Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54685469547054715472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alena'yı kiralayamaz mıyız acaba FMde ilk sezonumda kiraladım sonra sözleşme bitiminde imzalayıp 10 yıl oynattım hala takımda bence normalde de gelirse iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Alena'yı kiralayamaz mıyız acaba FMde ilk sezonumda kiraladım sonra sözleşme bitiminde imzalayıp 10 yıl oynattım hala takımda bence normalde de gelirse iş yapar.
    Wague dışında imkansız diğerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josef de Souza'nın kulübünden ayrıldığını ima eden son mesajın altında Come to Fenerbahçe cevapları, Türkiye gündeminde birinci sıraya oturdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Futbolcuların geçmişinden tamamen bağımsız olarak gökhan gönülün berbat ötesi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Hele bir de 1 seneden fazla sözleşme verirlerse akılla mantıkla açıklanacak tarafı olmaz.

Caner ile hiçbir sorunum yok, 31 yaşında oynadığı topu beğeniyorum, yabancı sınırının da olduğu şu dönemde iyi katkı verir. Bu tip oyuncuları iyi yönetmek gerekiyor sadece.
    Bek olarak Gökhan i beğenmeyip Caner i beğenmek ayrı bir durum :)
    Bugün herhangi bir Beşiktaş liya sorun kimin gitmesine üzülürler diye 95% Gökhan çıkar.
    Caner defans olarak Hak tan bile kötü. Formsuz hali hiç çekilmiyor.
    Forumda hala 2013-14 senesini baz alanlar var.

• quote:

Hocam ne yapacağız bu kadar merkez orta sahayı Sadece Wague'yi alabilirsek öpte başına koy

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Alena daha çok Ofansif orta saha hocam ama 8de de kullanılabilir emin ol Alena takımdaki tüm orta sahalardan daha iyidir ama tabii zor o iş Wague de uyar bana.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Caner bizdeyken ofansif tarafta iyi işler çıkartmıştı. Tehlikeli ortalar, ara Ra içeriye kat ederek şut çekmeler vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Souza korona olmuş galiba. Taraftır gwçmiş olsun demiş ona cevaben teşekkürler demiş bizim taraftar ayrılıyor sanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Bek olarak Gökhan i beğenmeyip Caner i beğenmek ayrı bir durum :)
    Bugün herhangi bir Beşiktaş liya sorun kimin gitmesine üzülürler diye 95% Gökhan çıkar.
    Caner defans olarak Hak tan bile kötü. Formsuz hali hiç çekilmiyor.
    Forumda hala 2013-14 senesini baz alanlar var.

Alıntıları Göster
    Caner ve Novak ligin en iyi hücum bekleri. Caner'in savunma tarafı kötü ama hücum tarafı da hele ortaları bir o kadar da iyi. Üstelik duran topları da etkili. Eğer sol stopere sağlam ve hızlı birini alabilirsek Caner sırıtmaz. Novak'ın da savunması hem Hasan Ali hem de Caner'den iyidir.

Bu sezon Caner Erkin ;

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bu sezon Filip Novak ;

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• Benden bu kadar arkadaşlar, iyisiyle kötüsüyle 29 yaşıma kadar destekledim bu takımı, 6. da olsak 16. da olsak Fenerbahçeliydim ama Gökhan denen karaktersizi tekrar getirecek kadar düşmemeliydik. Ali Koç geldiğinde herkes kadar ben de sevindim ve umutlandım ama bu adam Fenerbahçe'ye tarihinde yaşamadığı rezillikleri yaşatmak için yemin etmiş. İnşallah gökhanla, canerle, volkanla PTT 1. Lig'e doğru yol alırlar ve Ali Koç da amacına ulaşır. Ali Koç denen çapsız herif gidene kadar Fenerbahçeli filan değilim, bu herifin rezilliklerine daha fazla katlanamayacağım. Size de tavsiyem Avrupa liglerini filan izleyip keyfinize bakmanız, bu herifin hayal ettiği Fenerbahçe, benim kendimi bildim bileli taraftarı olduğum Fenerbahçe değilmiş, dediği gibi hayal ettiği Fenerbahçe'yi anlayamamıştım. 2 sene sonra ancak anlıyorum. Bana bu günleri de gösterdi ya, hakkım haram zıkkım olsun.
  • quote:

Alena daha çok Ofansif orta saha hocam ama 8de de kullanılabilir emin ol Alena takımdaki tüm orta sahalardan daha iyidir ama tabii zor o iş Wague de uyar bana.
    Hocam adam son 2 sezonda (59 maç) 6 gol 3 asist yapmış. Bu mu ofansif orta saha Bize lazım değil böylesi Her oyuncu FM'de ki gibi potansiyelli olacak değil. Bu adam yerine on kere, on beş kere Sosa'yı tercih ederim.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    gelsin iş yapar, gösterişsiz top oynuyor ama skorer, ülkeye ve lige alışık.uyum sorunu olmaz minimum 15 gol atar

• Tolgay hırslı bir adam değil, daha doğrusu şöyle çok umursamaz bir adam. En son oynadığı maçta, sağ tarafta topu kaybetti, insan arkadaşlarının emeğine saygı duyar bir koşar en azından faul yapar falan rakip değerlendiremedi o topu.

Zajc'tın ortasahaya yakın bir oyunu vardı ama ben yine de bizde tutmadığını düşünüyorum. Derin oyun kuruculuk yapmak için geriye geldiğinde sağa sola oynayıp ekstra iş yapmıyor hiç. Bir de yeteri kadar dengeli bir oyuncu değil gibi.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hocam Barça'daki istatistiğine bakman sanki yanlış olmuş biraz sonuçta Griezmann gibi bir adam orda iş yapmıyor,La Masia alt yapısından çıkan oyuncuları hep sevmişimdir genelde de iyi iş yapıyorlar ama dediğim gibi gelmez zaten Sosa daha gerçekçi bir hedef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Kaynağa çok güvenmesem de dönmesini çok isterim. Serdar Dursun arkasında veya yanında Giuliano cuk oturur. İkisi 15-20 gol atar 7-8'de asist yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Tolgay hırslı bir adam değil, daha doğrusu şöyle çok umursamaz bir adam. En son oynadığı maçta, sağ tarafta topu kaybetti, insan arkadaşlarının emeğine saygı duyar bir koşar en azından faul yapar falan rakip değerlendiremedi o topu.

Zajc'tın ortasahaya yakın bir oyunu vardı ama ben yine de bizde tutmadığını düşünüyorum. Derin oyun kuruculuk yapmak için geriye geldiğinde sağa sola oynayıp ekstra iş yapmıyor hiç. Bir de yeteri kadar dengeli bir oyuncu değil gibi.
    Denizl maçı çok iyiydi. O performansını yaysa efsane olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Teneke bağlayıp gönderdiğimiz M.Topal ve Skrtel ile Başakşehir şampiyon oldu. Bizdeki sorun oyuncular değil, bambaşka bir şey.
    futboldan anlamayan fenerli yorumu: "topal oldukça şampiyon olamayız"

olması gereken: "takımdaki tüm problemler huylandığımız bir iki kişiye indirgenemez, genel bir yapılanma, eksiklerin tanımlanması ve en önemlisi kurulan kadronun teknik ve idari yönden ehil bir heyetçe disiplinle idare edilmesi gerek"

olacak olan: "hasan ali oldukça şampiyon olamayız, caner gelsin"

• quote:

Hocam Barça'daki istatistiğine bakman sanki yanlış olmuş biraz sonuçta Griezmann gibi bir adam orda iş yapmıyor,La Masia alt yapısından çıkan oyuncuları hep sevmişimdir genelde de iyi iş yapıyorlar ama dediğim gibi gelmez zaten Sosa daha gerçekçi bir hedef.
    Adam ligin ikinci devresinde Betis'e kiralanmış orada da birşey yapamamış. Belki Hollanda veya Belçika ligine kiralanırsa orada iş yapabilir tabii. Ama bizim burda olacağını düşünmüyorum. Zaten şu an ihtiyacımızın olduğu türden bir orta saha da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

futboldan anlamayan fenerli yorumu: "topal oldukça şampiyon olamayız"

olması gereken: "takımdaki tüm problemler huylandığımız bir iki kişiye indirgenemez, genel bir yapılanma, eksiklerin tanımlanması ve en önemlisi kurulan kadronun teknik ve idari yönden ehil bir heyetçe disiplinle idare edilmesi gerek"

olacak olan: "hasan ali oldukça şampiyon olamayız, caner gelsin"

Alıntıları Göster
    Ersun hocanın ahı var, ikna edilirse şampiyonuz.

• 
Sayfa: önceki 54685469547054715472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.