Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fejsa dzeko kruse kim kardeşim olmaz bu kafayla bize aç Emenike gibi adamlar lazım isim olmasin topla gel 5 tanesinden 3 u tutsa tamam zenci olacak ha barcelona öyle mi demeyin adamlar sistemi oturmuş burda fiziksel mücadele bar, ne saçma isimler konuşuluyor. Orta saha ya trezegue lazım defansa da uche gibi bir adam. Tolga serdar vs fb topçusu değil fenerbahçe toplamaz kimsenin artığını takımın genleri ile oynamayın. Bakın Moses farkını gösterecek yanına böyle adamlar lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proct

Max Kruse ne ya ?
    En iyi sezonunda 15 gol atmış bir adam. Santrafor bölgesine ısıran bir oyuncu lazım.
    Siz harbiden çok istediğiniz Ersun Yanal'ın ne tarz bir adam olduğunu bile bilmiyorsunuz ki Kruse, Kruse diye tutturuyorsunuz. Gelirse maksimum 10-12 golü var ligde. Bize sırtına stoper alıp taşıyacak kuvvette ve hızda adamlar lazım. Emenike tarzında ancak; çok daha kalitelisi.
    10 numara pozisyonu için alınacak diyenler de var. 10 numara pozisyonunda hiç yapamaz. Siz yine her zamanki gibi gelen ve gelecek her adamı Alex ile kıyaslar ve beğenmezsiniz.
    Diego Ribas'ı yedi ya bu kulüp. Diego Ribas.
    Tekrardan belirteyim. Kariyerinin en iyi sezonunda bir forvet oyuncusu, üstelik hedef adam konumunda olan bir oyuncu, 15 gol atıyorsa işe yaramaz. Türkiye ligi çok zor lig. Kalite ayrı şey zorluk ayrı şey. Hollanda ligi basit ama bizden kaliteli bir lig mesela takım bazında bakıldığı vakit. Bizim lig Premier Lig gibi yağ kıvamında akmaz, kemik sesleri gelir. Premir Ligde kaliteli ayaklar konuşurken burada odun gibi adamlar konuşur sahanın içinde. Stoper forvetin ensesine nefesini bırakır burada. Dolayısıyla dünyanın en sert liglerinden birisidir burası.
    16/17 sezonunda 15 gol
    17/18'de 6 gol
    18/19 sezonunda ise 11 gol atmış.
    Adam Alman diye ve de gidip iki videosunu izlediniz diye başımıza Pele ettiniz. İnşallah alırızcılar, Kruse gelecek dertler bitecek diyenler... Ne ararsanız var.
    Ya hu kardeşim, adam 31 yaşında. Hem diyorsunuz ki buraya kariyeri düşüşte adam gelmesin hem de Kruse diyorsunuz. Kaldı ki bu adamın kariyeri hiç yükselişe geçmemiş. Bu da ayrı bir mesele :)
    Ersun Yanal'a ya Diagne tarzı çok hızlı olmasa da güçlü ve bitirici bir adam ya da Emenike tarzında hızlı bir adam yarar. Kaldı ki hocalık kariyerinde önem verdiği isimler hep bu tarz oyuncular olmuştur Ersun Yanal'ın.
    Kruse geliyorsa bu ya Comolli transferidir ya da yönetim. Ersun'un hiç istediğini sanmıyorum, yokluktan ses çıkaramıyordur sadece.
    Ne olacak Kruse buraya gelip 30 atıp seneye 10 milyona satılacak mı ?
    Adam yatmaya gelecek işte. Sezon başında bir gazla başlayacak, sonra her zamanki gibi onu sezon başında donanımhaber'deki konuda göklere çıkaran taraftarımız tarafından ıslıklanacak ve adam kendisini iyice salacak. Sezon sonunda da maksimum 10-12 golü olacak. Sonra konuya geleceğiz, tıpkı Slimani'de olduğu gibi, herkes Kruse'a ve yönetime giydirecek. Aldığınız topçuya da size de şeklinde...
    Maalesef aklı olmayıp fikri olan tonla adam var forumda. Bu benim görüşüm. Ve gelirse göreceksiniz, haklı çıkacağım.
    Ne futboldan anlarsınız ne çok istediğiniz hocadan ne de çok arzuladığınız başkandan...
    Ali Koç dediniz, ben de dedim, şimdi adamı başarısız oldu diye torbaya koyup tekmelemeye çalışıyorsunuz. Ben arkasındayım. Bu işi yapacaksa Ali Koç yapar. Kaldı ki yapacak. İnat et başkan, Aziz Yıldırım gibi bırakma. Er ya da geç bu kulübe avrupada başarı kazandıracak yegane isim sensin.
    Ersun dediniz, ben de dedim, hatalar yaptı diye sadece bir sezonda beğenmez oldunuz. Bir parantez açayım burada. Ersun'u istemiştim ancak; geçiş döneminde 1 yıl daha Aykut'un kalması yararımıza olur diye de belirtmiştim. Şimdi her ikisinden de çok daha iyi bir hoca bulsak Ersun'un gönderilmesini isterim. Zira Ersun Yanal kaliteli bir hoca değil bunu hep söyledim.
    Her neyse. Aman dikkat edin, Kruse şayet gelirse çok şey beklemeyin adamdan da takımdan da.
    +1907, benzerini ben de yazdım. Hatta gelse nerede oynayacak gibi mahmuttan alıntı bile yaptım ama ciddiydim. Kruse ancak Giuliano gibi çift forvet şeklinde oynatılır, Ersun hoca da çift forvet oynatmaz. Bu adam tek forvette kaybolur gider hiçbir işe yaramaz.

Verelim parasını Balotelli gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 27 Mayıs 2019; 20:6:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahtedokuz

Fejsa diyorlar

Sağlamsa gelsin gönül rahatlığıyla ön liberoya yazacak adam yok. Jailson mailson hepsi de gönderilsin.

• İlk transferin kesinlikle forvet oyuncusu olması gerekli. Diğer türlü 3 oraya 5 buraya derken elde ne para kalıyor ne de zaman. Transfer sezonunun son gününe kadar oyalayacak oyuncularla uğraşırlarsa önümüzdeki sene de heba olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürrealist Adam

Ali Koç bu kez eşeğini sağlam kazığa bağlayacaktır. Transferler sonlandığında oha lan diyeceğimiz bir kadro ortaya çıkacak eminim.
    Nick mesaj uyumu. Sinan Gümüş alınırsa harbiden iyi dalga konusu olur başkan. Köybaşı Vol.2

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Baba

Nick mesaj uyumu. Sinan Gümüş alınırsa harbiden iyi dalga konusu olur başkan. Köybaşı Vol.2

Alıntıları Göster
    Sinan gümüş iyidir ben isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Utku Dzeko'nun menejeri değil, Mirsad Türkcan'da değil. Ayrıca eğer yanlış hatırlamıyorsam 12 Numaranın kurucularındandı Utku ya da o ekipteydi. Dediğim gibi net hatırlamıyorum ama 12 Numara ile yakından bağlantılı olduğuna eminim. Kişisel fikrim görüşme olsa bile ihtimal çok zor. Aboubakar'a yoğunlaşsalar daha iyi olur. En azından olabilme ihtimali var.
    Oo reis 2015 transfer sezonundan beri ilk kez görüyorum. Geri mi döndün? Darılmıştın sanırım Robben olayından sonra bölüme?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Fejsa 3m bayağı iyi rakam, sakatlık problemi yoksa 6 numara için çok net bir oyuncu diye biliyorum, izlemedim tabi.
    Gerek yok, şu şu orayı idare eder demenin lüzumu yok, çok kritik mevki ve orada oynayacak net bir ismimiz yok.
    Sakatlık sorunu var. Kendin bakabilirsin:
    www.transfermarkt.com.tr
    Ljubomir Fejsa - Sakatlık geçmişi
    https://www.transfermarkt.com.tr/ljubomir-fejsa/verletzungen/spieler/46110

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sakatlık sorunu var. Kendin bakabilirsin:
    https://www.transfermarkt.com.tr/ljubomir-fejsa/verletzungen/spieler/46110

Alıntıları Göster
    Martta iyileşti gözüküyor. Maça çıkmış mı sonrasında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

Fejsa dzeko kruse kim kardeşim olmaz bu kafayla bize aç Emenike gibi adamlar lazım isim olmasin topla gel 5 tanesinden 3 u tutsa tamam zenci olacak ha barcelona öyle mi demeyin adamlar sistemi oturmuş burda fiziksel mücadele bar, ne saçma isimler konuşuluyor. Orta saha ya trezegue lazım defansa da uche gibi bir adam. Tolga serdar vs fb topçusu değil fenerbahçe toplamaz kimsenin artığını takımın genleri ile oynamayın. Bakın Moses farkını gösterecek yanına böyle adamlar lazım.
    şahsen dzeko bu lig için güzel bir oyuncu olur boy avantajı + hantal bir oyuncu değil Türkiye liginin en büyük kusuru Stoperlerin kısa olması dzeko'nun 1.93 boyu var bu çok büyük bir avantaj bir santrafor için hemde türkiye liginde

adam 2 metrelik juventus defansından gol atıyordu arkasındaki bonucci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mayıs 2019; 20:43:20 >

• Getirin getirin Fejsa vs gibi sakat çöp adamları 10 kişi gitti kurtulduk diyoduk 10 kişinin yerine bitmiş sakat adamlar ile doldurun takımında kanat yok forvet yok önlibero getiriyorsun delirmemek elde değil burdada bazı tipler gelsin gelsin diye şakşakçılık yapıyor ne Fejsa'sı arkadaşım şakamısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fejsa'nin fm profili iyi zihinseli falan uçuyor fm tayfa aldirin bu adami

• Eriksen'i Madrid'e yollayan Tottenham yerini Elmas ile dolduruyor. Bu adam oynasın diyince "Size kalsa gençler oynasın ama küme bile düşsek sorun değil." diyenler vardı. OKG'ye de çöp deniyor demek ki onu da seneye Fernandinho yerine City'e yollayacağız.
  • [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

İki Vincent bir araya gelmemeliydik. Bir şarkı istiyorum sizden kardeş, son bir şarkı.

• Dzekoyu begenmeyen adamlarla aynı forumda yazmak gibi sacma bir durumla karsilasmam ilk degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 27 Mayıs 2019; 20:52:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Sinan gümüş iyidir ben isterim

Alıntıları Göster
    Kaleye Muslerayi, sag kanata Sabriyi, orta sahaya Selcuk Inani, forvete Diagneyi alalim, kulübün renklerini de sari kirmizi yapalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 27 Mayıs 2019; 20:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proct

Max Kruse ne ya ?
    En iyi sezonunda 15 gol atmış bir adam. Santrafor bölgesine ısıran bir oyuncu lazım.
    Siz harbiden çok istediğiniz Ersun Yanal'ın ne tarz bir adam olduğunu bile bilmiyorsunuz ki Kruse, Kruse diye tutturuyorsunuz. Gelirse maksimum 10-12 golü var ligde. Bize sırtına stoper alıp taşıyacak kuvvette ve hızda adamlar lazım. Emenike tarzında ancak; çok daha kalitelisi.
    10 numara pozisyonu için alınacak diyenler de var. 10 numara pozisyonunda hiç yapamaz. Siz yine her zamanki gibi gelen ve gelecek her adamı Alex ile kıyaslar ve beğenmezsiniz.
    Diego Ribas'ı yedi ya bu kulüp. Diego Ribas.
    Tekrardan belirteyim. Kariyerinin en iyi sezonunda bir forvet oyuncusu, üstelik hedef adam konumunda olan bir oyuncu, 15 gol atıyorsa işe yaramaz. Türkiye ligi çok zor lig. Kalite ayrı şey zorluk ayrı şey. Hollanda ligi basit ama bizden kaliteli bir lig mesela takım bazında bakıldığı vakit. Bizim lig Premier Lig gibi yağ kıvamında akmaz, kemik sesleri gelir. Premir Ligde kaliteli ayaklar konuşurken burada odun gibi adamlar konuşur sahanın içinde. Stoper forvetin ensesine nefesini bırakır burada. Dolayısıyla dünyanın en sert liglerinden birisidir burası.
    16/17 sezonunda 15 gol
    17/18'de 6 gol
    18/19 sezonunda ise 11 gol atmış.
    Adam Alman diye ve de gidip iki videosunu izlediniz diye başımıza Pele ettiniz. İnşallah alırızcılar, Kruse gelecek dertler bitecek diyenler... Ne ararsanız var.
    Ya hu kardeşim, adam 31 yaşında. Hem diyorsunuz ki buraya kariyeri düşüşte adam gelmesin hem de Kruse diyorsunuz. Kaldı ki bu adamın kariyeri hiç yükselişe geçmemiş. Bu da ayrı bir mesele :)
    Ersun Yanal'a ya Diagne tarzı çok hızlı olmasa da güçlü ve bitirici bir adam ya da Emenike tarzında hızlı bir adam yarar. Kaldı ki hocalık kariyerinde önem verdiği isimler hep bu tarz oyuncular olmuştur Ersun Yanal'ın.
    Kruse geliyorsa bu ya Comolli transferidir ya da yönetim. Ersun'un hiç istediğini sanmıyorum, yokluktan ses çıkaramıyordur sadece.
    Ne olacak Kruse buraya gelip 30 atıp seneye 10 milyona satılacak mı ?
    Adam yatmaya gelecek işte. Sezon başında bir gazla başlayacak, sonra her zamanki gibi onu sezon başında donanımhaber'deki konuda göklere çıkaran taraftarımız tarafından ıslıklanacak ve adam kendisini iyice salacak. Sezon sonunda da maksimum 10-12 golü olacak. Sonra konuya geleceğiz, tıpkı Slimani'de olduğu gibi, herkes Kruse'a ve yönetime giydirecek. Aldığınız topçuya da size de şeklinde...
    Maalesef aklı olmayıp fikri olan tonla adam var forumda. Bu benim görüşüm. Ve gelirse göreceksiniz, haklı çıkacağım.
    Ne futboldan anlarsınız ne çok istediğiniz hocadan ne de çok arzuladığınız başkandan...
    Ali Koç dediniz, ben de dedim, şimdi adamı başarısız oldu diye torbaya koyup tekmelemeye çalışıyorsunuz. Ben arkasındayım. Bu işi yapacaksa Ali Koç yapar. Kaldı ki yapacak. İnat et başkan, Aziz Yıldırım gibi bırakma. Er ya da geç bu kulübe avrupada başarı kazandıracak yegane isim sensin.
    Ersun dediniz, ben de dedim, hatalar yaptı diye sadece bir sezonda beğenmez oldunuz. Bir parantez açayım burada. Ersun'u istemiştim ancak; geçiş döneminde 1 yıl daha Aykut'un kalması yararımıza olur diye de belirtmiştim. Şimdi her ikisinden de çok daha iyi bir hoca bulsak Ersun'un gönderilmesini isterim. Zira Ersun Yanal kaliteli bir hoca değil bunu hep söyledim.
    Her neyse. Aman dikkat edin, Kruse şayet gelirse çok şey beklemeyin adamdan da takımdan da.
    Kruse yorumlarıma ek olarak Eljif Elmas hakkında da bir şeyler yazmak isterim.
    Öncelikle forumda o kadar çok futboldan ve futbolcudan anlamayan adam var ki anlatamam. Yaşım öyle 19-20 filan değil. Yaklaşık 20 yıldır Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorum. Yıllardır neredeyse maçını kaçırmıyorum. İstanbul'da yaşamıyorum ancak gerek iç saha gerek dış saha birçok maçı da canlı, yerinden izledim. Her neyse. Girizgah yapmış olduk.
    Merak edenler 2018-2019 konusuna girip mesajlarımı arayabilirler. Zira daha önce defalarca Elmas konusunda yazdım. Fikirlerim hala sabittir. Birazdan tekrar edeceğim. Son 20 yılı takip ettiğim için -tabii ki öncesinden de haberdarım ama dikkatle takip ettiğim süreç bu- bu süreç içerisinde ilk defa Elmas kadar genç bir oyuncu alıp sahaya sürdü kulübümüz. Ağızlarda 20 Milyon Eurolar filan dolanıyor, gülüyorum.
    Eljif Elmas, kendisinden küçük takımların büyük topçusu olur. Tıpkı Alper Potuk'un Eskişehir'de müthiş topçu oluşu gibi. Tıpkı Mehmet Topuz'un Kayseri'de fırtınalar estirmesi gibi. Fenerbahçe'de olacağı ancak ve ancak bu kadardır bu çocuğun. Kendisi aşması lazım. Bakınız, dikkatinizi çekerim. Geliştirmeli demiyorum, o kadar çok geliştirmeli ki kendisi bile inanmamalı oynadığı topa.İşte ancak o zaman istediğiniz Eljif Elmas ya da gözünüzde canlandırdığınız Eljif Elmas sahneye çıkmış olur. Bu da imkansıza yakın.

Hodri meydan. Koskoca forumda bir kişi bekliyorum. Bana Eljif Elmas'ın adam akıllı birkaç çalımını göstersin. Bir kişi ya. Rakibi, rakibin geliş konumuna ya da topun konumuna göre ekarte etmek çalım değildir bu arada, belirteyim. Gerçek birkaç çalımını göstersin bana birisi. Özür dileyeceğim ve futbol cahiliyim diye yazacağım. Veyahut Jailson'un son maçta attığı pasa benzer birkaç pasını gösterin bana birisi.
    10 numara diyorsunuz çocuğa. Kaldı ki tam olarak 8 numara bile olmayan adamdan 10 numara çıkarmaya çalışıyorsunuz. Neyse mevzu bu değil, konuya döneyim.
    Fesif bedeli 23 milyon Euro olan 18 yaşındaki kaliteli bir çocuğu avrupanın hiçbir kulübü bekletmez. Havada kapar. Barca, Madrid, Munih vb kulüpler bu tarz oyuncuları daha 15 yaşındayken ön sözleşme ile alıyorlar. Çok şey bekliyorsunuz bu çocuktan. 23 milyon euro veren bir kulüp olursa öpüp başımıza koyalım ve yüzyılın kazığını attığımız için sevinç naraları atalım. Çok ciddiyim.
    18/19 konusunda yazmıştım. Dediğim gibi isteyenler Elmas hakkındaki yazılarımı okuyabilir. Eljif Elmas şu an vasatın altında bir oyuncudur. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemesi için vasatın, ortalama anlamına geldiğini de belirteyim. Seneye Fenerbahçe'de kalır ve devamlı oynarsa, olacağı yani varacağı yer maksimum vasattır. Kariyeri boyunca da yukarıda dediğim kendisini aşması durumu gerçekleşmez ise vasat olarak kalacaktır.
    10 numara dediğin ya çalımcıdır, vizyonu geniştir. Ya birkaç hareket ile maçı kazandırır ya da Giuliano tarzında asistçi ve golcüdür. Bu çocukta bunların hiçbiri ama hiçbiri yok.
    Şutörlük zayıf, çalım yeteneği berbat hatta leş, pas zayıf, görüş yani vizyon denilen şey kötü. Ne var bu çocukta ? Oğuz Kağan'ı 10 numara pozisyonuna koyup eğitseniz bir yıl sonunda Eljif'ten iyi konuma gelecek yeteneğe sahip.
    Dikkatinizi çekerim. Eljif karşısında bir oyuncu olduğu zaman, hareketli topu önüne alıp, sabit duran ya da sabit hızla yavaşça ilerleyen topun arkasında vücudunu sağa sola yaslamayı çalım sanıyor. Vücudunun üst kısmını hareket eden topun arkasında sallamayı çalım atıyorum sanan ve eninde sonun topu kaptıran bir çocuktan 23 milyon Euro beklemek hayaldir. Gerçekleşmesi çok zordur. İnşallah olur da para kazanırız ne diyelim.
    Sağda solda okuduklarınıza inanmayın. Başkanımız Ali Koç da hocamız Ersun Yanal da bu çocuğun kaliteli olmadığının farkında. Kaldı ki Ersun Yanal, Eljif Elmas'ı uzun bir süre kesmişti, oynatmamıştı. Başkanın veya yönetimin baskısıyla oynatmak durumunda kaldı zira çocuğun kaliteli olmadığını anlayan yönetimimiz, bir an önce satmak için vitrine çıkarma taktiğini seçti.
    Emin olun kulübe gelen 15 milyonluk bir teklif bile yok bu çocuk için. Haberlerin hepsi asparagas. Yarın biri çıkar ve fesih bedelinin altında olan 13-15 milyon gibi bir rakam verirse, yönetim gözünün yaşına bakmadan satar bu çocuğu. Babası sürekli çıkıp ilgilenenler var diyor. Olmasa bile tabii ki diyecek. Hangi baba evladını ya da hangi menajer para kazanacağı kişiyi kötüler ?
    İlgi elbet olur. Örnek veriyorum Man. City'nin gelip bu çocuğu izlemesi, onu alacağı anlamına ya da bu çocuğun müthiş yetenek olduğu anlamına gelmez. Birçok takım birçok oyuncu izliyor.
    Sizin yaptığınız hayalden öte hayalcilik.

Elbette destekleyeceğiz. Bu ayrı bir mesele. Oynaması lazım ki 10-12'ye satalım. Belki enayi bir kulüp çıkar, fesih bedeline satarız.
    Tekrar ediyorum. Kariyeri boyunca ortalama veya bir ihtimal ortalamanın bir tık üzeri olacak bir çocuk için kendinizi fazla hırpalıyorsunuz. Aykut Kocaman da zamanında demişti. Seversiniz veya sevmezsiniz. Eljif'in çok çalışması lazım, vaziyet onu gösteriyor tarzında şeyler demişti. Vücut yapmakla ya da yaşıtlarına oranla daha iyi bir fiziğe sahip olmakla kaliteli oyuncu olunmuyor sayın forum sakinleri.
    Genç oyuncu nasıl 23 milyon Euro eder? Anlatayım. Merak edenler ve o yıllara yaşı yetmeyenler açıp Emre Belözoğlu'nun 18-19 yaşındaki halini izlesinler. Dünyada şu an 18-22 yaş arasında, Emre'nin o haline benzer bir oyuncu yok. O kadar kaliteliydi Emre. Zamanın şartları dolayısıyla o kadar para etmedi. Şu an olsa Madrid gibi bir kulüp Emre gibi genç bir çocuğu 100'e alır.
    Yaşı olanlar ve Emre'yi canlı izlemişler var ise aramızda, şimdi Eljif'in bu haliyle, Emre'nin 18-19 yaşlarındaki halini kıyaslasınlar. Yazdığım bunca şeyi daha iyi anlayacaklardır.

• Totthennam Elif Elmasi top toplayici olarak bile almaz, forum yine Alice Harikalar diyarı kivaminda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Martta iyileşti gözüküyor. Maça çıkmış mı sonrasında?

Alıntıları Göster
    Avrupa'da 3 maçta 300 dakika oynamış. Ligde 8 maçın sadece 1'inde o da 1 dakika süre almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Avrupa'da 3 maçta 300 dakika oynamış. Ligde 8 maçın sadece 1'inde o da 1 dakika süre almış.

Alıntıları Göster
    Riksli gözüktü öyleyse

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.