Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
14
Favori
22.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhny -- 21 Aralık 2019; 19:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8agcio

EDİT:SATILDI

FENERİUM ALT A ve H bloktaki 2 biletimizi devredeceğiz.
    Kale arkasına 400, Üst bloklara 700-800 yazılmış. Biletleri piyasadaki fiyatlara göre daha normal fiyattan satacağız düşünen ulaşabilir. Forumdaki referansım çoktur, sıkıntı olmaz.
    SATILDI

Fenerium Alt B: 550TL (Gişede 385tl)

Elden teslim veya eft ile işlem olabilir.
    Forumdaki referanslarıma bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 22 Aralık 2019; 1:45:29 >
  • Maraton alt h 1 adet bilet satılacaktır.
    Bilgi için pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki adet fenerium/maraton ust bileti fiyatina gore devralacagim

• 2 adet migros biletim var yanyana, istanbul içi teslim edebilirim.

• 1 adet uygun fiyatlı bilet arıyorum

• ByTMY kullanıcısına yanıt
    gişe fiyatinin bir tık ustu arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stad cevresi transfer edilebilir 1 adet okul acik bileti mevcut

• Maraton alt h 450 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthasln -- 22 Aralık 2019; 11:25:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dogan107 kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir

• 2 adet okul açık veya migros aranıyor.Öğrenciyiz fiyatlar abartı olmasın lütfen..

• Akşama 1 TANE FENERİUM ALT E BLOK var. GİŞE FİYATINA.. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.
  • Fenerium alt a-b-c-d bloklardan herhangi birinden 1 bilet arıyorum, gişe fiyatına alabilirim. 1 pm uzağınızdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Baratheon

Arkadaşlar bu sene yarım sezonluk kombine satışı olur mu acaba? her sene oluyor mu bilginiz var mı?
    ???????
  • Arkadaslar bir sorum olacak. Gecenlerde kardesim FB-BJK maci icin Passolig'den bilet almak istedi. Ama sanki satisa cikmadan bitmis gibi bir süphe birakti bende. Ayin 22sinde genel satisa cikti. Fakat gün icerisinde bilet almak mümkün olmadi. Ister istemez stad etrafinda birisini bulup galiba kombinesini transfer etmis kardesimin passolig hesabina. Öyle girebildi.

Bir aksilik olmazsa FB-GS macini izlemek istiyorum. Bana bir tüyo verebilirmisiniz? Nasil ve ne zaman almam gerekiyor Passolig sitesinden? Ha olmadi, bu sayfadan bulabilirmiyim?
    Iki kisilik alacagim. Esim ve kendim icin. Simdiden yari yolda kalmamak icin bilgi edinmek istiyorum.

Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Arkadaslar bir sorum olacak. Gecenlerde kardesim FB-BJK maci icin Passolig'den bilet almak istedi. Ama sanki satisa cikmadan bitmis gibi bir süphe birakti bende. Ayin 22sinde genel satisa cikti. Fakat gün icerisinde bilet almak mümkün olmadi. Ister istemez stad etrafinda birisini bulup galiba kombinesini transfer etmis kardesimin passolig hesabina. Öyle girebildi.

Bir aksilik olmazsa FB-GS macini izlemek istiyorum. Bana bir tüyo verebilirmisiniz? Nasil ve ne zaman almam gerekiyor Passolig sitesinden? Ha olmadi, bu sayfadan bulabilirmiyim?
    Iki kisilik alacagim. Esim ve kendim icin. Simdiden yari yolda kalmamak icin bilgi edinmek istiyorum.

Saygilarimla
    Hocam derbilerde normal satışla Passolig'ten bilet bulman çok zor. Bulursan bile anında alınır çok hızlı olman, gün boyu sürekli ekran başında sayfayı yenileyip durman gerek. Karaborsacılar sağ olsun derbilerde vurgun yapmaya çalıştıkları için bilet falan bulamazsın. Kulüp de buna biraz göz yumuyor gibi. Çünkü bizzat Facebook'taki bir grupta karaborsacının biri, çıktığı gün kendilerine belli sayıda bilet geldiğini ve bunu dağıtacaklarını söylemişti.

Genel satış değil de "taraftar kart" ile genel satıştan bir gün önce taraftar kart sahiplerine öncelikli satış oluyor, onu kovalayabilirsin belki ama onda da bulma şansın çok zor. İlk satışa çıktığı gün (divan kurulu üyelerine falan) bile divan kurulunda olup da bulamayanlar oluyor bilet. İş iyice karaborsaya döndü kısaca. 1-2 gün sürekli ekran başında takip etmen gerek normal satıştan alacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 25 Aralık 2019; 23:47:49 >

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bu aydinlatici bilgi icin tesekkür ediyorum.

Peki derbi müsabakasi yaklasmadan garanti bi sekilde bilet ayarlayabilirmiyim? Yani anladigim kadariyla kombinesi olan bi kisi satar ise ozaman olacak gibi bu is. Yoksa bulmak dedigin gibi cok ama cok zor.

Kombinesi olan kisi bile, suan satmak istese bile, aninda bilet transferini gerceklestiremiyor dogru mu anliyorum?! Yani ilk önce bilet yasal olarak satisa (passolig) ciktiginda mi bilet-transferi gerceklesebiliyor?
    Yani öyleyse parayi önden ödemekte olmaz o sekilde kombineyi satan kisiye.

Yani bir nevi garantilemem gerekiyor önceden bilet alisini. Istanbul'da degilim suan neticede.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Bu aydinlatici bilgi icin tesekkür ediyorum.

Peki derbi müsabakasi yaklasmadan garanti bi sekilde bilet ayarlayabilirmiyim? Yani anladigim kadariyla kombinesi olan bi kisi satar ise ozaman olacak gibi bu is. Yoksa bulmak dedigin gibi cok ama cok zor.

Kombinesi olan kisi bile, suan satmak istese bile, aninda bilet transferini gerceklestiremiyor dogru mu anliyorum?! Yani ilk önce bilet yasal olarak satisa (passolig) ciktiginda mi bilet-transferi gerceklesebiliyor?
    Yani öyleyse parayi önden ödemekte olmaz o sekilde kombineyi satan kisiye.

Yani bir nevi garantilemem gerekiyor önceden bilet alisini. Istanbul'da degilim suan neticede.
    Sanırım maç haftası gelene kadar kombinelere biletler yüklenmiyordu, emin değilim. İşini garantiye alacaksan güvenebileceğin biriyle önceden anlaşman gerek. Şans kısaca.

Ha, kimsenin harcayacağı, vereceği para beni bağlamaz; benim haddime değil yanlış anlama ama şahsi tavsiyem karaborsadan bilet almaman yönünde olur. Alma ki bu heriflerin elinde kalsın satamasınlar. Kale arkasına 500-600-700 istenir mi?! Şahsen onlara vereceğim parayla giderim kaliteli bir mekanda izlemek için harcarım o parayı.

• S.Baratheon kullanıcısına yanıt
    maraton üstten kombinemi aldım hadi hayırlısı
  • Başakşehir maçına 4 adet bilet lazım bir miktar fazla ödeme yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.