Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54535454545554565457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Topu sadece kafanla indirmiyorsun kardeşim.Önceki mesajına burdan yorum yapmak istiyorum.Abartma demişsin nesi abartı.Sorloth ligin en iyi oyuncusu gözümde bunu net bir şekilde derim ama Hani adamın biri var sorlothun eski takımından bi laf demiş açıp bakın.Özetle sizin garip liginizde 20 gol attı diye ingilterede bunu atıcağının garantisi yok.Onların ligi bizi ilgilendirmez dedi.
    O adam bomboş bir adamdı hocam, Roy hodsondan bahsediyorsun sörlothla araları kötüydü 2 seneden beri, adam nedense nefret ediyor sörlothdan, araları çok açıktı bunu da itiraf etmişti zaten. Tamam tabii ki premier ligde bu kadar etkili olamaz ama attığı bütün goller defans hatası vs. diyip çöp etmişsin adamı. İngilterede de iyi bir hocayla çalışsa her türlü verim alınabilecek bir oyuncu. Ligimizin en iyi oyuncusu yani boru değil, önceki mesajda abarttığın kadar kötü olmaz.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Bizim ali koçtan ilk iki sene şampiyonluk beklentimiz yoktu.Proje dedi cart dedi takımı bitirdi.Gençler oynayacak dedi.Ferdi anca pandemi sonrası şans buldu.Ferdi bütün sezon boyunca oynasa idi çoçuk şimdiye çoktan gelişirdi.Eljif gibi.Ömer faruku utanmadan 88.dakikada maça alıyorlar falan.Jailsonu stoperde hiç ettiler.Stkoper yokken bile mevkisinin adamı olan gençleri oynatmadılar.Allahyar wonderkid dediler 10 dakikadan fazla şans vermediler.

Yani Allahyar Ferdi Ömer Faruk genç stoperler alışacaktı bu iki yıl içinde.Jailson falan oturacaktı takıma.Ancak hiçbiri yapılmadı Ali Koç da bunu izledi.Şampiyonluk beklentisi yok sistem kuracaz lafına da inanmıyorum artık bu camiada.Ali koç kötü kandırdı hepimizi.Benim tüm hayallerim yıkıldı.

Bence ELjif satılırken şöyle bir anlaşma yapılabilirdi.Hani 16 mliyon euro değil de 14 falan verin.Eljif bir sezon bizde kiralı gibi kalsın gelişsin denilebilirdi.AKıllarının ucundan dahi geçmemiştir ben sanmıyorum.

• Arkadaşlar şimdiden yazalım.Bu sene şampiyonluk hayalleri kurmayın.Olamayacağız.Gustavonun gitmesi takımın finansal gleir yaratma amacı değildir.Gustavonun takıma inanmamasıdır.Kruse nasıl kaçtıysa orda resmi göremediniz.Adam alacaklarını bırakıp kaçtı.Gustavo da kaçıyor.Neticeye değil haticeye bakarak olayı kavrayabiliriz.

Evet ben gustavo gitsin kaynak yaratılsın dedim ama bu aklı başındaki bir yönetim için tavsiyeydi.Bunlara gustavodan 100mliyon euro gelse giderler slimaninin bonservisini alırlar.Takımda ciddiyet o SÖZDE VİZYON VE kurumsallık zerre kalmamış.Zaten emre ve volkana yetki verilmesinden belliydi.Kruse gibi Gustavo gibi yıldız adamlar bunu çekmezler.Tahammül etmezler.Muriqu bile mutsuz.

Geçmiş olsun hepimize Ali koçun bu işi düzelteceği yok.Ben yabancı yasağı işinin ali Koçun çalışmaları olduğuna inanıyorum.Geçen yıldan beri çer çöp Türk futbsolcuları doldurup duruyor takıma çünkü.Bu yönetimden bir yol olmaz bu saatten sonra.İlk geldiğinde en çok ben destekledim artık gücüm kalmadı.

• Gustavo'nun yerine aynı paraya genç alınacaksa satılsın kimse satılmaz değil derdimiz artık takım kalitesi düşmesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gustavoda yan pas-geri pas ve başka mevkiye geçince trip atması dışında hangi özelliği varda bu kadar seviyorsunuz ? Şu çöp kadroda bile J.Lens kadar parlayamadı topu alınca direkt geriye oynuyor yan pası bile adamın arkasına atıyor dikine gittiği çok nadir.Böyle ortasahaya 6m bonservis 3.5maaş mı verilir? Josef ve Baroni bundan 3 gömlek iyi oyunculardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Şu iki eleman ne yapmış da piyasa değerleri 1 senede 4'e katlanıp 50şer milyon euro olmuş?
    https://www.transfermarkt.com.tr/diego-carlos/profil/spieler/329145

https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-ocampos/profil/spieler/189441

Bugün deniz türüç la ligaya eplye gitse piyasa değeri 10m euro olu direkt, visca sevillada olsa 30-40m rahat olurdu. Saçma sapan ayrımcılık şu transfermarkt'ın yaptığı..
    La Liga diyip geçerim bu duruma. Ama Ozan'ın değeri 4.5 milyonken sözleşmeleri 2021'de bitecek 31 yaşındaki Souza'nın 10 milyon, 30 yaşındaki Giuliano'nun ise 11 milyon olması tam anlamıyla saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Selçuk Şahin'in yanında Gustavo'nun esamesi okunmaz

• dkms1907 kullanıcısına yanıt
    Daha da nereye düşsün zaten
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Bi kaç tane elle tutulur adam var onlarıda yollayıp çöp doldurmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dkms1907

Selçuk Şahin'in yanında Gustavo'nun esamesi okunmaz
    O kadar da değil ama Josef ve Baroni daha iyiydi Gustavodsn.

• Maldonado varken Gustavo'nun övülmesi benide üzüyor.

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Gustavo'yu gömücez diye saçmalamaya başladınız aynı adamları bizde izledik abartmayın

• gustavo gidiciyse gelmesi ne kadar mantıksız bir transfer hatasıysa gitmesi de o ölçüde başarılı bir hamle olur. geldiği paraya satabilirlerse öpüp başımıza koyalım.

bir futbolcunun kaliteli ve başarılı olması ayrı bir konu, takım için gereksiz ve boş bir transfer olması ayrı bir konudur.

Gustavo transferinin bizim bu sene şampiyonlar ligine gitmemize mani olduğunu söylemeliyim. maddeler halinde açıklayacağım.
    1-Ödenen bonservis nedeniyle sol bek, stoper ve forvet takviyeleri için yeterli bütçe kalmadı.
    2-jailson kendini parlatıp iyi paralara satılabilecekken yapılmayan stoper ve sol bek transferleri nedeniyle stoper de görevlendirildi. Saçma bir şekilde! Bu mevki tercihi bize bir çok puan kaybettirdi.
    3-Takım sezon başında bir ritim bulmuştu iyi kötü bir futbol oynayabiliyorduk. Gustavo geldiğinde direkt 11e yerleştirildi ve alanyaspor maçıyla başlayan kötü futbol ve skorlar sezon boyu yanlış teknik heyet tercihleriyle takımı negatif etkiledi.
    4-Takımda ozan-jailson-tolga gibi iyi kötü bu lig için yeterli futbolcular ne mevkilerinde oynayabildi ne de yeterli katkıyı sunabildi.

Bu sebepler gustavo nun kötü futbolcu olduğu için veya kötü oynadığı için olmadı tabiki. Yanlış bir transferdi ve takıma olumsuz yönde etkisi oldu. Bireysel olarak performansı 10/7 yani kimse kötü diyemez...

• porsux kullanıcısına yanıt
    Beni de Josico varken Gustavo'nun övülmesi üzüyor hocam :(
  • eğer doğruysa enteresan iş. örneğin biz neden bu tip hamleler yapamıyoruz?

"Dünya devi Real Madrid, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Medipol Başakşehir’in altyapısında oynayan Ahmet Deha Sarıahmet’ı kadrosuna kattı. Real Madrid, 17 yaşındaki genç futbolcu ile ön protokol imzaladı."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Bizim ali koçtan ilk iki sene şampiyonluk beklentimiz yoktu.Proje dedi cart dedi takımı bitirdi.Gençler oynayacak dedi.Ferdi anca pandemi sonrası şans buldu.Ferdi bütün sezon boyunca oynasa idi çoçuk şimdiye çoktan gelişirdi.Eljif gibi.Ömer faruku utanmadan 88.dakikada maça alıyorlar falan.Jailsonu stoperde hiç ettiler.Stkoper yokken bile mevkisinin adamı olan gençleri oynatmadılar.Allahyar wonderkid dediler 10 dakikadan fazla şans vermediler.

Yani Allahyar Ferdi Ömer Faruk genç stoperler alışacaktı bu iki yıl içinde.Jailson falan oturacaktı takıma.Ancak hiçbiri yapılmadı Ali Koç da bunu izledi.Şampiyonluk beklentisi yok sistem kuracaz lafına da inanmıyorum artık bu camiada.Ali koç kötü kandırdı hepimizi.Benim tüm hayallerim yıkıldı.

Bence ELjif satılırken şöyle bir anlaşma yapılabilirdi.Hani 16 mliyon euro değil de 14 falan verin.Eljif bir sezon bizde kiralı gibi kalsın gelişsin denilebilirdi.AKıllarının ucundan dahi geçmemiştir ben sanmıyorum.
    Haklısın hocam. Vallahi Ali Koç kendi bilir, bu kadar para döküp kötü ayrılmakta var.

Bizim taraftarın garip bir kibri var, oyuncu yetiştirmeyi falan küçük görüyor. Hoca konuşuluyor Erol Bulut küçümseniyor sanki biz Real Madrid'iz. Arap bir zengin kulübü alıp bütün borçlarını falan ödedi sanırım.

• Ronaldo gelse Gustavo muamelesi görür bu takımda.
    Kadron o kadar kötü ki kimi değerlendirsen insanı bir gülme alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Temmuz 2020; 16:58:14 >
  • Neden sana gelsin bu genç futbolcu ? Daha elindekini oynatmıyorsun niye gelsin yani ? Real Madrid dediğin takım Casillas'ı kaç yaşında kaleye koydu, bu sezon Vinicius,Rodrygo gibi adamları çok güzel kullandı.Genç oyuncular bizi tercih etmez artık çünkü biliyorlar oynamayacaklarını.
  • Sercan Hamzaoğlu'na bir haller olmuş. Geçen yıl Ali koç şöyle iyi, böyle iyi, mükemmel adam, bilmem ne diye öve öve bitiremiyordu, bugünlerde nedense Ali Koç'u yerden yere vuruyor, sürekli Fenerbahçe hakkında olumsuz haberler yapıyor. Ali Koç ve FB eleştirilemez değildir tabii ki ama sen zamanında sürekli övdüğün şeyleri bugün birden bire eleştirmeye başlarsan bir sorun var demektir. Geçen yıl da buna benzer şeyler yaşadık ama her ne hikmetse Ersun'a tek bir laf bile etmedi, onun aleyhine tek bir olumsuz haber yapmadı. Bugün kalkmış Erol'un kredisi az, taraftar 2 haftaya kendisini gönderir, ersun kadar kredisi yok, erusn kadar iyi hoca değil minvalinde haberler yapıp taraftarı kışkırtmaya çalışıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 54535454545554565457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.