Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54605461546254635464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep bir ağızdan Gökhan Fenerbahçe'de haberleri çıkıyor. Olduysa doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum. Gökhan çok iyi profesyonel 1-2 sene daha götürür.
  • Lille denilen kulüp gidip 35 yaşında Burak'ı alıyorsa sende gidip 35 yaşında ki Cisse'yi Sosa'yı alacaksın arkadaş. Lille ekonomik olarak şu an bizim çok üstümüzde. Tabii şu da var, adamlar sisteme uygun oyuncu alıyor. Çünkü her şey oturmuş durumunda. Biz daha hoca kim onu bilmiyoruz. Birde gelecek hoca kendi sistemini mi kuracak yoksa elde ki kadroya göre mi bir sistem oluşturacak ? İşte burası çok önemli. Eğer kadroya göre bir sistem olacaksa yine hüsran olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kante1907

Hep bir ağızdan Gökhan Fenerbahçe'de haberleri çıkıyor. Olduysa doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum. Gökhan çok iyi profesyonel 1-2 sene daha götürür.
    maç öncesi statta hep beraber küfrettiğimiz futbolcuyu şimdi bağrıma basacak kadar midesiz değilim ben birader

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

maç öncesi statta hep beraber küfrettiğimiz futbolcuyu şimdi bağrıma basacak kadar midesiz değilim ben birader

Alıntıları Göster
    Aynen öyle Caner durumu hadi farklı o zaman Caner Ali Yıldırımla arasında sıkıntı oldu intere gitti sonra geri dönmek istedi aziz istemedi bjkye gitti

Ama Gökhan Gönül 6 ay kala on protokol imzalayıp bizi satmıştir

Ben o bjk maçında stadyumdaydim ben o küfürleri ettikten sonra Gökhan'ı bağrıma basmam kabul etmem 36 yaşında adam ne işi var bu takımda ya hayirdir ya

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam o gün bende statdaydım. Maraton altdan izliyordum. Bir kere bile küfür etmedim. Ama yuhlamıştım. Ne olursa olsun küfür etmek bize yakışmaz. Şöyle birşeyde var ; eski yönetim sözleşmeyi sezon başlamadan uzatsaydı belki bunların hiç biri olmayacaktı. Eski yönetim hep hata yaptı. O da bunlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Aynen öyle Caner durumu hadi farklı o zaman Caner Ali Yıldırımla arasında sıkıntı oldu intere gitti sonra geri dönmek istedi aziz istemedi bjkye gitti

Ama Gökhan Gönül 6 ay kala on protokol imzalayıp bizi satmıştir

Ben o bjk maçında stadyumdaydim ben o küfürleri ettikten sonra Gökhan'ı bağrıma basmam kabul etmem 36 yaşında adam ne işi var bu takımda ya hayirdir ya

Alıntıları Göster
    +1907

caner’e ben de okeydim ilk zamanlar. anlattığın şekilde gelişmişti. ancak caner de kadıköy’de çarşı’nın önünde diz çöktüğünde bitti.

• denizlion kullanıcısına yanıt
    Hiç unutmam trezeguet+diagne 15 milyon ile kasımpaşa başkanı pazarlıklar sonucu diagneyi 13 milyona satması sonucunda başkanın yakınlarından şöyle bi açıklma gelmişti.Başkan kendi kendine ne yaptım ben demiş nasıl böyle güzel pazarlık yapabildim diye iç geçirmiş.

Bide a sporda(gs tv) falkuşa çilek diyolardı.Yedinizmi çileği...

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Hocam o gün bende statdaydım. Maraton altdan izliyordum. Bir kere bile küfür etmedim. Ama yuhlamıştım. Ne olursa olsun küfür etmek bize yakışmaz. Şöyle birşeyde var ; eski yönetim sözleşmeyi sezon başlamadan uzatsaydı belki bunların hiç biri olmayacaktı. Eski yönetim hep hata yaptı. O da bunlardan biri.

Alıntıları Göster
    ihanetin telafisi, kahpeliğin bahanesi olmaz derler hocam

• AS(Özgür Sancar'ın haberi)
    -Fenerbahçe, Mesut'u maaşı 3 milyon euroyu geçmeyecek şekilde kiralamak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Temmuz 2020; 14:5:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1907

caner’e ben de okeydim ilk zamanlar. anlattığın şekilde gelişmişti. ancak caner de kadıköy’de çarşı’nın önünde diz çöktüğünde bitti.

Alıntıları Göster
    Caner'in o yaptığı hareket Fenerbahçe taraftarına yapılmış büyük saygısızlıktı. Hem de kadıköy de. Caner, Inter'den ayrıldığında ilk bize gelmek istemiş ama eski yönetim veto etmiş. Çünkü İsmail Köybaşını almışlardı. Bu İsmail Köybaşı'nın bize dediklerine ne demeli peki ? Birde kaptan yapıldı bu adam. Adam bile anlamadı niye kaptan olduğunu ve ilk kaptan çıktığı maçta erkenden kırmızı gördü

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Tüm forum oradaymış sanırım o gün. Bende staddaydım o gün.

Gökhan'a kırgınlığım var ama ben çok karşı değilim açıkçası gelmesine. Caner kapıdan girerse ne maç izlerim ne de destek veririm.

• Caneri kabullenip gökhanı hain ilan etmek ? Gökhanın o dönem neler yaşadığını ben bilmiyorum,siz de bilmiyorsunuz.Benim bildiğim bir şey var sadece, aziz yıldırım kendisi ağzıyla söyledi duyum falan değil yazayım hemen balık hafızalı taraftar için.

A.Y : Gökhan Dokuz senedir Fenerbahçe’de oynuyor. Bu dokuz senede Fenerbahçe iki defa şampiyon olmuş. Bir de niye böyle bakmıyorsunuz. Tamam Gökhan iyi çocuk, hoş çocuk… Ama icraat da bu…”

Yani gökhan bu kadar iyiyse niye fenerbahçe 9 yılda 2 kere şampiyon oldu diyordu o dönem büyük başkan,her başarıyı kendisine mal eden başkan 9 yılda sadece 2 şampiyonluk gelmesinin faturasını takımın sağ bekine kesiyordu.

PS: gökhan gönül hala instagramda fenerbahçe fotoğraflarını tutar geçmişe dönük bakarsanız görebilirsiniz,ama caner erkin bu takımdan ayrıldığı gün tüm fenerbahçe fotolarını silmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 24 Temmuz 2020; 14:23:37 >

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Gökhan gol attığında sevinmez, bizle kavga etmedi. Taraftara yanlış harekette bulunmadı, politik duruşunu sevmem ama bence efendi ve iyi birisi. Caner öyle mi ? Sürekli sağa sola el kol yapması falan.

Ama ikisi de fiziken ölüler şu an.
  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    İnsanda biraz utanma olur .Yahu sen adamı ilah yaparken de millet adamı gömüyordu sen gelmiş sonradan yorum yapmak kolay diyorsun 😃

Kim sonradan yorum yapıyor ? İnsanlara futbol cahili diyorsun , dediklerinin 180 derece tersi çıkıyor ama hala utanmadan millete laf ediyorsun . Hem o zaman hem bu zaman haklısın ama nasıl oluyorsa herkes boş yapıyor 🤭

Sen gecelere kadar izlemeye devam et büyük potansiyel gördüğün adamı .

Derbiden önce Her şeye zıplayan sen derbiden sonra mı bi anda dolu adam olup sadece transfer konuşur oldun ?

Övdüğün maçlarda senin uğruna bize futbol cahili dediğin adam tam 3 tane penaltı yaptı . Oturup atlar öncesinin maç analizini yapmayacağım kalkıp ama insanlara çok biliyormuş gibi atıp tutup 180 derece tersini daha sonra yazarsan karşına çıkar böyle , onun farkında ol diye yazdım, oturup bugün de seninle kavga dövüş edelim diye değil .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Caneri kabullenip gökhanı hain ilan etmek ? Gökhanın o dönem neler yaşadığını ben bilmiyorum,siz de bilmiyorsunuz.Benim bildiğim bir şey var sadece, aziz yıldırım kendisi ağzıyla söyledi duyum falan değil yazayım hemen balık hafızalı taraftar için.

A.Y : Gökhan Dokuz senedir Fenerbahçe’de oynuyor. Bu dokuz senede Fenerbahçe iki defa şampiyon olmuş. Bir de niye böyle bakmıyorsunuz. Tamam Gökhan iyi çocuk, hoş çocuk… Ama icraat da bu…”

Yani gökhan bu kadar iyiyse niye fenerbahçe 9 yılda 2 kere şampiyon oldu diyordu o dönem büyük başkan,her başarıyı kendisine mal eden başkan 9 yılda sadece 2 şampiyonluk gelmesinin faturasını takımın sağ bekine kesiyordu.

PS: gökhan gönül hala instagramda fenerbahçe fotoğraflarını tutar geçmişe dönük bakarsanız görebilirsiniz,ama caner erkin bu takımdan ayrıldığı gün tüm fenerbahçe fotolarını silmiştir.
    Gökhan'dan BJK taraftarı da iyi bahsediyor, şahsen benim kırgınlığım sevdiğim bir topçu olmasından dolayı ama gelecekse de gelsin sağ bekte sadece Dirar denen gamsız, yeteneksiz adam var. Zaten yeteneksizdi ama iyice gamsızlaştı. Bütçe mütçe yok gelsin oynasın.

• ali koç'un hayal ettiği fenerbahçe yavaş yavaş anlaşılıyor.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Son maç hasanaliye artistlik yaptı hayvan gibi kayıp.

Hasan ali bjk maçında ilk yarı çok iyiydi hücumda gökhanı deldi geçti resmen. Keşke hep böyle oynayabilse bizde sol bek derdinden kurtulsak

• Gökhan gönül novak bunların 100 kişilik oyuncu havuzları bu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Hiç unutmam trezeguet+diagne 15 milyon ile kasımpaşa başkanı pazarlıklar sonucu diagneyi 13 milyona satması sonucunda başkanın yakınlarından şöyle bi açıklma gelmişti.Başkan kendi kendine ne yaptım ben demiş nasıl böyle güzel pazarlık yapabildim diye iç geçirmiş.

Bide a sporda(gs tv) falkuşa çilek diyolardı.Yedinizmi çileği...
    son 10 yılda 5 kere şampiyon olmuşuz.13 de veririz 23 de bırakın bu ali koça toz kondurmamayı.ben realist bakıyorum bu adam şirket yönetir gibi yönetiyor ve BAŞARISIZ. bizde de dursun özbek öyleydi ve her zaman söyledim asla kendi takımımın durumunu başka takımların kötü durumlarının arkasına saklamadım. Kapiş ?
  • 
Sayfa: önceki 54605461546254635464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.