Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54545455545654575458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lucas Ocampos, Diego Carlos a da çöp diyenler var olduğunu gördüm, bugünde boş geçmedik şükür Allahıma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize gelip gelmeme olayı değil de, nereden bulup takip etmişler , onu merak ettim.

• Allahyar ve murat sağlamın bu kulüpte oynayacak kapasitede olduklarını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Bu adam yaşıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Allahyar ve murat sağlamın bu kulüpte oynayacak kapasitede olduklarını düşünmüyorum
    Neden? Hangi maçı izleyerek bu kanıya vardınız? Ayrıca bu oynayacak kapasiteden kasıt nedir, 11 oyuncusu mu olmaz, rotasyon oyuncsu mu olmaz ya da yedek oyuncu bile mi olmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Allahyar ve murat sağlamın bu kulüpte oynayacak kapasitede olduklarını düşünmüyorum
    Mevlüt yerine Allahyar oynasa en az Mevlüt kadar katkı verirdi. Ne de olsa 0 gol 0 asistle ligi bitirdi yedek forvet diye getirdikleri herif. Hiç değilse genç çocuk oynamış olurdu.
  • Ronaldo gelse ayağına top bekliyor, Messi gelse topsuz oyunda yok dersiniz herhalde. Her futbolcunun bi oynayış stili var. Her yönden kusursuz futbolcuyu bulamazsınız. Kusursuza yakınları da sizin dandik liginizde dandik takımınızda oynamaz kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim Gustavonun gitmesinde bu kadar ısrarcıysa demek ki Bu adam pek bi fark yaratamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Temmuz 2020; 18:48:52 >
  • Gustavo yollanıp josef alınsa çok zarar etmeyiz bence

Bu arada 20/21 konusu neden açılmadı?sezon bitti sıralama belli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sedat Ağçay > Gustavo yazın da rahatlayın.

Aynen yan pas geri pas

• Acun Ilıcalı transferde tam gaz ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Temmuz 2020; 20:44:23 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brahim darri transferine itiraz edenler, adamın garry'nin yedeği olarak alındığını bilmiyor herhalde. Solda garry-darri sağda transfer - türüç olacak, ferdi de iyi bir teklife satılacak.
    Başkanın planı böyledir eminim..

• Bizimkiler santrafor pozisyonu için Enes Ünal, Cenk Tosun ve Serdar Dursun ile ilgileniyormuş. Başkan Türkleşeceğiz derken ciddiydi sanırım. Transferde ismi geçenler ;

Alpaslan Öztürk
    Fatih Kuruçuk
    Kaan Ayhan
    Nazım Sangare
    GG77
    Caner Erkin
    Nuri Şahin
    Yunus Mallı
    Sinan Gümüş
    Kenan Karaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Temmuz 2020; 20:58:45 >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    kim bu darri yaaaw??
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher30

kim bu darri yaaaw??
    Büyük ihtimal Acun Ilıcalı'nın satın aldığı takıma kiralanacak. Acun Ilıcalı kulübün haklarını tam olarak alamadığı için dolaylı yoldan transfer yapıyor olsa gerek.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Listedeki son 4 isim uzak olsun, Allah korusun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

Gustavo yollanıp josef alınsa çok zarar etmeyiz bence

Bu arada 20/21 konusu neden açılmadı?sezon bitti sıralama belli
    Bence josef, gustavonun yedeği olarak alınabilir. Tabii maaşı 2 mil. €'yu geçmeyecekse. Gustavo olmadığı zamanlar yerine koyacak adamımız yok. Tolga ile olacak işler değil bunlar. Yeri geldiğinde Gustavo - Souza yan yana bile oynayabilir. Jailson'u verelim araplara souzayı geri alalım.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Garry'den as kanat olmayacağını hepimiz gördük Ferdi şuan Garry'den çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 54545455545654575458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.