Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.449.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M'baye Niang için teklif yapmışız hadi İnşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazillili09

M'baye Niang için teklif yapmışız hadi İnşallah.
    Ronaldinho'ya döndü bu da her sezon adı geçiyor.Dejavu oldum yemin olsun
  • Bu elif elmas haberlerinin hepsi asparagas. Adım gibi eminim ki bu çocuğa kimse 2m dan fazla para vermez. Hele totthenam, napoli, arsenal gibi kulüpler bunu b takımında bile oynatmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifada peste oyuncu araştırıp alsalar daha isabetli oyuncular çıkardı eminim. Bir sezonda bu kadar çöp toplamak ayrı bir meziyet olmalı.

• Kruse transferini eleştirmek yersiz. Kulüp böyle dar boğazdayken bedava transferler önem kazanıyo. Evet kariyeri hiç bir zaman üst düzey olmadı. Hiç bir zaman sezonda 20-30 gol çılgın atmadı. Ama bu adamın takıma yarar sağlayacağı apaçık ortada.

Birincisi disiplinli ve istikrarlı bir oyuncu. İkincisi takımda solak kıtlığı var. Üçüncüsü bu adam gol attırma özelliği de bulunan futbolcu. Kullanmasını bildikten sonra her türlü iş yapar. Bu adamı koyarsan forvete tek başına, kanatlara da dirar moses yerleştirirsen teneke bağlayıp yollarız.

Verim almak istiyorsak muhakkak iki skorer kanat ve bir tane bitirici daha santrafor olmak zorunda.

Mesela Webo geldiğinde çok mu kariyerliydi oynadığı takımlarda 20-30 gol mü attı. Fenerde de asla böyle olmadı sezonda 10 gol attı ama o gollerin hepsini tam ihtiyacımız olan anlarda attı işin özü görev adamıydı. Ama en kritik nokta bunları yaparken Emenike-Sow-Kuyt gibi partnerleri vardı. Bir kanatta Krasiç bir kanatta Caner ortada Webo olsaydı 10 gol atsa bile gözümüzde Bienvenüden farkı kalmazdı.

Lafın kısası artık bir şeylere köstek olmaya eleştirmeye çalışmayın. Kruse kötü futbolcu değil. Sadece ne beklediğini bil yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Bu elif elmas haberlerinin hepsi asparagas. Adım gibi eminim ki bu çocuğa kimse 2m dan fazla para vermez. Hele totthenam, napoli, arsenal gibi kulüpler bunu b takımında bile oynatmaz.
    Ozan Kabak 11 milyona alındıysa Elif 30 milyona bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 28 Mayıs 2019; 0:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Ersun Hoca'ya transfer konusunda güvenmiyorum; takıma Zajc, Serdar, Sadık, Tolgay gibi adamları aldırdı.

Comolli'ye transfer konusunda güvenmiyorum; takıma Slimani, Ayew, Benzia'yı getirdi.

Allah bizim yardımcımız olsun, işimiz çok zor.
    serdar ve tolgay fırsat transferiydi. iyi değerlendirdik. sadık ligin parlayan yerli stoperlerinden biriydi. yedek için ideal. daha iyileri vardı ancak sadık alındı ve çok problem değil. zajc’ın italya performansı çok iyiymiş. daha burda kendini gösterecek bir ortam oluşmadı. ersun yanal mı aldırdı bilmiyorum ama yaz transfer dönemine göre bin kat daha hayırlı oldu bana göre ara transfer dönemi

• dzeko gelsin be van persie ve valbuena’dan sonra heyecanlandıracak isim kalmadı takımda

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Alıntıları Göster
    Ozan kabak şampiyonlar liginde oynadı ve oradaki maçlarda gayet güzel bir görüntü verdi. Elifin burada akhisara, Sivasa karşı oynadığı oyun kimsenin umurunda değil (ki onlara karşı da berbat oynuyor).

Daha 1-2 ay öncesine kadar hepiniz bu veletten adam olmaz çöp falan diyordunuz, şimdi 2 asparagas haber çıkınca adamı Messi sanmaya başladınız.

• Frank W. kullanıcısına yanıt
    Webo takımdaki iş ahlakı en yüksek oyunculardan biriydi. Yeteneği belki sınırlıydı ama çok daha kariyerli isimlere oranla çok daha fazla katkı sağladı. Rvp, Slimani, soldado gibi isimleri toplasan bir webo etmez özveri anlamında.

İyi bir forvet almadan şampiyonluğa da oynanmıyor. Yönetimin çok iyi araştırması lazım, bir fiyaskoya daha tahammülü kalmaz taraftarın, olan futbolculara olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Alıntıları Göster
    elife dünya üzerinde hiç bi klüp 30 milyon vermez...saf olmayalım...bu adam balonun önde gideni..fizik desen 0 önlibero oynadımı saçma sapan top kayıpları yapar doğru düzgün adam eksiltemez...salih bile bundan iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 28 Mayıs 2019; 0:43:46 >
  • O sene o dörtlüden hangisinin yetenekleri kısıtlı değildi ki. Ama futbol takım oyunudur. O dörtlü birbirlerinin açığını iyi kapatıyordu.

Tabiki kalkıp hücum hattı transferi Kruse ile sonlanırsa hiç bir işe yaramaz. Ama yönetim bu konuda istekli görünüyor ve başlangıç için Kruse çok iyi bir adım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bir de Jailson buraya geldiğinde Brezilya'da lig bitmek üzereydi, orada koca bir sezon geçirmişti. Bizde de cezaları vs saymasak bir sezon geçirdi ve hala takımın en diri adamlarından biri. Jailson bu sene yapılan en güzel transferdir açık ve net.

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa ön libero ve fazlası bu adam, hala buraya adam bakılıyor şaka gibi
  • quote:

Ozan kabak şampiyonlar liginde oynadı ve oradaki maçlarda gayet güzel bir görüntü verdi. Elifin burada akhisara, Sivasa karşı oynadığı oyun kimsenin umurunda değil (ki onlara karşı da berbat oynuyor).

Daha 1-2 ay öncesine kadar hepiniz bu veletten adam olmaz çöp falan diyordunuz, şimdi 2 asparagas haber çıkınca adamı Messi sanmaya başladınız.

Alıntıları Göster
    profil fotoğrafı aykut kocaman olan birine laf anlatmak ne derece doğru bilmiyorum ama yine de söylemeden geçmeyeceğim. eljif avrupa şampiyonası elemelerinde ilk 11 oyuncusuydu ve maçın tekinde 2 gol attı. 19 yaşında olduğunu da göz önünde bulundurursak, sadece bu performans bile avrupa’nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmesi için yeterli bir sebep olarak görünüyor.

• Frank W. kullanıcısına yanıt
    Kuyt, emre, gökhan da öyleydi.
    Valbuena da öyleydi. Bence hak da öyle, ne kadar yetersiz kalsa da.
    Ama maalesef moses, tolgay, neustadter, ekici, benzia, slimani, ayew gibi oyuncularda 1 gram özveri yok. Hal böyleyken yetenek de önemsiz kalıyor.

• quote:

Bu elif elmas haberlerinin hepsi asparagas. Adım gibi eminim ki bu çocuğa kimse 2m dan fazla para vermez. Hele totthenam, napoli, arsenal gibi kulüpler bunu b takımında bile oynatmaz.
    aykut oynatıp parlasa 20m den aşa fiyat çekmezdin ne kadar saçma yorumlar yapıyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

aykut oynatıp parlasa 20m den aşa fiyat çekmezdin ne kadar saçma yorumlar yapıyorsunuz ya

Alıntıları Göster
    Alakası yok. Değil Aykut Hoca, dünyanın gelmiş geçmiş 3-4 en büyük teknik direktörü bu çocuğun üzerine özel yoğunlaşsa bile bundan bir şey olmaz. Göreceksiniz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

Kuyt, emre, gökhan da öyleydi.
    Valbuena da öyleydi. Bence hak da öyle, ne kadar yetersiz kalsa da.
    Ama maalesef moses, tolgay, neustadter, ekici, benzia, slimani, ayew gibi oyuncularda 1 gram özveri yok. Hal böyleyken yetenek de önemsiz kalıyor.
    tolgay mücadeleden kaçmasa harika bir adam ama maalesef mücadele konusunda yetersiz. bu mücadeleyi kazanmayacağı anlamına da gelmiyor. sadece mücadeleye girmiyor. hal böyle olunca 11 oyuncusu olmaktan çıkıyor. baskı olmadan rahat rahat top dağıtmak istiyor ama yedirmezler fener’e karşı oynarken.

37 yaşında emre sırtında adamla gezerken tolgay’ın bu tavrı çok şaşırtıcı. aynı selçuk inan’ın 2015’ten sonraki hali. hatta bazı zamanlar ondan bile kötü. bu konuda bir gelişme gösterecek mi yoksa fener’de rotasyon oyuncusu olarak mı kalacak merak ediyorum

• kruse nokta atışı transfer...bu adam bundesliga gibi bi ligde neredeyse her sezon 10 gol ve üstü performans göstermiş yaptığı asistlerde cabası....alman topçular zaten disiliplinli ve iş ahlakı yüksektir gomez ve podolskinin neler yaptığı ortada bu ligde...

adamın son vuruşlarından kalite akıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 28 Mayıs 2019; 0:54:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.