Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54785479548054815482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20+bonus Vedat için az bir teklif ama takımın hali ortada, o yüzden bu fiyatlara şaşırmadım.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Galatasaray taraftarı ihaneti unutmamıştır.
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Sırada Arda Turan loading....
  • Az bir teklif mi ? 2.yarı performansı değerini düşürmesine rağmen çok iyi teklif 20+bonuslar daha fazla gelmez zaten 30-40 beklemek hayalden öte bir şey değil.
  • 25+bonus aşağısını beklemiyordum. Cezalı olmadığı her maç Rodrigues oynadığı için neyse sağlık olsun. Fena bir para değil yani en az 3 futbolcu transfer ederiz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20+ bonus vereceğini sanmıyorum kimsenin. Paranın kolay harcandığı EPL’den bile gelmez bence o para. Yani 2.yarı performansını ve kulüp bazında Avrupa Kupalarında oynamamış olmasını göz önüne alırsak. 20+ bonus fazla iyi rakam Vedat için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Menajeri oyuncuyu pazarlıyor. 1 mil. €'dan fazla vermeyiz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Menajeri oyuncuyu pazarlıyor. 1 mil. €'dan fazla vermeyiz umarım.

Alıntıları Göster

• Caner Erkin'i Galatasaray almıyorsa Başakşehir'e göndersinler. Bize gelmesini hiç istemiyorum ama gelecek muhtemelen şimdiden takıma hayırlı olsun.
  • nopnog kullanıcısına yanıt
    Leicester veya Tottenham muhtemel adaylar ama dediğiniz gibi verecek takım çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Bi zahmet Mert'i yedeğe alalım zaten. Mert Hakan bizde ilk 11 oynayacak bir futbolcu değil.
    Eğer Mert Hakan'ı ilk 11'de hayal ediyorsanız gerçekten vasata alıştırılmışız demektir.
    Ozan, Mert Hakan, Emre Kılınç, Gökhan Gönül, Caner bu adamların hepsi şu an oynadıkları futbolla bizde sadece alternatif olur.
    Yapmayın lütfen bu kadar vasata alışmayalım. Biz zamanında Giuliano, Josef'e bir burun kıvırırdık şimdi nolur gelsin diyoruz.
    Üzerine koyar Tuncay gibi kendini geliştirirse bilemem ama Mert Hakan dediğiniz adam Fenerbahçe'nin ilk 11'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.
    Peki Mert'in yedekte duracağına inanıyor musunuz?
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki inanmıyorum :(
    Üzerine koyarsa ilk 11'de Gustavo yanında oynar bunu belirteyim.
    Ancak üzerine de koysa, maksimuma da çıksa 10 numara mevkisinde oynayamaz. ( bence )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    İyidir kötüdür bilmem ama Novak'ın orta yaptığını gören var mı ki? En az 10 TS maçı izledim 1 kez bile orta açtığını hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit : Tahminim ikinci yarı gençlerin maçı olur. O değil de Rizespor kümede kalmayı garantilemes için en az 1 puan alması lazım. İlginç bir maç bizleri bekliyor. Umarım bol gollü bir maç izleriz.

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 25 Temmuz 2020; 19:52:47 >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Bence harika bir durum bu,yani bu durum oyuncunun kendisini bildiğini çok net göz önüne serer.Hasan ali gibi orta açmayı bilmediğini kabullenmeyip dağa taşa orta açacağına bu durumu kabullenip orta açmak yerine ikili oyunlarda son topu önündeki kanat oyuncusuna bıraktığını gösterir, burdaki eksi özelliğini de ceza sahasına topsuz koşular yapıp sezonda 5-6 gol katkı vererek kapatabiliyor fazlasıyla.Keşke her oyuncu böyle akıllı olsa ...
  • Şükürler olsun Altay ilk 11 de değil. Teşekkürler Tahir hoca

• 
Sayfa: önceki 54785479548054815482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.