel kapışma olur.

• Isla 7 asist. 10-12 asisti olmalıydı ama kazmalar yediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Giuliano’yu bile ıslıklayan tarftara ne desek boş.Gerçekten boş bir kitle var tribünde.Sezonun ilk yarısında Frey’e tepki gösterildiğinde de dedim. Yav ben bu adamın neyini ıslıklayayım ? Adam elinden geleni yapıyor,adamın gözünden ateş çıkıyor ama çöp işte ne yapsa olmuyor

Alıntıları Göster
    Lafta birlik beraberlik işte. Tribünün görevi sahayı motive etmektir, bunlar demotive ediyor. Katılmayanlara da Fenerbahçeli değilsin diyorlar. Birlik beraberlikmiş, hadi abi gerçekten ya. Tribünde görseniz bu tayfayı çoğu küfür saçıyor sağa sola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 27 Mayıs 2019; 2:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Avcı’yı bir de büyük takımla görelim. Fatih Terim,Ersun Yanal,Abdullah Avcı güzel kapışma olur.

Alıntıları Göster
    Bizde görmeyelim de.
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Ersun yanal mi? Gecenlerde de terim avci ersun aykut gunes diyolardi, terimin olduğu yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Bizde görmeyelim de.

Alıntıları Göster

Tehlike geçmiş değil, bakarsın sistem mistem ayağına koluna takar getirir vizyoner başkan.

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

elmas bugün attığı golle değerini 1-2m daha arttırdı evet kaça satılır sizce :)
    Max. 15. İnşallah fazlası olur.

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil. Zaten maçtan sonra açıklama yaptılar.
  • quote:

Tehlike geçmiş değil, bakarsın sistem mistem ayağına koluna takar getirir vizyoner başkan.

Alıntıları Göster
    Yok sezona başlarken hoca değişikliği olacağını sanmıyorum. Ama ilerisi için (sezon ortası yada ilk devre) herşey fazlasıyla mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Ersun yanal mi? Gecenlerde de terim avci ersun aykut gunes diyolardi, terimin olduğu yerde
    2014’te Ersun Şampiyonluğu alırken sizin çakma imparator şampiyonluğu alamayacağını anlayıp takımı bırakıp milli takıma kaçmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Lafta birlik beraberlik işte. Tribünün görevi sahayı motive etmektir, bunlar demotive ediyor. Katılmayanlara da Fenerbahçeli değilsin diyorlar. Birlik beraberlikmiş, hadi abi gerçekten ya. Tribünde görseniz bu tayfayı çoğu küfür saçıyor sağa sola.

Alıntıları Göster
    Takımı sabote ediyorlar. Öyle taraftar olmaz.

Maç oynanırken oyuncuları motive edersin. Tersini değil. Neyse ki maçı kazandık. Yaptıkları çirkeflikle ortada kaldılar.

• Kruse frankfurta gitti diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Bizde görmeyelim de.

Alıntıları Göster
    Bizde görebilirdik ama şampiyonluğu verdikten sonra mümkünatı kalmadı.Çok tepki çeker bu saatten sonra.Ali Koç gerçekten istiyordu o adamı bence.Koeman ile bile bir şeyler denemesini buna yoruyorum.Cocu’yu gönderdiğimiz anda istese direk getirirdi.Sezonu öyle böyle tamamlayıp,gelecek sezona Abdullah Avcı ve Emre ile birlikte başlamak istedi bence ama takımın performansının kötüye gitmesi ve tribünlerin Ersun Yanal baskısı sonucu mecburen getirdi.İyi mi oldu kötü mü oldu göreceğiz bakalım.

• quote:

Kruse frankfurta gitti diyorlar.
    Söyleyin demesinler hocam. Lazım bu adam bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 27 Mayıs 2019; 2:56:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Söyleyin demesinler hocam. Lazım bu adam bize.

Alıntıları Göster
    Tamam kaliteli futbolcu ama bu kadar istenmesinin sebebini ben anlamadım. Tek forvet oynaması zor, çift forveti de hoca oynatmıyor. Giuliano varken üstüne sistem kurmak gerekiyordu, Kruse de giulianonun ileri uca daha yatkın olanı.

Kruse gelse nerede oynayacak ().

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Cakma imparatormus ahah kendi fatih teriminizi yaratma cabanizi keyifle izliyoruz hocam, yonetimle ters dustu gitti yine geldi mekanin sahibi. Siz ersunla bizi sampiyonluktan etmeye devam edin

• quote:

Tamam kaliteli futbolcu ama bu kadar istenmesinin sebebini ben anlamadım. Tek forvet oynaması zor, çift forveti de hoca oynatmıyor. Giuliano varken üstüne sistem kurmak gerekiyordu, Kruse de giulianonun ileri uca daha yatkın olanı.

Kruse gelse nerede oynayacak ().

Alıntıları Göster
    Gelse bu adamı tek forvet oynatırlardı.Yanını arkasını da vasat oyunculardan kurarlardı.Biz de ıslıklayıp,gönderirdik hiç şaşmaz bu.Ne yapıp edip bir oyuncuyu en verimsiz şekilde değerlendirmenin yolunu buluruz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.