Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54675468546954705471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caner nedir yahu su dizlerin üstüne çöken,eli kolu durmayan Caner mi ? alsa alsa zaten bu yönetim alır Caner'i çok da şaşırmak lazım. düştüğümüz duruma bak
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesi bitti hocam Nice ile uzatmadı galiba daha iyi bir yerde oynamak istiyor diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim.
  • Satılırsa gelsin diyoruz mesajları okumayıp millete yanıt vermek mantıksız bence.
  • Gökhan Gönül karaktersiz bir adamdır.
    Bizdeyken de her fırsat bulduğum zaman laf etmişimdir.
    Sinsidir iş güzardır.
    İğrenç bir yönetim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moussa Wague'nin yolu bize düşebilir mi?
    sağ bek için ideal

• Futbolcuların geçmişinden tamamen bağımsız olarak gökhan gönülün berbat ötesi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Hele bir de 1 seneden fazla sözleşme verirlerse akılla mantıkla açıklanacak tarafı olmaz.

Caner ile hiçbir sorunum yok, 31 yaşında oynadığı topu beğeniyorum, yabancı sınırının da olduğu şu dönemde iyi katkı verir. Bu tip oyuncuları iyi yönetmek gerekiyor sadece.
  • Ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı...

• Şimdide Fenerbahçe Altay ile şampiyon olamaz diye pompalamaya başladılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Moussa Wague'nin yolu bize düşebilir mi?
    sağ bek için ideal

Hiçbirinin yolu bize düşmez.
  • Teneke bağlayıp gönderdiğimiz M.Topal ve Skrtel ile Başakşehir şampiyon oldu. Bizdeki sorun oyuncular değil, bambaşka bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkms1907

Şimdide Fenerbahçe Altay ile şampiyon olamaz diye pompalamaya başladılar.
    1)Jailson'un stoper oynatılması.
    2)Tolga'nın sol kanat oynatılması.
    3)Ferdi'nin oynatılmaması.
    4)Falette'nin oynatılmaması.
    5)Sol bek alınmaması.
    6)Kısır deplasmanlar.

Şu sebepler olsaydı, bugün Altay'ı eleştirenlerden bir kısmı Altay'ı 50 milyona satmayı konuşuyordu.
  • İkiside muhtemelen gidecek belki Tolgay kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Teneke bağlayıp gönderdiğimiz M.Topal ve Skrtel ile Başakşehir şampiyon oldu. Bizdeki sorun oyuncular değil, bambaşka bir şey.
    Skrtel'e teneke bağlayıp göndermedik anlaşmak için bayağı konuştular Skrtel kalsaydı Jailson stoper oynamak zorunda kalmazdı Ersun un kaderi çizildi
    Topal aynı tas aynı hamam b.city'de genelde yedekti

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Hiçbirinin yolu bize düşmez.

Alıntıları Göster
    Başkan'ın Barcelona ile ilişkisi iyiydi. Wague paketi olsa. benimkisi de züğürt tesellisi

• quote:

Başkan'ın Barcelona ile ilişkisi iyiydi. Wague paketi olsa. benimkisi de züğürt tesellisi

Alıntıları Göster
    Belli ki futbolla ilgili bir muhabbetleri yok, alt liglerinden ya da gençlerden illa ki kiralanabilirdi ama SAÇ'ın deyimiyle golften golfe, purodan puroya...
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Takımdaki yapı hocalar vs oyuncuları aşağı çekiyor kimse bunu düşünmüyor en kolay şey futbolcuların kalitesini sorgulamak yapın düzgünmü hoca doğru tercihmi oyuncuların potansiyelini ortaya çıkarabiliyormu diye soran yok bizden giden uçuyor.

Örnek Ayew serbest kaldığinda gelsin diye çok istemistim İngiltereye gitmişti 3.4 sene sonra yolu buraya düştü adamın bizde ayakları birbirine dolanıyordu Championship'de 15 gol 7 asist yaptı

• quote:

sağ bek için ideal

2 yıl kiralık Dembele çek ordan

• Zajc oynar bence kadroda kendisine sürekli yer verilirse.

• quote:

sağ bek için ideal

Hocam Barça ilk etapta satmak isteyecektir. Eğer direk satamazsa zorunlu satın alma opsiyonu ile gönderecektir. Bunların hiç biri gerçekleşmezse ancak o zaman opsiyonel satın alma opsiyonu ile kiralayacaktır. Anlayacağınız lig başlamış olur o zamana kadar. Pek umudum yok açıkçası. Ama Wague ve Todibo'nun ismi bizimle geçmişti.

• Burada Gomis diyenler vardı. Yıllık 6-7 mil. € civarı maaş ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

• 
Sayfa: önceki 54675468546954705471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.