Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54515452545354545455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Hırslı bir adam olduğu belli ama anadolu oyuncularının bu huyu büyüklerde devam etmeyebiliyor.

Cazorla'yı bence 8 diye düşünmemek lazım. Derin oyun kurucu gibi geliyor artık bana ama tabi 3. bölgeye de gelen birisi, çapasız olmaz mesela Cazorla bu şekilde. Ya da Mert Hakan yerine Ozan olacak ama daha defansın olacak. bu daha çok 1-2 şeklinde diziliş gibi Gustavo en arkada önde Cazorla- mert hakan.

2. ve 3. daha iyi olur ama 1. şekli de sıkıntı olmaz.

4. ortasaha belki çok kolay geçilir gerçi sosa da değişik bir adam.

Keşke Sosa'yı alsaydık. Gerçekten takımı oynatacaktır. Kaç yaşında oldu bilmiyorum ama sadece böyle takımı oynatacak yaşlı oyuncuya tahammülüm var. Çünkü Emre, Sosa gibi adamlar 3 oynayan adamı 5'e 5 oynayan adamı 7-8'e taşıyor.
    Cazorla Xavi nin takımına gitti.
    O adam futbola nasıl böyle bir dönüş yaptı hayret. Herkes futbol hayatı bitti diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Bir sezon daha bizde.

Alıntıları Göster
    Şimdiden bonservisini almak lazım diyorum, maazallah kaparlar elimizde. Dirar formülü yapalım işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Nuri ile Mesut un durumu aynı Selçuk ile Arda nin durumu gibi. Futbol birden bu adamları bıraktı. Millet hala burada Mesut Mesut diyor, hiçbir Avrupa takımı bu adamlara teklif yapmıyor çünkü adamlar ne olacağını öngörüyor.
    Kuyt, Drogba gibi yaşlı futbolcu alınabilir ama Van Persie, Falcao tarzında futbolcu almayacaksın. Mesut tá bunların tayfadan, fizik gücü düşük futbolcu alınmamalı.
    Fizik gücü düşük derken çok koşan, yapılı futbolcu değil. Kendisine iyi bakan, 90 dakika sahada varlığını hissettiren futbolcu.

Alıntıları Göster
    Kafama takılan bir konu var Falette 2 sezondur top oynamımış ama 10 üzerinden 6-7'lik top oynuyor, bence seneye güven vermiyor ama eli yüzü düzgün oynuyor bir acaba diyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Vedat lukaku gibi bütün topları indiriyo yanına golcü bi adam lazım guliano gelse keşke. İnterde lukaku indiriyo martinez atıyo bizede böyle bi sistem lazım.
    Vedat'ın eksik yanı hava topları nasıl bütün topları indiriyor aynı Vedat'ı mı izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 23 Temmuz 2020; 12:2:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Kafama takılan bir konu var Falette 2 sezondur top oynamımış ama 10 üzerinden 6-7'lik top oynuyor, bence seneye güven vermiyor ama eli yüzü düzgün oynuyor bir acaba diyorum sadece.

Alıntıları Göster
    4. stoper olarak sadiktan iyidir. serdar aziz 2 adet yeni transfer ve falette olabilir. yabanci sinirindan bagimsiz dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

4. stoper olarak sadiktan iyidir. serdar aziz 2 adet yeni transfer ve falette olabilir. yabanci sinirindan bagimsiz dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    Sadık, Falette, Serdar + Transfer olabilir. Transfer edilecek oyuncu çok iyi olmalı yedekleri de Falette ve Sadık olabilir. Yabancı sınırı varken, kritik bölgelerin as oyuncusu yokken ben Falette + bir başka stoper transferinden fazlasını savunma için lüks görüyorum. Sol bek, sağ bek, 10 numara, 8 numara, kanat gibi kritik mevkilerin as oyuncusu yok.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Kardeşim maç efsaneydi ağlıcaktım ağlıcak....

Valla geçen derbine heyecanla aldım biramı kuruyemişimi bi şey izliyim dedim.2 dk olmdan vedat attıldı.Orta sahada gereksiz bir hareketle....

• Kafa vuruşu baya kötü.Top indiriyor şimdi hakkınj yemeyelim

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Sorlothu oturup izle.Adam kapalı defansı geçemiyor.Maç içinde aşırı statik ve kendini koruyor.Maç içinde çok kayboluyoe.Vedat gibi saha sola koymuyor(yapması iyi ama gereksiz yapıyor) vedat peşinden 3 tane defans götürüyor.

Zaten gollerine bakın hep defans hatası ve driplingi o da kendini aşırı fazla yormamasından.Bizim lig için aşırı yetenekli ama ingilterede bu adamla çıkarsan eksik maça çıkmış oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Sorlothu oturup izle.Adam kapalı defansı geçemiyor.Maç içinde aşırı statik ve kendini koruyor.Maç içinde çok kayboluyoe.Vedat gibi saha sola koymuyor(yapması iyi ama gereksiz yapıyor) vedat peşinden 3 tane defans götürüyor.

Zaten gollerine bakın hep defans hatası ve driplingi o da kendini aşırı fazla yormamasından.Bizim lig için aşırı yetenekli ama ingilterede bu adamla çıkarsan eksik maça çıkmış oluyorsun.
    Kapalı defansı Haaland da geçemiyor ama adamın piyasasını söylemeye gerek yok. zaten adamı city istemiyor wba istiyor. wba daha çok kapalı defansa mı hucum edecek yoksa açık defansa mı?

kanat sıfıra indi mi yaptığı koşularla boş çıkmayı çok iyi beceriyor. 7-8 m2 lik alanda stoper markajından çok iyi kurtuluyor

sorlohtun boyuna göre dribling özellikleri baya iyi. hızlandı mı birebirde stoperi çok zor durumda bırakıyor.

hava toplarında özellike frikiklerde ligin en iyisi

attığı goller aslında haaland'ın attığı gollere çok benziyor

gol vuruşu yüzdesi falan da vedattan çok daha iyidir.

haalandın yandan yemişi işte.

futbol izleyenlere soralım içi trabzon nefretiyle dolmuş fenerliler dışında kimse vedat demez.

hele vedat 20m ediyosa sorloth 6-7 çok komik. vedat 20 etmez demiyorum ama vedat 20 ediyosa sorloth yaş avantajıyla birlikte en az 30 eder

• muriqi'nin hava topunu indirdiği yerde genelde bizden kimse olmuyor. ya boşluğa ya rakibe teslim ediyor. ha keza kendi önüne indirirse de hemen rakibe kaptırıyor. sizinle aynı maçı ben izliyorum sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vedat arkasında Garry Marry ile falan oynadı, Vedat TS'de olsa Sorloth kadar gol atardı. Altay Başakşehir'de olsaydı çok daha az gol yerdi. Kendi oyuncunuzu gereksiz gömmeyin.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    lugano-luciano kırması bir stoper bulsak var ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Abicim bir şeyi de abartmayın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Vedat'ın eksik yanı hava topları nasıl bütün topları indiriyor aynı Vedat'ı mı izliyoruz.

Alıntıları Göster
    Hocam burada bir kafa karışıklığı var. Kötü olan fifa'daki "heading acc" istatistiği, "jumping" özelliği iyi boyu da uzun olduğu için toplara her türlü zıplayıp vuruyor ama istediği yere atamıyor isabetsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

lugano-luciano kırması bir stoper bulsak var ya.
    Lugano + Bruno Alves + Reyes ideal karışım budur. Reyes karışımı ile Lugano ve Alves'in gereksiz agresifliğini nötralize ettim.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Cazorla örnekti, teknik oyuncular için sakatlık olsa da akıllıysa iyi oynamaya devam ediyorlar.
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Sorloth daha fazla edebilir yaşı dolayısıyla bu doğru ancak söylediklerin yanlış.

Vedat daha komple bir futbolcu. Daha iyi golcü değil kesinlikle ve fiziği de o kadar iyi değil elbet. Ancak pas yapan takımlara daha uygun bir santrafor. Üstelik Vedat da ağır sayılmaz, arkaya sürekli koşu atan arkaya olmasa da öne gelip duvar olan, takım arkadaşlarını oynatan bir oyuncu. Bizim takımda, Gustavo-ozan gibi iki tane topu çıkaramayan adam var, Ferdi, Deniz, Ekici ve Emre olunca Vedat çok iyi paslaşıyor onlarla duvar oluyor ve takımın tüm tehlikeli atakları da bu şekilde gerçekleşiyor.

Vedat daha iyi golcü değil, bitiriciliği de üst seviyede değil ama asla vasat falan da değil, iyi bitirciliği, iyi pasları, iyi oyun zekası var. Ama tutup Jailson'a toz yutturamaz ya da vurduğu kafaların yarısı gol olmaz.
  • Aynen ben de bundan söz ediyordum vuruyor ama dağlara taşlara çok isabetsiz vuruyor ya da indiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 54515452545354545455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.