Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54625463546454655466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol Bulut olmazsa birileri fena R yapacak

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Erol Bulut oldu gibi hocam eğer kesinse transfer görüşmelerini Erol hocadan fikir alarak yapıyorlardır büyük ihtimal ama farklı bir isim olursa büyük şok olur orası ayrı.
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru okuduğuna emin misin? Maksimum 3 milyonu bizden kalanı Arsenal'den olacak şekilde kiralamak istiyormuşuz habere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Temmuz 2020; 16:15:2 >
  • Hala gustavo giderse transfere gerek yok elimizde jailson var diyorlar yahu akıl alır gibi değil

Evet iyi bir oyuncu olabilirdi ama artık olamaz, en azından bizde olmaz. Psikolojikmen çökmüş adamı direkt gustavonun yerine monte edeceğiz oldu canım

• Gökhan'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum o maçta ben de oradaydım üzerine dolarlar falan atıldı ama ben bizde aldığı paradan daha az paraya imza attı Beşiktaş'a diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. O zaman bu adam neden gitmiştir para için değilse? Demek ki yönetimle anlaşamadı. Bu yüzden adam hain ilan edilemez sonuçta bir profesyonel.

Ama Caner'e gram saygım yok karakter olarak zaten çirkef ve agresif bir kişilik bir de bizim statta yaptığı hareketten sonra Novak gelsin bu adam gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Hala gustavo giderse transfere gerek yok elimizde jailson var diyorlar yahu akıl alır gibi değil

Evet iyi bir oyuncu olabilirdi ama artık olamaz, en azından bizde olmaz. Psikolojikmen çökmüş adamı direkt gustavonun yerine monte edeceğiz oldu canım
    Jailson sadece yedek olabilir öncelikle bu konuda anlaşalım.

Gustavo'nun tercih edilmemesi Jailson ya da Tolga'dan dolayı değil.

----Mert

Sosa------Ozan

Fenerbahçe için daha mantıklı olur diye Gustavo'yu istemiyoruz. Zaten gol atmakta, topu ileri taşımakta sorun yaşıyoruz. Mert olmaz 10 numara bir adam gelir ama ana fikir bu yani, topu kolay ileri taşıyıp daha fluid bir orta saha. Gustavo çok tek tip kalıyor bu sisteme.

• Burak Yılmaz'ı alsak nasıl olurdu acaba?

• Erol bulut hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ALLAAHHHHHH ALLAAHHHH HAYIRLI OLSUN CANIM HOCAM

• SENDEN NEFRET EDİYORUZ ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVMİŞTİK....
  • Gökhan ile anlaştık tamamda Dirar gitmiyorsa kötü transfer. Dirar giderse Gökhan mantıklı olur.

Ah be Gökhan en çok sevdiğim Türk futbolcu idin. Hala forman duruyor gardıropta.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    yazdığını değiştirmişsin yani 12m maaş tan 3m biz vereceğiz 9m Arsenal verecek ve Yatan adam Mesut'tan kurtulacaklar. Arsenal 3m yuro ya tamah edecek.bana inandırıcı gelmiyor. ben Mesut'un kafasında futbolu bitirdiğini düşünüyorum. belki kulübü taraftarı sahiplenir gaza gelir anca o şekilde top oynatabiliriz
    bir de imza atarken psikolojik üstünlük kuracağız 1 2 aylığına rakip taraftarlarla makara geçeceğiz

• alperepla A kullanıcısına yanıt
    Aynen bizim takımda farklı bir olay var. Kalite öğütücü bir takım haline dönüştük. Bu bir baskı mı kötü antreman ve taktik mi para mı yoksa tamamen çiftliğe dönmüş disiplinsizliğin tavan yapmış olması mı bilemiyorum. Ben Türkiye'de bir şeyleri değiştirmek adına özellikle futbolda bir şeyleri değiştirmek adına atılan veya atılmayan adımları hata olarak görüyorum. Federasyonun yapısını eleştirip biz kimseyi sokmayacağız tavsiye etmeyeceğiz dedik sonucu gördük. Evet haklıyız ama senden başka bunu destekleyen yok ve sen TFF'de yalnız bırakıldın. Aynı şekilde takımı sportif direktöre hocaya emanet edip ben sahaya inmeyim soyunma odasına girmeyim tezi de bence hatalı. Başkan ya da bir ekip bunları yapacak hesap soracak dozunda. Disiplin kesinlikle aşırı eksik. Hırs yok. Birileri yüzünden bazı futbolcular salmış durumda. Ben mi oynayacağım tribinde gibi duruyor. İyi bir hoca forma adaleti olan bir hoca ve takımda disiplini motivasyonu hırsı sağlayacak kaliteli saygı duyulacak birkaç topçu bu işi değiştirebilir. Bence gelen hocalar ve mevcut futbolcular Ali Koç ile bir bağ kuramıyor. Yönetimle bir bağ kuramıyor. Zengin başarılı ve profesyonellikten ödün vermek istemeyen bir adamı futbolcu milleti çok kabul etmez gibi geliyor. Eminim Volkan Emre Aziz Yıldırım'ı daha çok seviyodur kızsa da sert de olsa daha babacan bir figürdü. Daha çok korkulan ve daha çok zaman geçirilen bir adamdı. Bunun sağlanması lazım. FUtbolcular ve teknik heyet bence bu yönetimden memnun değil. Şöyle değil. Bu yönetimin futboldan anlamadığını düşünüyorlar ki haklılar. Bu neye sebep oluyor kötü oynayana laubali davranana çatır çatır hata yapıp kart görene yeteri kadar uyarı ceza verilmiyorsa futbolcuya yaklaşım soğuk fazla profesyonel ve patron havasındaysa topçu adam sallamaz bunları. Ali Koç'un daha babacan bir role bürünmesi ve yönetimde bu tarz birkaç kişiye yer vermesi gerekir. Bir bağ eksikliği kesinlikle var.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Az önceki mesaja editte sadece link ekledim. İlk mesajı da siz yazmadan önce değiştirmiştim zaten. İspanyolca linki İngilizce'ye çevirerek okuyabilirsiniz. Ben zaten habere inandım ya da inanmadım, mümkün veya değil demedim. Mesut gelsin de istemem. Real Madrid'i takip ettiğim için her gün Marca, As okurum Mesut'u görünce ilginç geldi paylaştım.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Temmuz 2020; 16:44:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Gökhan ile anlaştık tamamda Dirar gitmiyorsa kötü transfer. Dirar giderse Gökhan mantıklı olur.

Ah be Gökhan en çok sevdiğim Türk futbolcu idin. Hala forman duruyor gardıropta.
    Dirar burada ki eşyalarını Belçika'ya göndermiş diye haber vardı. Umarım gerçektir. Bu da sözleşmeyi kapıp yatanlardan. Tez zamanda gider inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Burak Yılmaz'ı alsak nasıl olurdu acaba?
    bjkye gelmeden önce çok istemiştim kendisini. Hele Ersun Yanal bizzat istedi diye biliyorum. Ama Burak bjkde kesin olarak karar kıldığı için oraya gitmişti. Tabii birde ts bize karşı tavırlı olduğu için gelmesi imkansızdı.

• Hocam Erol Bulut tamam diyorlar? Gerçek mi bu haberler, bilginiz var mı?
    @KingOfShadows

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muriqi satış = Trezeguet + Samatta Ama ilk olarak Aston Villa'nın küme düşmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 54625463546454655466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.