Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54725473547454755476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Acun transfer etmiştir. Yoksa bu adam Rodrigues ve Ferdi varken imkanı yok formayı alamaz. Birde instagram hesabı ne alaka anlamadım

• Yeni sezon kadrosu;

Rüştü
    Gökhan - Servet - Lugano - Caner
    Josef - Baroni
    Krasic - Giuliano - Tuncay
    Nobre

Teknik direktör olarak da Daum ile anlaşır Ali Koç. Vizyonumuz iyice gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Bu Souza ne ara radara girdi? Takımın sol bek, sağ beki, stoperi yok ön liberoya 8. Yedek mi alacağız? 5-10 milyon bonservisle?
    bir anlasam. konuyu, medyayı ben mi iyi takip etmedim diye düşünüyorum ama inanılmaz yorumlar görüyorum.

souza'yı gustavo'nun yedeği olarak alacakmışız, shaqiri'ler, trezeguet'ler havalarda uçuşuyor. neyle olacak, nasıl alınacaklar ama hala anlamadım.
  • gustavo kalacaksa josef çok gereksiz olur
    bedavaya giuliano iyi olur
    bedavaya sosa iyi olur

gustavo sosa giuliano
    gustavo mhy giuliano
    gustavo sosa mhk/ozan
    ozan sosa giuliano
    ozan mhk giuliano
    ozan mhk sosa

baya alternatifli orta saha oluyor ama tabiki önemli olan yer hücum hattı ve savunma hattı oraları ne yapacağız acaba
    ferdi vedat şakir
    trezege vedat şakir
    ferdi vedat trezeget

hatta şöyle birşeyde yapılabilir

[simage]
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
    [/simage]

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hücum kanat oyuncusu ne golu var ne asisti,bu kadar saçma transfer olmaz

• bedavaya caner gökhan sosa novak giuliano ve josef gelirse eğer çok mükemmel bir iş olur bence. Ayrıca emre de 1 sene daha kalmalı bence. Zayc Tolga ve Tolgay a yol verilmeli. Oğuz Kaan geri gelsin rotasyona. Emre 45dk oynasın yetiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Skrtel'e teneke bağlayıp göndermedik anlaşmak için bayağı konuştular Skrtel kalsaydı Jailson stoper oynamak zorunda kalmazdı Ersun un kaderi çizildi
    Topal aynı tas aynı hamam b.city'de genelde yedekti

Alıntıları Göster
    Skrtel kalsa bile oynatacağını sanmıyorum Ersun'un. Zanka'yı kötü diye değil, yavaş diye yollattı. Yoksa eli ayağı olan herhangi bir stoper o mevkide daha iyidir Jailson'dan.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Lütfen Josef gelmesin, Lütfen gelmesin! Jailson vallahi de billahi de mevkisinde oynarsa ondan daha iyi topçu.
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Altay hariç güzel kadro. Türkiyede 3'lü defans tutmuyor hocam. Petkoviç Samsunspor'da denedi olmadı, Vitor pereira denedi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Lütfen Josef gelmesin, Lütfen gelmesin! Jailson vallahi de billahi de mevkisinde oynarsa ondan daha iyi topçu.
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

bedavaya caner gökhan sosa novak giuliano ve josef gelirse eğer çok mükemmel bir iş olur bence. Ayrıca emre de 1 sene daha kalmalı bence. Zayc Tolga ve Tolgay a yol verilmeli. Oğuz Kaan geri gelsin rotasyona. Emre 45dk oynasın yetiyo.
    Emre komple saha dışına odaklanmalı. Saha kenarında takıma zarardan başka birşey vermez artık. Maalesef gerçekler acıdır.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Giuliano'yu severim de ne 1. bölgeden oyun kurabilir ne de 3 bölgeye kilit pas atar. Mert Hakan, Ozan, Gustavo da çok iyi yapamıyor bunları. Ne kadar gerekli tartışılır. İyi bir 8 numara ve Gustavo ile iş yapar ama 1.5-1.8 milyon euro alan Mert ve Ozan'ı yedek bırakacak, Ömer Faruk'un önünü kesecek paramız veya lüksümüz var mı bilemedim.

• 2021 de sözleşmesi bitiyor. Kiralayın hazır Avrupa'da iken oraya bir takıma geçsin beleşe.

• alperepla A kullanıcısına yanıt
    Sözleşme yenileme görüşmeleri başlamış hocam ailesi ikna edilirse 4-5 yıllık bir sözleşme yapılır mutlaka.
  • Ömerle imzalanırsa yıldız transferi yapmış kadar sevineceğim

• Şu kadroda şampiyon olamazsa kapatalım şubeyi ;

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Ömerle imzalanırsa yıldız transferi yapmış kadar sevineceğim
    inşallah hocam yetenek olarak abdulkadir ömür ayarında, 2 yıl sonra en az 30m
  • Zor ikna edilemeyebilir bence.

• 
Sayfa: önceki 54725473547454755476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.