Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54765477547854795480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam guingampı takip ettiniz mi gerçekten?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Marçal. Antep gidip Brezilya'nın köyünden aldı getirdi, Santos kadar kaliteli değildi ama yetenekli bir sol bekti. Çalım falan da atabiliyordu, yumuşak bilekliydi. Sonra adamı Lyon transfer etti.

Böyle bir transfer yapılmalı. Plansız yapılınca adamı satmak için sonra yanı yakıla kulüp arıyoruz, adı da çöp oluyor bu sefer.
    +1
    Baska yolu yok abi.Zaten para yok her sene 30 yaş üstü oyuncular ala ala takım battı zaten, yapacağın şu; Alt yapın iyi olacak iyi oyuncular çıkaracaksın ve oyunculara ciddi şans vereceksin.Öyle ziraatten ziraatte kadar oynatmayacaksın.Adam üst üste 5 maç oynayacak bir kere.Adam futbolu tadacak bir kere ehliyetin var araba kullanmayı bilmiyorsun çünkü daha önce tarfiğe çıkmamışsın.E abi çıkacaksın yavaş yavaş öğreneceksin.Park ederken 1-2 kere kaldirıma vurucaksın tabii ben buna benzetiyorum.İkincisi scout'un iyi olacak ucuza yetenekli oyuncu bulup onları satacaksın.Maaşı da düşük olacak. Diğer türlüsü hep günü kurtarmak.Ali Koç ilk geldiği gün bunları yapsaydı deseydeki büyük bir sıkıntı içersindeyiz büyük bir değişimin içersindeyiz bu yıllar sancılı olacak 3 yıl şampiyonluk beklemeyin biz gençlerle yola devam edeceğiz.Yanında bir iki yaşlı da olacak Emre gibi.Hedefimiz küme düşmemek deseydi.Scout ve altyapı olsaydı.Bu sistem otururdu.Kadronun çoğu Elif Elmas'tı şimdi.Kimi kaça satacağımızı tartışıyor olurduk.Elif Elmas'ı da geç Altay,Ferdi falan olsa 10. bitir 13. bitir ben razıyım ama yani Jailson'u defansa koyma,Ozan'ı sağbek yapma.Yedek forvetin Mevlüt olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• topal övmeler başlamış yaptığı saygısızlık ne çabuk unutulmuş, emre topal gibi tipler umarım takımda hiç bulunmaz da düzgün maçlar izleriz, emrenin olduğu yerde hiçbir genç yerli stresten doğru düzgün oynayamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Şu forumda hatrı sayılır bir kesmin futboldan anladığını düşünüyorum ve bu düşüncemle birlikte çoğu kişinin bu şekilde scout transferlerini destekleyeceğini de biliyorum ama öyle bir scout sistemimiz olmadığı için hazır oyuncular,bildiğimiz oyuncular daha iyi oluyor bence de.
    Keşke Balkanlardan ve Orta Doğu'dan akın akın topçular gelse, buralara yakınız, ligimiz oralardan daha iyi, ülkemiz çevremize nazaran çok daha itibarlı yani bir topçuyu İstanbul'a getirmek zor değil ama işte çevremizdekileri görecek çalışanımız yok. Bu hemen kurulacak bir şey olmadığı için doğal olarak ligimizde belli bir performans göstermiş oyuncuları öneriyoruz.
  • Omara kullanıcısına yanıt
    oturup guingamp maçlarını taraftarı değilseniz izlemezsiniz ,ama iddaa bağımlılığı yüzünden tüm maçları maçkolik üzerinden takip ederim dikkat çeken oyuncuları da not alırım mutlaka.
  • Malum kanal ve 2 yalan haberi. Muhtemelen Zeki isimli şahsın haberi bunlar. Tam gaz sallamasyon. Bu haberi yapan şahıs koyu ts taraftarıdır. Malum zamanında Giuliano'yu alamadılar. Onun acısı bunlar.

————————————————————————————————

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 25 Temmuz 2020; 14:47:13 >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Antep bulmasın, önemli olan bu değil. Böyle oyuncular var. Hayır Novak'ın asisti varmış gibi konuşuyorsunuz şu an.

Novak iyi bir bek değil, ben dünyada böyle bir oyuncu bilmiyorum bek olup cezasahasına giren. Ama bizdeki tüm oyuncular topu ortadan oynamaya yatkın. Aynı Gustavo gibi yanlış adamı almış oluruz, aldığımız adamın kalitesinden bağımsız.

Novak doğru profil değil. Marçal tipin vasatı bile doğru transfer olur. 25 yaşında satın alma opsiyonlu kiralarsın bakarsın lyonluk oyuncu olmuş. Novak peki ? Rebocho başarısız örneği ama başarılılar da var. Risksiz kiralamalar daha iyi, iyi olursa 2.5 m transfer maddesi koyarsın. Novak bizim takıma uygun değil.
  • Yağız çok net konuşmuş.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Benfica'dan birini alabiliriz. Taraftar Novak'a da kalmasın bari
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Yağız en güvenilir adam muhabirler içerisinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guilano ve Vedat olursa orta sahayı çift kurmak lazım.

• Transfer dönemi hareketlensede şu boş Gustavo muhabbeti bitse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Comolli Toulouse'un başkanı olmuş ve Zajc'ı gündeme almış ne kadar doğru bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Altay hariç güzel kadro. Türkiyede 3'lü defans tutmuyor hocam. Petkoviç Samsunspor'da denedi olmadı, Vitor pereira denedi olmadı.
    düzgün defans ve takım savunmasını doğru yapan bir takımda altay çok sırıtmaz

3 lü savunma iş yapar ama şöyle yapar ileri 3 lün iyi gol atarsa yapar gol sıkıntısı çekersen yapmaz tabi samsun örneği ile vitor örneğin olmamış vitor normal bek oyuncusu oynattı kanat beki olarak o olmaz ve orta sahadada defansif orta saha oynattı oda olmaz 343 de beklerin hücum katkısı iyi olmak zorunda orta ve gol olarak ve orta sahanda pasör ve iki yönlü yada iki tane iki yönlü olmak zorunda
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    başkan oldugu dogruda kendı sorumlulugunda iken bu rıske gırmeeez...
  • Seneye inşallah ülke puanı düşmez. 11. olursak ön eleme oynuyoruz. bizdeki şans ile şampiyon oluruz bu seferde ön elemeyi geçemeyiz scarlar böyle de şansa valla kafa göz dalarım 15 sene oldu
  • Taraftar:
    - Ekici, Dirar, Tolga, Alper, Tolgay'ı satıp 3-5 milyon euro da olsa para kazanabiliriz. Hem de maaş bütçesi açılır.
    - Vedat , Jailson, Zacj'a güzel teklifler gelirse satıp 15 milyon euro kazanabiliriz.
    - İleride iyi bir takım inşaa edip Ömer ve Ferdi gibi genç yetenekleri Avrupa'ya yüksek fiyatlara satabiliriz.

O sırada yönetim:

- Emre'ye sınırsız yetki
    - Gökhan Gönül hamlesi
    - Caner'e teklif
    - Gs'den ayrılan Feghouli'yi teklif düşünme
    - Hala Teknik Direktör arama
    - Guilano serbestmiş teklif götürelim
    - Anadolu çöplerini toplayalım
    - Yabancı sınırı geliyor anadolu balonlarına milyon euroları saçalım
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Bi anda jeton düşmedi ne diyo bu denişik demişim hakkını helal et

• 
Sayfa: önceki 54765477547854795480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.