Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edin dzeko gelse çıldırırım sevinçten tam istediğim forvet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Balotelli'nin kontratı 2 yıl olacak zaten gelirse. Bizimkiler 1+1 vermiş düz 2 istemiş Raiola. Kısaca Balotelli'nin yaşının bir artısı yok Dzeko'ya göre.
    Düz 2 yıl verilir. Balotelli gelmeli Van Hooijdonktan 15 yıl sonra heyecanlandıracak santrafor istiyoruz.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Dzeko, ben arfa, brahimi, moses dörtlüsü ligi darmadağın eder. Ama imkansıza yakın o 3lüyü almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne Dzekosu başladık yine abuk subuk adamları almaya , Porto maçında 2 tane karşı karşıya kaçırdı adamlar elendiler .Birde üstelik yıllık 4 falan veriyoruzdur kesin . Fiyaskoya erken başladık
  • Değil Dzeko, Harry Kane bile gelse oynamadan sevinmek yok artık. Gelen gelsin bekleyelim golleri atarsa o zaman seviniriz.
  • Ne zaman uyanacağız merak ediyorum. Biz neden real madrid juventus Bayern Münih gibi hissedip öyle davranıyoruz. Tek bir yıldız futbolcu gelip bizi kurtaracak değil.
    İtalyada atalanta almanya liginde leipzig leverkusen fransa liginde lille Lyon bu takımların yaptığı doğruları alıp kopyala yapıştıracak anlayış lazım.

• Ahmet Ercanlar gelmiş geçmiş en kolpa habercilerden biridir. Dzeko haberine inanmayın, zaten gerçekçi de değil bize gelmesi.

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Aynen.
  • -
    -
    Dzeko
    Brahimi-Kruse-Visca

Allahım sen bize bu hücum hattını nasip et.
  • Mehmet Topal vaden çoktan dolmuştu umarım gidersin zaten 1 senelik kontratın kaldı.Bence dün akşamdan sonra da ipler koptu diye düşünüyorum. Ersun Yanal da umarım Topal sevdasından dolayı Topal'ı gitmekten vazgeçirmeye çalışmaz.
  • Dzeko Inter ile anlaşmadı mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

-
    -
    Dzeko
    Brahimi-Kruse-Visca

• Dzeko tam Türkiye'ye gelecek yaştasın uzatma gel bonservisi maaşa yediririz orasını düşünme :D
  • İtalyan basını Dzeko'nın Inter ile anlaştığını söylüyor siz neye dayanarak Fenerbahçe'ye geliyormuş gibi seviniyorsun anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

-
    -
    Dzeko
    Brahimi-Kruse-Visca

Bu hücum hattıyla yine nisanda şampiyonluk görürüz. İnşallah olur.

• Eljif, Dzeko + bize verilecek para olabilir, kimse de itiraz etmez mükemmel transfer olur. Bu şartlarda Visca'nın da gelmesi mükemmel olur onu da söyleyeyim.
  • Keşke gelse beeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Balotelli'nin kontratı 2 yıl olacak zaten gelirse. Bizimkiler 1+1 vermiş düz 2 istemiş Raiola. Kısaca Balotelli'nin yaşının bir artısı yok Dzeko'ya göre.
    2 yılsa gayet iyi balotelli için. fakat ben hala daha dzeko'yu isterdim. takımın tecrübesinden ve yeteneğinden faydalanabileceği çok aşikar. balotelli gelirse topunu oynar artistlik yapar gider. oyuncular içinde çok saygı oluşturamaz kendince. fakat dzeko ali koçun yaptığı ''gençlerin yanına yetenekli olgun profesyonel oyuncu'' sınıfına giriyor.

hoş ali koç'un bahsettiği 100 kişilik transfer listesine bir baktık hepsi menajer transferi. serdar, tolgay, sadık saymaya dahi gerek yok. dolayısıyla scout ağımıza hiç güvenmiyorum çünkü bir tane keşfedilmiş oyuncu bilmiyorum transfer ettiğimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Eljif, Dzeko + bize verilecek para olabilir, kimse de itiraz etmez mükemmel transfer olur. Bu şartlarda Visca'nın da gelmesi mükemmel olur onu da söyleyeyim.
    Dzeko + 10m euro'ya fitim, üstüne %10-15 pay da çilek olur. Gerçi Dzeko'nun olacağını sanmıyorum hala 20-30m değeri var ama Kruse olacak gibi, hadi inşallah..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.