Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54705471547254735474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

tek bir bölümde değil ki çoğu bölümde butters arkadaşımız bunu söylüyor

Alıntıları Göster
    izle dediğin efsane bölümler var mı, çok iyi bölümlere nadir denk geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Başkalarının başarısızlıklarına sevinmek güzel vizyonmuş.
    Sen ne arıyorsun bizim konuda meraklı seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

izle dediğin efsane bölümler var mı, çok iyi bölümlere nadir denk geliyorum

Alıntıları Göster
    yok ya ben seviyorum, her bölümü izleyerek gidiyorum. şuan 10.sezondayım.

eric, butters, mr. mackey favorilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Guilano

Sosa - Ozan
    Guiliano

Sosa - Gustavo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Maşallah dediğin 3 gün dayanmıyor renktaş adamlar 90da yedi golü
    valla böyle bir şey olamaz ya. kara belalıyız :(
  • Kop gel be De Paula. Yarım kalan hikayemiz var...

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giuliano, Al Nassr ile olan sözleşme fesih görüşmelerinde sona geldi. Gelirse bedelsiz olacak. Menajeri ile Başkan Ali Koç birkaç gün önce İstanbul’da özel bir görüşme yaptı.
    yağız

kalpten götürecek bu adam
  • Guiliano inşallah gelir. bedava 9.5 numara sahte forvet. uyumlu aile babası nargilesi,kumarı,alemi yok.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Böyle daha güzel oldu sanki 2 Brezilyalı 1 Arjantinli genelde bizde iş yapıyor böyleleri yedekleri de MHY-Ozan belki Mensah belki Dorukhan
  • Souza'nın korona kapması gibi bir durum olmasın, nasıl bedava oluyor 10 milyon bonservis verdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Yönetim, Giuliano'nun menajeri ile görüştü

via: Yağız, trtspor
    Aga işte bu be Souza'da geldi mi orta saha tamamdır bizim. Sol bek de halledildi. Sağ bek gg77 dışında Wague de geldi mi orada tamam. Stoper Alpaslan geldi. Kaan Ayhanda gelebilir. Kaleye de hem rekabet olsun hem de Altay sakatlanır felan adam gibi kaleci lazım. Muriqi satılırsa Serdar Dursun + Cisse'yi alırız. Kanatlara Trezeguet ve Shaqiri. Birde ketçap, mayonez, hardal oldu mu tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Temmuz 2020; 23:13:4 >

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Bedavaya Giuliano,Sosa,MHY,Novak baya baya ilk 11e adamlar alıyoruz gerçi Sosa belli değil de bir de üstüne Malang Sarr olursa ağız tadıyla bir transfer sezonu görmüş oluruz ben normal sezondan daha çok seviyorum transfer sezonunu.
  • Bonservis ödeyecek durumumuz yokken başkanın bile saçmalık yapıp giulianoyu kaçıracağını düşünmüyorum, bitti gözüyle bakıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Böyle daha güzel oldu sanki 2 Brezilyalı 1 Arjantinli genelde bizde iş yapıyor böyleleri yedekleri de MHY-Ozan belki Mensah belki Dorukhan
    Hem Mhy hem de Ozan yedek kalmaz. Hele ikisi aynı anda imkansız. Biz boşuna mı yatırım yaptık mhye? Ozan ile rekabete girip kim iyi olursa o formayı kapar. Tabii Ozan'ın satılma ihtimali de var.

• Vedat gitmiş, forvet tercihini çok merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılması mantıksız olduğu için diyorum zaten sen niye alevlendin.

• İnanılmaz yüksek şampiyon olmamız gerekliliği, hakemlerin bariz şekilde aleyhimize olması, kadroyu tartışmaya açık olmayacak şekilde ligin en iyi yapmamız gerekliliğini ortaya çıkarıyor, ilk on bir kalitesinde 11 değil en az 13-14 oyuncumuz olmalı, geleceğe yatırım amaçlı da ferdi, ömer gibi-murat sağlam gibi değil- gerçekten formayı hakeden gençler olmalı.
    Başkan bunun farkındadır umarım
  • giuliano denince aklıma sol ayakla diego'yu (mevlana) aratmayan şutu geliyor

yalnız bonservissiz acayip iyi olur. hele vedat-giuliano ikilisi enfes gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Aga işte bu be Souza'da geldi mi orta saha tamamdır bizim. Sol bek de halledildi. Sağ bek gg77 dışında Wague de geldi mi orada tamam. Stoper Alpaslan geldi. Kaan Ayhanda gelebilir. Kaleye de hem rekabet olsun hem de Altay sakatlanır felan adam gibi kaleci lazım. Muriqi satılırsa Serdar Dursun + Cisse'yi alırız. Kanatlara Trezeguet ve Shaqiri. Birde ketçap, mayonez, hardal oldu mu tamamdır

Alıntıları Göster
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• Takım gelecek sene mutlaka baştan sağlam topçularla kurulmalı. Ali Koç usulü vasat orta topçulara 3 milyon bonservis 2 milyon maaş vereceğine 3 milyon maaş+ performansa dayalı bonus ver banko 2-3 sene hizmet edecek Vertonghen veya 5-6 milyon ver dünya markası Thiago'yu al. Ferdi gibi gelecek vaad eden genç 2 tanede stoper al çok uygun rakamlara maaşa tamamdır. Fenerbahçe'nin şuanki mali pozisyonunda yapılacak en fazla bu olabilir.

Sol bekte Novak'a çok baskı yapılmalı. Bonservissiz yaşına göre çok iyi bir transfer olacaktır. Sağ Bek'te şuan bonservissiz iyi bir aday yok ama iyi bir scoutla 4-5 milyon bonservisle orta üstü 25-28 yaşlarında bir bek alınabilir. Bir adette hızlı bir kanat denk getirdik mi kadro şuankine göre fersah fersah kalite kokacaktır. Darısı şu çöplerin maaşlarından kurtulmakta. Özellikle Alper Potuk....

Şimdi yukardaki Thiago olayına takıp 5-6 verilirmi ehehehe diyecekler açsında Fenerbahçe'ye 2 senede gelen çöplerin maaşlarına baksın. 1 değil 3-4 tane Thiago alırdın. FFP bile artık umrum değil açıkcası. Ali Koç geldiğinden 3 sene geçicek daha adam akıllı avrupa yüzü görmedik. Kur adam gibi kadro al şampiyonluğunu 2 sene sonra sağlam kadroyla gidersin. Başarısız 6-7.sırayı kovalayan kulüp bu borçları ödeyemez. Bunu kafanıza koyun.

• 
Sayfa: önceki 54705471547254735474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.