Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54695470547154725473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yamuluyorsun bence.

Ama asıl sorun Topal'ın olması değil, Topal tipinde adam. Bak GS Fernando ile oynadığı oyunu oynayamıyor. Ndiaye fizikli topla kateden 8, Fernando topu çıkaran akıllı ortasaha - net bir derin oyun kurucu değil hatta o kadar teknik de değil ama topu kullanmayı biliyor-.

Ndiaye rolünü Ozan, Fernando rolünü ve daha fazlasını Emre yapıyor. Ama tabi Avrupa'da kontrollü oyun oynarken Emre-ozan çıkılmaz. Ancak Fernando ile çıkabilirsin.

Mehmet Topal'ın mevkisinde artık ya topu geniş alanda hızlı sürecek, cezasahasına girecek ve gol bulacaksın bunun yanında defansı da sert yapacaksın, ya da takım arkadaşlarına topu dağıtan adam olup tekniğin olacak.

Topal da hiçbiri yoktu. Gustavo da ilk geldiğinde biraz kendisini zorluyordu ama o da bıraktı. Şu an Topal'la Gustavo'nun katkısı aynı takıma. Sadece Gustavo'nun kalitesi yüzünden daha olumlu işleri var ancak, genel takım karakterlerine etkisi aynı. Şeyi es geçmek istemiyorum, Gustavo geriye oynarken hiç değilse onu tek pasla, hızlıca yapıyor. Yana oynarken ya da ileride de bomboş bir adam varsa onu da hızlıca atıyor. Topal da bu yoktu, geriye bile topu atarken 10 kere dürterdi. Bu anlamda Gustavo'nun katkısı var.

• aga asıl biz nasıl loserlığımızı yenicez ya

mesela bak gs şuan maç yapıyor. antalya ile. yenerse avrupa kupalarına gidecekler. gs gol yedi ama sonra hemen çevirdiler. hem de ahım şahım bir futbol oynamıyorlar ama öyle ya da böyle çeviriyorlar, avrupayı garantiliyorlar

böyle bir durumda biz olsak gs'den daha iyi oynasak bile ya gider yeniliriz, ya berabere kalırız 6. olarak ligi bitirip vah vah yapardık

benim en uyuz olduğum durum bu takımda ki.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Geriye kalan maçlarda olması gerkeendne uzaktı, evet katkı verdi ama oyun içi katkısı pek yüksek değil. Bahsettiğimiz mevki top bizdeyken de değilken de yüksek sorumluluk istiyor.
  • Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Vizyon vizyon dediler Aziz başkanın aldığı topçuları geri getirme peşindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Bize değil de başka takıma giderse ligde, kahrolurum. Nedense çok seviyorum bu adamı. Kesinlikle gelmesi için tüm şartlar zorlanmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Geriye kalan maçlarda olması gerkeendne uzaktı, evet katkı verdi ama oyun içi katkısı pek yüksek değil. Bahsettiğimiz mevki top bizdeyken de değilken de yüksek sorumluluk istiyor.
    Bu adam aktif takım iyiyken oynamadı ki, takımın rahat olduğu ZTK maçlarında ya da iddiası gittikten sonra bozuk takımda oynadı. Bir oyuncunun iyi oynayabilmesi için pek çok parametre var, belki 11 değil ama iyi bir yedek olup 8 numaraya evrilebilir. Bu adama yumuşak diyorsunuz ama Seri B'den geliyor. Ben doğru düzgün verim alınabildiğini düşünmüyorum. Şu an zaten takımın en iyi oyuncusu bile kötü gözüküyorken ben hocanın denemesi gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim, Giuliano'nun menajeri ile görüştü

via: Yağız, trtspor

• Allahım lütfen olsun bu iş..
  • 1. tamam sıradaki loading...

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • Guilano

Sosa - Ozan

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Kaynağa çok güvenmesem de dönmesini çok isterim. Serdar Dursun arkasında veya yanında Giuliano cuk oturur. İkisi 15-20 gol atar 7-8'de asist yapar.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bize değil de başka takıma giderse ligde, kahrolurum. Nedense çok seviyorum bu adamı. Kesinlikle gelmesi için tüm şartlar zorlanmalı..

Alıntıları Göster
    konudan bağımsız

" lo lo loooo i'v got some apples

lo lo lo loooo you 'v got too

lo lo lo i got some splish splas lo lo looo. "
  • Güzel haberler geliyor transfer için,şimdi sırada fatih terimin basın toplantısını izleyeyim keyfim yerine gelsin
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Başkalarının başarısızlıklarına sevinmek güzel vizyonmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 24 Temmuz 2020; 22:59:21 >
  • quote:

konudan bağımsız

" lo lo loooo i'v got some apples

lo lo lo loooo you 'v got too

lo lo lo i got some splish splas lo lo looo. "

Alıntıları Göster
    izlemedim o bölümü
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Çok tatlı olur da Ozan yerine Gustavo da olabilir şahsen veya Mensah
  • quote:

aga asıl biz nasıl loserlığımızı yenicez ya

mesela bak gs şuan maç yapıyor. antalya ile. yenerse avrupa kupalarına gidecekler. gs gol yedi ama sonra hemen çevirdiler. hem de ahım şahım bir futbol oynamıyorlar ama öyle ya da böyle çeviriyorlar, avrupayı garantiliyorlar

böyle bir durumda biz olsak gs'den daha iyi oynasak bile ya gider yeniliriz, ya berabere kalırız 6. olarak ligi bitirip vah vah yapardık

benim en uyuz olduğum durum bu takımda ki.
    özür dilerim gsli arkadaşlar.

daha maç bitmeden konuşmaya başlayınca fb loserlığı sizi de etkiledi.......

pes doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

izlemedim o bölümü

Alıntıları Göster
    tek bir bölümde değil ki çoğu bölümde butters arkadaşımız bunu söylüyor

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Maşallah dediğin 3 gün dayanmıyor renktaş adamlar 90da yedi golü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Çok tatlı olur da Ozan yerine Gustavo da olabilir şahsen veya Mensah
    Daha Mert Hakan var. Gustavo'da güzel bir paraya okutulur kanat veya bek alırız veya stoper.

• 
Sayfa: önceki 54695470547154725473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.