Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54565457545854595460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Yedek için Zanka, sadık var. Zanka satılırsa 4 5 milyona bir stoper alınır yedekler genç olur.

Yani takimi oynatıyor olması yeterli. Emre klasında olmak zorunda değil ama Soner ‘i de almasınlar tabi.

Bence Zajc’ı da elden çıkartıp bütçeyi kanata aktarsınlar. Ekici Ömer olmazsa Deniz falan oynar mecburen. Sol bek sağ bek yok. Buralar hep para.
    Zanka'yı ubutmuşum o zaman şöyle çok kaliteli bir adam lazım buraya.

Oyun kutucu da imkanlar zorlanmalı çok kaliteli bir isim gelmeli.

Ekici ile bir şey olacağını sanmıyorum buraya da biri lazım. Yedeği de Ömer olsun ama adam şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi diyorsun da para yok. Haftada 1 maç yaptığın ligde 5 maç oynatacaksın diye 31 yaşında adama 2 milyon verip yedek mi oturtacaksın? Onların da alması yanlış Souza'nın da. Yanlış yanlışla düzeltilmez. 3. forvete kadar yedek takım dizen, Serdar'ı 4. stoper yapanlara ayrıca hastayım. Açın bakın bu sezon ligde 10 maç oynayan oyuncu sayımıza. Sadece:14. O kadar sakatlığa rağmen bir de bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Hocam iyi diyorsun da para yok. Haftada 1 maç yaptığın ligde 5 maç oynatacaksın diye 31 yaşında adama 2 milyon verip yedek mi oturtacaksın? Onların da alması yanlış Souza'nın da. Yanlış yanlışla düzeltilmez. 3. forvete kadar yedek takım dizen, Serdar'ı 4. stoper yapanlara ayrıca hastayım. Açın bakın bu sezon ligde 10 maç oynayan oyuncu sayımıza. Sadece:14. O kadar sakatlığa rağmen bir de bu.
    Katılıyorum zaten Avrupa yoksadece lig ve kupa var. Fenerbahçe'nin kadrosunu kaliteli dizmesi lazım gerisi halledilir. Sanki sorun yedekoyuncularmış gibi saçma sapan bir algı var. Ya sen düzgün 11 kur o yedekler halledilir tamam mesela Alper'i falan istemiyorum ama bu takımın şampiyonluğunun önünde Alper mi var? Bazı isimlere sert eleştiriler geliyor bu isimlerden Zanka 6 aydır Frey 1 senedir takımda yok, Zajh kaç dakika süre almış bakın. Bunlardan mı gitti şampiyonluk?

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Sadık
    Tolga
    Garry
    Deniz
    Ömer
    Ozan/Mert
    Frey

Bu adamlar dursun işte yedekte. Ekstra transfere gerek yok. Bir de Dirar ve HAK giderse yedek için sol-sağ bek aldın mı gayet yeterli. 18-19 kişiden fazlası süre bulmaz ligde. Oldu da çok lazım oldu Alper, Tolgay, İsmail Yüksek oynatır veya genç koyarsın. O da 1, bilemedin 2 maç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Temmuz 2020; 23:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sadık
    Tolga
    Garry
    Deniz
    Ömer
    Ozan/Mert
    Frey

Bu adamlar dursun işte yedekte. Ekstra transfere gerek yok. Bir de Dirar ve HAK giderse yedek için sol-sağ bek aldın mı gayet yeterli. 18-19 kişiden fazlası süre bulmaz ligde. Oldu da çok lazım oldu Alper, Tolgay, İsmail Yüksek oynatır veya genç koyarsın. O da 1, bilemedin 2 maç olur.
    Katılıyorum. Bazı arkadaşlar yedek kulübesini görünce sanki Real Madrid 11'i için oyuncu öneriyormuşuz gibi davranacaklar.

Şimdi biri gelir zaten vasat sevici diye. Yılda 5 maçtan fazla oynamayacak adama niye para verelim? Zaten listede Frey, Sadık ve Ömer dışındaki adamların hepsi ilk 11'e alınmış, geldiklerinde göbek attıkları adamlar. Sadık da yedek diye alındı zaten.

Son şampiyonluktaki yedek kulübesi:
    Topuz, Bekir, Kesimal, Kadlec, HAK, Selçuk Şahin, Salih, Baroni, Holmen, Webo

Şurada Baroni, Bekir, Webo dışında düzgün süre alan adam yok. Bunlardan sonra en çok süre alan adam Topuz. Onun da 11 başladığı maç sayısı 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Temmuz 2020; 23:37:41 >
    Ben de çok kaliteli gelsin isterim ama aklımda isim yok. Bu sene FM Ücretsiz olunca Emre’yi emekli ettikten sonra Mehmet’i aldım Eskişehirden. Emre kadar katkı vermese de bayağı işime yaradı. Tabi bu oyun gerçekte daha farklı olur.

Ekici oynadığı zaman yararlı oluyor bence ama az oynuyor. Yerine para harcamak mantıksız bana kalırsa. Kötü olursa Ömer’den başka çaremiz olmaz. Bu da hayırlı olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben zaten tepki olarak karşılık için yazdım yoksa 2 milyon verip yedek oturtacaksak 31 yaşında adamı demek ki biz çok zenginiz ama haberimiz yok öyle bir şansımız yok bizim.Serdar bence as stoper olur veya 3. olur 2 transfer + Serdar dönüşümlü oynarlar bide Sadık olur mesela o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCellad -- 23 Temmuz 2020; 23:47:32 >
  • oyuncu seçimleri ve-veya oyuncu performansları konusunda görüş belirtirken, td bağlamını unutmayın. iyi td, vasat oyuncuyu bile parlatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Ben de çok kaliteli gelsin isterim ama aklımda isim yok. Bu sene FM Ücretsiz olunca Emre’yi emekli ettikten sonra Mehmet’i aldım Eskişehirden. Emre kadar katkı vermese de bayağı işime yaradı. Tabi bu oyun gerçekte daha farklı olur.

Ekici oynadığı zaman yararlı oluyor bence ama az oynuyor. Yerine para harcamak mantıksız bana kalırsa. Kötü olursa Ömer’den başka çaremiz olmaz. Bu da hayırlı olabilir.
    Ekici yetenekli oyuncu ama bedeni artık onun kontrolünden çıkmış, ben kaliteli stoper, oyun kurucu ve on numara alırsak takımın çok ciddi seye atlayacağını düşünüyorum. Tabi bekler ve kanat transferi de şart.

Sosa olabir transferlerden biri, Mensah beğendiğim bir isim, stoper derya deniz, sol bek N'sakala, sağ bek gözüme kestirdiğim bir isim yok açıkcası GG'ye tamam seviyesine geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Büyük ihtimal Acun Ilıcalı'nın satın aldığı takıma kiralanacak. Acun Ilıcalı kulübün haklarını tam olarak alamadığı için dolaylı yoldan transfer yapıyor olsa gerek.

Alıntıları Göster
    Bu adam (videoya göre) Acun'un takımına fersah fersah fazla gelir gibime geldi. Daha bizim takımda böyle bi kanat yok hocam sanmıyorum Acun'la ilgisi olduğunu. Emre Belözoğlu transferi olabilir. S.A.Ç'ın dediğine göre Emre'nin herkesten ve herşeyden haberi var ve piyasaya çok hakimmiş.

• Şu durum da iyi bir topçu alabileceğimizi sanmıyorum hem, iyi topçu bize gelmek istemez hemde, iyi topçuyu Avrupa kulüpleri basar çerez parasını alır. neyle ikna edebiliriz, gelip bizde oynamaları için bu soru sorulsa ne cevap veriliyor acaba.

Biz bu durum da elimiz de işe yarayan iyi topçu tutabilecek miyiz, acaba onu bekleyip göreceğiz.
    Mensah zor ya 3 büyük takım da peşinde adamın 4-5'ten aşağı bırakmazlar,sağ bekte Nazım Sangare iyi olur bence Antalya'da güzel oynuyor. GG gelirse max 15-20 maç oynar.
    Ekici’nin bedeni yıllardır aynı. Ben biraz Ömer’i oynatmaya bahane arıyorum.

Kimseyi bulamıyorlarsa sosa gelsin. 36 olacak ama seneye. Emre gibi olur mu bilemedim.

Valla ben nsakala’dan yana değilim. Mensah derin oyun kurucu olmaz ama Ozan Mensah iş yapabilir. Salih Uçan’da karakter olsa onu getirseler. 😝

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Salih Uçan'ı bile oynattı valla Erol Bulut hatta onu geçtim 30 yaşındaki Efecan Karaca'dan verim aldı adam milli takıma kadar yükseldi yani oyuncuyu kullanmayı biliyor gibi bakalım bizde de öyle olursa belki şaşırtıcı performanslar izleriz.
  • Kaleci Jung Mesela-Harun
    Stoper-Stoper-S. Aziz Yedek-Sadık yedek
    Sag Bek-Sag Bek
    Sol Bek-Sol Bek
    Sag kanat Deniz-Yedek Sag kanat
    Sol Kanat Ferdi-Yedek Sol Kanat
    Tolga Cigerci On Libero-Yedek On Libero-Mert Hakan-Omer Faruk Beyaz-Yedek-Yedek
    Forvet-Allahyar Yedek

Altay 10M USD verilirse hemen satılmalı
    Berke 10M USD verilirse Hemen Satılmalı
    Barıs Alıcı Satılabilirse SAtılmalı
    Ozan 5M USD ve ustu verilirse hemen satılmalı
    Gustavo 7M USD veriliyorsa hemen satılmalı
    Vedat Muric 15M USD verilirse hemen satılmalı
    Mehmet Ekici Gule Gule
    Tolgay 1M USD bile veren olursa hemen satılmalı
    Alper Potuk adını bile anmak istemiyorum hak etmedigi paraları aldı
    Miha Zayj 6M USD verilemezse Kalmalı Verilirse Satılmalı
    Sebastian Frey Bonservis Beklentim Yok Maalesef Gule Gule
    Mevlut Erdinc Gule Gule
    Zanka Bonservis Beklentim Yok Maalesef Gule Gule
    Dirar derhal fesh edilmeli
    Hasan Ali anlasılaırsa bence kalmalı

Unuttugum var mı bilmiyorum ama cok saglam temizlik sart ,Ali Koc cok para verdi ama maalesef tutturdugu transfer neredeyse yok verdikleri ziyan oldu.

• huso kullanıcısına yanıt
    Tek katılmadığim nokta bu kadar önemli sezonda Allahyar'ı 2. Forvete koyamazsiniz. En azından tecrübeli düşük ücretli soldado vebo tarzında adam bulunabilir

• Mert Müldür
    Mert Çetin
    Merih Demiral
    Halil İbrahim Dervisoglu.

10 milyona mis gibi hamleler olacaktı. Kaleye genç yatırım yapan akıl bunları beceremedi. Nerede çürük var topladı

• quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Tek katılmadığim nokta bu kadar önemli sezonda Allahyar'ı 2. Forvete koyamazsiniz. En azından tecrübeli düşük ücretli soldado vebo tarzında adam bulunabilir
    Hocam olabilir itirazım yok.Ama cok saglam temizlik sart ben dokunulmaz olarak Deniz,Ferdi,Omer Faruk dısında tek bir adam gormuyorum.
    Ayrıca Zajc 6M bonservis verildi ve bu adamın yası genc o para ve ustu verilmiyorsa kesinlikle tutarım.Kim ne derse desin.
    Genc kaleciymis Altay kusura bakmasın 2M boy var karsı karsıya iyi onun dısında hersey de zayıf son BJK macında bile 2 golu 2 stoperle beraber yedirdi.Bana guven vermiyor maalesef...
    Berke ayrı komedi bir adam 10 yıl mı kiralanacak?Berke barıs 4M ama hep kiralık 3 unu de satarım teklif gelirse ki Haruna bayılmıyorum yerine genc kaleci de olabilir altyapıdan satılmazsa Jung yedegi Altay olur.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bir de yedek almaya hiç paramız yok düzgün 11 dizilse yeter. Bunlarda benim yedek kadromdaki isimler.

Harun
    Sadık - Falette
    HAK - Murat Sağlam
    Tolga - Ömer - Ozan/Mert - Tolgay
    Deniz - Garry
    Frey - Allahyar (Çift forvet düşünerek yazdım Vedat'ın yanına sağlam forvet lazım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 24 Temmuz 2020; 0:37:49 >
  • 
Sayfa: önceki 54565457545854595460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.