Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54615462546354645465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Son maç hasanaliye artistlik yaptı hayvan gibi kayıp.

Hasan ali bjk maçında ilk yarı çok iyiydi hücumda gökhanı deldi geçti resmen. Keşke hep böyle oynayabilse bizde sol bek derdinden kurtulsak
    Adım gibi eminim ki yeni sözleşme kaparsa eğer yine bildiğimiz Hasan Ali'ye döner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 YAŞINDAKİ ADAM MI KURTARACAK SAĞ BEKİ? NEYİN KAFASINI YAŞIYOR BU YÖNETİM? 36 YAŞINDA SAĞ BEK TRANSFER ETMEK NEDİR?
  • Bu adamı bir sezonluğuna yedek olarak alsak iş yapmaz mı ya ? Eminim ki Mevlüt'den çok daha iyidir.

• O pozisyonu abartan Hasan alı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali koç eğer haberler doğruysa Caner ve gökhanı aldığını hangi yüzle açıklayacak
    ve daha da önemlisi taraftar bu kahpeliği nasıl karşılayacak merak ediyorum

• Hem oyuncu satmayalım, hem 20 tane transfer yapalım, hem yaptığımız transferler genç ve prime timelarında olsun, hem yıldız olsun. Arkadaşlar bu mümkün değil.

Scout niye yok deyin ben de size katılayım, 2 senedir neden gelecek adına güzel bir sistem kurulmadı deyin size katılayım ama transfer için bu sezon sadece bu dönem için imkanlar belli, kulüp zaten borç içinde üzerine pandemi geldi, CL gören takımlar bile patır patır oyuncularını yollamaya çalışıyor. Ne istiyorsanız olmayacak.

Takımın asıl mevkisi sağ bek olan sağ beki yok, Dirar sağ kanat, Murat orta saha. Takımın bütçesi yok, takım Falette'Yi kiralamak için Sadık maaşından vazgeçti. GG mantıklı bir hamle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 24 Temmuz 2020; 14:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarun

Ali koç eğer haberler doğruysa Caner ve gökhanı aldığını hangi yüzle açıklayacak
    ve daha da önemlisi taraftar bu kahpeliği nasıl karşılayacak merak ediyorum
    Bu konuda taraftar %50-50 bölünmüş durumda. Yani isteyenler ve istemeyenler eşit. O yüzden birşey olmaz. Transferleri birde Emre 1. Ağızdan açıklarsa o zaman rahat yönetim açısından.

• [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Hoca olarak bu adamı isteyenler şimdi Gökhan'ı BJK'ye gitti diye istemiyor.
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Tamam da Diagne geldigi sezon Rize de attigi gol ile sampiyon yapti takimi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    babel zaten onların futbolcusu... kiraya vermişlerdi. diagne reis'le bu sezon dönecekler takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

AS(Özgür Sancar'ın haberi)
    -Fenerbahçe, Mesut'u maaşı 3 milyon euroyu geçmeyecek şekilde kiralamak istiyor.
    Mesut dahil hiçbir topçu Arsenal'den garanti 12m € 1 yıllık maaşı bırakıp gelmez. seneye 3m€ + Acun reklam sponsoru olarak gelebilme olasılığı var. bir de gelip yatmayacağının garantisi de yok her 30+ topçu Kuyt,Hoijdoonk,Webo gibi değil

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Bu sene bile değil geçen sene söylemiştim ben zaten hemen hemen kesinleşti umarım iş yapar.
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Birileri yazmıştı aslında. Mesutun yıllık ücreti arsenalle bölüşülerek verilse gelebilir. Ama zor ihtimal.

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Caner'i her türlü isterim ben Caner'i kulüp istemedi ama Gökhan kendisi bizden vazgeçti gelmesini hiç istemiyorum GG'nin ama basına göre yüzde 99 bizde gibi ne diyelim eğer şampiyon olmamız için Gökhan Caner gibi adamlara ihtiyaç varsa varsın gelsinler sıkıntı yok.
    Artık Hasan Ali'yi izlemekten bıktım öyle bir hata yapmamalı yönetim ama Novak-Caner geliyorsa HAK gönderilecektir.
  • 0 transfer en güzeli. Gustavo gönderilmeli nasılsa yine 6., 7. olacağız. En azından az zararla kapatalım sezonu. 2 yıldır bunu yapsak 30 - 40 milyon kardaydık. Borçları azaltmış olurduk.

• gökhan gelir umarım bu 2 senedir rezalet durumda olmamızın tek sebebi sağ bek probleimidr, gökhanla beraber 100 puan barajını aşıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Birileri yazmıştı aslında. Mesutun yıllık ücreti arsenalle bölüşülerek verilse gelebilir. Ama zor ihtimal.
    Mesut bir sene daha kalıp, paşalar gibi maaşını alır. Ondan sonra da ABD'ye gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Mesut bir sene daha kalıp, paşalar gibi maaşını alır. Ondan sonra da ABD'ye gider.

Alıntıları Göster
    Mesut gelmez bize hocam zaten.. GS'nin İbrahimoviç haberi gibi.. zaten de gelmesin, yanlış bilmiyorsam yabancı kontenjanında sayılacak gelirse de...
    Yapmaz hocam fenerde kimse iş yapmaz başka şeyler var bence mevlüt 17 gol mü ne atmıştı geldiği takımda bizde 0 çekti. Huzursuzluk vs.. bir problem var. Mesela sabaha akşam başkan paramız yok diyip duruyor. Anladık başkanım paramız yok tekrarlamana gerek yok artık. Sen oyuncularına, taraftarına güven ver artık. Anladık o kısmı.

Patron bana sabah akşam paramız yok dese. Paramı alsam bile huzursuz olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 24 Temmuz 2020; 15:52:47 >
  • 
Sayfa: önceki 54615462546354645465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.