Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54575458545954605461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız bı elin parmaklarını geçmez bu takımda oynayabilecek adam. Zajc felan ne teklif gelirse verilmeli ayrıca şuan takımda herkes satılabilir gustavo hariç. Zaten ona bu maaşı başka takım vermez. Ali Koç bu yaz en büyük sınavını veriyor bakalım gerçek koç gibi mi davranacak yoksa vasat sevici olarak mi tarihe geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ki yaşlı, yüksek para alacak oyuncu kontenjanımız vardı, neden valbuenayı sattık? Valbuena da gustavo gibi karakterli bir oyuncuydu, bu ikisi aynı takımda olsa kalite acayip yükselirdi. Elimizdeki değeri hiç edip yollamakta üzerimize yok. Yönetim valbuenayı yolladı ve yerini doldurmadı.
  • Dirar'la yıl içinde 1 yıl sözleşme uzatıldı diye yazılmıştı, şimdi de gönderiliyor deniyor. Anlayamadım (Gönderilmesi yerinde gibi, ona bir şey demiyorum).

• As kadroyu düzgün kuracak para var diyorsunuz yani bizde

Ferdi gibi ÖMer Faruk gibi adamları 11 seviyesi yapamazsan kusura bakma paran 11 kişiyi düzgün kurmaya yetmez.

Altay
    Transfer-Transfer-Serdar-Transfer
    Jailson-Ozan
    Transfer-Transfer-Ferdi
    Muriqu

şimdi en iyi böyle kurtarırsın.Bu 5 mevkiye çok iyi adamlar alman lazım takımın çehresini değiştirecek.Kimi alacaksın kaça alacaksın yazın bakalım.Kaldı ki Ferdi Jailsondan bile memnu olmayanlar var

Bu sene şampiyonluk hayal.O para yok bizde.Ben sosayı alır bonservisten kurtarırım bizi.Sağ kanada şartları zorlayıp shaqiri veya onun ayarında bir adam.Viscayı alamayız artık clye gidiyor.Çok iyi sağlam mı sağlam bir stoper lazım.Bugün Bruno alves ayarında bir adamı bize kaça satarlar?Sol bek sağ bek konuşmuyorum bile.İyisini ucuza bulan zaten scout olsun direkt

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Yok hocam ben zaten tepki olarak karşılık için yazdım yoksa 2 milyon verip yedek oturtacaksak 31 yaşında adamı demek ki biz çok zenginiz ama haberimiz yok öyle bir şansımız yok bizim.Serdar bence as stoper olur veya 3. olur 2 transfer + Serdar dönüşümlü oynarlar bide Sadık olur mesela o şekilde.
    Jailson, Tolga çöpünü çıkar çıktı mı sana Souza'nın maaşı Diğer çöpleri de çıkar iyi bir rotasyon oluşturursun her türlü. Souza'nın bonservissiz ayrılma durumu vardı. Yoksa kimse gidip bonservis vermek istemez. Dediğim gibi bazı maçlarda taktiksel olarak Gustavo - Souza'yı yan yana kullanabilirsin. Beklerin hücuma çıkar, on numaran geriye gelmek zorunda kalmaz ve hücumda etkinliği artar. Kadroda çeşitlilik ve kalite önemli. Jailson, Tolga, Tolgay, Alper gibi çöplerle olacak iş değil bu. Şu 4'ünü çıkarsan yerine 2 tane adam gibi orta saha alırsın. Souza ve Mensah'ı alırsın mesela. Orta saha rotasyonun Gustavo-Souza-Ozan-Mensah-Mert Hakan-İsmail Yüksek olur. Tabii bu dediğim 4-3-3 sisteminde oynayacaksak olur. Ama kadroda bir tanede forvet arkası bulundururum dersen örneğin Bakasetas veya Carlos Eduardo o zaman duruma göre çeşitli sistemler oluşturabilirsin. Forvet arkası alternatifin de Ömer Faruk Beyaz olur.

• [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bir hayalim var gelse şu adam Ali Koç'un butun hatalarını unuturum

• Jailson'u gömenler muhtemelen en çok öven kişiler olacak Erol kalmasını ister

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muleka kaçmamalıydı offff Adamlar satın alıp kiraya verecekler. Sistem hazır. Aslında bizde de yenide olsa böyle bir sistem oluştu şu an. Acun sayesinde tabii.

• GG77 kesin olarak bitti diyorlar. Ama kaynağa güvenmiyorum.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ne 5 maçı Allah aşkına bunun sakatlığı var cezası var sonradan oyuna dahil olması var yedek diye aldığın adam sezonda 20.25 macta şans buluyor.

Pesde sakatlığı yorgunluğu kapatıp oynadıgına benzemiyor gerçek futbol yedeklerin ne kadar iyi olursa o kadar rahat edersin 11 kuralım gerisini 3.lig kırmızı gruptan dolduralım o zaman

• huso kullanıcısına yanıt
    Fm mi oynadın kardeşim fm de karşı takımı alıp elimizdeki oyuncuları pahalıya satardık aynısı olmuş Berke ve Altay’a şu an toplasan 10 m verecek kulüpler yok ikisinin toplamı dirar vs hemen fesih demişsin adam 1 yıllık maaşını almadan gider mi bu yaptıklarını yapmak için tonla para harcamak lazım biz sattık diyelim hadi 100 m girdi kasaya max 33 m ini harcayabilirsin gerisi yasak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nopnog kullanıcısına yanıt
    Deniz Türüç yerine milyon kere Sinan Gümüş tercih ederim yedekten girip zaman zaman 11 oynayıp performans verir hiç değilse bal yapmayan arı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dkms1907

Ne 5 maçı Allah aşkına bunun sakatlığı var cezası var sonradan oyuna dahil olması var yedek diye aldığın adam sezonda 20.25 macta şans buluyor.

Pesde sakatlığı yorgunluğu kapatıp oynadıgına benzemiyor gerçek futbol yedeklerin ne kadar iyi olursa o kadar rahat edersin 11 kuralım gerisini 3.lig kırmızı gruptan dolduralım o zaman
    Sana verileri vermişim zaten. Gözünle gördüğünü neden inkar ediyorsun? Gustavo'nun kaçırdığı maç sayısı 2 en basitinden. Sadece ligde oynuyoruz. Örneğin bence 3 kişilik orta sahaya 6-7-8 kişilik rotasyona gerek yok. 5 kişi yeter de artar. Çok ekstrem bir durum olursa Deniz'i, Ferdi'yi falan yamarsın ki ona bile gerek yok satsan kimsenin almayacağı Tolgay, Alper gibi adamlar var ekstradan. Türkiye'de takımların hepsi 14-16 kişilik belki daha az rotasyon kullanıyor. Tek kulvardaysak benim için ideali kaleci hariç 18-19 kişidir. Avrupa olsa en az 23-24 kişi lazım. Ona bir şey demiyorum.

Alt edit: PES'i bilmem ama FIFA ve FM'de kaleci dahil 2 maç üst üste aynı kadroyla oynamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Temmuz 2020; 3:41:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşhis konusunda biraz sıkıntılar var arkadaşlar. Çok fazla oyuncu kalitesi üzerinden konu dönmeye başladı forumda. Şuan oyuncu kalitesinden ziyade gelecek olan hocanın sistemi ve bu sisteme uygun oyunculara ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

TS'nin zorunlu opsiyonu var, ceza almamak için böyle bir şey yapmış.

Alıntıları Göster
    Yaa arkadaş komik duruma düşmeyin şorloth un durumunu kısaca anlatayım size. Sorloth 1 yıl daha trabzonda seneye hazirana kadar istediği zaman 6m euro yu verip alabilir. Seneye maçların yarısında oynarsa mecburi almak zorunda. Bu süre içinde sorlothu sadece Trabzon alır veya satar. Kendi kulübü satamaz. Trabzon şu anda isterse sorlothu 20.25 e satar 6 sını kulübüne verir gerisini cebine koyar. Boşa hayaller içinde yaşamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürrealist Adam

Teşhis konusunda biraz sıkıntılar var arkadaşlar. Çok fazla oyuncu kalitesi üzerinden konu dönmeye başladı forumda. Şuan oyuncu kalitesinden ziyade gelecek olan hocanın sistemi ve bu sisteme uygun oyunculara ihtiyacımız var.
    Burası Fenerbahçe. Sisteme uygun oyuncu alınmaz, oyuncular sisteme uydurulur

• Sosa ile anlaşılması durumunda Gustavo satılabilir.
    Yıllardır hayalini kurduğumuz geriden oyun kurabilen yapıya geçmiş oluruz. Tolgay profil olarak doğru ama yanlış bir tercih idi.
    Sosa-Ozan-Mert Hakan üçlüsü ideal üçlü olur.
    Gustavo dan gelecek parayla gidip Kaan Ayhan'i rahatlıkla alırsın. Kazançlı bir durum olur.

• Sosa ve Bakasetas için güzel haberler bekliyorum.
  • Bastır abi Kaan Ayhan için. Bütçeyi zorla. gsye kaptırırsak çok üzülürüm çokkkk

Kap getir ara kappppp. Hadi S. D. Emre Belözoğlu güveniyoruz sana. 2.5 mil. € hiç birşey değil. Bu paralara Zanka, Frey gibi çöpleri aldık biz.

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Sosa ve Bakasetas için güzel haberler bekliyorum.
    Hocam her mesajına şu tweeti atma gereği duyuyorum. Bende istiyorum gelmelerini ama ;

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• 
Sayfa: önceki 54575458545954605461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.