Bildirim
[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (30. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Adamlar dzeko begenmiyor garip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Olympiakos da Yunanistanın Fenerbahçesi herhalde nerde işi bitmiş adam varsa topluyorlar
-
dzeko bildiğim kadariyla roma'da yuhalanan bir oyuncu şükrü saraçoğlunda düşünemiyorum artık -
Max Kruse'ye 2 yıllık sözleşme teklif etmişiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük bir transfer bütçesi olduğunu düşünmüyorum.Maaş bütçesi baya düşecek gerçekten çok rahatlatır sizi ama yine aynı maaş bütçelerine çıkarsanız hata edersiniz.Comolli geçen yaz nasıl Ayew,Slimani gibi düşüşteki oyuncuları getirdiyse yine o tarz oyuncuları getirecektir büyük ihtimal.Parayı basıp iyi oyuncu almak üstelik Avrupada olmayan bir Türk takımına getirmek çok zor.İş tamamen takımın hocasının sihirli değneğine bakar.Beceremezse FB'yi uçuruma sürükler.quote:
Orijinalden alıntı: SonJnow
30m euro maas butcesi olusuyor. Transfer butcesi de var. Parayi basip alsinlar işte iyi oyunculari. Ucuz oyuncularla macera ararsak yine bu sezon gibi gecer
Eğer bonservis için iyi bütçe varsa sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan oyuncuları ederinden daha ucuza almaya çalışmak en mantıklısı zaten diğer türlüsünü sezonu CL'de geçirecek takım harici buraya getirmek çok zor.
Dzyuba,Vilhena,Juan Jesus,Mangala,Konoplyanka,Fortounis gibi.Kiralanacaksa da Ayew,Moses,Slimani gibi oyuncular yerine başarıya aç,hedefleri olan oyuncuları kiralamak lazım.Bizim Talisca'yı,GS'nin Onyekuru vs getirdiği gibi.
Comolli bakalım nasıl oyuncular getirecek.
-
Nasıl olsa avrupa yok kupada da gençler oynar. Yedek gözüyle baktığımız oyuncuları elden çıkarıp maaş yükünü tamamen düşürüp 11 kaliteli oyuncu +6 orta seviye üstü rotasyon oyuncusu (kaleci-bek-stoper-6-8 oynayan orta saha-kanat-santrafor) sezona girmek en mantıklı iş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürrealist Adam -- 27 Mayıs 2019; 19:14:45 > -
-
Barış Alıcı balonunu unutmayın kadro yazarken
-
Edin Dzeko diye duymuştum ama Edin Viscaymis pardon
-Ercan Ahmetler
Yeter artık orta saha doldu takım 5 sendedir orta saha alıyorlar ilk 11i orta saha oyuncularından mı kuracaklar. Bu adamı da alırlarsa benim yönetime güvenim biter.
Max Kruse gelse de ortalık bayram yeri olsa. -
Adam akıllı kaç kere oynadi da balon oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Joel Embiid
Barış Alıcı balonunu unutmayın kadro yazarken
Fejsa hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max Kruse ne ya ?
En iyi sezonunda 15 gol atmış bir adam. Santrafor bölgesine ısıran bir oyuncu lazım.
Siz harbiden çok istediğiniz Ersun Yanal'ın ne tarz bir adam olduğunu bile bilmiyorsunuz ki Kruse, Kruse diye tutturuyorsunuz. Gelirse maksimum 10-12 golü var ligde. Bize sırtına stoper alıp taşıyacak kuvvette ve hızda adamlar lazım. Emenike tarzında ancak; çok daha kalitelisi.
10 numara pozisyonu için alınacak diyenler de var. 10 numara pozisyonunda hiç yapamaz. Siz yine her zamanki gibi gelen ve gelecek her adamı Alex ile kıyaslar ve beğenmezsiniz.
Diego Ribas'ı yedi ya bu kulüp. Diego Ribas.
Tekrardan belirteyim. Kariyerinin en iyi sezonunda bir forvet oyuncusu, üstelik hedef adam konumunda olan bir oyuncu, 15 gol atıyorsa işe yaramaz. Türkiye ligi çok zor lig. Kalite ayrı şey zorluk ayrı şey. Hollanda ligi basit ama bizden kaliteli bir lig mesela takım bazında bakıldığı vakit. Bizim lig Premier Lig gibi yağ kıvamında akmaz, kemik sesleri gelir. Premir Ligde kaliteli ayaklar konuşurken burada odun gibi adamlar konuşur sahanın içinde. Stoper forvetin ensesine nefesini bırakır burada. Dolayısıyla dünyanın en sert liglerinden birisidir burası.
16/17 sezonunda 15 gol
17/18'de 6 gol
18/19 sezonunda ise 11 gol atmış.
Adam Alman diye ve de gidip iki videosunu izlediniz diye başımıza Pele ettiniz. İnşallah alırızcılar, Kruse gelecek dertler bitecek diyenler... Ne ararsanız var.
Ya hu kardeşim, adam 31 yaşında. Hem diyorsunuz ki buraya kariyeri düşüşte adam gelmesin hem de Kruse diyorsunuz. Kaldı ki bu adamın kariyeri hiç yükselişe geçmemiş. Bu da ayrı bir mesele :)
Ersun Yanal'a ya Diagne tarzı çok hızlı olmasa da güçlü ve bitirici bir adam ya da Emenike tarzında hızlı bir adam yarar. Kaldı ki hocalık kariyerinde önem verdiği isimler hep bu tarz oyuncular olmuştur Ersun Yanal'ın.
Kruse geliyorsa bu ya Comolli transferidir ya da yönetim. Ersun'un hiç istediğini sanmıyorum, yokluktan ses çıkaramıyordur sadece.
Ne olacak Kruse buraya gelip 30 atıp seneye 10 milyona satılacak mı ?
Adam yatmaya gelecek işte. Sezon başında bir gazla başlayacak, sonra her zamanki gibi onu sezon başında donanımhaber'deki konuda göklere çıkaran taraftarımız tarafından ıslıklanacak ve adam kendisini iyice salacak. Sezon sonunda da maksimum 10-12 golü olacak. Sonra konuya geleceğiz, tıpkı Slimani'de olduğu gibi, herkes Kruse'a ve yönetime giydirecek. Aldığınız topçuya da size de şeklinde...
Maalesef aklı olmayıp fikri olan tonla adam var forumda. Bu benim görüşüm. Ve gelirse göreceksiniz, haklı çıkacağım.
Ne futboldan anlarsınız ne çok istediğiniz hocadan ne de çok arzuladığınız başkandan...
Ali Koç dediniz, ben de dedim, şimdi adamı başarısız oldu diye torbaya koyup tekmelemeye çalışıyorsunuz. Ben arkasındayım. Bu işi yapacaksa Ali Koç yapar. Kaldı ki yapacak. İnat et başkan, Aziz Yıldırım gibi bırakma. Er ya da geç bu kulübe avrupada başarı kazandıracak yegane isim sensin.
Ersun dediniz, ben de dedim, hatalar yaptı diye sadece bir sezonda beğenmez oldunuz. Bir parantez açayım burada. Ersun'u istemiştim ancak; geçiş döneminde 1 yıl daha Aykut'un kalması yararımıza olur diye de belirtmiştim. Şimdi her ikisinden de çok daha iyi bir hoca bulsak Ersun'un gönderilmesini isterim. Zira Ersun Yanal kaliteli bir hoca değil bunu hep söyledim.
Her neyse. Aman dikkat edin, Kruse şayet gelirse çok şey beklemeyin adamdan da takımdan da.
-
Fenerbahcenin seneye küme düsmiyecegine inanip ilk 5e girecegine inananlar artilasin sayinizi görelim.
Neyse gene kampın yıldızı frey falan denmesinde, buna da razıyız artıkquote:
Orijinalden alıntı: İzole Bant
"İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi
Ozan Tufan kampın yıldızı.Çok çalışıyor,antrenmanlardaki performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü..Adeta yeni bir transfer gibi görüyor."
Şöyle bir haberi kesin görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 27 Mayıs 2019; 19:54:36 > -
Fejsa 3m bayağı iyi rakam, sakatlık problemi yoksa 6 numara için çok net bir oyuncu diye biliyorum, izlemedim tabi.
Gerek yok, şu şu orayı idare eder demenin lüzumu yok, çok kritik mevki ve orada oynayacak net bir ismimiz yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X