Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54635464546554665467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trezeguet + samatta nokta atışı olur, sağa da shaqiri.. Böyle hamleler yapın canımızı yiyin. Mesut gelmesin ayrıca, beklentinin çok yüksek olduğu, astronomik maaşlı bir oyuncunun beklentiyi karşıladığını hatırlamıyorum daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan gönül haberi umarım doğru değildir Caner kadar olmasa da sonuçta ezeli rakibe gitti, tüm fotoları silmişti Fenerbahçe ile ilgili, ne yapacak mesela onları...

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Trezeguet+Shaqiri ile nokta atışı olur cidden ama Samatta'ya güvenemiyorum pek beğenemedim oyun stilini biz de iş yapmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Gökhan gönül haberi umarım doğru değildir Caner kadar olmasa da sonuçta ezeli rakibe gitti, tüm fotoları silmişti Fenerbahçe ile ilgili, ne yapacak mesela onları...
    sizin şu saçma sapan hareketleriniz yüzünden fener bu halde.Beceriksiz yönetimin yanında sizin gibi fanatik taraftarda suçlu.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    bence gustavo, tolga, tolgay, jailson satılıp 10-15m civarı bir bütçe oluşturulmalı...

strootman-mert önlerinde giuliano ile orta sahanın göbeği taş gibi olur.

alternatif olarak josef-mensah önlerinde mert ile de orta saha sağlam olur.

ozan ve ömer rotasyonda kullanılabilir.

orta saha sıfırdan kurulmadıktan sonra dinamik bir orta saha izlemek çok zor.
  • quote:

Gökhan gönül haberi umarım doğru değildir Caner kadar olmasa da sonuçta ezeli rakibe gitti, tüm fotoları silmişti Fenerbahçe ile ilgili, ne yapacak mesela onları...
    Ben duygusal düşünmüyorum. Amaa bencede as olarak gelmesin. gokhan caner mi kaldi bu adamlar yasli artik.
    Haa bonservissiz düşük maasla harika olur. Yaslida olsa yedekde dursa Gökhan Gönül bellidir as oyuncuyu zorlar. Yeri gelir as da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Trezeguet+Shaqiri ile nokta atışı olur cidden ama Samatta'ya güvenemiyorum pek beğenemedim oyun stilini biz de iş yapmaz gibi.
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Kim olabilir 1. santra****
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Örnek veriyorum mesela Dzyuba bence çok iş yapar zaten sözleşmesi bitiyor Vedat gidecekse mutlaka gelmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

bence gustavo, tolga, tolgay, jailson satılıp 10-15m civarı bir bütçe oluşturulmalı...

strootman-mert önlerinde giuliano ile orta sahanın göbeği taş gibi olur.

alternatif olarak josef-mensah önlerinde mert ile de orta saha sağlam olur.

ozan ve ömer rotasyonda kullanılabilir.

orta saha sıfırdan kurulmadıktan sonra dinamik bir orta saha izlemek çok zor.
    O isimlerden o para gelmez.
  • quote:

Fotoları silen canerdi gökhan değil,gökhan beşiktaşa imza attığında fenerbahçe kaptanlık pazu bandı olan armayı öperken çektiği fotoğraf vardır son paylaştığı foto olarak.O foto bugün hala duruyor gidip bakabilirsiniz.
  • Trezeguet + samatta + shaqiri hangi parayla alınacak bu futbolcular?

Frey Zanka Jaja Tolgay Zajc Alper Deniz bu adamlar kolay kolay satılmaz, bir yere de gitmezler bu maaşları alırken.

Taraftar kalite istiyor ve kurtulmaya çalışılan futbolculara verilen ücretler düşünülünce haklılar da. Keşke 3 tane Gustavo kalitesinde futbolcu alıp bu kadar kötü bir kadro mühendisliği yapılmasaydı...

• tugtim kullanıcısına yanıt
    Bence ne Aziz ne Ali Koç, ne Aykut ne Ersun. Artık yenilik vakti geliyor. Aziz bu takım hocasizda şampiyon olur kafasına girdi batırdı takımı kaç kere oturmuş takım-hoca bozdu Ersunun hatunu, ziconun kardeşi vs... Ali Koç barcadan transfer yapicam dedi Anadolu takımları yaptı biz yapamadık. Aykutla full ortasaha oynadık kimlik değiştirdik, Ersun geldi hazırlık kampından itibaren jailsonu defansta oynattı takımın ipini çekti. Artık yenilik vakti ama 1 sene daha var yine olmayacak Ali Koç zor şeyleri yapıp basit şeyleri yapamıyor o yüzden yüzde 95 yine olmayacak. Yönetimde maalesef ışık yok defans oyuncusu yok zankayi kiraliyorlar sol bek yok kanat oyuncusu alıyorlar vs..

Madem paramız yok ona göre davranalım o zaman, gelecek sene için az transfer düşük maliyet hedef de Avrupa'ya gitmek olsun bunu yapıyor olsak 4 yıldır bu kadar borç olmazdı elde edilen sportif başarı-basarisizlik aynı olurdu.

Gustavo'ya 8 veriyorlarsa satsinlar hakkaten ama gelen parayı yine çöpe atmasınlar tutsunlar. Bende biliyorum iyi oyuncu ama olsa da olmasa da yine 6. 7. olacağız. Vedat 10 üstü veren varsa direk satsinlar ikinci yarı zaten hayrını göremedik.

Diyeceğim o ki şampiyon filan olamayız düşük bütçeli transferler ile ilk 4 gelecek sene için kafi. Ama kadroda belirsizlik olmamalı vasatta olsa her yerde adamın olsun Sivas gibi Anadolu takımı yapıyorsa, Trabzon yapıyorsa sen de yaparsın şampiyonluktan geçtim ben olursa ne ala.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Dirar'ı zor keser.Dirar daha yararlı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Caneri bosver de,Gokhanin karakteri cok duzgun adam o kadar zaman gecmis hala fenere gol attiginda sevinmiyor.Tek kötü yanı artık çok yaşlandı,hep mücadele eden bi oyuncu ama 1 mac var 5 mac yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakuboo -- 24 Temmuz 2020; 18:0:29 >
  • Ben kalite istemiyorum. Transfer yapmasınlar olanları, aldıklarını kullansınlar madem aldılar deniz meniz neyse artık. Ozan ozan diye sene başından beri taraftar da çok istiyordu oynatsinlar işte. Ben kaliteli filan istemiyorum madem alıyorlar aldıklarının hepsini oynatsınlar yine adam filan da almasınlar. Sol bek, defans bir de hücum tamam. Geri kalanı eklesinler alt yapıdan. 100 küsür sene olmuş hala alt yapıdan adam çıkacak diye bekliyoruz. Yeni adam alacaklar yüzde 90i yetersiz cikacak, yüzde 10 u trip atacak. Ha bu Tolgay vardı bjk ye 3 milyon dolar para verdik oynuyor mu bu ilk 11 de oynatsınlar adam filan almasınlar.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Dirar iyi bir kampla forma girerse iyi oynuyor. Geçen sene geç katıldı kampa yanlış hatirlamiyorsam Afrika kupası mi ne vardı orada da yoruldu dinlenemedi bu sene de ara yok hiç bilmiyorum ne kadar katkı gösterir bu koşullarda. Bir de eşyalarını gönderdi haberleri filan çıktı belki gider. Gökhan da gelmeseydi iyidi aslında.

• 
Sayfa: önceki 54635464546554665467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.