Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54755476547754785479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filippo Falco'nun ismi geçmiş. Hiç bulaşmasınlar. Ömer Faruk Beyaz çok daha katkı sağlar bize. Falco'nun sadece tecrübesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gustavo gomenler kaç maçını izleidniz canlı, ben sadece 2 maçı sahada bir tek onu takip ederek izledim verdiği katki inanılmaz müthiş bir oyuncu 10 m veren varsa gitsin ama 5-6 falan verilecekse kalsın

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Analiz etsenize hocam, ben de izledim anlamsız bir oyuncu. Bizim takıma katkısı yok. Ama kontra oynayan anadolu takımında önemli olurdu elbet.
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Alıştık hocam artık 3 günde bir takımın en iyi oyuncusunu gömmeyi seviyor bu forum.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ama burdaki sorun şu, Topal da 3 milyon'a yakın para alıyordu. Ön libero, kazma, çapa neyse artık adı burada oynayan adamın futbol yeteneği yoktur, Valbuena'nın 3 aldığı yerde bunlar 1 alır. Ha biraz sıyrılırsa o zaman 1.5 yaparsın.

Ayrıca Topal'ın son senesi rezalet geçmesine rağmen bize daha çok katkısı olmuş nerdeyse. Tabi Gustavo topu daha hızlı oynuyor, sadece bunun için bile Gustavo benim gözümde daha iyidir. Ancak ikisi de Fener'de olmaz. 2014 kadrosu gibi olmazsa.
  • topalla gustavoyu aynı cümlede kullananlar var ya futboldan farklı sporlara yönelin bence.
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Sağ tarafta o pası kim atacak, o ortayı kim açacak ?

Novak doğru adam değil. Bize Kanat oyuncusu gibi bek lazım. Adam geçebilecek, orta yapabilecek.
  • Sağ beke 35lik Gökhan gelecek, bir sene sonra yine oyuncu arayacaksın. Biraz olsun ileriye yönelik adımlar atin ya.

Vidanın adı geçiyor şimdi de. Başakşehir biz mi olduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu herif dava sonuçlanana kadar kulüpsüz kalır benden demesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Sağ tarafta o pası kim atacak, o ortayı kim açacak ?

Novak doğru adam değil. Bize Kanat oyuncusu gibi bek lazım. Adam geçebilecek, orta yapabilecek.
    selam erol hocam öncelikle hayırlı olsun,istediğiniz tarzda birkaç oyuncu buldum hangisini getirelim siz karar verin.

Trent Alexander-Arnold
    David alaba
    Alex telles
    Sormayın hocam ya sanki elde bunlar var da biz Novak da ısrar ediyoruz gibi konuşuyorlar dün de adam bedelsiz Josef'e laf atıyordu Kante'yi getirmeye karar verdik biz de.
  • Gustavo gömücüler mesaiye başlamışlar yine
    Marçal. Antep gidip Brezilya'nın köyünden aldı getirdi, Santos kadar kaliteli değildi ama yetenekli bir sol bekti. Çalım falan da atabiliyordu, yumuşak bilekliydi. Sonra adamı Lyon transfer etti.

Böyle bir transfer yapılmalı. Plansız yapılınca adamı satmak için sonra yanı yakıla kulüp arıyoruz, adı da çöp oluyor bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Sağ beke 35lik Gökhan gelecek, bir sene sonra yine oyuncu arayacaksın. Biraz olsun ileriye yönelik adımlar atin ya.

Vidanın adı geçiyor şimdi de. Başakşehir biz mi olduk
    yalan haber Vida'yı niye alıyon hem yaşlı hem pahalı fener almaz öyle birini

• Giuliano:

Kulübüm alacaklarımı ödedi‚ pandemi dolayısıyla sadece yüzde 15 indirime gittik. Kulübümün bana borcu yok. Serbest kalma durumu yok. Fenerbahçe´den kimseyle görüşmedim"

(A Spor)

Hangisine inanalım şimdi? Biri yalan söylüyor her zamanki gibi
  • quote:

Marçal. Antep gidip Brezilya'nın köyünden aldı getirdi, Santos kadar kaliteli değildi ama yetenekli bir sol bekti. Çalım falan da atabiliyordu, yumuşak bilekliydi. Sonra adamı Lyon transfer etti.

Böyle bir transfer yapılmalı. Plansız yapılınca adamı satmak için sonra yanı yakıla kulüp arıyoruz, adı da çöp oluyor bu sefer.
    Eğer öyle bir çalışma yapılmadıysa, mecbur gözünün önündekileri transfer edeceksin. Scouting varsa yaparsın Brezilya Köyünden, Bolivya Dağlarından transferi yoksa ne yapacaksın? Keşke bunu sistemi düzgün kursalar, taraftar yıldız isteyeceğine bunu istese...
  • quote:

Yanlış bilgi

Marçal'ı antep bulmadı,antep benficadan kiraladı 1 sezon.Bana sorarsan evet iyi bir bek takımda görmek ister miyim evet isterim ama bu novak'ın iyi bir bek olduğu gerçeğini değiştirmez.

Marçal bu arada Guingamp'da kiralık oynadığı sezon 8 aist yapmıştı onun dışında etkili oyununu asist-gol olarak oyuna pek yansıtamıyor.

En son bu arada adam geçecek orta yapacak uçacak kaçacak diye Rebocho geldi bjkye,yani bu işler görüldüğü kadar kolay değil.Kendisi de yine marçal gibi Guingamp'da 8 asst yaparak gelmişti burada madara olup gitti.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    A(nti)spordakiler Müslümanım dese ona bile inanmam haberlerine itimat etmeyi bir kenara bıraktım zaten.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Şu forumda hatrı sayılır bir kesmin futboldan anladığını düşünüyorum ve bu düşüncemle birlikte çoğu kişinin bu şekilde scout transferlerini destekleyeceğini de biliyorum ama öyle bir scout sistemimiz olmadığı için hazır oyuncular,bildiğimiz oyuncular daha iyi oluyor bence de.
  • 
Sayfa: önceki 54755476547754785479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.