Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.449.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, helali hos olsun, transferden sonra yazan ilk 3 kisiye sözüm söz, bir de kitap isteyen arkadasin kitabini alicam.
    Tothennam transferi gerceklessin, yazan ilk 3 kisiye sözüm söz, çekiliş yok kısaca.
    1 aylik harcligimizdan vazgeceriz en fazla.

Tothennam Elif Elmasi top toplayici olarak bile almaz.Azicik futbolda mi ogretemedik su foruma, hic mi bir sey kapmadiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kimseyi bloklamam, isteyen beni bloklayabilir, sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Dostum başlamışsın yine toteme.

Allah senden razı olsun...
    Totem yapmam, hicbir zaman da yapmadim, parcalari birleştirip olacak olani yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Arkadaslar, helali hos olsun, transferden sonra yazan ilk 3 kisiye sözüm söz, bir de kitap isteyen arkadasin kitabini alicam.
    Tothennam transferi gerceklessin, yazan ilk 3 kisiye sözüm söz, çekiliş yok kısaca.
    1 aylik harcligimizdan vazgeceriz en fazla.

Tothennam Elif Elmasi top toplayici olarak bile almaz.Azicik futbolda mi ogretemedik su foruma, hic mi bir sey kapmadiniz ?
    Parana yazık günah değil mi? Hadi tut transfer oldu, adam dünyaları kazanırken sen cebindeki harçlığı hiç uğruna vereceksin, ne gerek var.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yapmasanda benim için senin söylediklerin hep totem :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Olur da gerçekleşirse utanmadan küçüçük çocuğun parasını yiyecek misiniz cidden?

Alıntıları Göster
    Harçlık diyor. Kaç yaşında acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proct kullanıcısına yanıt
    " Ula uzun uzun yazıyoruz, acaba okuyan var mıdır? " diye sakin düşünme hocam. Bizzat benim dusuncelerimi yaziyorsun, mesaj atmama gerek kalmıyor.

Geçen Fenerbahçe " Shine like a Diamond " diye Eljif'in resmi ile bir resim paylaştı. Klup bile hemen itelemeye çalışıyor. +12M €'a satılır ise şükredilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Harçlık diyor. Kaç yaşında acaba?

Alıntıları Göster
    Liseli bir kardeşimiz işte. Buradakiler de utanmadan liseli bir çocuğun parasını yiyecekler.
    Ben umudu kestim hocam bu takımdan

Fatih terim kaan ayhanı istiyor mesela Serdar azizi yolladı bize kendisine çok daha iyisuni alacak

Bu bir örnek sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Liseli bir kardeşimiz işte. Buradakiler de utanmadan liseli bir çocuğun parasını yiyecekler.

Alıntıları Göster
    Akil yasta degil, bastadir, unutmayalım. 100 TL den kimse fakirlesmez, zengin de olmaz, dert etmeyin bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Hocam sen yapmasanda benim için senin söylediklerin hep totem :)
    Akhisar, Bursa ve Erzurum düşer.Rize, Ankaragücü düşmez. Tarih 17 şubat. Sadece bir tanesi bu.

Bunlar totem degil, parçaların birleştirilip sonuca gidilmesi, hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 27 Mayıs 2019; 22:18:0 >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Fejsa gibi adamın sana ligde oynayacağın önemli maçlarda faydası olur birde olursan Avrupa maçlarında çünkü rakipte top oynamak istiyor oda rakibi bozar hücumuna yine katkısı olmaz bizim ligde kaç Anadolu takımı sana karşı top oynamaya çıkıyorda Topal-Fejsa gibi adamların sana faydası olsun.

Jailson'un yanında kim oynadıda pozisyon bilgisi tartışılıyor onuda anlamıyorum onun yerine adam aramıyacaksın yanına adam alacaksın bak neler yapıyor yanındaki adamın kapatacağı yerleri kapatmadığı için fazla işler yapmaya kalkıyor bu seferde pozisyonunu boşaltıyor stoperle ortasaha arasında uçurum oluşuyor dün sırf bunu takip ettim

Bu takıma illa önlibero tanımında bir adam arıyorsanız Jailson-Ozan oynar Ozan Bursa'da önlibero oynarken parladı hadi bunlarıda geçtim senin hiç o pozisyona adamında olmayabilir futbolda önlibero oynatacaksın diye bir kuralmı var sahaya liberosuz çıkabilirsin elinde 8 numaran vardır onu koyarsın 8 numara dediğin adamında oyun tanımı oyunu iki yönlü oynamaktır ama forvetsiz kanatsız çıkamazsın takımda forvet yok kanat yok biz önlibero derdindeyiz dalgamı geçiyolar nedir ben çözemedim düşündükçe sinirleniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Bu arada Fejsa'dan vasat üstü hücum katkısı beklememek gerekli. Matic değil bu adam. Vasat bir hücum performansı verecektir. İyi kesecek, agresif oynayacak, baskı yaptığımız anlarda rakibi çıkarmayacaktır. Anadolu maçlarında filan baya üstünlük sağlar rakip ortasahalara. Kolay geri adım atmaz. Ama top bize geçtiğinde çok vasat kalır. Ben top bizdeyken de topa yön verebilme kapasitesi olan bir dmc isterim. Jailson'un biraz daha pozisyon bilgisi yüksek hali. Ha bana kalsa Jailson oynatıp gelişmesini sağlarım. Ya da Ozan. Fejsa topla bu ikisi kadar becerili olamayacak çünkü
    Eğer önüne iki tane topa yön verebilen 8 koyarsak sıkıntı olmaz hocam. Türkiyede herhangi bir takım hem üst düzey kesici , hem de tekniği yüksek ön libero bulamaz. Fejsa’nın önüne irfan can gibi 2 adam koyarsak fejsanın zaafları göze batmaz. Eğer gidip fejsa + ön libero yaparsam topal-josef sendromu yaşarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: egos1907

Gecenin zehrini bırakıyorum. Ben yattım
    Hocam o defansla çok gol yeriz.
  • İlk cümleye imza. Buna benzer bir şeyi bende yazmıştım. Biz Fenerbahçe olarak seneye yaklaşık 20-25 maçta rakibe göre topa daha fazla sahip olan, rakibi kendi yarısına hapseden bir oyun benimseyeceğiz. Yani bizim orta saha oyuncularımızın top bizde iken yaratması lazım. Fejsa, Topal gibi oyuncular topu kazanır evet, topu çabuk kazanmakta çok önemli günümüz oyununda ama topu kazandıktan sonra olumlu kullanamıyorsa o oyuncunun değeri azalıyor. Sen savunmadan çıkarken o oyuncu seni yavaşlatıyorsa topu kazanmasının pek bir değeri olmuyor. O yüzden bize topla olumlu şeyler yapabilecek bir ön libero lazım. Jailson böyle. Ben Jailson'u yeterli buluyorum ön libero da. Takımın diğer mevkileri bas bas alarm verirken gidip dmc arıyorlar. Sebep de Topal'ın kötü olması. Fejsa gelince orasının çok değişeceğini düşünüyorsak yanılıyoruz. Bizim çok büyük eksiklerimiz var. Bir an evvel çözmemiz lazım. Fejsa alacağına gidip çift yönlü bir isim al Jailson ile yan yana gayet verimli olurlar.

Hocam kadrodaki diğer gençler ve yeni gelen Allahyar icin düşünceleriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahtedokuz

Eğer önüne iki tane topa yön verebilen 8 koyarsak sıkıntı olmaz hocam. Türkiyede herhangi bir takım hem üst düzey kesici , hem de tekniği yüksek ön libero bulamaz. Fejsa’nın önüne irfan can gibi 2 adam koyarsak fejsanın zaafları göze batmaz. Eğer gidip fejsa + ön libero yaparsam topal-josef sendromu yaşarız.

Alıntıları Göster
    Topal-fejsa geliyor öyleyse

• Geng totenham dedi yalniz dikkat edin bence de tottenham almaz.Giderse Inter'e gidecek,Inter Pandev araciligiyla yapacak transferi

• Ersun Hoca'ya transfer konusunda güvenmiyorum; takıma Zajc, Serdar, Sadık, Tolgay gibi adamları aldırdı.

Comolli'ye transfer konusunda güvenmiyorum; takıma Slimani, Ayew, Benzia'yı getirdi.

Allah bizim yardımcımız olsun, işimiz çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.