Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54525453545454555456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu iki eleman ne yapmış da piyasa değerleri 1 senede 4'e katlanıp 50şer milyon euro olmuş?
    www.transfermarkt.com.tr
    Diego Carlos - Oyuncu profili 19/20
    https://www.transfermarkt.com.tr/diego-carlos/profil/spieler/329145

www.transfermarkt.com.tr
    Lucas Ocampos - Oyuncu profili 19/20
    https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-ocampos/profil/spieler/189441

Bugün deniz türüç la ligaya eplye gitse piyasa değeri 10m euro olu direkt, visca sevillada olsa 30-40m rahat olurdu. Saçma sapan ayrımcılık şu transfermarkt'ın yaptığı..

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Lig değeriyle alakalı bir durum hocam La Liga'da çöp oyuncuların bile 15-20 değeri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Vedattan 20 ve üzeri gelse 6-7 civarına Sorloth alınsa ne dersiniz?
    Vedat'a 20 verene kadar, Sörloth'a 6-7 verir adamlar. Neden gelip bizden 20ye alsınlar ki ? kaldı ki Vedat'a 20 verecek hangi takım var en fazla 10-12 verirler..
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Topu sadece kafanla indirmiyorsun kardeşim.Önceki mesajına burdan yorum yapmak istiyorum.Abartma demişsin nesi abartı.Sorloth ligin en iyi oyuncusu gözümde bunu net bir şekilde derim ama Hani adamın biri var sorlothun eski takımından bi laf demiş açıp bakın.Özetle sizin garip liginizde 20 gol attı diye ingilterede bunu atıcağının garantisi yok.Onların ligi bizi ilgilendirmez dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Vedat'ın eksik yanı hava topları nasıl bütün topları indiriyor aynı Vedat'ı mı izliyoruz.

Alıntıları Göster
    adam gayet her hava topunu alıyo tabiki hepsi takım arkadaşına gitmiyo zaten hepsini servis edebilse fenerbahçede oynamazdı bizim taraftarın hayallerine bayılıyorum. vedatın 1 tık üstü pl de oynar zaten istediğin özelliklere göre. kör topal oynar türkiye liginde kendinize gelin artık eldekiyle bişeyler çıkarmaya çalışıcaz şuan oynatabileceğin en iyi forvet vedat ve top alıyo adam bunları değerlendirmemiz lazım.

• Madem takip etmiyorsunuz boş yapmayın ya

Lucas ocampos bu sezonun en formda isimlerinden biriydi.Dünya kadar gol attı kanatta oynayıp.

Diego carlos ise liveerpoolun transfer listesinde.Siz ne zannediyorsunuz SevİLLA Fenerden Galatasaraydan kötü takım falan mı?Sevilladaki oyuncuların 3.yedeklerini transfer etsen senin takımın ihya olur.

sOnra aynı adamlar gelip Cazorla Sosa yaşlı falan yazıyorlar işte böyle adamlarla futbol konuşuyoruz.Dünyadan bir haberler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdenizhan

Vedat'a 20 verene kadar, Sörloth'a 6-7 verir adamlar. Neden gelip bizden 20ye alsınlar ki ? kaldı ki Vedat'a 20 verecek hangi takım var en fazla 10-12 verirler..

Alıntıları Göster
    TS'nin zorunlu opsiyonu var, ceza almamak için böyle bir şey yapmış.
  • Yaşlılar ama tabi yaşlı olmaları bu oyuncuların kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor, 40 yaşındaki Emre bir pasıyla oyunun yönünü değiştiriyor. Keşke gençlerini alabilsek çok isterim ama sıkıntıda buradan kaynaklanıyor bence, arkadaşlar gerçekçi değil. Fenerbahçe'nin borcu, itibarı, durumu el yordamıyla hissedilebilir, görülebilir değil bu da bir yerden sonra kısır tartışmaları doğuruyor.

Gustavo'yu istemediğim zaman bu oyuncunun sadece yaşından dolayı istemediğimizi sanıyorlar ama durum bu değil. Mesele oyunu değiştirebilmek, takıma seviye atlatabilmek. Ön liberoya 3.5 milyon vermek senin gibi bir takımın oyununu geliştirmiyor, 33 yaşında kaliteli bir oyuncu olabilir ama 35 yaşındaki Sosa senin oyun kaliteni Gustavo'dan 5-10 geliştirebilir. Yani bilemiyorum belki karışık yazıyorum anlaşılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Yaşlılar ama tabi yaşlı olmaları bu oyuncuların kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor, 40 yaşındaki Emre bir pasıyla oyunun yönünü değiştiriyor. Keşke gençlerini alabilsek çok isterim ama sıkıntıda buradan kaynaklanıyor bence, arkadaşlar gerçekçi değil. Fenerbahçe'nin borcu, itibarı, durumu el yordamıyla hissedilebilir, görülebilir değil bu da bir yerden sonra kısır tartışmaları doğuruyor.

Gustavo'yu istemediğim zaman bu oyuncunun sadece yaşından dolayı istemediğimizi sanıyorlar ama durum bu değil. Mesele oyunu değiştirebilmek, takıma seviye atlatabilmek. Ön liberoya 3.5 milyon vermek senin gibi bir takımın oyununu geliştirmiyor, 33 yaşında kaliteli bir oyuncu olabilir ama 35 yaşındaki Sosa senin oyun kaliteni Gustavo'dan 5-10 geliştirebilir. Yani bilemiyorum belki karışık yazıyorum anlaşılmıyor.
    Seviyeden kasıt ne hocam bilemedim ama ben de şöyle diyeyim. Takımın belli bir iskeleti ve kimyası yok. 2005'lere kadar bir alman/avrupa daum anelka van hoojdonk vs vs ekolü var. 2010'lara kadar brezilya ekolü oldu süperde oldu hatta 2011'e kadar devam etti. haliyle şike süreci sonrası kurduğumuz en iyi kadro bu sefer portekiz/avrupa modeli oldu tabii kısa sürdü bunun üzerine gayet güzel kadro inşaa edilebilirdi josef gui, fernandao ile brezilya ekolü olarak inşaa edilebilirdi. Biz ne yaptık çöpleri doldurduk. Takımın ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı var. Oyuncu havuzu şu bu dediler tırt çıktı. Ligi geçtim. avrupa+ türkiye kupası görsek bile yeter. ben önümüzdeki sezon içinde şampiyonluk düşünmüyorum. ligi sekizinci bitiren galatasaray gibi yükselmemiz lazım. o da şu fpp denen mafya uefa kuralları içerisinde zor oğlu zor

• Konuşulan 3 teklif için 3 ismi de satarım. Yerini doldurabilir mi yönetim sanmıyorum. Ama yeniliğe değişikliğe ihtiyaç var. Vedatin kafası burada değil, Ozan yıllardır tartışılıyor, Gustavo yaş/maaş konusunda bizi zorluyor.

Bahsedilen rakamlara uygun maaşlı, hedefli nokta transferler yapılır da bu yönetim yapamaz sıkıntı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Vedat arkasında Garry Marry ile falan oynadı, Vedat TS'de olsa Sorloth kadar gol atardı. Altay Başakşehir'de olsaydı çok daha az gol yerdi. Kendi oyuncunuzu gereksiz gömmeyin.
    Haklı. Vedat beğenmemek şu raddede şımarıklık. Pandemi sonrası düştü evet ama pandemi öncesi ve sonrası etrafında oynayan oyunculara bi bakın bakalım. Şu an içeriye penetre eden, boş alan koşusu yapabilen kimse kalmadı. Tek başına 3 tane defans tutmaya çalışıyor üstünde. İstatistikle futbol okumak çok kolay izleyerek yorumlayın.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    farketmez, vedata 20 verene kadar sörloth'a 20 verirler. Şuan da Sörloth Vedattan daha formda. Gelecek sezon nolur bilinmez ama bu seneki Vedat asla 20 etmez.
  • Gustavo gidici diyolar

Cezam bitmiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Temmuz 2020; 15:30:44 >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ayrı başka arkadaşlar abiler kardeşler ayrı ben ayrı anlatıyorum anlamıyorlar.Başakşehir gitti topalla Mahmut tekdemir ile şampiyon oldu.Çünkü Defansif orta saha işi en kolay halledilen mevki.Tr liginde oynattığın defansif orta sahanını yetenekli olmasına gerek yok zaten.Fiziği güçlü olsun koşsun pas hatası yapmasın yeter.Bunun için neden bir oyuncuya 6-7 milyon bonservis verip yıllık 3-4 maaş veriyoruz.

Bunu idrak edemiyorlar ama.Sonra da gidip ocampos diego carlosa falan sallamışlar azılı gustavo fanları.Futbol seviyeleri her gün belli oluyor.

Bizim sol bek sağ bek stoper forvet arkası ve oyun kurucu bir adamlara ihtiyacımız var.Jailson Ozan vb varken en son düşüneceğimiz yer defansif orta saha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Seviyeden kasıt ne hocam bilemedim ama ben de şöyle diyeyim. Takımın belli bir iskeleti ve kimyası yok. 2005'lere kadar bir alman/avrupa daum anelka van hoojdonk vs vs ekolü var. 2010'lara kadar brezilya ekolü oldu süperde oldu hatta 2011'e kadar devam etti. haliyle şike süreci sonrası kurduğumuz en iyi kadro bu sefer portekiz/avrupa modeli oldu tabii kısa sürdü bunun üzerine gayet güzel kadro inşaa edilebilirdi josef gui, fernandao ile brezilya ekolü olarak inşaa edilebilirdi. Biz ne yaptık çöpleri doldurduk. Takımın ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı var. Oyuncu havuzu şu bu dediler tırt çıktı. Ligi geçtim. avrupa+ türkiye kupası görsek bile yeter. ben önümüzdeki sezon içinde şampiyonluk düşünmüyorum. ligi sekizinci bitiren galatasaray gibi yükselmemiz lazım. o da şu fpp denen mafya uefa kuralları içerisinde zor oğlu zor

Alıntıları Göster
    insanlar takımı değiştirince şampiyon olunacağını sanıyor. yani 11 kişilik kadrodan 5 kişiyi değiştirsen bile kadronun birbirini tanıması, teknik direktöre uyum sağlaması en az 6 hafta alıyor. Bu 6 haftayı azaltmak için sezon kampına tam kadro girmen lazım. Fenerbahçe en şaşalı döneminde bile sezon kampına tam kadro girmedi, bu ekonomik sıkıntı da bu daha zor. Bu durumda yeni takımın oturmasına kadar geçen 6 haftada ortaya çıkan puan kayıpları sezon sonunda ah vah dedirtiyor. Özetle haklısın, takımda köklü değişiklik yapılırsa şampiyonluk yerine avrupa kupalarına katılmayı hedeflemeliyiz. Sonraki sene şampiyonluk kovalanmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Alıntıları Göster
    Seviyeden kastım kaliteli ayaklar, bizim takımın iyi kötü domatesi, biberi, eti falan var ama iyi bir aşçısı ve tenceresi yok, aşçı burada hoca, tencerede seviye yükseltecek oyuncu oluyor. Bu isim kimdir? Alex, Emre, Valbuena... bu tarz kötü oynasa bile bir pasla takımını bambaşka seviye çıkaracak, sahada karakter koyacak oyuncu lazım. Bu kaliteli isim tek başına ayakta duracak lider bir oyuncu olmalıdır. Bizim orta sahada böyle oyuncu olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz.

Pirlo, Emre, İlkay, Nuri, Xavi, Sosa, Xelçuk, Fernadndes, Modric... Bu tarz izlemesi zevk veren oyuncular.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Haklı. Vedat beğenmemek şu raddede şımarıklık. Pandemi sonrası düştü evet ama pandemi öncesi ve sonrası etrafında oynayan oyunculara bi bakın bakalım. Şu an içeriye penetre eden, boş alan koşusu yapabilen kimse kalmadı. Tek başına 3 tane defans tutmaya çalışıyor üstünde. İstatistikle futbol okumak çok kolay izleyerek yorumlayın.

Alıntıları Göster
    Vedat çok kaliteli topçu, pandemi öncesi de takımı taşıyan adamlardan biriydi ki herkes 50 milyon falan yazıyordu adamın performansı haliyle takımdan, psikolojik sebeplerden, pandemiden belki transfer haberlerinden düştü. Ya bu adamı 20 milyona satsın Fenerbahçe yerini dolduramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Hocam siz ayrı başka arkadaşlar abiler kardeşler ayrı ben ayrı anlatıyorum anlamıyorlar.Başakşehir gitti topalla Mahmut tekdemir ile şampiyon oldu.Çünkü Defansif orta saha işi en kolay halledilen mevki.Tr liginde oynattığın defansif orta sahanını yetenekli olmasına gerek yok zaten.Fiziği güçlü olsun koşsun pas hatası yapmasın yeter.Bunun için neden bir oyuncuya 6-7 milyon bonservis verip yıllık 3-4 maaş veriyoruz.

Bunu idrak edemiyorlar ama.Sonra da gidip ocampos diego carlosa falan sallamışlar azılı gustavo fanları.Futbol seviyeleri her gün belli oluyor.

Bizim sol bek sağ bek stoper forvet arkası ve oyun kurucu bir adamlara ihtiyacımız var.Jailson Ozan vb varken en son düşüneceğimiz yer defansif orta saha.
    Sol bek
    Sağ bek
    Stoper
    Stoper
    Oyun Kurucu
    Kanat

Şu kritik mevkiler varken kaleci, forvet transferi fanteziden başka bir şey değil. Jailson, Tolga, Ozan bu adamlar eminim 35 yaşındakini Emre ile oynasalar sırıtmazdı. Mesele de böyle oyuncu bulmaz. Cazorla kaçtı bakalım transfer olacak mı buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdenizhan

insanlar takımı değiştirince şampiyon olunacağını sanıyor. yani 11 kişilik kadrodan 5 kişiyi değiştirsen bile kadronun birbirini tanıması, teknik direktöre uyum sağlaması en az 6 hafta alıyor. Bu 6 haftayı azaltmak için sezon kampına tam kadro girmen lazım. Fenerbahçe en şaşalı döneminde bile sezon kampına tam kadro girmedi, bu ekonomik sıkıntı da bu daha zor. Bu durumda yeni takımın oturmasına kadar geçen 6 haftada ortaya çıkan puan kayıpları sezon sonunda ah vah dedirtiyor. Özetle haklısın, takımda köklü değişiklik yapılırsa şampiyonluk yerine avrupa kupalarına katılmayı hedeflemeliyiz. Sonraki sene şampiyonluk kovalanmalıdır.

Alıntıları Göster
    Şampiyonluk beklentisi takımı yıpratıyor, bu ligde şampiyon olmanın da çok zor olduğunu düşünmüyorum. Sadece düzgün bir sistem oturtup, düzgün transferler yapmamız lazım. Takım zaten şampiyon olacaktır ama sürekli bunun baskısıyla transfer, hoca, performans, sistem beklersek takım şampiyon olamaz. Şu sabırsızlık mahvediyor bizi.

• Bu takımdan gidecek olursa bir ferdi bir de gustavo üzer gerisinin cehenneme kadar yolu var.

• 
Sayfa: önceki 54525453545454555456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.