Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54555456545754585459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serdar-Enes-Caner-Nazım-Kaan yeterli bu listeden. GG77'ye gerek yok Nazım gelecekse ben çok beğeniyorum onu.
  • Biz maaşlar fazla diyoruz, adamlar yıllık 2 milyona ön libero yedekliyor. Bütün mevkileri hallettik yedek ön libero kalmıştı.

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • Zajc 3.5 mil. € + Salih Uçan diye biliyorum ben ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Yedeğin Tolgay 1.8 M alınca yedeğin Mevlüt ki daha ligde golü yok 1+ M euro para alınca üzülmüyorsun da Josef gibi adama 2 vereceğine mi üzülüyorsun hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Yedeğin Tolgay 1.8 M alınca yedeğin Mevlüt ki daha ligde golü yok 1+ M euro para alınca üzülmüyorsun da Josef gibi adama 2 vereceğine mi üzülüyorsun hocam ?
    Ben onlara da üzülüyorum. Tolgay 1.8, Mevlüt 1 alıyor ne güzel diye bir yorumum hiçbir zaman olmadı. Kulüp ekonomisini en fazla düşünenlerden biriyim.
    Aynen takımda as kadroya adam almadan yedeğe maliyetli adam alma alışkanlığı var. Sinan gümüş alınıyordu bir de. Ferdi vedat Altay kısmen Ozan ve Serdar 11. Gerisi ihtiyaç dolu takımın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Başkan ilk sezon Giuliano,Fernandao ve Souza'yı satmasaydı iddia ediyorum yine şampiyonluğun en büyük adayı olurduk. Bu üç oyuncuyu satıp yerine Frey (2.6 mil. € bonservis ve 800 bin € maaş), Harun Tekin (2.5 mil. € bonservis 1.5 mil. € maaş), Slimani (4.5 mil. € maaş,1.5 mil. € kiralama ücreti), Ayew (4.5 mil. € maaş), Barış Alıcı (1.5 mil. € bonservis), D. Reyes (1 mil. € imza parası, 1.5 € maaş), Jailson (4 mil. € bonservis, 1.2 mil. € maaş), Benzia (1.5 mil. € maaş) devre arası Tolgay (3.2 mil. € bonservis 1.8 mil. € maaş), Zajc (3.5 mil. € bonservis, 1.5 mil. € maaş), Moses (4.2 mil. € maaş) bu çöpleri aldık. Birde Volkan ile sözleşme uzatmak büyük hataydı. Adam akıllı bir kaleci alacaktık. Berke'yi geleceğe yatırım diye birşey deniyorum. Ama 2.5 mil. € bonservis verildi onada. Harun'a da 2.5. Oldu mu sana 5. Ospina'yı alırdık çok net.

Aynı şekilde geçen sezon yapılan hatalar bu sezonda yapılmaya devam edildi ; Zanka (2 mil. € bonservis, 2 mil. € maaş), Deniz (2.5 mil. € bonservis, 1.5 mil. € maaş), Rodrigues (2.5 mil. € maaş), Mevlüt (1.25 mil. € maaş).

Bu yönetimin hatalarını say say bitmez..En önemli hatada Comolli'yi getirmek ve ona tam yetki vermekti.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josef bu sene olsa şampiyon olurduk bekli. Orta sahada tolga, tolgay gibi oyunculardan 10 gömlek iyidir her türlü. Aykut Kocaman'ın taktiğinde bile gerektiğinde hücum aksiyonlarına katılıyordu, gerçi arabistan yaramış mıdır bilemem.

Bu arada vedata 7-8 üzeri bir teklif gelirse bir saniye bile düşünmeden satılması gerekiyor. Tahminlerim doğruysa seneye performansı iyileşmeyecek, çok yetersiz kalmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Aynen takımda as kadroya adam almadan yedeğe maliyetli adam alma alışkanlığı var. Sinan gümüş alınıyordu bir de. Ferdi vedat Altay kısmen Ozan ve Serdar 11. Gerisi ihtiyaç dolu takımın.
    Sol bek
    Sağ bek
    Stoper
    Stoper
    Oyun kurucu
    Kanat
    10 numara

Net ihtiyaçlar varken bir önlibero daha bu kalp kaldırmaz.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Net bir şekilde çok haklısın ayrıca Giu-Fernandao gitmeseydi Slimani'nin performansı çok daha farklı olurdu bence.

Giuliano benim gözümde Kruse'den çok net daha iyi oyuncu çünkü çok istikrarlı tekrarlayan bir sakatlık performansı yok ve her daim kaleye bir tehdit oluşturuyor her zaman da gol katkısı veriyordu, evet Kruse daha teknik bir oyuncuydu ancak çok istikrarsız bir performansı vardı kalsaydı bu sene de Vedat ile iyi bir uyum sağlarlardı bence.
  • Adam en iyisini yaptı valla. Mis gibi maaşıda zamanında yatar. Yıllık 2 mil. €'dan 2 yıllık anlaşma. Birde alacağına karşılık bonservisini aldığı için (1 mil. €) imza parasıda almıştır. Yabancı sınırı gelecek ama Türkler eskisi gibi istedikleri maaşı alamadıkları ve ödemelerde gecikme olacağını bildikleri için yine yurt dışını tercih edeceklerdir.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş Cisse'yi ilk 11 için alacak o zaman sıkıntılı olucak onlar için.
    Stoperlerden birini bence çizmeliyiz. Serdar oynayacak mecburen. Derin oyun kurucu en çok para yatıracağımız yer olsun. Bana kalırsa yeni bir 10 numaraya para vermek yerine Ekici/zayıf/ Ömer hatta Ferdi arasından çözüm üretilmeli. Kanatta da bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Stoperlerden birini bence çizmeliyiz. Serdar oynayacak mecburen. Derin oyun kurucu en çok para yatıracağımız yer olsun. Bana kalırsa yeni bir 10 numaraya para vermek yerine Ekici/zayıf/ Ömer hatta Ferdi arasından çözüm üretilmeli. Kanatta da bilemedim.
    İki stoper deme sebebim biri yedek olacak bir oyuncuydu, Falette mesela yedek olarak ama tek başına içime sinmiyor.

Oyun kurucu kilit isim ama bizim paramız yok oraya bütçe yaratmaları lazım.

10 numara için Ekici, Ömer falan çok hayalperestçe, en fazla yedek olabilirler.

• az önce odamın duvarından son şampiyonluğumuzda aldığım posteri kaldırdım. gözlerim dolu dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 23 Temmuz 2020; 22:46:22 >
  • quote:

Beşiktaş Cisse'yi ilk 11 için alacak o zaman sıkıntılı olucak onlar için.
    Burak'ın ayrılışından sonra Cisse'yi de açıklarlar bir haftaya. Cisse'yi, Burak'ın yarı maaşına halletmişlerdir. bjkye ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. N'Sakala,Welinton ve Cisse önümüzde ki sezon bjkde. Buradan şunu anlıyoruz ki yeni hocamızın Erol Bulut olmayacağı. Eğer öyle bir ihtimal olsaydı Erol Bulut şu an ki kulübünün en önemli oyuncularından bir kaçını gideceği takıma getirmek isterdi. Bakasetas var mesela ama o da Lazio'ya 5 mil. € karşılığında gidebilir. Onuda almamız imkansız. İbfk yerinde olsam İrfan'ı 10-12 mil. €'ya satıp Bakasetas'ı 5'e hallederdim. Belki pazarlık felan 4'e bile bitebilir.

• Kadroya Cavani yazan arkadaşlar buyursun gelsin

Yedek için Zanka, sadık var. Zanka satılırsa 4 5 milyona bir stoper alınır yedekler genç olur.

Yani takimi oynatıyor olması yeterli. Emre klasında olmak zorunda değil ama Soner ‘i de almasınlar tabi.

Bence Zajc’ı da elden çıkartıp bütçeyi kanata aktarsınlar. Ekici Ömer olmazsa Deniz falan oynar mecburen. Sol bek sağ bek yok. Buralar hep para.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Biz maaşlar fazla diyoruz, adamlar yıllık 2 milyona ön libero yedekliyor. Bütün mevkileri hallettik yedek ön libero kalmıştı.

FB taraftarının çoğunda ön libero fetişi var. Aykut-Vitor çift ön libero oynatıyor diye eleştirilirken nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Kanada Tolga koyan adama tapan mı dersin, Souza-Gustavo hayali kuran mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Temmuz 2020; 23:11:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 54555456545754585459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.