Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54715472547354745475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Alıntıları Göster
    Kaan - Serdar yer değiştir, Mhy yedek kalması imkansız. Gustavo yanına Mhy koy. Mhy yedeği Ozan olur. Gustavo yedeği de Souza olur. Rodrigues tahminim kalır. Çünkü Erol Bulut beğeniyor kendisini. Sol da Trezeguet - Rodrigues, sağ da Shaqiri - Sinan Gümüş. On numarada Giuliano -Ferdi. Ömer Faruk'da kiralansın o zaman. Yer kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gustavo satılmazsa

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Gustavo satılırsa

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Şu orta sahayı görünce bi havaya giriyorum Shaqiri-Trezeguet-Giu-Gustavo-Sosa muhtemelen Vedat kalmaz önlerine de başkası olur valla eğer planlanan ve gerçekleşme ihtimali yüksek olan kadro buysa bu kadro şampiyonluğa her türlü oynar.
  • quote:

Gustavo satılmazsa

Gustavo satılırsa

nasıl olacak hocam bu? böyle bir şey olabilir mi olursa iyi olur çünkü

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Ömer Faruk kiralanmalı zaten ama gidip de Westerlo'ya falan değil Utrecht'e ne bileyim Vitesse'ye falan kiralasınlar Fortuna Sittard da olabilir ama mutlaka Hollanda olmalı dikkat çekmek istediğim nokta bu sonraki sene de zaten 18 oluyor galiba 18 yaşında 11e sabitlemeliyiz.
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Guiliano'nun gelme olasılığı yüksek, MHY zaten transfer ettik. Gustavo zaten kadroda , Sosa yı bilmiyorum

en kötü

Guiliano

Gustavo - MHY

olur

• eğer yeni sezona 'biz şampiyon olacağız' diye girmezsek şampiyon olacağımıza eminim.
  • Bu Souza ne ara radara girdi? Takımın sol bek, sağ beki, stoperi yok ön liberoya 8. Yedek mi alacağız? 5-10 milyon bonservisle?

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Souza büyük ihtimalle Gustavo haberlerinden sonra ortaya çıktı. Yoksa Gustavo kalacaksa çok gereksiz olur oraya tekrar bir transfer. MHY ve Giuliano orta saha için gayet yeterli olur. Bizim kanatlarımız ve savunmamız çok daha elzem durumda orta saha ve kale mevkilerine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Ömer Faruk kiralanmalı zaten ama gidip de Westerlo'ya falan değil Utrecht'e ne bileyim Vitesse'ye falan kiralasınlar Fortuna Sittard da olabilir ama mutlaka Hollanda olmalı dikkat çekmek istediğim nokta bu sonraki sene de zaten 18 oluyor galiba 18 yaşında 11e sabitlemeliyiz.
    Acun'un takımına kiralasınlar işte. Banko 11 oynar orada.

• quote:

Guiliano'nun gelme olasılığı yüksek, MHY zaten transfer ettik. Gustavo zaten kadroda , Sosa yı bilmiyorum

en kötü

Guiliano

Gustavo - MHY

olur
    Sosa'nın geleceğini zannetmiyorum. Keşke gelse ama zor. Sonuçta adam tsnin kaptanı. Orada seviliyor. Yaşıda olmuş 35. Novak da durum farklı ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

eğer yeni sezona 'biz şampiyon olacağız' diye girmezsek şampiyon olacağımıza eminim.
    Bir önceki sezon şampiyon olmayacağız diye girdik, neler olduğunu herkes biliyor.

Doğru düzgün bek alalım, stoper ve hücuma katkı sağlayacak adam alalım, ister olacağız diyelim ister demeyelim, şampiyon oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Souza büyük ihtimalle Gustavo haberlerinden sonra ortaya çıktı. Yoksa Gustavo kalacaksa çok gereksiz olur oraya tekrar bir transfer. MHY ve Giuliano orta saha için gayet yeterli olur. Bizim kanatlarımız ve savunmamız çok daha elzem durumda orta saha ve kale mevkilerine göre.
    Souza 15 gündür karantinadaymış tekrar pozitif mi ne çıkmış taraftar geçmiş olsun mübarek adam falan demiş, taraftara teşekkürü ayrılık şeyi olmuş. Ben ön liberosuz bir transfer dönemi görmek istiyorum artık.

• Josefin savaşçılığını ruhunu özledim
  • sosa guillano az olmuş birkaç tane daha ofansif ortasaha koymalısınız kadroya

Seria bile artık sert değil. İspanya'dan fazla gol oluyor.

Ben de bizde gömüldüğü kadar kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama bizim ligde tutacak bir adam değil gibi. Daha doğrusu mesala tam Başakşehirlik topçu. Orda olsa 15 gole katkısı vardı, biz de alsak mı diye düşünüyorduk ama kapıyı 6 milyondan açarlar derdik.

Ha bize gelirdi ne olurdu bilemem ama bence transfer etmek için yaşı geçmiş ve performansı da çok çok iyi olmayan bir oyuncuydu. Yine de zarar etmeden çıkartılabilir elden.
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Gustavo kalacaksa Souza'ya gerek yok Ozan satılsın Tolgay postalansın Tolga yedek kalsın MHY geldi Giu geldi gibi bide belki Sosa'yı kaparlar böyle yeterli olur.
  • mert hakan
    zajc guillano bakasetas
    sosa ekici
    mossoro boateng belhanda bifouma
    hajradinovic

böyle daha güzel oldu

Hasan Dirar bile iş yapabilir bu kadroyla. Sola Ferdi, Sağa deniz bile iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

mert hakan
    zajc guillano bakasetas
    sosa ekici
    mossoro boateng belhanda bifouma
    hajradinovic

böyle daha güzel oldu

• 
Sayfa: önceki 54715472547354745475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.