Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54505451545254535454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Alper'i aratır Mert Hakan daha hırslı bir adam ama Alper'in çalım yeteneği vardı yine. Mert Hakan'ın topla ilgili özel bir becerisi yok gibi pek.
    Press gücü ve ceza sahasına girmesiyle daha faydalı olur ama. Benim aklımda 4 tip orta saha var. İsimleri oyuncu tipine örnek olsun diye yazacağım.

1. Çapa-8.5-8:
    Gustavo-Mert Hakan-Cazorla

2. Dribblingi olan dinamik 6(FM tabiriyle Segundo Volante)-Pasör 6-10 numara:
    Ozan-Nuri-X

3. Derin oyun kurucu-Çapa-10
    Gustavo-Sosa-X

4. Derin oyun kurucu-Dribblingci 6-8
    Sosa-Cazorla-Ozan

İlki için tek transfer yeterliyken diğer opsiyonlara uygun bir orta saha dizmek için en az iki transfer lazım. Tabii futbol bu kadar basit değil. Dirar yerine GG gibi bir bekin olsa Gustavo-Ozan-Mertle de rahatlıkla oynayabilirsin. O beklerin de parası belli. O kalitede bir bek alamayacağımızı düşündüğüm için bu opsiyonlardan birini kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. En uygun seçenek ilki gibi duruyor bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Temmuz 2020; 3:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların oynadığı futbolsa bizim oynadığımız oyunun adı nedir ?

• Vedat lukaku gibi bütün topları indiriyo yanına golcü bi adam lazım guliano gelse keşke. İnterde lukaku indiriyo martinez atıyo bizede böyle bi sistem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Vedat lukaku gibi bütün topları indiriyo yanına golcü bi adam lazım guliano gelse keşke. İnterde lukaku indiriyo martinez atıyo bizede böyle bi sistem lazım.
    Aynen öyle. Mesela Dzyuba bu sezon 20 gol 16 asist yaptı. Ama nasıl yaptı ; 4-4-2 sisteminde yanında Serdar Azmoun oynayarak yaptı. Serdar Azmoun'da 21 gol atıp 10 asist yapmış bu sezon. İstatistiklere bakarmısınız müthiş. Muriqi kalacaksa mutlaka 4-4-2 sistemi kullanılmalı. Mesela ibfk de 4-4-2 oynuyor. Crivelli ve Demba Ba yanyana oynuyor. Crivelli 14 gol 5 asist , Ba 14 gol 7 asist yapmış. Fark ettiyseniz yanyana oynadıkları için istatistikleri neredeyse aynı. Bizim ilacımız Okan Buruk. Ama imkansız gibi duruyor.

• Her şeyden önce bize oyun kurmayı bilen ince işlerin adamı biri lazım. Sol bek bile daha sonra. Oyun kurucu takımın kalbi ve beynidir.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Yanyana oynamıyor Crivelli kanat oynuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortasahada Gustavo ile Mert'in kağıt üzerinde formaları garanti performans durumuna göre degişebilir.

Bize bi tane inceci 8 oynayabilecek adam lazım Ozan'la forma rekabetine girecek

Mert ile rekabete girecek bi tanede 8.5 lazım Mert tam bi 10 numara değil

Gustavo-Jaja-Ozan-Transfer-Mhy-Transfer-Tolga ortasahası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkms1907 -- 23 Temmuz 2020; 9:5:55 >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Okan buruk konusunda haklısın bende öyle düşünüyorum ama emrenin kankisi diyolar ya biraz risk biraz vizyoner bakış açısıyla 3-5 sene sonra avrupada önemli yerlerde olabilir belki şu an mantıksız gelebilir fenerbahçe ama o 3 sene başak kötü giderse kendini bulacağı yer 3. lig olur.

Erol bulut konusunda ise katılmıyorum kariyerini düşürmek olarak görmüyordur türkiyedeki hiçbir teknik direktör fenerbahçeyi kovulsa bile kaldığı yerden devam eder aykut kocaman gibi.

• Vah vah neler okudum ben.

Erol Bulut oldu diyebiliriz. Bodrum’da tatildeydim. Oturuyoruz bir masada. Telefon çaldı, karşıda Erol Bulut. Fenerbahçe işi oldu. Alanya’nın teklif ettiğinin altında bir rakam Fenerbahçe teklif etti, mali anlamda kulübün sıkıntıda olduğu bir dönemde parayı konuşamayız diye konuşulmuş. Kupa finalinden sonra Fenerbahçe onu resmi sitede açıklayacaktır.

Erol Bulut’un kredisi Aykut Kocaman veya Ersun Yanal kadar fazla değil. Genç ve yükselmeye aday bir hoca. Ama ateşten gömlek.
    Tersten bakarsan şöyle de diyebiliriz. Fenerbahçe’ye Hiddink de gelse 5 ay içinde gönderilebiliyor.

Mert Hakan neden Kayseri’de imza attı diye sordum. ‘Sivas’tan uzaklaşmak gerekiyordu’ yanıtını aldım. Kayseri’de 5 yıldızlı bir otelde imza atıldı. Sayın Başkan, Kemal Danabaş’ı görevlendirdi. Yakın bir zamanda resmi site açıklama yaptığında o gün çekilmiş fotoğraflar servis edilecek. İmza parası yok, o para 4 yılın içine eklendi. Yıllık ücret 10 milyon olacakken 12 milyona yükseldi. Kulüplerin imza parası verecek gücü kalmadı.

Emre Belözoğlu Çeşme’de Ahmet Bulut ile buluştu. Ali Koç transferde tam yetki verdi.

Emre Belözoğlu’nun Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Novak ile prensip anlaşmasına vardığını öğrendim. Tabii ki imza atılmadan bitti diyemiyorum.

Caner ve Novak ile imzalanırsa Hasan Ali ile devam etmezler.

Futbolculardan genel olarak istenen indirim yüzde 15. Oyuncuların üçte ikisi bunu kabul etti. Bazı oyunculara daha yüksek indirim talebiyle gidildi. Bir oyuncudan yüzde 50 indirim istendi. Bu da Samandıra’da krize neden oldu.

Sportif direktörün, başkanların, yöneticilerin, top toplayıcı çocuk dahil kadar herkesin sahadaki futbolla ilgili bir fikri var. Ama herkesin fikri maç bittikten sonra ortaya çıkıyor. Maç başlamadan önce ‘iyiymiş 11’ sözleri maç bitince ‘onu niye oynatmadın’a dönüyor. Her kulüp için söylüyorum; teknik yorum yapacak sportif direktöre ve başkana hiçbir takımın ihtiyacı yok.

Kruse kulübe ihtar çekti, yönetim tebligatın 15. son günü Kruse ile konuşuyor. Orta yolu bulalım diyor. Kruse kabul etmiyor. Başkan alacağının yüzde 50’sinin yatırılma talimatı veriyor.

Kaynak
    https://skor.sozcu.com.tr/2020/07/23/muhabir-masasinda-gundem-fenerbahce-erol-bulut-mert-hakan-ve-transferler-1511989/

• Fenerbahçe'nin en son 3 milyar Türk Lirası borcu vardı, biz nasıl çok zenginmişiz gibi hareket ediyoruz anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Press gücü ve ceza sahasına girmesiyle daha faydalı olur ama. Benim aklımda 4 tip orta saha var. İsimleri oyuncu tipine örnek olsun diye yazacağım.

1. Çapa-8.5-8:
    Gustavo-Mert Hakan-Cazorla

2. Dribblingi olan dinamik 6(FM tabiriyle Segundo Volante)-Pasör 6-10 numara:
    Ozan-Nuri-X

3. Derin oyun kurucu-Çapa-10
    Gustavo-Sosa-X

4. Derin oyun kurucu-Dribblingci 6-8
    Sosa-Cazorla-Ozan

İlki için tek transfer yeterliyken diğer opsiyonlara uygun bir orta saha dizmek için en az iki transfer lazım. Tabii futbol bu kadar basit değil. Dirar yerine GG gibi bir bekin olsa Gustavo-Ozan-Mertle de rahatlıkla oynayabilirsin. O beklerin de parası belli. O kalitede bir bek alamayacağımızı düşündüğüm için bu opsiyonlardan birini kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. En uygun seçenek ilki gibi duruyor bu yüzden.

Alıntıları Göster
    Şuan bizim için mantıklı hamle bana göre
    Sosa, Ozan, Mert Hakan. Bunları yedekleyecek Jailson, İsmail Yüksek, Bakasetas ve Ömer Faruk.

Sosa geriden oyunu yönlendirir, Ozan dripling ile topu taşır, Mert Hakan ise daha ileride oynar. Hem duran top kullanımı diye bir dert kalmaz Sosa ile hemde orta saha gol atabilen oyunculardan oluşmuş olur.

Şuan takımın en büyük sorununun defans olduğunu düşünürsek defanstaki dörtlüyü bir an önce belirleyip uyum sorununu en aza indirmeniz gerekiyor. Serdar in da kesinlikle yedek olması lazım.
    Kaan + X oyuncusu ile kurulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Aynen öyle. Mesela Dzyuba bu sezon 20 gol 16 asist yaptı. Ama nasıl yaptı ; 4-4-2 sisteminde yanında Serdar Azmoun oynayarak yaptı. Serdar Azmoun'da 21 gol atıp 10 asist yapmış bu sezon. İstatistiklere bakarmısınız müthiş. Muriqi kalacaksa mutlaka 4-4-2 sistemi kullanılmalı. Mesela ibfk de 4-4-2 oynuyor. Crivelli ve Demba Ba yanyana oynuyor. Crivelli 14 gol 5 asist , Ba 14 gol 7 asist yapmış. Fark ettiyseniz yanyana oynadıkları için istatistikleri neredeyse aynı. Bizim ilacımız Okan Buruk. Ama imkansız gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    Crívelli aynı Sow gibi kanat forvet oynuyor.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Hırslı bir adam olduğu belli ama anadolu oyuncularının bu huyu büyüklerde devam etmeyebiliyor.

Cazorla'yı bence 8 diye düşünmemek lazım. Derin oyun kurucu gibi geliyor artık bana ama tabi 3. bölgeye de gelen birisi, çapasız olmaz mesela Cazorla bu şekilde. Ya da Mert Hakan yerine Ozan olacak ama daha defansın olacak. bu daha çok 1-2 şeklinde diziliş gibi Gustavo en arkada önde Cazorla- mert hakan.

2. ve 3. daha iyi olur ama 1. şekli de sıkıntı olmaz.

4. ortasaha belki çok kolay geçilir gerçi sosa da değişik bir adam.

Keşke Sosa'yı alsaydık. Gerçekten takımı oynatacaktır. Kaç yaşında oldu bilmiyorum ama sadece böyle takımı oynatacak yaşlı oyuncuya tahammülüm var. Çünkü Emre, Sosa gibi adamlar 3 oynayan adamı 5'e 5 oynayan adamı 7-8'e taşıyor.
  • Nuri serbest kalmış, bu sezon sadece 6 maçı sakatlıktan kaçırmış görünüyor, takip eden var mı bize olur mu?
  • [BİZE GARRY RODRİGUEZİN BONSERVİSİNİ AL BAŞKANIMM
    Cidden enteresan bir transfer hamlesi olur ha şöyle fiyakalısından/b]

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

[BİZE GARRY RODRİGUEZİN BONSERVİSİNİ AL BAŞKANIMM
    Cidden enteresan bir transfer hamlesi olur ha şöyle fiyakalısından/b]
    Bir sezon daha bizde.
  • Transfer olsun diye transfer yapmazlar inş bu senede birde şu eldeki adamlar ne zaman kurtulcaz en az 10 adam var gitmesi gereken ..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Nuri serbest kalmış, bu sezon sadece 6 maçı sakatlıktan kaçırmış görünüyor, takip eden var mı bize olur mu?
    Nuri ile Mesut un durumu aynı Selçuk ile Arda nin durumu gibi. Futbol birden bu adamları bıraktı. Millet hala burada Mesut Mesut diyor, hiçbir Avrupa takımı bu adamlara teklif yapmıyor çünkü adamlar ne olacağını öngörüyor.
    Kuyt, Drogba gibi yaşlı futbolcu alınabilir ama Van Persie, Falcao tarzında futbolcu almayacaksın. Mesut tá bunların tayfadan, fizik gücü düşük futbolcu alınmamalı.
    Fizik gücü düşük derken çok koşan, yapılı futbolcu değil. Kendisine iyi bakan, 90 dakika sahada varlığını hissettiren futbolcu.

• Katarlılar başakşehiri alsın milyar euroları bassın da ligin katma değeri yükselsin ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Fenerbahçe'nin en son 3 milyar Türk Lirası borcu vardı, biz nasıl çok zenginmişiz gibi hareket ediyoruz anlam veremiyorum.
    Kalitesiz mal alacak kadar zenginiz belli ki.
  • 
Sayfa: önceki 54505451545254535454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.