Bildirim
[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5476. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kimsenni orta yapma özelliği hasandan 3 hat kötü olamaz,yani profesyonel anlamda futbol oynayan kimse o kadar kötü orta yapamaz.
Novağın hücumdaki en büyük özelliği topsuz alan koşuları,adam öyle bir noktada duruyor öyle bir noktada bekliyor ki top adamı buluyor.Ben savunmada oynayıp bu özelliğe sahip bir adam daha önce hiç görmemiştim.Adam öyle bir yerde bekliyor ki mesela foevete açılan orta bi şekilde sekiyor adamın önünde önüne düşüyor sol ayağıyla gol atyıyor ya da öyle bir yerde bekliyor ki rakip savunma hücum oyuncularını savunuyor bir orta geliyor herkes novağı unutuyor adam çat kafayla gol atıyor.
Bu arada trabzonda sosa olduğu için çoğu kişi bilmez ama novak çok iyi de duran top kullanır. -
Gözlerim bayram etti 😂 Fm kadrosu olmuş.
Sol bek Novak bende soru işareti.
Mert Hakan bende soru işareti.
Sinan Bolat yerine Harun kalsın bu takımda bence.
Alpaslan'ı çok istiyorum. Egemen'i andırıyor bende.
Juan Jesus Fm oyuncusu, performansını çok bilmiyorum.
Kaan Ayhan'ı da çok istiyorum stopere. Ayağı düzgün çocuk.
Shaqiri keşke olsa..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mert hakan 25 yaşında,hayatında sadece 1 sezon iyi futbol oynamış durumda.Böyle bir adama güvenip 11'e yazarsan hayal kırıklığına uğrarırsın.Belki çok iyi oynayacak ama tamamen soru işaret.Bu yerli statüsü çıkmasa bu sezon bize gelmeyecekti mesela gs'ye 800 bin euroya gidip oynayacaktı piyango gibi birşey oldu kendisi için. -
Sosa muhabbeti nereden çıktı arkadaşlar? Herked kadroya Sosa'yı yazmaya başlamış?
Yapacak birşey yok. Umarım bu sezon ki performansını devam ettirir. Bildiğim kadarıyla gs ile 1 mil. € maaş ve 500 bin € imza parasına anlaşmıştı. Biz ise 1.5 mil. € maaş ve 1 mil. € imza parası karşılığında anlaştık. Ama biz araya girdikten sonra gs teklifi arttırdı diye haberler vardı. Tabii o yeni teklif de muhtemelen bizim gerimizde kalmıştır.quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Mert hakan 25 yaşında,hayatında sadece 1 sezon iyi futbol oynamış durumda.Böyle bir adama güvenip 11'e yazarsan hayal kırıklığına uğrarırsın.Belki çok iyi oynayacak ama tamamen soru işaret.Bu yerli statüsü çıkmasa bu sezon bize gelmeyecekti mesela gs'ye 800 bin euroya gidip oynayacaktı piyango gibi birşey oldu kendisi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes gökhan geldi sağ bek tamam diyor da en az gökhan kalitesinde daha genç bir bek daha lazım olduğunu unutuyor. Dirar defolup gidiyor diye duydum, murat top toplayıcı bile olamaz. Mert müldür derdim ama o da parladı gitti. Kiralık bir bek şart sağa.
Bu mert hakanı direkt 11e değil de 11 rotasyonuna düşünüyorlardır umarım, giuliano gelirse o oynar çünkü.
Umarim ne GG ne Caner gelmez.FB nin 2.25 reddedip Bjk ya 1.7 ye giden 35 yasindaki GG ile Caner i asla istemiyorum.
Boyle vizyona da karsiyim.
Giuliano haberleri gerçek mi? Geri gelmesini çok isterim, severdim kendilerini ama son zamanlarında burada çok eleştirip yerin dibine sokmuştunuz adamı.
Dün Gökhan Gönül Caner Erkin cugili haberlerini okuduktan sonra bayılmışım yeni kendime geldim. Gelişmeler neler arkadaşlar
Bunlar dışında yeni bir şey yok, bizimkiler fifa kadrosu kuruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange
Dün Gökhan Gönül Caner Erkin cugili haberlerini okuduktan sonra bayılmışım yeni kendime geldim. Gelişmeler neler arkadaşlar -
Başakşehirde Mehmet Topal diye bir genç yetenek var onu alırsak süper olur diye düşünüyorum.
Bir de Arda Turan diye birini duydum Galatasaray ile görüşüyormuş yüksek teklif edersek bize gelebilir denemek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 25 Temmuz 2020; 12:34:53 >
Alper Potuk diye genç bir yetenek var, topla dönüyor, uçuyor kaçıyor, forvet arkası oynuyor gsden önce kapmak lazım bunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ekstradan 10 top fazla kessin, maç başı ekstradan 10 tane yan pas atsın diye 6.5 milyon bonservis ödediler.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D
eğer giuliano ile maaş yüzünden anlaşılmazsa baya komik olur
takımın liberosu 2.7m avro brüt maaş alıyo
zamanında giulianoyu beğenmeyenler gustavoyu övüyor
bu takımın libero ve beklere 1.5m avro üstü maaş verme lüksü yok
Edit: Bu mesaj Topal Gustavo'dan iyi oyuncudur mesajı değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 25 Temmuz 2020; 13:11:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
Ekstradan 10 top fazla kessin, maç başı ekstradan 10 tane yan pas atsın diye 6.5 milyon bonservis ödediler.
Edit: Bu mesaj Topal Gustavo'dan iyi oyuncudur mesajı değildir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 25 Temmuz 2020; 13:4:17 >
-
Gustavo ile Mehmet Topal'ı karşılaştırmışlar, arkadaşlar her şey saha değil, Gustavo kıvırcık saçlı karizma bir arkadaş forma yakışıyor bir de böyle bakmak lazım. İtibardan tasarruf olmaz, adı var, Bayern Munih'te kaç yıl oynamış, geriden oyun kuruyor falan yani yapmayın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X