Bildirim
[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5473. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Şu orta sahayı görünce bi havaya giriyorum Shaqiri-Trezeguet-Giu-Gustavo-Sosa muhtemelen Vedat kalmaz önlerine de başkası olur valla eğer planlanan ve gerçekleşme ihtimali yüksek olan kadro buysa bu kadro şampiyonluğa her türlü oynar. -
-
Ömer Faruk kiralanmalı zaten ama gidip de Westerlo'ya falan değil Utrecht'e ne bileyim Vitesse'ye falan kiralasınlar Fortuna Sittard da olabilir ama mutlaka Hollanda olmalı dikkat çekmek istediğim nokta bu sonraki sene de zaten 18 oluyor galiba 18 yaşında 11e sabitlemeliyiz. -
Guiliano'nun gelme olasılığı yüksek, MHY zaten transfer ettik. Gustavo zaten kadroda , Sosa yı bilmiyorum
en kötü
Guiliano
Gustavo - MHY
olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer yeni sezona 'biz şampiyon olacağız' diye girmezsek şampiyon olacağımıza eminim. -
Bu Souza ne ara radara girdi? Takımın sol bek, sağ beki, stoperi yok ön liberoya 8. Yedek mi alacağız? 5-10 milyon bonservisle?
Souza büyük ihtimalle Gustavo haberlerinden sonra ortaya çıktı. Yoksa Gustavo kalacaksa çok gereksiz olur oraya tekrar bir transfer. MHY ve Giuliano orta saha için gayet yeterli olur. Bizim kanatlarımız ve savunmamız çok daha elzem durumda orta saha ve kale mevkilerine göre. -
Acun'un takımına kiralasınlar işte. Banko 11 oynar orada.quote:
Orijinalden alıntı: MrCellad
Ömer Faruk kiralanmalı zaten ama gidip de Westerlo'ya falan değil Utrecht'e ne bileyim Vitesse'ye falan kiralasınlar Fortuna Sittard da olabilir ama mutlaka Hollanda olmalı dikkat çekmek istediğim nokta bu sonraki sene de zaten 18 oluyor galiba 18 yaşında 11e sabitlemeliyiz.
Sosa'nın geleceğini zannetmiyorum. Keşke gelse ama zor. Sonuçta adam tsnin kaptanı. Orada seviliyor. Yaşıda olmuş 35. Novak da durum farklı ama.quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Guiliano'nun gelme olasılığı yüksek, MHY zaten transfer ettik. Gustavo zaten kadroda , Sosa yı bilmiyorum
en kötü
Guiliano
Gustavo - MHY
olur
Bir önceki sezon şampiyon olmayacağız diye girdik, neler olduğunu herkes biliyor.quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominate
eğer yeni sezona 'biz şampiyon olacağız' diye girmezsek şampiyon olacağımıza eminim.
Doğru düzgün bek alalım, stoper ve hücuma katkı sağlayacak adam alalım, ister olacağız diyelim ister demeyelim, şampiyon oluruz.
Souza 15 gündür karantinadaymış tekrar pozitif mi ne çıkmış taraftar geçmiş olsun mübarek adam falan demiş, taraftara teşekkürü ayrılık şeyi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: Wallcroft
Souza büyük ihtimalle Gustavo haberlerinden sonra ortaya çıktı. Yoksa Gustavo kalacaksa çok gereksiz olur oraya tekrar bir transfer. MHY ve Giuliano orta saha için gayet yeterli olur. Bizim kanatlarımız ve savunmamız çok daha elzem durumda orta saha ve kale mevkilerine göre.Ben ön liberosuz bir transfer dönemi görmek istiyorum artık.
Josefin savaşçılığını ruhunu özledim -
sosa guillano az olmuş birkaç tane daha ofansif ortasaha koymalısınız kadroya
Seria bile artık sert değil. İspanya'dan fazla gol oluyor.
Ben de bizde gömüldüğü kadar kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama bizim ligde tutacak bir adam değil gibi. Daha doğrusu mesala tam Başakşehirlik topçu. Orda olsa 15 gole katkısı vardı, biz de alsak mı diye düşünüyorduk ama kapıyı 6 milyondan açarlar derdik.
Ha bize gelirdi ne olurdu bilemem ama bence transfer etmek için yaşı geçmiş ve performansı da çok çok iyi olmayan bir oyuncuydu. Yine de zarar etmeden çıkartılabilir elden. -
Gustavo kalacaksa Souza'ya gerek yok Ozan satılsın Tolgay postalansın Tolga yedek kalsın MHY geldi Giu geldi gibi bide belki Sosa'yı kaparlar böyle yeterli olur. -
mert hakan
zajc guillano bakasetas
sosa ekici
mossoro boateng belhanda bifouma
hajradinovic
böyle daha güzel oldu
Hasan Dirar bile iş yapabilir bu kadroyla. Sola Ferdi, Sağa deniz bile iş yapar -
quote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
mert hakan
zajc guillano bakasetas
sosa ekici
mossoro boateng belhanda bifouma
hajradinovic
böyle daha güzel oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X