Bildirim
[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5474. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Umarım Acun transfer etmiştir. Yoksa bu adam Rodrigues ve Ferdi varken imkanı yok formayı alamaz. Birde instagram hesabı ne alaka anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sezon kadrosu; Rüştü
Gökhan - Servet - Lugano - Caner
Josef - Baroni
Krasic - Giuliano - Tuncay
Nobre
Teknik direktör olarak da Daum ile anlaşır Ali Koç. Vizyonumuz iyice gelişir. -
bir anlasam. konuyu, medyayı ben mi iyi takip etmedim diye düşünüyorum ama inanılmaz yorumlar görüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: The Mandalorian
Bu Souza ne ara radara girdi? Takımın sol bek, sağ beki, stoperi yok ön liberoya 8. Yedek mi alacağız? 5-10 milyon bonservisle?
souza'yı gustavo'nun yedeği olarak alacakmışız, shaqiri'ler, trezeguet'ler havalarda uçuşuyor. neyle olacak, nasıl alınacaklar ama hala anlamadım. -
gustavo kalacaksa josef çok gereksiz olur
bedavaya giuliano iyi olur
bedavaya sosa iyi olur
gustavo sosa giuliano
gustavo mhy giuliano
gustavo sosa mhk/ozan
ozan sosa giuliano
ozan mhk giuliano
ozan mhk sosa
baya alternatifli orta saha oluyor ama tabiki önemli olan yer hücum hattı ve savunma hattı oraları ne yapacağız acaba
ferdi vedat şakir
trezege vedat şakir
ferdi vedat trezeget
hatta şöyle birşeyde yapılabilir
[simage][/simage]
-
Hücum kanat oyuncusu ne golu var ne asisti,bu kadar saçma transfer olmaz
bedavaya caner gökhan sosa novak giuliano ve josef gelirse eğer çok mükemmel bir iş olur bence. Ayrıca emre de 1 sene daha kalmalı bence. Zayc Tolga ve Tolgay a yol verilmeli. Oğuz Kaan geri gelsin rotasyona. Emre 45dk oynasın yetiyo.
Skrtel kalsa bile oynatacağını sanmıyorum Ersun'un. Zanka'yı kötü diye değil, yavaş diye yollattı. Yoksa eli ayağı olan herhangi bir stoper o mevkide daha iyidir Jailson'dan.quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Skrtel'e teneke bağlayıp göndermedik anlaşmak için bayağı konuştular Skrtel kalsaydı Jailson stoper oynamak zorunda kalmazdı Ersun un kaderi çizildi
Topal aynı tas aynı hamam b.city'de genelde yedekti
Alıntıları Göster
Lütfen Josef gelmesin, Lütfen gelmesin! Jailson vallahi de billahi de mevkisinde oynarsa ondan daha iyi topçu. -
Altay hariç güzel kadro. Türkiyede 3'lü defans tutmuyor hocam. Petkoviç Samsunspor'da denedi olmadı, Vitor pereira denedi olmadı. -
-
Emre komple saha dışına odaklanmalı. Saha kenarında takıma zarardan başka birşey vermez artık. Maalesef gerçekler acıdır.quote:
Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter
bedavaya caner gökhan sosa novak giuliano ve josef gelirse eğer çok mükemmel bir iş olur bence. Ayrıca emre de 1 sene daha kalmalı bence. Zayc Tolga ve Tolgay a yol verilmeli. Oğuz Kaan geri gelsin rotasyona. Emre 45dk oynasın yetiyo.
Giuliano'yu severim de ne 1. bölgeden oyun kurabilir ne de 3 bölgeye kilit pas atar. Mert Hakan, Ozan, Gustavo da çok iyi yapamıyor bunları. Ne kadar gerekli tartışılır. İyi bir 8 numara ve Gustavo ile iş yapar ama 1.5-1.8 milyon euro alan Mert ve Ozan'ı yedek bırakacak, Ömer Faruk'un önünü kesecek paramız veya lüksümüz var mı bilemedim.
2021 de sözleşmesi bitiyor. Kiralayın hazır Avrupa'da iken oraya bir takıma geçsin beleşe.
Sözleşme yenileme görüşmeleri başlamış hocam ailesi ikna edilirse 4-5 yıllık bir sözleşme yapılır mutlaka. -
Ömerle imzalanırsa yıldız transferi yapmış kadar sevineceğim
-
inşallah hocam yetenek olarak abdulkadir ömür ayarında, 2 yıl sonra en az 30mquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Prestige
Ömerle imzalanırsa yıldız transferi yapmış kadar sevineceğim -
Zor ikna edilemeyebilir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X