Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54805481548254835484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iyi guzelde bunlarin yerini nasil dolduracagz?
    Slimani, benzia ayew faciasindan sonra bunlar ilac gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat sağlam ile genç bir stoper oynatılabilirdi.Neyse en azından ikinci yarı alırlar diye umuyorum.
  • İrfan inşallah bize gelmez. Sevilla olayı doğru ise süper.

Avrupaya bile gidemiyoruz. Sıkıntı bastı bünyeye. Alanya inşallah yener de gs gidemez avrupaya
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Keşke gelse ama 10 verecek durumda değiliz maalesef.

Berbat durumdayız ya 30 yıl sonra 2 yıl üst üste Avrupa'ya gidememek 14 maç üst üste gol yemek gibi saçma rekorları kırdık bu yıl.
  • Selam transfer haberleriyle alakalı son durumu takip edebileceğimiz bir mecra var ise link atar mısınz renktaşlar,bu sıcak yaz günlerinde serinleyelim.
  • Hadi inşallah

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Hocam çeşitli instagram sayfaları var ben en çok orada ve twitterda takip ediyorum nexuspor öneririm yanlış haber yaptıklarını görmedim pek.
  • Bu Tahir Karapınar'da sanki 10 yıldır büyük takım çalıştırıyormuş gibi hava yok mu bitiyorum ona

• Ferdinin first touch ı çok klastı

• Ferdi çok iyi ya seneye ilk 11 düşünülür

Bu arada harun karşı karşıya çıkardı ama ofsayt yüzde yüz gol yeriz ya üst oynamıştım zaten gelir

• O ofsayt pozisyonunda Altay olsa yemişti golü.
  • Pers Kralının iki kafa golü var
  • şu 11 çok iyi garry sağda verimli gençler var

emre gustavo değişikliği ile son 4 5 hafta olması gereken 11 buydu bu çocuklar daha çok gelişirdi

neyse izleyelim bakalım oğuz kağan ne durumda merak ediyorum
  • Konyaspor-Rizespor maçını açmışız galiba yanlışlıkla bu ne biçim maç ?
  • Oğuz Kağan bence seneyede banko ilk 11 garantisiyle bir takımda oynayıp bize gelebilir kumaşı iyi zaten şimdi bir kaç hareket yaptı falan dıştaki boş oyuncuya döndü beğendim

Şimdi diyeceksiniz 2 hareketten oyuncumu belli olur hiç değilse çocuğun mentalitesi az çok belli ediyor kendini kumaş iyi seneye olmasada sonraki sene bizim orta saha rotasyonunda girer

Halbuki Tolga Tolgay zacj Alper gibilerinin yerine bu sene de rotasyona girebilirdi

• allahyar bence 23-25 yaşında baya oturur sabretmek lazım tr liginde genç oyuncular çabuk harcanıyo fizik yüzünden çünkü anadolu takımları kasap dolu ferdiye ömere top gelince biçiyolar resmen çocukları. bu arada faleti beğenmeyenler var şaka gibi bence kesinlikle kalmalı bonservisi uygunsa almamız lazım ya da bi sene daha kiralayalım ben çok beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Konyaspor-Rizespor maçını açmışız galiba yanlışlıkla bu ne biçim maç ?
    Son maç, Emre hariç komple gençlerle çıkacaktık o zaman zevkli bir maç izlerdik.
  • Ferdi sakatlanmamak için dua falan okusun her gün çocuğu biçmek için giriyorlar resmen.
  • Evet izliyoruz ki Oğuz Kaan bile topu çıkaracak tekniğe sahip oyun stili olarak. Gustavo'dan daha çok bizim takıma katkısı olabilecek bir adam.
  • [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • 
Sayfa: önceki 54805481548254835484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.