Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54595460546154625463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alparslan Ozturk copu burda ovenlar var.

nasil bu kadar dustuk biz ya
  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen değil miydin Serdar - Jailson tandemini beğenmeyenlere "futbol cahili" diyen ? , Gece yarılarına kadar maç izliyorum ben siz ne bilirsiniz diyen , Şimdi serdar 2. veya 3. olur diyorsun , Jailsonun adını anmıyorsun . Müthiş yoldasın devamke
  • Son haftada 30 tane oyuncu almışız maşallah lüe gg fenerde diyor bakalım tutturabilecek mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Jailson stoper mi ne alaka şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Hocam her mesajına şu tweeti atma gereği duyuyorum. Bende istiyorum gelmelerini ama ;

Alıntıları Göster
    Valla sene başında 77 ve 88 için takıma geri dönmeleri dileğinde bulundum ve bu iş büyük ihtimalle oldu. Benim nedense umudum var. İnşallah olur da transfer gerçekleşince mesajlaşırız gene.

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    88 kesin gibi bir şey hocam, 77 de son görüşmeler yapılıyor. İkisi içinde şu saatten sonra oyuncuların abuk subuk istekleri olmadığı sürece anlaşmalar açıklanır Ağustos’ta.

• Hayırlı olsun Turgay demir kesin konuşuyor
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• GG'yi istemiyordum ama gamsız Dirar'ı gördükten sonra yerine alınıp, bir sağ bek daha alınacaksa okeyim.
  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    Bana niye söylüyorsun ben mi dedim Serdar - Jailson çok iyi diye ?
    Jailson zaten stoper değil ve stoperde kötü oynadığı icin Marcao ve yine stoper olmayan Donk tandemi Serdar-Jailsondan iyi dediğim için futbol cahili diyordun ve Kadıköy’deki derbide zaten neyin ne olduğunu hep beraber görürsünüz demiştin. O maçtan sonra ne hikmetse aylarca kayıplara karıştın .

Şimdi ne değişti ? Fikirler değişir fakat futbol cahili diye diye ortada geziyorsan lafının arkasında duracaksın , Serdar’ı 3. Stoper , Jailsona da zaten stoper değil demeyeceksin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyendinaga kullanıcısına yanıt
    Sorma be.Lig aşırı düştü eskiden chelseaden manudan oyuncu alırdık.Şimdi bakesetas....Komedi

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Adam fbli diye senin çöplerini takıma alıp niye oynatsın.Kimse o gözle bakmasın bence.
    Ben şuan takım kursam gider kendim oyuncu bulurum ve yetiştiririm.Ilk fbye gel şunu al derim almıyomu gider gsye kadar satarım.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Hiç birine katılmıyorum.

Merih-Aziz yıldırımın ve taraftarın suçu ve buna ek olarak citynin oğuz kaan güçtekine 5 milyon euroluk teklifini red etti.

Mert müldür olayındaki bonservis bendeline bakarsan bunu genç birine yatırıp sonradan verim almayı beklicek kadar fakiriz.

Ayrıca çoğu insan hala fbde genç mi oynar kafasında olup.Gustavo gibi hazır adamları istiyor.

Yani bakın bizim yıllık net gelir 1 milyar euro değil(barça real ve atleticonun) bi hatamızda gidiyoruz.Felix benzema grizman transferleri aşırı hatalı ama adamlar para basıyor.

Ben türk futbolunda genç oynatılsın taraftarıyım ama halen %70lik kısım yıldız istiyor.

Ayrıca trabzon spordan sonra en hazır gençler bizde.Ferdi allahyar altay ömer faruk gibi elite gençlerimiz var.Fenere en büyük kazık barış alıcı oldu galiba.

• [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Adam fbli diye senin çöplerini takıma alıp niye oynatsın.Kimse o gözle bakmasın bence.
    Ben şuan takım kursam gider kendim oyuncu bulurum ve yetiştiririm.Ilk fbye gel şunu al derim almıyomu gider gsye kadar satarım.
    Çöpleri almaz zaten hocam. Gelecek vadeden ama bir o kadarda rotasyonda kendine şans bulabilecek oyuncular gidebilir. Mesela Oğuz Kağan gibi. Birde bu transfer sezonu genç oyuncular alındı. Daha da alınacak. Belki bu isimlerden bazıları Acun Ilıcalı'nın ekibi ile ortaklaşa karar verildi. Umarım iyi bir köprü oluşturup, gelecek de verim alırız.

• Bir fırsat olsa da souza+giuliano'yu bonservissiz getirebilsek. Bir star değiller ama bu seviye için gayet iyi üstüne üstlük aidiyet duygusu yüksek karakterli oyuncular, brezilyalı olmalarını saymıyorum bile.
    Garry ve kruse gibi ahlaksızlıkta zirve yapmış tipler değiller.
    Kesinlikle çok başarılı bir hamle olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

Hayırlı olsun Turgay demir kesin konuşuyor
    A(nti)spor. Spor olmayan

• fener küme düşsün kan kusarım üzüntüden gene de gökhan gönüle muhtaç olmak istemem

gelsin giysin formayı futbolcum demem adını anmam zerre saygım olmaz

• kız olursa gönül erkek olursa gökhan
    adam olursa da volkan ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

Bu mesaj silindi.
    ali koç bu gg77 transferleriyle falan kredisini tüketti. güvenim saygım falan kalmadı. gerçi sizinkilerde farksız. babel peşindelermiş

• 
Sayfa: önceki 54595460546154625463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.