Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54655466546754685469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Adamın kariyer geçmişi bile Diagne ile benzer Kasımpaşa bir keriz daha silkelerim diye almıştır.

Alıntıları Göster
    Kontrat fesih bedeli 2.5m zaten. Kasimpasa bu sefer öpme durumu yok yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transmarkete baktım Mame'nin kulüp kariyeri Diagne ile Kopyala/Yapıştır gibi adeta aynısı. istikrar yok oradan oraya dolaşmış günübirlik topçu

• Cazorla yanlışıkla falan bu lige gelse çağ atlatır bize. Yıllardır izlerim, çok özel topçu. Valbuena’nın yaptığı etkiden çok daha fazlasını yapardı ki Valbuena’nın ne denli iyi olduğunu biliyoruz. Ama Xavi’nin yanına gidecek sanırım Katar’a.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Serdar daha iyi olur aslında yedek bekleyebilir hem de yerli statüsünde Mame Thiam gelirse bile ilk 11'e alınmaz yedeğe de yabancı koymak lüks bir iş gibi.
  • Gustavo gidecekse acele çök çök çök

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Zaten bedelsiz eğer Gustavo satılacaksa gelmesine kimse hayır demez.
  • SON DAKİKA!!

Josef de Souza Dias FENERBAHÇE'DE!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Zaten bedelsiz eğer Gustavo satılacaksa gelmesine kimse hayır demez.
    şu yoklukta Josef , 10 numara olur bonservissiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Kontrat fesih bedeli 2.5m zaten. Kasimpasa bu sefer öpme durumu yok yani :)

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Zaten 10 ay sözleşmesi kaldı. 2.5 mil. € verende olmaz. Maksimum 1.5 mil. €. Belki takas felan bile olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.transfermarkt.com
    Habib Diallo - Player profile 19/20
    https://www.transfermarkt.com/habib-diallo/profil/spieler/344888

Şu Habib Diallo'yu alamaz mı acaba bizim yönetim ya 3 sezondur izliyorum Fransa'da izlediğim nadir oyunculardan tam bir leblebici ayrıca cidden makine gibi gol atıyor 2-3 seneye PL yapar gibi ama bize gelirse çok katkı verir Mamadou Niang tipinde bir forvet bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

https://www.transfermarkt.com/habib-diallo/profil/spieler/344888

Şu Habib Diallo'yu alamaz mı acaba bizim yönetim ya 3 sezondur izliyorum Fransa'da izlediğim nadir oyunculardan tam bir leblebici ayrıca cidden makine gibi gol atıyor 2-3 seneye PL yapar gibi ama bize gelirse çok katkı verir Mamadou Niang tipinde bir forvet bence.
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Artık o devirler bitti hocam. Bu adam için 10 mil. € isterler.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Slimani senesinde çöplere dağıtacağımıza 10-15 basıp alsaydık keşke bunu ya o sezon +20 gol atardı net bir şekilde cidden iyi bitiriciliği var ama bu sene performansı geçen sezona göre nispeten daha kötüydü bence 6-7 + bonuslarla bitirilebilir oyuncu da gelmek isterse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Gelmesin bize as, kalitesi belli, büyük liglerde oynamış kanat lazım.
    Bu tip oyunculara yedek forvet ve bekler için baksınlar.

• Şu topu aldığın zaman hızlıca arkanı dönecek ve bu sırada topa da yapışacaksınki rakip topu sökecekse bile faul yapacak. Bir de top gelmeden ne yapacağını da 10 toptan 2'sinde bileceksin ki takım çıkabilsin. İyi pası söylemiyorum, o pası topa yapışan adam atar. Buna kim uygun ? Salih Uçan. Erol gelirse Salih de gelmeli. İyi bir sinerjiyle oynarsa böyle adamlardan yararlanmak mümkün. Bunun dışında isterse hiç gol atmasın, defansın olarak nerde duracağını bilse yeter.
  • Selam herkese ! Uzun zaman sonra ben geldim ! Yeni hayal kırıklıklarına hazır mıyız? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

beşiktaş battı mı?
    Ali Koç para akıtmasa daha kötü halde olacaktık. Eleştirenler bunu da göz önüne alsın eleştirmeden önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Erol Hoca Tolgay ve Zajc'ı iyi kullanabilir diye düşünüyorum tabi bu arkadaşların futbol oynamaya hevesleri varsa çünkü aslında belli bir kapasitesi olan oyuncular bence.
  • 
Sayfa: önceki 54655466546754685469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.