Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54665467546854695470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan gönül mükemmel transfer...Bence Lazetic ve Abdullah Ercanıda alalım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner yaş olarak iyi bence ama oynaması için iyi bir hoca lazım, Daha iyisini alamayacaksak Gökhan'da en iyi tercih gibi duruyor bence şuan.
  • Ofansif orta saha için Manuel Lanzini ve Yunus Mallı haberleri var Lanzini'yi izlemedim hiç kimdir bilmiyorum ama Yunus Mallı bir ara çok formdaydı belki iş yapabilir ne diyorsunuz renktaşlar ?
  • Josef ne top oynamış herkes hayranı maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Caner yaş olarak iyi bence ama oynaması için iyi bir hoca lazım, Daha iyisini alamayacaksak Gökhan'da en iyi tercih gibi duruyor bence şuan.
    Ben açıkçası caneri istemiyorum,yedek kaldığında rahat durmayan kolu başı ayrı oynayan bir adam,bizim 1. sol bekimiz novaktır caner yedek olmayı kabul etmez ağzı etse de kafası kabul etmez onun rahat durmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 24 Temmuz 2020; 20:1:30 >
  • N'Golo Kante'yi mi istersin yoksa Paul Pogba'yı mı ? Bedelsiz olduğu için istiyoruz yoksa illa ki her oyuncunun daha iyisini bulursun.
  • Caner ve Gökhan gibi hainlerin Fenerbahçe'de yeri yoktur, yakıştıran yakıştırır tabi ama onlar Fener formasına layık kişiler değil.

Ali Koç'un kendini bitiren hamlesi olur.
  • gökhan gönülü destekleyecek bir sağ bek daha alınmalı.
    sol bek novak-caner çok rahat götürür zaten.
    kaan ayhan alınabilirse çok güzel iş olur.

gustavo kaptan olarak 1 sezon oynar düşüncesindeyim.
    ozan, muric, dirar ve zayt gidecektir.

alanyaspor forması giyen iki oyuncu için yoklama yapmışız.
    isimleri bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperepla

Bence ne Aziz ne Ali Koç, ne Aykut ne Ersun. Artık yenilik vakti geliyor. Aziz bu takım hocasizda şampiyon olur kafasına girdi batırdı takımı kaç kere oturmuş takım-hoca bozdu Ersunun hatunu, ziconun kardeşi vs... Ali Koç barcadan transfer yapicam dedi Anadolu takımları yaptı biz yapamadık. Aykutla full ortasaha oynadık kimlik değiştirdik, Ersun geldi hazırlık kampından itibaren jailsonu defansta oynattı takımın ipini çekti. Artık yenilik vakti ama 1 sene daha var yine olmayacak Ali Koç zor şeyleri yapıp basit şeyleri yapamıyor o yüzden yüzde 95 yine olmayacak. Yönetimde maalesef ışık yok defans oyuncusu yok zankayi kiraliyorlar sol bek yok kanat oyuncusu alıyorlar vs..

Madem paramız yok ona göre davranalım o zaman, gelecek sene için az transfer düşük maliyet hedef de Avrupa'ya gitmek olsun bunu yapıyor olsak 4 yıldır bu kadar borç olmazdı elde edilen sportif başarı-basarisizlik aynı olurdu.

Gustavo'ya 8 veriyorlarsa satsinlar hakkaten ama gelen parayı yine çöpe atmasınlar tutsunlar. Bende biliyorum iyi oyuncu ama olsa da olmasa da yine 6. 7. olacağız. Vedat 10 üstü veren varsa direk satsinlar ikinci yarı zaten hayrını göremedik.

Diyeceğim o ki şampiyon filan olamayız düşük bütçeli transferler ile ilk 4 gelecek sene için kafi. Ama kadroda belirsizlik olmamalı vasatta olsa her yerde adamın olsun Sivas gibi Anadolu takımı yapıyorsa, Trabzon yapıyorsa sen de yaparsın şampiyonluktan geçtim ben olursa ne ala.
    +1 yapılacaklar basit gereksiz oyuncuları satıp yerine 1-2 tane iyi gibi adam alacaksın eksik mevkilerede altyapıdan adam koyacaksın.Ali Koç geldiği ilk gün yapsaydı bunu.Şu an o gençler belli bir seviyede top oynuyordu.İlk iki yıl öyle de acı cektin böylede çekiceksin.Çünkü bu acı çekilmeden olmaz.Diger 3 büyük gençleri oynatmaya başladı bir fener başlmadı.Trabzon Uğurcan'ı satacak iyi bir paraya hem böyle yaparsan maddi sıkıntına düzeltirsin.

• Lütfen artık böyle düşüncelerden kurtulun. İsmail Köybaşı fenere.. başı diyen adam geldi oynadı. Canerin ya da Gökhan'ın böyle bir sözünü nerede gördünüz?

İkisi de üst seviye futbolcular. Takıma ilaç gibi gelirler. Gökhan, Emre gibi 39'una kadar oynasa yeter ama o fitlikte değil bence. İyi bir sağ bek de alınmalı.
  • Lanzini geçen sene ve ondan önceki sene Premier Lig'de efsane oynadı. Sosa'dan filan daha büyük futbolcu.
  • Burada yoktum yani Caner, Novak yazmışlar aklım almıyor. Hadi Gökhan Gönül'ün karakteri için gelmesini isterim yani oynarken bile açık açık Beşiktaşlıyım diyen birine eyvallah derim. Caner 3 büyüklerde de forma giymiş çapsız adamın teki ha Gökhan ve Caner son 10 yılın en iyi yerli bek ikilisidir. Hasan Ali gibi bir karakter varken ne olursa olsun Caner'i takımda görmek istemem. Geçen yaşından dolayı Gökhan'ı kadroda görmek istemediğimi yazmıştım ama Dirar yerine alınabilecek en iyi isim yani oynamak isterse 2 sene rahat çıkartır.
  • caner dede ile gokhan dede bitme asamasindaymis. #vision

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Müzmin sakat, eski görüntüsünden çok uzak bir isim. Kariyeri kötü gitmeseydi çok daha iyi takımlarda oynayabilirdi. Oynadığı takımlarda hücum katkısı ve duran toplarda etkinliği çok iyi bunlar artı yönleri tabi. Eksi yönleri ise savunma katkısı az, yavaş bir futbolcu.
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Ben sana olacakları söyleyeyim hocam. Bu transferler önce taraftarı ikiye bölecek, bir kesim lanet okucak bir kısım hoşgeldiniz diyecek.

Sezona gergin başlayacağız.

Ne Caner ne Gökhan bizi şampiyon yapacak kalitede değiller çünkü "yaşlılar".

İlk hatalarında tepki yicekler çünkü taraftarın bunlara kredisi çok düşük olacak. İşler kötüye gidince ipler tamamen kopacak ve bu defa bunları transfer ettiği için Ali Koç da çok laf yiyecek.

Bu transferleri doğru bulmuyorum.
  • beşiktaş konusunda Caner ve Gökhan'ın ayrılmasını sanki yeni duymuş gibi yazan çok sayıda kişi var biz 2 aydır geleceklerini biliyorduk

• Yönetim hiç iş bilmiyor Gökhan'ı falan araya serpecekti. Mert Hakan, Gkhn, Sosa, N'sakala, Cnr, Jesus... gibi.
  • Gustavo varken başka kimseye gerek yok.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Valla öyle bence de açıklayacaksın 3-4 tane büyük transfer ne bileyim Malang Sarr olur Juan Jesus olur Dzyuba olur Shaqiri olursa zaten diğer transferler umrumda olmaz pek stoper gelsin yeter derim araya da Gökhan ile Caner'i de sıkıştıracaksın belki öyle yaparlar belli mi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Valla öyle bence de açıklayacaksın 3-4 tane büyük transfer ne bileyim Malang Sarr olur Juan Jesus olur Dzyuba olur Shaqiri olursa zaten diğer transferler umrumda olmaz pek stoper gelsin yeter derim araya da Gökhan ile Caner'i de sıkıştıracaksın belki öyle yaparlar belli mi olur.
    Ben bu Malang işini çözemedim neden serbest kaldı acaba, 21 yaşında daha problemi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 54665467546854695470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.