Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
14
Favori
22.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette baktım da kara borsada uçmuş fiyatlar derbide. Her şey tamam ama bir şekilde stokçuluk yapanlara ne diyeceğimi bilemiyorum face'de birisinin yorumunu gördüm sinir krizi geçiriyordum.

Tamam sen kendine insan gibi 1 tane kombine alırsın istediğin fiyattan da bileti satarsın orası umrumda değil ama göz göre göre resmen stokçuluk yapmak demek, almak isteyip de alamayan birçok kişinin hakkına girmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 10 Aralık 2019; 6:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Beşiktaş maçına 4 adet kombine arıyoruz. Yardımcı olabilecekler pm.

• Arkadaşlar Kadıköy deki derbi için 2 adet bilet arıyorum. Referansı sağlam veya forumda bu işi daha önce yapmış kişilerden almayı düşünüyorum. Kategori pek farketmez uygun fiyatlı olsun yeter.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Gişe fiyatı üzerinde bilet satma işinin baş düşmanı benim. Ancak şöyle de bir durum var, tüm taraftarlar maç seçiyor. Ben sezon başı kombinemi alırım her maça gitmeye gayret ederim. gecen hafta hasta oldugum için maça gidemedim biletimi satayım dedim. gişe fiyatının altına yazdım. hatta birisi 50 vereyim dese biri çıkıp abi param yok dese devredecektim. yok ne tivitır'dan ne de buradan arayan soran çıkmadı.

dolayısı ile burada lig maçına neredeyse bedava bilet varken gitmeyip derbi maçında yana yakıla bilet arayınca fiyatlar buraya geliyor.

KARABORSA SUÇTUR! bu ayrı konu.
  • 22 aralık pazar beşiktaş maçına maraton,fenerium alt yada üst tribünden 4 adet bilete ihtiyacımız var.
    Gişe fiyatının biraz üzerine çıkabiliriz.
  • Derbiye 2 adet Okul Açık biletiniz alınır,fiyat konusunda gişenin üzerine çıkabilirim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Derbiye 4 adet bilet arıyoruz lütfen makul ücretlerle gelin !!! PM PM PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bu mesaj silindi.
    Yanlış konu hocam. Kombine transfer konusu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Yanlış konu hocam. Kombine transfer konusu bu

Alıntıları Göster
    Gece gece nereden gelip yazdim bunu anlamadim okuyordum yorumlari kendimi burada bulmuşum hay Allah

• Bu hafta oynanacak olan 8eşiktaş derbisine fenerium üst G bloktan 2 kişilik kombinemiz var yurt dışında olacağımız için maça gidemeyeceğiz ilgilenenler yazabilir.
  • Beşiktaş derbisine,

Fenerium üst G blok 4. sırada 2 adet yanyana bilet bulunmaktadır.

Bilet arkadaşıma ait, fiyat konusunda hiç bir fikrim ve bilgim yoktur, isteyenler olursa 0533 464 61 74 nolu telefondan irtibata geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamicakir14

Beşiktaş derbisine,

Fenerium üst G blok 4. sırada 2 adet yanyana bilet bulunmaktadır.

Bilet arkadaşıma ait, fiyat konusunda hiç bir fikrim ve bilgim yoktur, isteyenler olursa 0533 464 61 74 nolu telefondan irtibata geçebilirler.
    Herkes bilet fiyatlarını konuya yazsın ki kimle muhatap olduğumuzu bilelim ona göre özelden konuşalım .

kk.gg adlı şahıs buradan 650 TL Fenerium üst tribune karaborsa fiyatı çekti . Kendisini direk blokladım böyleleriyle kimse muhatap olmak zorunda değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Herkes bilet fiyatlarını konuya yazsın ki kimle muhatap olduğumuzu bilelim ona göre özelden konuşalım .

kk.gg adlı şahıs buradan 650 TL Fenerium üst tribune karaborsa fiyatı çekti . Kendisini direk blokladım böyleleriyle kimse muhatap olmak zorunda değil .

Alıntıları Göster
    Adam derbileri satsa kombine fiyatı çıkıyor zaten gerisi bedavaya gelir
  • Arkadaşlar maraton alt c de yanyana iki adet biletim var gidemeyeceğim maçlarda satmaya çalışıyorum bu hafta da gidemeyeceğim almak isteyen ulaşabilir. (Fiyat hakkında biletler satışa çıkmadan size fiyat veremem bu yüzden fiyat sormayın bilet fiyatı belli olduğunda gişe fiyatından vereceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: janok

Arkadaşlar maraton alt c de yanyana iki adet biletim var gidemeyeceğim maçlarda satmaya çalışıyorum bu hafta da gidemeyeceğim almak isteyen ulaşabilir. (Fiyat hakkında biletler satışa çıkmadan size fiyat veremem bu yüzden fiyat sormayın bilet fiyatı belli olduğunda gişe fiyatından vereceğim)
    www.fenerbahce.org
    Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkıyor  - Fenerbahçe SK
    https://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2019/12-son/besiktas-macinin-biletleri-satisa-cikiyor

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Maraton alt c 440 tl olarak görünüyor o zaman fiyat da belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Alıntıları Göster
    Beğenmiyorsan alma kardeşim, muhattap olma tabi sen benle niye muhattap olacaksın sen biletle muhattap ol sana bundan sonra 1000 TL oldu işine gelirse.
  • beşiktaş maçına 1 adet Fenerium üst I blok bulunur.ilgilenenler dm
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.